Inloopkasten op maat

Een inloopkast biedt een zee aan opbergruimte voor bijvoorbeeld kleding, accessoires en schoenen. Wij denken graag met je mee om de verschillende opbergruimtes zo praktisch mogelijk in te richten. Denk daarbij niet alleen aan legplanken, maar ook aan ophanggedeeltes, rekken om jouw schoenen en laarzen netjes op te bergen of schuiflades en manden.

Uiteraard kun je de ruimte netjes afsluiten met een van onze prachtige schuifdeuren. Zowel de deuren als de inloopkast worden volledig op maat gemaakt in je slaapkamer of andere ruimte. Daarom komen we vooraf altijd eerst inmeten en monteren we de kast volledig ter plaatse. 


Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

3D- tekenprogramma

In onze winkels werken we met een 3D-tekenprogramma. Hierdoor krijg je een inloopkast die perfect aansluit bij je wensen. En je hebt direct een duidelijk beeld van hoe je kast er straks uit komt te zien. Onze inloopkasten worden ontworpen én geproduceerd in Nederland. Uiteraard wordt de kast volledig op maat gemaakt; ingemeten en gemonteerd door een vakman! Wat moet je nog meer weten over een inloopkast?


Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kasten evenementen

Een aantal keren in het jaar organiseren een aantal Aanhuis winkels een kasten evenementen. Tijdens dit evenement krijg je alles te weten over alle kasten, kan je je kast laten uittekenen én krijg je je kast voor een speciale prijs. Meer weten over dit evenement en wil je je graag hiervoor inschrijven? Neem dan eens een kijkje op onze kasten evenement pagina

Vind een winkel
Producten
Diensten