Vitrages

Sfeermakers

Vitrages zijn nog weer dunner dan in betweens. Bij vitrages kan je van binnen naar buiten kijken en van buiten naar binnen. Vitrages zijn echte sfeermakers die je qua kleur en materiaal kan aanpassen op je gehele interieur. Door de dunne stof zijn vitrages niet heel aanwezig in je woonkamer, mocht je het licht en luchtig willen houden. Ook vitrages zijn op verschillende manieren op te hangen, in verschillende plooi-breedtes. Laat ze door Woninginrichting-Aanhuis.nl op maat maken en jij hebt de perfecte vitrages voor in jouw huis. Ook zijn vitrages goed te combineren met overgordijnen. 


Vitrage Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vitrage Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Merken

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79, Holland Haag en Your Edition. Al deze merken hebben stoffen die wij compleet op maat voor jou maken. 


Gordijnen vitrages Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen vitrages Eijffinger kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Gordijnen vitrages Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Gordijnen vitrages Eijffinger blauw - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Andere opties

Wil je toch dikkere gordijnen? Ga dan voor overgordijnen. Of alleen net iets minder inkijk? Dan zijn onze in-betweens zeer geschikt! Laat je vitrages perfect hangen met onze Interstil roedes

Voordelen vitrages

Privacy
Filtering licht
Variatie

Privacy

Vitrages geven je voldoende privacy in je kamer. Je kan namelijk lastiger van buiten naar binnen kijken.

Filtering licht

Vitrages zorgen ervoor dat het (zon)licht van buiten niet te fel binnen komt. Het filtert het licht in je kamer. 

Variatie

Naast alle andere gordijnen zijn ook onze vitrages verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en patronen. Laat je inspireren bij ons in de winkel. 

Vind een winkel
Producten
Diensten