Het kasten-event van het jaar!

Meld je aan voor ons kasten-event

Op diverse data en locaties houden wij een exclusief 'kasten-event'. Het overzicht vind je onderaan deze pagina. Op die dag staat een kastenspecialist klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken om zo de kast te vinden die past bij jouw wensen.


tv-kast op maat vtwonen

Jouw ideale droomkast vind je bij ons

Of je nu op zoek bent naar een praktische schuifdeurkast voor op je slaapkamer, een inloopkast met 'wow'-factor of een strakke tv/wand meubel? Alles kan bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Tijdens ons speciale kasten-event nemen we samen de tijd om uit te zoeken wat nu écht jouw wensen zijn. Niets is ons te gek en alles valt uit te tekenen en te maken. Eigenlijk is het een event dat je niet mag missen als je op zoek bent naar een kast op maat! Zoek jouw droomkast uit tijdens dit event!

Toch een eigen draai geven aan jouw kast? Dat kan! Je krijgt dan een geheel ontwerp en passende offerte van de kast. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Het enige wat jij hoeft te doen is je hieronder inschrijven, zodat er ook voor jou een kastenspecialist klaar staat.Data en locaties

Klik op een locatie en datum om je in te schrijven voor het event bij jou in de buurt.
Toch nog vragen? Kom dan gerust even langs, we vertellen je graag alles wat je wilt weten!