Wasmachinekast

Een wasmachine kast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen.

Tussen de laden en de machines kan ook nog een handige uittrekplank worden gemonteerd, waarop je de wasmand kan plaatsen of een wasje kan opvouwen. De onderkast kan eventueel ook voorzien worden van een draaideur. 


Opbergkast met voldoende ruimte
Opbergkast met wasmachine

Uiteraard is ook deze kast uit te breiden met een maatwerkinterieur. Moeten er schoonmaakspullen in, de strijkplank, de stofzuiger of iets anders? Voor alles wat je maar wil opbergen, creëren wij de ruimte. Je kast wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past in de ruimte die jij daarvoor in gedachte hebt. We helpen je graag met de optimale indeling voor jouw werkkast. Kom eens langs in een van de winkels en bekijk wat we voor jou kunnen maken.

Service & Montage

3D visualisatie
Inmeten
Montage

3D visualisatie

Je wilt een wasmachinekast op maat die je al helemaal in je hoofd hebt bedacht. Met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandel je virtueel door de ruimte waar je kast komt te staan. Samen komen we tot een mooi eind resultaat.

Inmeten

Het goed inmeten van een wasmachinekast op maat is van groot belang. De kast naar jouw wens produceren wij tot op de millimeter nauwkeurig. Al onze wasmachinekasten meten onze gekwalificeerde mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo brengen zij de ruimte tot in de kleinste details in kaart. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste wasmachinekast netjes op maat in elkaar wordt gezet.  

Montage

De kwaliteit van de montage door onze vakmannen zorgt ervoor dat de wasmachinekast optimaal tot zijn recht komt. Deze professional is bekend met alle pijn- en aandachtspunten van de kast en komt bij je langs om de kast vlot en vakkundig te monteren. Zo ben je verzekerd van 100% tevredenheid.

Vind een winkel
Producten
Diensten