Afspraakmogelijkheden en maatregelen Coronavirus

Zo veilig mogelijk shoppen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voorlopig blijft het coronavirus nog even in Nederland en zijn we dit als mens ook al wel een beetje gewend. Geen handen meer schudden, niet meer afspreken met meer dan 2 mensen en 1,5 meter afstand houden zijn al bijna 'gewoon'. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best onze dienstverlening normaal voort te zetten en volgen we alle regels van het RIVM.

Private shopping interieuradvies

Wij bieden jou de mogelijkheid om de winkel deels of geheel voor jou alleen ter beschikking te stellen. Sinds de corona situatie bekend werd zijn wij met deze opties gestart. Want we kunnen ons voorstellen dat je in deze tijd liever niet in contact komt met meerdere mensen, maar toch graag interieuradvies wil. Middels een persoonlijke afspraak in de winkel, zorgen we ervoor dat de woonwinkel deels of helemaal leeg is, op een verkoopadviseur en het interieur na natuurlijk! Er zijn dan dus geen andere klanten aanwezig.

Op deze manier kun jij gerust advies krijgen over bijvoorbeeld je vloer, raamdecoratie of het totale plaatje. Uiteraard allemaal op een gepaste afstand. Via de button 'persoonlijke afspraak' hieronder vul je het formulier in. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt! 

    

Plan jouw video-afspraak   

Ook een 'video-afspraak' is nu helemaal van deze tijd. Live en toch op een veilig afstand interieuradvies, handig toch? We begrijpen dat je in deze tijd liever thuis blijft, maar wel graag advies wilt ontvangen. Neem gerust plaats aan je keukentafel en onze Woninginrichting-Aanhuis.nl adviseur laat je live stalen zien, beantwoordt je vragen en kan ook een tekening maken. Alsof je bij elkaar aan tafel zit, maar toch net niet. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, telefoon of tablet met camera. Makkie!

Via de button 'video-afspraak' hieronder vul je het formulier in. Plan direct jouw video-afspraak voor een veilig en persoonlijk interieuradvies. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt! Graag tot gauw.

   

 

Persoonlijke afspraak

Ben je op zoek naar woninginrichting en wil je daar graag advies bij? We spreken samen een tijdstip af en zorgen dat de winkel op dat moment alleen tot jouw beschikking staat. Er zijn dan geen andere klanten aanwezig. Uiteraard voldoen we verder aan alle richtlijnen die het RIVM stelt. We willen jou vragen om met maximaal 2 personen naar de winkel te komen. Vul het formulier in en kies de optie 'de winkel voor jou alleen'.

Maak afspraak

Video-afspraak

Wil je iets aanpassen in huis of staat er een verhuizing gepland? Twijfel je over welke woonstijl bij jou past of kan je advies gebruiken over onze producten? Kies dan voor een video-afspraak. Alles kan en alles gaat in overleg! Het enige dat je hoeft te doen is ons laten weten dat je graag een video-afspraak wilt. De winkelier bij jou in de buurt stuurt je hier dan een uitnodiging voor.

Maak afspraak