Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Snelle, vriendelijke & betrouwbare service
Ervaring
Prettige samenwerking met mensen die hun uiterste best voor je doen en graag de tijd nemen om mee te denken en je te adviseren om het zo soepel mogelijk en naar wens te laten verlopen. We zijn heel erg blij met onze nieuwe vloeren. Ziet er super uit.
Lisa uit Wormerveer 10 03 december 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top!
Ervaring
Snel en vakkundig onze badkamer volledig met PVC bekleed. Het resultaat is prachtig!
Conny uit Goes 9 03 december 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Prima service, totaal ontzorgd.
Ervaring
Mooi producten om uit te kiezen, goede vriendelijke bediening. De uitvoering verliep volgens planning. Zeer tevreden.
Jan uit Hoogeveen 10 03 december 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Vriendelijk en vakkundig geholpen, goede service.
Ervaring
Grote collectie behang, gordijnen, vitrage, vloerkleden etc. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede service.
Henk uit Ameide 10 01 december 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goed
Ervaring
We hadden een aardiger verkoper (Tom), en een aardige monteur (andere Tom).
Doesjka uit Monnickendam 9 01 december 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Voortreffelijk
Ervaring
De planning klopte precies. Het betrof een renovatie van de slaapkamer. Het inmeten en de voorlichting over mogelijkheden en onmogelijkheden was ook goed. Meedenken over alternatieven en helpen bij het maken van de keuze (vloer, muur, raambedekking, verlichting) heeft mij prima geholpen. De uitvoering was heel netjes en tot in de puntjes verzorgd. In het keuzemenu hieronder kun je niet meerdere items aangeven dus ik noem het maar 'specials'.
mevrouw Timmermans uit Nunspeet 10 30 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
zeer goede kwaliteit
Ervaring
Zeer prettige en geïnteresseerde benadering in de winkel en prima advies. Je wordt echt als klant behandeld. De kwaliteit van degenen die de vloer hebben gelegd was heel goed; er werd duidelijk met plezier gewerkt aan het leveren van kwaliteit. Dit gold ook voor het ophangen van de gordijnen.
mevrouw Jannie uit Vierhouten 10 30 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
tom veerman is een enthousiaste verkoper met verstand van zaken en geduld
Ervaring
vakkennis, service en geduld op een plaats
jeroen pereboom uit Monnickendam 8 30 november 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Tevreden
Ervaring
We zijn goed geholpen en zeer goed advies gekregen over de producten die we hebben aangeschaft.
Rob uit Purmerend 10 30 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Deze mensen begrijpen wat service betekent.
Ervaring
Professioneel advies gekregen tijdens het oriënteren. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend advies gehad bij het inmeten. Definitieve keuze keurig verwerkt. Snelle levering beloofd, snelle levering gekregen. Installatie zorgvuldig en schoon uitgevoerd en opgeleverd. Ons contactpersoon Tom heeft vanaf onze eerste ontmoeting tot na de oplevering contact met ons gehouden gedurende het hele project. En buiten het feit dat de medewerkers allemaal vakmensen waren, bleken ze ook gewoon zeer vriendelijk.
Andre uit Purmerend 10 29 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10