Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Duurde erg lang
Ervaring
Met alle maten van het te maken stel gordijnen kwam ik in de winkel, ik wilde deze precies hetzelfde nalaten maken. Helaas moest er eerst iemand thuiskomen opmeten! Door verhuizing naar ander pand, storing internet bij de nieuwe Aanhuis locatie, duurde het allemaal erg lang voordat ik het stel gordijnen in huis had. 21 oktober in de winkel geweest, 1 november opgemeten en 13 januari opgehangen. Ook kon ik ze niet zelf ophangen, daar kwam ook weer iemand voor langs, om half 8 'smorgens, voor 10 min werk ! Het is een mooi stel gordijnen alleen niet de opgegeven breedte maat. Ik laat het nu maar zo. Ik heb geen zin om nog langer met een kaal raam te zitten. Het zijn trouwens wel hele vriendelijke mensen waar ik contact mee had, daar lag het niet aan. Hopelijk heeft een ander een betere ervaring.
Geertje uit Marken 6 16 January 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
6
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
2
Prijsniveau
6
In het kort
goede vaklui en prettige mensen.
Ervaring
prima
Paul uit Landsmeer 9 13 January 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
-
In het kort
Super netjes werk afgeleverd
Ervaring
We kwamen in de mooie zaak in Purmerend waar we super vriendelijk en deskundig zijn geholpen! Levering en montage erg netjes! Zeer tevreden
Jacqueline uit Volendam 10 13 January 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
In één woord: vergaande service
Ervaring
November 2019 waanzinnig mooie shutters aangeschaft en iedere dag is het nog genieten: spelen met het licht, dat een leuk sfeertje geeft in de huiskamer. In begin en laatst- 2 jaar later- wat problemen gehad met de rolgeleiders en alles wederom perfect opgelost door de leverancier. Kortom: het is ons geld dubbel en dwars waard.
René uit Zaandam 10 12 January 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
prima
Ervaring
goede en kundige behandeling in de winkel en vakkundig gemaakt en opgehangen.
annelies uit lelystad 9 12 January 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
servicegericht
Ervaring
in november zijn wij binnengelopen bij woninginrichting aan huis in Putte. Daar zijn wij uiterst correct en vakkundig te woord gestaan. wat wij ook erg prettig vonden is dat er een professionele styliste aanwezig was. Uiteindelijk hebben wij daar onze raambekleding gekocht die zeer snel geleverd werd en gemonteerd.
Peter uit Bergen op Zoom 9 12 January 2022
Advies
8
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Top service
Ervaring
Na wat gesprekken met Erik besloten om een Coretec vloer te kopen via WIAH. Leveren en leggen ging vlekkeloos. Leggen via onderaannemers maar dat gaat overal zo. Vloer ligt er strak in. We zijn er blij mee.
Keimpe uit Krommenie 9 12 January 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Totale service.
Ervaring
Van advies, opmeten, ophangen
Mac uit Leiden 9 09 January 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekende service. Wat toegezegd wordt, wordt conform gedaan. Materiaal keuze en montage is top!
Ervaring
Uitermate klantvriendelijke behandeling. Hoge kennis van zaken, uitstekende advisering in zowel design als materiaal en montage. Een absolute aanrader. Jullie mogen mij als referentie aangeven. Ook bezichtiging aan huis, hoort daarbij.
Jeroen uit Wormer 10 08 January 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakwerk. Zeer tevreden
Ervaring
Vakwerk.
Floris uit Leiden 10 08 January 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
6