Leggen en monteren

Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Naast het advies in de winkel en de kwaliteit van de producten, is ook de installatie bij jou thuis van hoog niveau. Onze stoffeerders en monteurs hebben uitgebreide kennis van onze producten en weten precies hoe ze deze het beste kunnen leggen of monteren. Hierdoor zorgen we voor een professionele en veilige installatie van de bij ons gekochte producten, bij jou thuis.


Leggen en monteren trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren vouwgordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vloeren leggen door onze stoffeerders

Je kunt zelf je vloer leggen, je kunt het ook laten doen. Als je het laat doen weet je zeker dat je vloer perfect ligt. Ook ben je zelf geen tijd kwijt in het leggen van de vloer én heb je niet de middelen nodig om de vloer te leggen, zoals lijm of het egaliseren daarvan. Vloeren leggen is onze nummer 1 specialiteit. Onze ervaren stoffeerders zijn allround opgeleid en kunnen daardoor allerlei verschillende vloeren goed en professioneel leggen. Denk daarbij aan:


Leggen en monteren pvc vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren pvc vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ondergrond van vloeren

Om deze vloeren zo strak en goed mogelijk te kunnen leggen is het ook vaak nodig om de ondervloer te egaliseren met producten van Eurocol of Uzin. Zo krijg je een vlakke en gladde basis wat zorgt de beste afwerking. Er zijn verschillende soorten ondervloeren waar je diverse soorten producten voor kunt gebruiken, zoals:

  • Zandcement                     
  • Anhydriet of fermacel
  • Houten vloeren                                           
  • Tegelvloeren                    

Onze vakmensen hebben de kennis in huis om alle vloeren goed te kunnen beoordelen en daarvoor de juiste manier van behandelen en leggen voor te bepalen. Gezien de meeste stoffeerders bij Woninginrichting-aanhuis.nl in dienst zijn van de winkels, kunnen we je verzekeren dat de verantwoordelijkheid en kwaliteit altijd gewaarborgd zijn. Daar zijn we trots op.  


Leggen en monteren egaliseren vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren egaliseren vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Specialisatie vloeren

Uiteraard kun je ook voor alle andere bijhorende vloerproducten en specialiteiten bij ons terecht. Denk daarbij aan:

  • Aanbrengen van hoge MDF-plinten
  • Trappen bekleden met pvc, tapijt of marmoleum
  • Traprenovatie                                     
  • Vloerverwarming infrezen
  • Kitwerk

Leggen en monteren vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

WoonAcademy

Om ons vakmanschap op peil te houden besteden we veel aandacht in het opleiden van jonge gemotiveerde mensen, waarbij we onder andere gebruik maken van opleidingsinstituut De WoonTotaal Academy in Zoetermeer, waar onze mensen ook echt praktijkopleiding krijgen om alle kneepjes van het vak te leren. Daarom kun je niet alleen nu, maar ook straks op ons rekenen!  Een vloer kopen kan je overal, maar de stoffeerder maakt een groot verschil. De vloer kan je maar 1 keer goed laten leggen en hopelijk kies je daarom voor de kwaliteit van Woninginrichting-aanhuis.nl.


Leggen en monteren Woontotaal - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren leggen vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Montage door onze vakmensen

Montage werkzaamheden lijkt een stuk makkelijker dan vloeren leggen, maar dat is een veel gemaakte denkfout. Door de diverse vormen van montagewerkzaamheden, trainen en scholen wij de vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl regelmatig bij om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Wij werken met zelfstandige specialisten. Uiteraard werken onze winkels ook wel aanvullend met echt gespecialiseerde ZZP-ers om altijd genoeg capaciteit in huis te hebben tijdens periodes van vele opleveringen van nieuwbouw projecten.

De volgende maatwerkproducten monteren onze vakmensen zelf;

Kasten


Leggen en monteren montage kasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren montage kasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Raambekleding


Leggen en monteren raamdecoratie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Deuren

Vind je details van producten en diensten belangrijk? Dan kun je met een gerust hart naar een van onze winkels komen want ons vakwerk, een oog voor details en een gegarandeerde goede service zijn onze basiswaarden.


Leggen en monteren stalen pui - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren stalen pui - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Schilders en behangers, alles onder 1 dak

Uiteraard zorgen wij ook voor het behang en schilderwerk met alles wat daarbij hoort. Onze specialiteit is het aanbrengen van renovlies en glasvezelbehang. Meerdere ploegen zijn dagelijks actief met het aanbrengen van voornamelijk renovlies behang. Doordat wij veel aandacht schenken aan de ondergrond door die machinaal grondig te polijsten en vervolgens de wanden heel vlak en strak afwerken kunnen wij uitmuntende kwaliteit garanderen. Het eindresultaat is zeker vergelijkbaar met strak stucwerk, maar dan met vele voordelen.


Leggen en monteren glad maken muur voor behang - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren glasvezelbehang - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vanuit onze winkel coördineren we al deze werkzaamheden, zoals het leggen, monteren en behang & schilderwerk, waardoor alles veel soepeler en sneller zal verlopen. Jouw zorg is dan de onze geworden zodat jij lekker kan genieten van deze leuke en inspirerende periode.