Wasmachinekast

Een wasmachine kast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen.

Tussen de laden en de machines kan ook nog een handige uittrekplank worden gemonteerd, waarop je de wasmand kan plaatsen of een wasje kan opvouwen. De onderkast kan eventueel ook voorzien worden van een draaideur. 


Opbergkast met voldoende ruimte | kasten | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Opbergkast met wasmachine | kasten | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Uiteraard is ook deze kast uit te breiden met een maatwerkinterieur. Moeten er schoonmaakspullen in, de strijkplank, de stofzuiger of iets anders? Voor alles wat je maar wil opbergen, creëren wij de ruimte. Je kast wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past in de ruimte die jij daarvoor in gedachte hebt. We helpen je graag met de optimale indeling voor jouw werkkast. Kom eens langs in een van de winkels en bekijk wat we voor jou kunnen maken.

Kasten evenementen

Een aantal keren in het jaar organiseren een aantal Aanhuis winkels een kasten evenementen. Tijdens dit evenement krijg je alles te weten over alle kasten, kan je je kast laten uittekenen én krijg je je kast voor een speciale prijs. Meer weten over dit evenement en wil je je graag hiervoor inschrijven? Neem dan eens een kijkje op onze kasten evenement pagina

Vind een winkel
Producten
Diensten