• Bijlage

  Choose File
  pdf,jpg,jpeg,png,doc,docx,rtf

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Nieuwbouwevenement

  Fantastisch, je hebt een nieuwbouwwoning gekocht! Nu kan het leuke werk beginnen: de inrichting. Heb je alleen geen idee hoe je het hele inrichtingsproject aanpakt? Zoveel te regelen, zoveel te doen: hoe ideaal is het dan, dat je de basis van je woning, kan realiseren bij één winkel; bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

  Naast dat we je geheel bijstaan bij de inrichting van de basis van je woning, bieden we je ook de Aanhuis specialiteiten op ons exclusieve nieuwbouwevenement.

  Nieuwbouw-woonpakket, al vanaf € 10.000,= of € 112,= per maand.

  Tijdens het nieuwbouwevenement introduceren wij onze nieuwbouw woonpakketten. Een woonpakket vol extra’s & scherpe prijzen voor vakwerk. We hebben 3 complete pakketten. Je hebt al een compleet nieuwbouw-woonpakket voor €10.000 euro of €112,- per maand! Alles binnen 1 week woon-klaar én met woonadvies door onze interieurontwerper.

  • Nieuwbouw-woonpakket 1: € 10.000,= of € 112,00 per maand
   Een compleet pakket voor het leggen van PVC vloeren en het leveren en monteren van de raamdecoratie op maat gemaakt en prachtige gordijnen.
  • Nieuwbouw-woonpakket 2: € 12.500,= of € 140,00 per maand
   Een compleet pakket voor het leggen van de PVC vloeren en het leveren en monteren van de raamdecoratie en op maat gemaakte gordijnen + een schuifdeurkast of draaideurkast op maat gemaakt.
  • Nieuwbouw-woonpakket 3: € 15.000,= of € 168,00 per maand
   Een compleet pakket voor het leggen van de PVC vloeren en het leveren monteren van de raamdecoratie op maat gemaakt en gordijnen + een schuifdeurkast op maat en keuze opties uit luxe materialen.

  Zie hier het eerste pakket uitgewerkt als voorbeeld.

  Gespreid betalen in samenwerking met Findio (bekend van TV)

  Maar er is meer te beleven op ons nieuwbouwevement. Zo zal Findio aanwezig te zijn om alles te vertellen over gespreid betalen. We weten allemaal dat de aankoop van een nieuwbouwwoning al duur genoeg is. Wil je een compleet nieuw interieur voor je nieuwbouwwoning dat je niet in één keer hoeft te betalen? Kies dan voor gespreid betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervroegd inlossen. Onze adviseur terplaatse kan direct de mogelijkheden toelichten en een toetsing doen voor akkoord van de financiering.

  Interieuradvies door top stylistes

  Ook staan onze top stylistes én adviseurs voor je klaar om je advies te geven over de producten, de nieuwbouw-woonpakketten en interieurstyling. Zo weet je zeker dat de basis van je woning ook perfect wordt afgestyled. Wil je volledig advies op maat en heb je interesse gekregen? Schrijf je dan gelijk in voor één van onze interieur adviesdagen.

  Meld je aan voor ons nieuwbouwevenement en kom, onder het genot van een hapje en een drankje, alles te weten over onze woon-pakketten, gespreid betalen én onze interieuradviezen.

  Waarom je langs moet komen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl?

  • Alles onder 1 dak in onze winkel

  • 1 aanspreekpunt

  • Binnen 1 week alles gereed

  • Interieuradvies door onze styliste

  • Vakwerk door onze eigen mensen

  • Geen gedoe achteraf