Reviews Uden

Gemiddeld: 9,3 / 20 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
plezierig , alert en prima communicatie
Ervaring
goed vakmanschap
Piet uit Uden 9 10 juni 2021
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Fijn bedrijf
Ervaring
Fijn bedrijf om mee te werken. Komen afspraken na en alles wordt vakkundig gemonteerd en opgeleverd. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dank je wel voor de prettige samenwerking.
Frank uit Veghel 10 06 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top bedrijf!!
Ervaring
In alle facetten vakkundig! Van verkoop tot levering alles volgens afspraak. Goede communicatie! Je krijgt een eerlijk advies en denken mee in mogelijkheden. Hebben veel kennis van de verschillende producten. Montage erg vakkundig uitgevoerd! Erg prettig in de omgang!
Koen uit Zwanenberg 10 17 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Vaklui tot in elk detail.
Ervaring
Ben zelf niet zo'n beoordelaar op het internet, maar deze kon ik echt niet nalaten. Super bedankt voor de fijne samenwerking en moderne inrichting!
Ben uit Volkel 10 08 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Professioneel advies in een ongedwongen sfeer
Ervaring
Ik kwam bij Sfeerstudio 2.0, omdat ik nieuwe overgordijnen wilde. Eenmaal daar werd het me enorm moeilijk gemaakt, aangezien de ene gordijnstof nog mooier was dan de andere. Tijdens mijn speurtocht naar ‘DE stof’ werd er heel goed naar mijn wensen geluisterd, met me meegedacht en werd er alle tijd voor me genomen om tot de juiste beslissing te komen. Nadat de perfecte stof gevonden was, verliep alles bijzonder vlot en voorspoedig. Thuis werd alles uiterst secuur opgemeten en enkele weken erna werden de gordijnen keurig netjes opgehangen. Top service, super professioneel, veel productkennis, top kwaliteit! Absolute aanrader!
Tanja uit Uden 10 25 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Absolute aanrader!
Ervaring
Eerlijke voorlichting en duidelijke afspraken. Monteren tot in detail afgewerkt. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Wat ons betreft zeker een aanrader! Bedankt voor de nieuwe sfeer in ons huis...
M. Buys uit Uden 10 25 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig
Ervaring
Geweldige kennis en Marloes luistert heel goed naar wat we wilde. Vloer leggen PVC super mooi gelegd. Prachtige kast op maat gemaakt in de woonkamer. Ook een mooie kast gemaakt voor in de slaapkamer. Precies zoals we wilde. Wat ook erg fijn is ze denken mee. Wat ook erg fijn is ze ruimen alles op en als het nodig is stofzuigen ze alles netjes schoon.
Karen uit Uden 10 06 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Aanvankelijk prima indruk, uitvoering en communicatie absoluut waardeloos
Ervaring
Aanvankelijk goed en leuk contact met dito afspraken. De keurig opgehangen luxaflex bleek fout geproduceerd, maar ook niet aan de eisen te voldoen. Keuze voor een andere raambekleding gemaakt, ook weer prima contact. Afspraken gemaakt en daarna ging het verkeerd. De afspraken werden stelselmatig niet nagekomen en ondanks herhaalde verzoeken werd ook geen enkele vraag of suggestie beantwoord door Eelco. Simpel gezegd: in het geheel en bij herhaling nergens op reageren, zelfs geen contact zoeken. In contact met Marloes een mooie bos bloemen als excuus ontvangen, maar verder het bleef volledig stil. Uiteindelijk stelde Marloes voor om het voorschot maar terug te betalen. Aldus is gebeurd en na ruim een jaar kunnen we weer opnieuw beginnen. Tot op de dag van vandaag weten we niet waarom er niet conform order is geleverd.
Frits uit Lith 1 28 december 2020
Advies
6
Creativiteit
4
Service
1
Assortiment
3
Kwaliteit
1
Vakmanschap
4
Levertijd
1
Prijsniveau
4
In het kort
Levert kwaliteit, is betrouwbaar en fantastische service
Ervaring
2 jaar geleden jaloezieën gekocht bij deze winkel, nooit problemen gehad maar plots brak een onderdeel. Na 2 jaar Wilco gebeld ( eigenaar) en heeft zonder kosten jaloezieën gemaakt. Een persoonlijke, vriendelijke aanpak en komt afspraken na!! Ik zou deze winkel aanraden bij familie en vrienden.
Joost uit Nijmegen 10 03 december 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Absolute topservice, professioneel en vakkundig
Ervaring
Onze oude vloer (en plinten) tot op het beton verwijderd, opnieuw geëgalisseerd en prachtig mooi bekleed met een prachtige pvc vloer en goede stevige deurmatten. Werken heel vakkundig, georganiseerd en netjes. Ook onze trappen zijn geweldig in een strakke lijn bekleed. Vooraf aan dit alles namen zij ruim de tijd om tot onze wens te komen. Het contact verliep persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Een absolute aanrader als u een betrouwbare service zoekt, die nakomen wat zij beloven!!!
Sandra en Peter uit Boxmeer 10 07 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies en begeleiding.
Ervaring
Prettige ontvangst en contact. Goede begeleiding.
de Vries uit Mierlo 8 24 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Superblij met mijn wollen trapbekleding!!!!
Ervaring
Prettige ontvangst, deskundig advies! De gemaakte afspraken worden prima nagekomen en het bekleden van mijn trappen is erg vakkundig gedaan. Fijn team !!!!
Ria uit Uden 10 23 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super klantvriendelijk en deskundig
Ervaring
Een zaak waar je met veel plezier een paar kilometer voor gaat rijden
Helga Teunissen uit Gendt 10 23 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig
Ervaring
STUDIO 2.0 Uden was geweldig prettige samenwerking echt top
Albert uit Uden 10 23 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Top!
Ervaring
Goede service, tot in detail alles netjes afgewerkt, snel en alles schoon achtergelaten. kortom een aanrader.
Spaansen - van Bragt uit Uden 9 23 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima producten en service
Ervaring
Het betrof het leveren en leggen van vloerbedekking op de gehele 1e verdieping. De kwaliteit en service voldeed aan onze verwachting. Het enthousiasme van de mensen en het vakmanschap zorgen ervoor dat we tevreden terugkijken op onze aankoop.
Baakman uit Uden 9 22 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Goede kennis van zaken vriendelijk en goede klik met personeel
Ervaring
Prettige en vakkundige samenwerking/advies.
Koenen uit Uden 9 22 oktober 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
6
In het kort
Zelden zo’n goede service en vakkundigheid gezien
Ervaring
We zijn heel blij met het advies wat we bij woninginrichting aan huis in Uden hebben ontvangen. Ze gaan zeer zorgvuldig en vakkundig te werk en bieden het nieuwste van het nieuwste.
F. Janssen uit Rijkevoort 10 19 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie winkel, goede service
Ervaring
We zijn voor onze trapbekleding en gordijnen bij Sfeer Studio 2.0 in Uden geweest. De service is top, konden de trapbekleding op stalen thuis bekijken zodat we de kleur in het juiste licht zagen, en kregen bij onze gordijnen een kleuradvies voor de muren in woonkamer en keuken. We zijn erg tevreden met het advies en de kwaliteit van de producten en ook het hangen van de gordijnen (beneden en bovenverdieping) en het bekleden van de trap is super verlopen!
Ariens-van Kraaij uit Nijmegen 10 19 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
top
Ervaring
alles zoals gewenst en afgesproken
van Uden - Kuipers uit Uden 10 19 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10