Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Top
Ervaring
Prijs kwaliteit top en snelle afhandeling van de werken.
Francis uit Kapellen België 10 04 juli 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Heel blij met ons mooie zonnescherm
Ervaring
Goed deskundig advies, klantgericht, hartelijk. Levering zonnescherm is prima verlopen. Erg tevreden.
Carla Chillaud uit Gouda 10 04 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Fantastisch!
Ervaring
Vriendelijk en goed geholpen. Zowel Lisa als Tom hebben verstand van zaken en passie voor het vak.
Piet uit Purmerend 9 04 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Van A tot Z fantastisch geholpen!
Ervaring
Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk ontvangen in een mooie winkel. Danielle stelde goede vragen en luisterde naar onze wensen. Het ontwerp was dan ook heel verrassend en zeker "out of the box" en hebben we helemaal uit laten voeren. Ze werken met erg vriendelijke en vakkundige vaklieden en wij zijn dan ook erg trots op en blij met het eindresultaat.
Nev en Marjolijn uit Nunspeet 10 04 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vriendelijk, bekwaam en zorgvuldig.
Ervaring
Vriendelijk, bekwaam en zorgvuldig
Harm uit Purmerend 10 01 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Topservice. Duidelijk afspraken mee te maken en denken mee.
Ervaring
Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Denken mee met je over de diverse mogelijkheden en bekijken ook mogelijke alternatieven. Prettig contact met zowel de eigenaren, als ook met het personeel.
Simon uit Slof 10 01 juli 2022
Advies
9
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Zeer professioneel team met goede ideeën.
Ervaring
Vanaf de eerste ontmoeting is er een prettig klantcontact geweest. De bijdrage van het team aan onze denkbeelden ter verwezenlijking van onze wensen hebben wij zeer gewaardeerd. Eventuele problemen worden adequaat opgelost. Wij zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat.
Henk en Marina uit Lelystad 10 01 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
10
In het kort
Super service!
Ervaring
Zeer tevreden over alle medewerkers van Aanhuis Wormerveer. In de voorbereiding denken ze met je mee, hoe vaak je ook met aanpassingen komt, ze helpen je elke keer weer geweldig. Erik regelt alles tot in de puntjes en communiceert alles ook helder. De schilders en vloerenleggers/moneurs zijn ook echt toppers! Ze werken netjes, zijn op tijd en geven goede adviezen. Ik zou ze iedereen aanbevelen en mocht ik nog eens verhuizen dan zou ik ze zeker weer bellen.
Laureen uit Wormerveer 10 30 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super fijne winkel die meedenkt!
Ervaring
Super goed geholpen in de winkel. Er werd echt met je meegedacht welke kleuren wel en niet passen bij je interieur. Daarnaast telefonisch goed op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling. Plaatsen ging heel soepel en snel. Echt een top winkel!
Dion uit Purmerend 10 30 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer positief!
Ervaring
Voor verschillende dingen bij Woninginrichting-Aanhuis terecht gekomen. Uiteindelijk met de styliste tot een mooi passend geheel gekomen qua kleuren op de wand, duettes en gordijnen. We komen snel terug voor de kast op maat!
Hendrik uit Noord-Holland 10 29 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10