Overgordijnen

Overgordijnen zijn gordijnen die van een dichte stof zijn gemaakt. Deze gordijnen kan je voeren om ze verduisterend te maken. Onze overgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Met patroon of effen, alles is mogelijk. Ook de manier van ophangen kan verschillend zijn. Wil je je overgordijnen aan een roede, of liever aan een rail? 

Of misschien wil je van jouw woning een smart home maken met elektrische gordijnrails? Dan kan je via een app jouw overgordijnen automatisch besturen. Fijn als je op weersveranderingen kan inspelen. Of stel dat je later dan verwacht thuis komt, doe je onderweg alvast de gordijnen dicht.

En met welke plooi wil je ze hangen? Al onze gordijnen maken wij speciaal naar jouw wens. Zo weet je zeker dat jouw overgordijn precies past voor het raam. Aangezien wij deze gordijnen op maat maken is zelfs dezelfde stof mogelijk voor je overgordijnen én je eventuele vouwgordijnen.


Overgordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Overgordijnen Eijffinger 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie overgordijnen van hoogkwalitatieve merken, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79, Holland Haag en Your Edition.


Gordijnen overgordijnen Artelux - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen Artelux overgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Toch liever meer transparantie in je gordijnen? Kies dan voor in betweens of vitrage


Gordijnen overgordijnen Holland Haag - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen overgordijnen Holland Haag - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten