Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Mooi werk geleverd volgens afspraak
Ervaring
Het egaliseren en leggen van de PVC vloer inclusief plinten is keurig uitgevoerd volgens afspraak. Op het laatste moment konden wij nog de plinthoogte die aanvankelijk 9 cm was veranderen in 7 cm omdat onze kasten anders niet over de plint pasten. (Men had ons bij de maken van de offerte wel kunnen wijzen op dit probleem). Prettig personeel!
Ron uit Apeldoorn 9 24 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prima samenwerking met Ron de Jong en team.
Ervaring
Door het team van Ron zijn we prima geïnformeerd bij de keuze van de totale aankleding van ons nieuw opgeleverd appartement/ in casco staat. Het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden ging volgens plan. Geleverde vloer kwam beschadigd bij de leverancier vandaan en werd in no time vervangen en prachtig gelegd. Wanddecoratie schitterend doorgetrokken op de balkon en er werd mee- en in oplossingen gedacht. Hulde aan alle medewerkers die allen zeer vriendelijk waren!
Chris uit Zutphen 10 22 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kundig personeel
Ervaring
Prettig geadviseerd.
E. Mulder uit Hoogeveen 8 22 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
6
In het kort
slecht
Ervaring
winkel zeer slecht Parketteur perfect werkt er netjes en snel
g v d toorn uit Zoetermeer 1 22 juli 2021
Advies
1
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
1
Levertijd
1
Prijsniveau
5
In het kort
Mijn hele appartement aangekleed (11 ramen) en ben heel tevreden!
Ervaring
Marwa heeft mij vanaf het eerste moment erg goed geholpen met het uitzoeken van raamdecoratie voor al mijn 11 ramen en ik heb een selectie kunnen maken van smart gordijnen voor mijn dakramen, rolgordijnen, duettes, horren en gordijnen. Ze is zelfs op bezoek geweest om te kijken naar de ruimte en ook al waren er wat leveringsproblemen en installatiefouten van Luxaflex. Deze heeft Marwa klantvriendelijk en heel professioneel voor me opgelost.
S uit Rotterdam 10 20 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekende service
Ervaring
Afgelopen tijd speelde er een onderhoudskwestie, waarin onduidelijkheid bestond tussen de leverancier en Aanhuis over de bij ons geleverde vloer. Uiteindelijk zijn Peter en zijn Collega bij ons over de vloer geweest om de betreffende vloer alsnog kosteloos te oliën! Het moet gezegd, kan niet anders zeggen dat wij echt super tevreden zijn met het resultaat en de uiteindelijk geleverde service. Wij willen jullie daarvoor toch nog even hartelijk en vriendelijk bedanken.
Marinus uit Utrecht 10 20 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekende service
Ervaring
Afspraak is afspraak en doen wat jez egt klopt helemaal
Caroline en Marcel uit Berkel en Rodenrijs 10 19 juli 2021
Advies
7
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Goed
Ervaring
We zijn niet in de,winkel geweest maar we zijn tevreden
Fe uit Hardenberg 10 19 juli 2021
Advies
7
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
-
In het kort
Meedenkend
Ervaring
John heeft ons goed geadviseerd met het kiezen van raamdecoratie voor onze nieuwe kunststof kozijnen. Alles hangt en is erg mooi
Marion en Gale uit Zoetermerr 9 19 juli 2021
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Blij met mijn raambekleding
Ervaring
Mooie materialen en ondanks wat langer wachten vanwege Corona zeer de moeite waard en blij met de plaatsing. Alles naar wens en zeer goede kwaliteit
Geertje uit Apeldoorn 9 17 juli 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
9