Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Vaklui en prima advies!
Ervaring
Ik ben buitengewoon tevreden over jullie allemaal. Iedereen was altijd reuze vriendelijk en prettig om mee om te gaan. Prachtig werk verricht en precies volgens planning klaar. Ik wil wel 6 sterren geven!
Marion uit Leiden 10 10 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer vriendelijk en deskundig personeel
Ervaring
Prettige bediening in winkel men weet waar ze het over hebben En geven goede adviezen En werken snel en netjes bij het ophangen van het product
Kees uit Purmerend 9 10 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldige service, kwalitatief uitstekende materialen.
Ervaring
Zowel de inbouwslaapkamerkast, als de gecombineerde boekenkast met werkblad zien er fantastisch uit, geadviseerd en ontworpen m.b.v. Esther en voldoen helemaal aan onze wensen. De PVC-vloer is een eye-catcher en we krijgen van iedereen complimenten over de kwaliteit en hoe het er uit ziet. Met dank aan Robert en Esther, die de bijpassende kleur op de muur heeft geadviseerd. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aan bevelen, indien je op zoek bent naar kwaliteit en design. Ook het uitvoerend personeel luisterde goed naar onze wensen en voerde die uitstekend uit.
José en Wiel van Rijn uit Venlo 10 09 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Heel prettig geholpen
Ervaring
We gingen op jacht voor een nieuwe pvc vloer en hadden een route uitgestippeld langs 3 bedrijven. Als eerste liepen we bij woninginrichting aan huis (scheffer) binnen en besloten direct de andere bedrijven over te slaan. We werden in de winkel namelijk vriendelijk geholpen en kregen ook twee stalen mee om thuis te bekijken. De vloer werd vervolgens ook geheel volgens afspraak keurig binnen gestelde tijd gelegd door een paar serieuze gasten. Omdat de muren net gestuct waren konden de plinten nog niet geplakt worden, maar het was geen probleem om daar nog eens voor terug te komen. Oftewel: wij zijn tevreden! En achteraf nog een bloemetje ontvangen. Bedankt!
Jasper uit Voorschoten 10 09 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Top!
Ervaring
Onze vloeren en raamdecoratie zijn prachtig en goed verzorgd. Fijn bedrijf met aandacht voor de klant en goede service.
Marjan uit Leiden 10 09 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Klantgericht, er wordt goed meegedacht, prima service
Ervaring
Er was goed overleg om tot een afspraak te komen. Er was aandacht voor onze persoonlijke wensen en situatie, waarna een passend advies volgde. Er was tijd om materiaal uit te kiezen. Het inplannen van het bevestigen van de gordijnen nam wat langer tijd, maar ook dat in goed overleg. Heel vriendelijke medewerkers. Ben tevreden.
Betty uit Groot-Ammers 9 08 augustus 2022
Advies
8
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Kwaliteit en goede service
Ervaring
Nieuwe lamellen gekocht. Bij het plaatsen zijn de oude lamellen in een andere kamer opgehangen. Gewoon service.
Rob uit Zoeterwoude 10 06 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldige service in Hoogeveen
Ervaring
In de winkel super geholpen qua kleur en combinatie met bestaand interieur. Ook degene die de gordijnen heeft opgehangen had nog goede tips. Wij zijn zeer tevreden.
Familie Boer uit Noordscheschut 10 05 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Wij zijn goed, vriendelijk en naar wens geholpen.
Ervaring
Goed geholpen. Goed overleg en een snelle afhandeling. Prima en vlotte bevestiging van de raamdecoratie.
Puck uit Heerhugowaard 10 05 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig
Ervaring
Netjes geholpen in de winkel. Bestelling ging vlot, afspraak gemaakt en snel geplaatst en ben zeer tevreden.
Wolfslag uit Leiderdorp 10 05 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10