Ensuite kasten op maat

Een grote ruimte maak je knusser door gedeeltes af te sluiten. Daar zijn de ensuite kasten van Woninginrichting-Aanhuis.nl geschikt voor. Naast de afscheiding geeft het natuurlijk ook veel opbergruimte. Dat kan je helemaal zelf bepalen. Naast open ruimtes voor je spullen, is een ensuite kast ook te maken met deuren. 


ensuite kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
ensuite kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Afscheiding smalle kamer

Ensuite kasten passen perfect in een smalle woonkamer en laat het jaren '30 gevoel weer geheel terugkomen. Ideaal voor het showen van je mooie spullen én natuurlijk om de smalle kamer te onderbreken. De ensuite kasten van Woninginrichting-Aanhuis.nl zijn op maat gemaakt en verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Laat ze door ons leveren en monteren en je hebt voor jaren plezier van je ensuite kasten. 


ensuite kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
ensuite kasten op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een ensuite kast op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door de ruimte waar je kast komt te staan. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

Inmeten

Het goed inmeten van een ensuite kast op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze ensuite kasten meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste ensuite kast netjes op maat in elkaar wordt gezet.  

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat de ensuite kast optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten