Coronavirus

Het coronavirus heeft in Nederland ook al voelbare consequenties. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best onze dienstverlening normaal voort te zetten, maar natuurlijk nemen wij onze verantwoordelijkheid enorm serieus.

Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven, wel nemen wij extra maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Voorzorgsmaatregelen:

  1. Hygiëne, wij zorgen ervoor dat het pinautomaat, kassablok en andere contactpunten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd;

  2. Wij wassen vaker onze handen;

  3. Medewerkers die neusverkouden zijn, hoesten, keelpijn of koorts hebben zijn niet aanwezig in de winkel;

  4. Stoffeerders die neusverkouden zijn, hoesten, keelpijn of koorts hebben zijn niet werkzaam. Dit kan leiden tot aanpassingen van de levertijd.

Wat verwachten wij van onze klant:

  1. Blijf vooral onze winkels bezoeken zolang je je goed voelt;

  2. Heb je wel last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts stel het bezoek uit;

  3. Pinnen, graag;

  4. Contant betalen, a.u.b. niet in de hand maar op de toonbank aanbieden;

  5. Komen wij bij je inmeten of monteren van de producten maar is er iemand in huis met ziekteverschijnselen, laat het ons tijdig weten.

We volgen te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheden en het RIVM op en zullen waar nodig daar verder op inspelen, om zodoende de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen.

Persoonlijke afspraak:

Tevens bieden wij nieuwe afspraakmogelijkheden. Je kan een persoonlijke afspraak in jouw winkel maken. Dat doen we op een moment dat er geen andere mensen in de winkel aanwezig zijn om zodoende je gezondheid maximaal te kunnen waarborgen. Of je maakt een video-afspraak, waarbij wij jouw vragen beantwoorden of voorzien van (interieur)advies terwijl je thuis aan je keukentafel zit. Interesse? Neem dan contact op met een van onze winkels


coronavirus | woninginrichting-aanhuis.nl