Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Top!
Ervaring
Super service en denkt goed mee met me als klant.
Mirjam uit Goes 10 25 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie vloer, perfect gelegd, goede service!
Ervaring
Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer die we gekocht hebben wooninrichting aan huis in Mijdrecht. De winkel is groot, netjes en heeft een uitgebreid (kwalitatief goed) assortiment. Chris heeft ons goed geholpen. Hij luistert goed, geeft goede adviezen zowel op het terrein van materialen, techniek als op het terrein van design/wooninrichting. Wij hebben altijd houten vloeren gehad maar hebben deze keer gekozen voor een donkere Pvc vloer (houtlook). Een wat meer gewaagde keuze die fantastisch uitpakt. De vloer is zeer goed gelegd. De afspraken werden goed nagekomen. Een goed adres als je op zoek bent naar een kwaliteit voor een redelijke prijs.
Juliette uit Harmelen 10 23 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Er is goed geluisterd naar onze wensen
Ervaring
Verschillende keren in de winkel geweest we zijn goed geholpen. Elke keer vriendelijk onze vragen beantwoord en meegedacht
Dimitri uit Wormer 9 22 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Alles naar tevredenheid geleverd
Ervaring
Een kleine hapering ,maar later alles opgelost,tevreden
Tiny uit Volendam 8 22 oktober 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
10
In het kort
Is dat alles wat ik heb gekocht snel geleverd is
Ervaring
Leuke winkel zonde dat de winkel naar purmerend verhuist maar goed geslaagd goed geholpen en snel geleverd top
Ria molenaar uit Volendam 8 20 oktober 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Klantvriendelijk, goede adviezen en uitstekende service
Ervaring
Klantvriendelijk, goede adviezen en uitstekende service.
Aline uit Zoetermeer 10 19 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede kwaliteit en service.
Ervaring
Ik ben erg tevreden over de PVC vloer die ik heb gekocht. Hij is prachtig gelegd en ben erg te spreken over de kwaliteit en de service die zij bieden. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.
Dave Kaarsgaren uit Huizen 9 17 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Zoals al meer dan 40 jaar prima kwaliteit en service
Ervaring
In 1978 hebben wij ons huis laten inrichten door de heer Snijder senior. We zijn altijd heel tevreden geweest over de persoonlijke aandacht van hem en de beide zoons Meile en Benno. Ook na de fusie met Bron blijft deze tevredenheid de boventoon voeren. We zijn oude, letterlijk, en trouwe klanten en dat blijft hopelijk zo. Familie de Wolff
Ingrid uit Stiens 8 16 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Ze helpen mee te denken, mee te kijken, mee te plannen voor een mooie inrichting thuis.
Ervaring
We hebben hen gevraagd om een ontwerp te maken voor onze woonkamer. Mooi ontwerp ontvangen en samen met hen naar het materiaal gezocht. Daar was veel aandacht voor in deze fase. Dat hebben we als zeer prettig ervaren. Ook fijn dat de gehele planning via hen liep. Onze woonkamer moest leeg worden opgeleverd, veel sloopwerk. We vonden het jammer dat zij dit niet deden. Tijdens de verbouwing goed contact gehad. De issues die tijdens de verbouwing naar boven kwamen zijn goed opgelost. Onze woonkamer is prachtig geworden! We hebben raamdecoratie, vloer, muren, deur en een ingebouwde kast via wah laten doen.
Annemiek uit Zaandam 9 16 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Fantastisch van A tot Z!
Ervaring
Vanaf het moment dat we over de drempel stappen om ons tapijt uit te zoeken tot het moment dat het werkelijk perfect gelegd is, is alles perfect verzorgd. Vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht over wanneer de beste datum is om te komen. Heel flexibel en de prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend. In een woord; top!
Jan uit Volendam 10 15 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10