Reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
mijn ervaring is goed.
Ervaring
wij zijn goed geholpen
arend uit hollandscheveld 10 22 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Perfecte klantvriendelijkheid en hoge produkt kwaliteit.
Ervaring
De medewerker was tijdens het hele proces van adviseren ,bestellen levering en plaatsing van mijn gekochte product, altijd klantvriendelijk geduldig en professioneel.
Leatitia uit Assendelft 10 22 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Super bedrijf, alle afspraken nagekomen.
Ervaring
Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe vloer , prachtige deur en schilderwerk. Alles conform afspraak en op tijd.
Ronald uit Posthumus 10 18 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Snelle levering en vakkundige plaatsing van onze nieuwe hordeur
Ervaring
We kregen een goed advies voor een nieuwe hordeur. Levering en plaatsing snel en vakkundig. Top.
Dorien uit Wilnis 9 18 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goed advies en goede kwaliteit
Ervaring
We hebben eerst de PVC vloer besteld en werden keurig geholpen. Kregen goed advies! Later terug gegaan om ook onze raamdecoratie hier te kopen. Ook hier kregen we goed advies, foto’s, ideeën geven en meedenken is erg fijn! En er is keuze genoeg….. Contact is snel en kordaat via mail of telefonisch. Ik ben super tevreden en zeer blij met mijn raamdecoratie.
Marieke uit Honselersdijk 10 18 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
actie en service staan bovenaan
Ervaring
Goede voorlichting in de winkel wordt gevolgd door deskundige installatie (vloer en vouwgordijnen). After sales problemen worden zonder welles/nietes discussie opgepakt en snel en buitengewoon vriendelijk behandeld. De klant is koning is hier blijkbaar een ongeschreven regel. En Marwa verdient het grootste compliment.
W.A.M. uit Culemborg 10 18 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Perfecte planning met een heel mooi resultaat
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde PVC vloer. Planning was uitstekend, zelfs nog een dag ingehaald, De vloerverwarming ligt er echt netjes verdeeld bij en ook het leggen van de PVC vloer is perfect verlopen. Gelegd door mensen die hun vak verstaan. Wij zijn een tevreden klant.
J. van Leeuwen uit DEN HOORN ZH 10 17 juni 2021
Advies
8
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend advies, kwaliteit en vakemensen
Ervaring
Wij hebben onze vloeren, trappen, muren en raam decoraties laten doen voor ons nieuwbouw huis. Uitstekend advies, meedenken, snelle service en alles geplaatst door vakmensen met oog voor detail. Zeer tevreden met het resultaat!
Clemens uit Mijdrecht 10 16 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Top bedrijf
Ervaring
Je wordt goed geholpen en geven goed advies over hun producten.
John uit Leiden 9 15 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
geweldige service
Ervaring
goede service
margrietha uit Kerkenveld 10 14 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10