Draaideurkasten op maat

Een draaideurkast is in principe gewoon een kast met deuren die je naar rechts of links kan open draaien. Deze kasten zijn geschikt voor de slaapkamer, zolder en zeker ook voor de woonkamer. Met een draaideurkast krijg je een praktische ruimte om je kleding of spullen op te bergen, die er ook nog fraai uitziet. Kleur, vorm, grootte, frame en handgrepen is volledig naar jouw wens uitgevoerd. Zelfs voor schuine wanden zijn draaideurkasten geschikt. Standaardkasten zijn het vaak nét niet. Kies daarom voor een draaideurkast op maat en laat deze uittekenen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. 

Interieur draaideurkast

Wil je je draaideurkast gebruiken als kledingkast? Dan zijn naast legplanken, hanggedeeltes ook handig. Handige interne lades voor je ondergoed en verlichting? Alles kan! Eigenlijk bepaal je zelf hoe je het interieur van de kast wil hebben. Natuurlijk kunnen we je hier over adviseren wat het meest praktisch is. Kom langs of maak een afspraak en we staan voor je klaar.


Draaideurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Draaideurkast Woninginrichting-Aanhuis.nl

Deuren

De deuren van de draaideurkast zijn gelijk in het zicht, die wil je zo mooi mogelijk hebben. Daar hebben we vele verschillende opties in. Qua kleur, qua vlakken en qua deurgrepen. Alle kasten mét deuren maken wij exact op maat, ook als het gaat om de draairichting. Alle mogelijkheden voor draaideurkasten laten we je graag in onze winkel zien. 

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een draaideurkast op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door de ruimte waar je kast komt te staan. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

Draaideurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Inmeten

Het goed inmeten van een draaideurkast op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze draaideurkasten meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste draaideurkast netjes op maat in elkaar wordt gezet.  

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat de draaideurkast optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten