Inloopkasten op maat

Een inloopkast biedt een zee aan opbergruimte voor bijvoorbeeld kleding, accessoires en schoenen. Wij denken graag met je mee om de verschillende opbergruimtes zo praktisch mogelijk in te richten. Denk daarbij niet alleen aan legplanken, maar ook aan ophanggedeeltes, rekken om jouw schoenen en laarzen netjes op te bergen of schuiflades en manden.

Uiteraard kun je de ruimte netjes afsluiten met een van onze prachtige schuifdeuren. Zowel de deuren als de inloopkast worden volledig op maat gemaakt. Daarom komen we vooraf altijd eerst inmeten en monteren we de kast volledig ter plaatse. 


Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

3D- tekenprogramma

In onze winkels werken we met een 3D-tekenprogramma. Hierdoor krijg je een inloopkast die perfect aansluit bij je wensen. En je hebt direct een duidelijk beeld van hoe je kast er straks uit komt te zien. Onze inloopkasten worden ontworpen én geproduceerd in Nederland. Uiteraard wordt de kast volledig op maat gemaakt; ingemeten en gemonteerd door een vakman!


Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een inloopkast op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door je eigen 'walkin closet'. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

Inloopkasten op maat | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Inmeten

Het goed inmeten van een inloopkast op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze inloopkasten meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste inloopkast netjes op maat in elkaar wordt gezet, inclusief alle accessoires en extra's. 

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat de inloopkast optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten