Wand/tv-meubel op maat

De televisie is vaak niet het meeste mooie object in de woonkamer, maar vrijwel iedereen heeft er een. Tel daar alle randapparatuur bij op en je hebt een mooi rommeltje kabels. Dat kan natuurlijk anders. Wij maken tv-/wandmeubels op maat waarin je tv perfect is verwerkt. Daarnaast is er voldoende opbergruimte. Ideaal toch?


Wandmeubel voor tv en andere spullen -Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Creëer je eigen plek - Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Nieuw: GAAF! 

Nu heeft Allure, en wij van Woninginrichting-Aanhuis.nl dus ook, een nieuwe collectie: GAAF! Het is een collectie nu nog gericht voor in de woonkamer en het unieke eraan is, is dat het een zwevende collectie is. Het zijn losse onderdelen, die net als anders exact op maat gemaakt zijn, bevestigd aan de muur. Geen poten meer, geen planken op de grond, maar met een stevige bevestiging aan de muur. Zo maak je de ruimte ruimtelijk en speels. Want nogmaals, als je iets op maat kunt laten maken, dan kan je ook voor elke vorm en afmeting kiezen. Zo is jouw kast niet alleen onwijs GAAF! Maar ook heel uniek.

Je maakt je GAAF! kasten helemaal uniek door je kleurgebruik. Wat je maar wilt qua kleuren is mogelijk. Beetje oneindig qua keuzes zeggen we ook wel eens. En combineren is helemaal mogelijk. Zwarte binnenkant en gele deuren? Kan! Of juist een rode ombouw en planken met leerlook voorzetlades? Ook mogelijk. We, of Allure in dit geval, maken voor je exact zoals jij het wilt.


Wand en tv-meubels - GAAF! - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wand en tv-meubels - GAAF! - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Maatwerk met klasse

Of je nou een open kast wilt, een boekenkast, of alles achter deuren. Het kan allemaal. Een combinatie is mogelijk en ook qua kleur heb je veel opties. Ga je voor wit, grijs, iets anders of een mix? Jij zegt het maar. We tekenen vooraf de kast uit in ons 3D-tekenprogramma zodat je een duidelijk beeld hebt, al voordat de kast gemaakt wordt. En door gebruikt te maken van panelen van 28mm dik, krijgt jouw kast een mooie robuuste uitstraling. Maatwerk met klasse!


Open kast voor televisie Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl
tv meubel met deuren - Wand/ tv meubel op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zoek je nieuwe wand- of tvmeubel uit tijdens het kasten evenement

Op 10, 11 en 12 december 2021 organiseren een aantal Aanhuis winkels een kasten evenement. Op deze dagen staat een kastenspecialist klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Je kunt uiteraard ook diverse kasten bekijken om zo de kast te vinden die past bij jouw wensen. Klik op onderstaande button en kies je dichtstbijzijnde winkel en voorkeursdatum.

Vind een winkel
Producten
Diensten