Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Interieur Experience

  Beleef jouw ultieme interieur ervaring

  Nu voor maar €299,- + twee cadeaubonnen twv € 250,-

  Samen met de meubelspartner van Woninginrichting-Aanhuis.nl, zoals Henders & Hazel kan je bij ons samen een geheel Interieur Experience beleven. Een dag waarbij jouw mogelijke nieuwe interieur wordt samengebracht met trendy en hippe meubelen. Heb je altijd al een dag lang je volledig willen richten op je nieuwe interieur? Professioneel advies krijgen waar je écht wat mee kunt? Met een bijzonder eindresultaat zoals je altijd bij vtwonen 'weer verliefd op je huis' op tv hebt gezien? Meld je dan nu aan voor jouw eigen Interieur Experience en laat je onderdompelen in de wereld van interieur. Nu tijdelijk voor €299,- in plaats van €599,-. 


  Interieur Experience - Woninginrichting-Aanhuis.nl
  Interieur Experience - Woninginrichting-Aanhuis.nl

  Wat ga je doen?

  Als je je inschrijft voor jouw eigen interieur ervaring, krijg je volle bak aandacht voor jouw nieuwe interieur. En dat is een inclusief:

  • Koffie & gebak

  • Interieuradvies van een ervaren stylist

  • Luxe lunch

  • Advies styliste bij voorgeselecteerde meubelpartner zoals bijv. Henders & Hazel

  • Bubbels, om te proosten op complete woonplan, van vloer tot en met de meubelen

  • 2 cadeaubonnen à €250,- (eentje voor Woninginrichting-Aanhuis.nl en eentje voor de meubelen)

  Advies Woninginrichting-Aanhuis.nl

  Je maakt samen met de stylist een moodboard met jouw wensen. Aan de hand van de plattegrond van jouw woning bekijkt de stylist, samen met jou, wat het beste bij je past. Welke kleuren & materialen, maar zeker ook welke vloer & gordijnen in de ruimte passen. Zelfs een kast op maat is bespreekbaar in jouw eigen interieurplan. 
  Na en tijdens het advies duik je onze winkel in om je nog meer te laten prikkelen & inspireren van wat wij allemaal hebben. 


  Interieur Experience - Woninginrichting-Aanhuis.nl
  Interieur Experience - Woninginrichting-Aanhuis.nl

  Advies bijpassende meubelen en accessoires

  Heb je een compleet plan voor je woninginrichting? En heb je een mooie vloer, stijlvolle raamdecoratie met bijpassende gordijnen uitgezocht. Oeh, vergeet die stalen deuren niet en je kast op maat! Weet je ook welke kleuren je gaat toepassen en welke sfeer of woonstijl je wilt uitstralen? Dan is het tijd voor de volgende stap. Na de lunch schuif je aan bij de stylist van een voorgeselecteerde meubelzaak om bijpassende meubels uit te zoeken. Meubels, zoals een bank, stoelen, tafels én accessoires, die exact passen bij wat jij wilt uitstralen in jouw woonkamer.

  En hoppa, heb jij toch ineens die fantastische woonkamer helemaal in jouw woonstijl ingericht, zoals je altijd al hebt gewild en tot nu toe alleen hebt gezien op tv bij vtwonen 'weer verliefd op je huis'.  

  Ga je over tot aankoop, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat alles perfect wordt ingemeten, gelegd en gemonteerd. Daarnaast zorgt onze samenwerkende meubelpartner voor eventuele afstyling, mocht je alles willen hebben wat je hebt uitgezocht. 


  Interieur Experience - Woninginrichting-Aanhuis.nl
  Interieur Experience - Woninginrichting-Aanhuis.nl

  Wil jij dit ook?

  Wil jij je aanmelden voor dé Interieur Experience van Woninginrichting-Aanhuis.nl en een bijpassend meubelpartner? Schrijf je dan nu in! Profiteer dan gelijk voor onze welkomskorting. Je krijgt namelijk dit complete advies voor €299,- in plaats van €599,-. Daarbij krijg je ook nog 2 cadeaubonnen van elke €250,- die je kunt uitgeven bij beide winkels. 

  Waar wacht je nog op?! Meld je nu aan!