Kasten op maat

Of je nu een kast zoekt voor in je slaapkamer voor al je kleding en schoenen of juist een kast voor in de woonkamer voor je mooie spullen; wij hebben altijd de ideale kast voor jou. En of je kamer nou groot, klein, vierkant of langwerpig is, omdat wij de kasten op maat maken, past deze altijd perfect!

In onze winkels werken we met 3D-tekenprogramma's waardoor je vooraf altijd een perfect beeld krijgt van jouw nieuwe kast. We komen ter plekke inmeten zodat de maten precies kloppen. Aansluitend wordt jouw kast gemaakt en daarna door onze monteurs op de juiste plek geplaatst. Maatwerk van begin tot eind. 


Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Interieur

En ook de indeling is maatwerk. Wil je veel legplanken of juist meer hangroedes? Alles kan! Ook kun je kiezen voor diverse accessoires zoals een stropdassenrekje of luxe ladesets. En ook voor je tv-meubel heb jij het voor het zeggen. Wil je de tv verstoppen achter deuren, of toch liever een open kast? Jij kiest!


Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een kast op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door de ruimte waar je kast komt te staan. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Inmeten

Het goed inmeten van een kast op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze kasten meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste kast op maat netjes op maat in elkaar wordt gezet.  

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat de kast op maat optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten