Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
fantastisch
Ervaring
Bij toeval in deze winkel terecht gekomen. Het vakmanschap en de creativiteit van Lois hebben ons steeds weer verrast. De contacten met zowel Nicole en Lois waren erg prettig. De dames denken mee, maken heldere afspraken en komen deze ook na. Ze kunnen zich goed inleven in onze woonsituatie en smaak maar dagen ook wel een beetje uit waardoor het resultaat mooier is geworden dan we eigenlijk hadden kunnen dromen. De leveranciers die we over de vloer hebben gehad waren ook prettig in de omgang en vakbekwaam.
Ingeborg uit Rosmalen 10 22 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Tevreden over de werkzaamheden. Komen afspraken na
Ervaring
De vloeren zijn van prima kwaliteit en de werkmannen kwamen op de afgesproken tijd. Zeer tevreden
Margreet uit Zoeterwoude 10 20 september 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Kleuradvies, vloer, gordijnen en stalen deuren. Allemaal via Aanhuis, was heel praktisch. Ze waren flexibel en oneffenheden worden keurig opgepakt. Heel tevreden!
José uit Wohrmann 10 20 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed geholpen en geadviseerd
Ervaring
Mooie winkel, aardig personeel en goed geadviseerd
[email protected] uit Wormerveer 10 17 september 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Uitstekend advies en service
Ervaring
Met behulp van een stijl advies de keus gemaakt voor wandkleuren, gordijnen, wanddecoratie, raamdecoratie en zonwering. Uitstekende schilders en montage van alles. Tussentijds was de verkoopafdeling uitstekend te bereiken en enorm service gericht. Wij zijn heel blij met onze keuze van Woninginrichting aan huis Den Bosch. Bij het keuzeveld ervaring met, kan slechts een veld gekozen worden, maar wij delen ervaring m.b.t. kasten, raamdecoratie, verf stijladvies, buiten zonwering raam decoratie, verf en behang, stalen deuren
Chris uit Boxtel 10 16 september 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Super service
Ervaring
Fijn geholpen met uitzoeken van stoffering en vloeren voor appartement van ouderen. Mevr wilde graag de eigen vitrage uit de vorige woning meenemen om te combineren met de nieuwe gordijnen. Zonder extra kosten op maat gemaakt.
Jetty uit Boxmeer 9 16 september 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Niets dan lof.
Ervaring
Niets dan lof voor de medewerkers van BronSnijder Stiens. Wij hebben vloerverwarming en een nieuwe vloer laten installeren. Van begin tot eind prima geregeld. Super gepland. Er wordt meegedacht als er iets aangepast moet worden en de medewerkers verstaan hun vak. Een echte aanrader.
S. van Dellen uit Dokkum 10 15 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakmanschap
Ervaring
Het leggen van de PVC vloer is een stukje vakmanschap. Alles netjes afgewerkt en volgens afspraak. De vloerverwarming door aangesloten bedrijf laten doen. Dit ging iets minder qua afspraken, maar uiteindelijk alles goed gekomen.
Leo uit Leiderdorp 8 15 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldig geholpen
Ervaring
Vriendelijke en professionele mensen die met je meedenken.
Carla uit Eradus 10 15 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Wij zijn zeer tevreden met de service
Ervaring
Wij zijn in de winkel goed geadviseerd over het soort raamdecoratie. We hebben een staal mee naar huis genomen om te kijken of de kleur en het materiaal bij onze meubels past. Daarna kwam snel iemand langs om de maten op te nemen en zodra de gordijnen klaar waren werd ik gebeld voor het monteren en dat is ook netjes en snel gebeurd. Aanrader!
Cynthia Rol uit Leiden 8 15 september 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8