Wand/ tv-meubel op maat

De televisie is vaak niet het meeste mooie object in de woonkamer, maar vrijwel iedereen heeft er een. Tel daar alle randapparatuur bij op en je hebt een mooi rommeltje kabels. Dat kan natuurlijk anders. 
Wij maken tv-/wandmeubels op maat waarin je tv perfect is verwerkt. Daarnaast is er voldoende opbergruimte. Ideaal toch?


Wandmeubel voor tv en andere spullen -Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Creëer je eigen plek - Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Maatwerk met klasse

Of je nou een open kast wilt, een boekenkast, of alles achter deuren. Het kan allemaal. Een combinatie is mogelijk en ook qua kleur heb je veel opties. Ga je voor wit, grijs, iets anders of een mix? Jij zegt het maar. We tekenen vooraf de kast uit in ons 3D-tekenprogramma zodat je een duidelijk beeld hebt, al voordat de kast gemaakt wordt. En door gebruikt te maken van panelen van 28mm dik, krijgt jouw kast een mooie robuuste uitstraling. Maatwerk met klasse!


Open kast voor televisie Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
tv meubel met deuren - Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een wandmeubel op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door de ruimte waar je kast komt te staan. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

Inmeten

Het goed inmeten van een wandmeubel op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze wandmeubels meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste wandmeubel of tv-kast netjes op maat in elkaar wordt gezet.  

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat het wandmeubel optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten