Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Precies wat ik zocht!!
Ervaring
Het is zo fijn om bijna alles te kunnen halen bij 1 winkel! De klantvriendelijkheid was top. Ze dachten heel goed met mij mee. Ik ben erg goed geholpen!
Jeanne uit Zaandam 10 23 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Prima geholpen
Ervaring
In zeer korte tijd werd mijn "kledingkast op maat" geleverd.
Mevr. e. ooms uit hoorn 8 22 november 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
prima
Ervaring
Prima service
tonnie uit doesburg 8 22 november 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Complete woninginrichting + verhuizing
Ervaring
Complete woninginrichting + verhuizing laten uitvoeren door Horst Totaal in Zwolle. Begeleiding van begin tot eind. Alles helder en duidelijk. Vanaf het eerste contact in de winkel direct een goed en vertrouwd gevoel. Duidelijke uitleg en goed advies. Ook tijdens het proces regelmatig contact. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen of ruim op tijd, met reden verplaatst. Door Corona moesten sommige werkzaamheden uitgesteld worden omdat materialen niet tijdig geleverd konden worden. We werden hier steeds tijdig over geïnformeerd en op de hoogte gehouden over het verloop. Ook de verhuizing door Horst goed en netjes uitgevoerd. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij zullen niet schromen weer bij Horst Totaal binnen te stappen voor een volgende binnenklus.
A. J. uit Zwolle 9 20 november 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Goede adviezen bij het inrichten van de hele woning.
Ervaring
Samen de kleursamenstelling bepaald en het is zeer mooi geworden. Ook de planning liep voorbeeldig: schilderen, behangen ,egaliseren en vloerleggen, alles strak achter elkaar. En een weekje daarna de raamdecoratie opgehangen. Wij waren zeer te vreden.
Jan V uit oosthuizen 8 20 november 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Geweldig mooie PVC vloer!
Ervaring
We hebben een geweldige mooie pvc vloer besteld bij wooninrichting aan huis. In de winkel. We zijn eerst zeer goed geadviseerd van de voor en nadelen van de vloer en welke wel of niet geschikt was voor een woonkamer. Toen samen rond gekeken welke vloer en van 3 verschillende pvc vloeren kregen we stalen mee naar huis. De medewerkster was heel erg behulpzaam en niks was te veel. Na een paar dagen onze beslissing genomen en de vloer besteld. Toen kwam er een medewerker in huis meten. Gezellig mag ik het wel noemen hoe deze mensen met je om gaan. Daarna kwamen de werkmannen de vloer leggen. Wederom kregen we goed advies van deze mannen. Eerst werd de vloer geegaliseren en na het weekend kwamen ze de vloer leggen. Dit alles ging lekker snel en na onze tevredenheid en was in één dag voor elkaar. Deze mannen mogen van mij wel altijd onze vloer komen leggen. Vlotte babbel en niet te beroerd om toch nog dat extra kastje te belegen met het pvc. Top gedaan mannen! Ten slot kregen we een starterspakket om de vloer schoon te maken. Ook allemaal heel fijn We zijn helemaal blij met onze mooie nieuwe vloer en gaan er jaren van genieten! Dank jullie wel!
Cindy uit Blerick 10 20 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Alles is uitstekend gegaan
Ervaring
Bij toeval kwam ik terecht inde winkel, lag uit waar wij opzoek naar waren en dat was geen enkel probleem en werden heel goed geholpen.
Fam.Dekker uit Zwaag 9 18 november 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Erg tevreden over eindresultaat
Ervaring
Ons huis was toe aan een opknapbeurt, dus moest er worden gestuukt, schutters voor de ramen boven, een badkamerdeur, traprenovatie en schuifdeuren voor onder de dakkapel. Alles is keurig netjes geplaatst en afgewerkt. We zijn erg tevreden.
Fam. Staphorsius uit Hoorn 10 18 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en deskundig
Ervaring
Ik ben bij “aan huis” in Hoorn geweest. Werd daar uiterst prettig en deskundig begeleid naar de inrichting van onze nieuwe woning. Alles ging in overleg, niets werd ons opgedrongen en steeds werd er gezocht naar de beste (goedkoopste) oplossing voor onze wensen. De gehele woning werd besproken (vloer, behang, gordijnen) en met een deskundige werd er een plattegrond gemaakt van de woning waarop we kleuren konden bekijken en schuiven met onze meubels.9 Kortom echt een aanrader.
Fam.Holman uit Purmerend 10 18 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Plezierig en snel geholpen
Ervaring
Wij werden goed geholpen. De mevrouw van de winkel kwam meten. We hadden tegenslag met het verwijderen van onze oude vloer. Heb contact opgenomen hebben het leggen van onze vloer uit moeten stellen. Ze hebben regelmatig contact opgenomen. Er is aan video bellen gedaan. De personen die de vloer kwamen leggen hebben goed mee gedacht. De vloer is mooi strak gelegd. Zowel de verkoop als het uitvoeren liep super. Wij zijn heel erg blij en tevreden.
Marja uit Ameide 10 17 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10