Overgordijnen

Overgordijnen zijn gordijnen die van een dichte stof zijn gemaakt. Deze gordijnen kan je voeren om ze verduisterend te maken. Onze overgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Met patroon of effen, alles is mogelijk. Ook de manier van ophangen kan verschillend zijn. Wil je je overgordijnen aan een roede, of liever aan een rail? En met welke plooi wil je ze hangen? Al onze gordijnen maken wij speciaal naar jouw wens. Zo weet je zeker dat jouw overgordijn precies past voor het raam. Aangezien wij deze gordijnen op maat maken is zelfs dezelfde stof mogelijk voor je overgordijnen én je eventuele vouwgordijnen.


Overgordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Overgordijnen Eijffinger 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie overgordijnen van hoogkwalitatieve merken, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79, Holland Haag en Your Edition.


Gordijnen overgordijnen Artelux - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen Artelux overgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Toch liever meer transparantie in je gordijnen? Kies dan voor in betweens of vitrage


Gordijnen overgordijnen Holland Haag - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen overgordijnen Holland Haag - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen overgordijnen

Isolerend
Verduisterend
Variatie

Isolerend

Aangezien overgordijnen van een dikkere stof zijn, hebben ze een isolerende werking. De kou in de winter blijft tussen het raam en het gordijn. En in de zomer houd je het lekker koel in je kamer.

Verduisterend

Overgordijnen zijn verduisterend. Zo krijg je het fijn donker in je kamer. Ideaal voor op de slaapkamer. Wil je het helemaal donker op je slaapkamer hebben? Laat dan je overgordijnen voeren. 

Variatie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij overgordijnen in verschillende stoffen, kleuren en patronen. Zo heb je overgordijnen die passen in bij jouw stijl en interieur. 

Vind een winkel
Producten
Diensten