Interstil roedes

Je gordijnen wil je het liefst zo mooi mogelijk laten hangen. Het liefst nog aan een roede met klasse. Dat zijn de roedes van Interstil.


Interstil roedes wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interstil roedes bruin - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De Interstil roedes zijn door de grote keuze aan verschillende materialen en decoratievormen, afgestemd op je eigen persoonlijke interieur. Een passende gordijnstang die geheel op maat bij jou thuis wordt afgeleverd en gemonteerd. 


Interstil roedes edelstaal - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interstil roedes hout - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De materialen Interstil roedes verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl zijn edelstaal, edel-messing, ijzer, natuurlijk hout of spankabel. Ontdek in de winkel de vele mogelijkheden en laat je adviseren.


Interstil roedes ijzer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interstil roedes kabelspanners - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen Interstil roedes

Accessoires
Stijlvol
Variatie

Accessoires

Naast de roedes hebben wij ook accessoires om je gordijnen perfect te laten hangen. Zo hebben wij trekstangen waar je de gordijnen mee kunt openen en sluiten, zonder de stof aan te raken. Designringen laten de stof van je gordijnen vrij vallen. En de embrasse houdt de stof als een grijparm bij elkaar.  

Stijlvol

Stijlvolle roedes geven een beetje extra klasse aan je gordijnen die je hebt hangen. En door de verschillende stijlen die wij hebben, past het in ieder interieur. 

Variatie

De roedes van Interstil hebben wij in edelstaal, messing, ijzer, hout en in spankabels. Van deze materialen hebben wij nog een grote variatie in stijlen. Van klassiek tot ultra modern. Ook onze accessiores zijn gevarieerd in vorm en materiaal. 

Vind een winkel
Producten
Diensten