Reviews Spijkenisse

Gemiddeld: 8,3 / 47 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
zeer professioneel geholpen, fijn bedrijf Bakker in Hardinxveld
Ervaring
zeer professioneel geholpen, fijn bedrijf Bakker in Hardinxveld
Piet uit H.I.Ambacht 10 10 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies en service.
Ervaring
Keurige montage.
George uit Edam 9 26 oktober 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Goed
Ervaring
Alles goed misverstand is prima opgelost
T. Bruinsma uit Blije 8 11 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Tevreden over het geheel
Ervaring
Over de eerste contacten, voorlichting en het leggen van de vloer zijn we tevreden. Vakkundig gelegd.
H te Velde uit Hoogeveen 7 07 oktober 2022
Advies
7
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Everything delivered as planned and the communication was very good
Ervaring
Everything delivered as planned and the communication was very good
Prakash uit Leiden 10 27 september 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Prima
Ervaring
Vlotte en snelle afhandeling
Ans Roozendaal uit Assendelft 10 27 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Klantgericht
Ervaring
Bas heeft mij uitstekend geadviseerd en gaat spontane veranderingen in de order niet uit de weg. Denkt mee. Vroeger als klant bij zijn vader Jos de Jongh, nu bij zoon Bas steeds naar tevredenheid en zeer kundig geholpen. Ik beveel deze onderneming heel graag aan. Henriette Bertina-Leygraaf
Henriette Bertina-Leygraaf uit Eemnes 10 17 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Volstrekt waardeloos
Ervaring
Woning inrichting aan huis Westpoort In een woord waardeloos ! Wij zouden onze nieuwbouw woning inrichten met behang, gordijnen en jaloezieën van deze zaak. Op aanraden van een kennis zijn we in eerste instantie goed geholpen. De eerste drie afspraken om te komen behangen kwamen ze niet na, uiteindelijk hebben ze de klus niet afgemaakt en hebben we een ander bedrijf het af moeten laten maken. Na herhaaldelijk mail contact van onze kant hebben we het hier bij gelaten. Nu 1,5 jaar verder hadden we garantie op onze jaloezie deze was stuk. Eigenaar Daan houdt deze nu achter onder het mom van een openstaande factuur. Elke andere winkel heeft dezelfde spullen als deze tent. Sla deze alsjeblieft over en koop je spullen ergens anders. Volstrekt waardeloze service, afspraken niet nagekomen, en puntje bij paaltje verduisterde spullen 1,5 na oplevering.
Martin Overbosch uit Haarlem 1 05 juli 2022
Advies
2
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
5
Kwaliteit
5
Vakmanschap
1
Levertijd
1
Prijsniveau
5
In het kort
Te lang gewacht.
Ervaring
Het is jammer dat de kwaliteit van service zo veel is gedaald. We hadden de vorige keer al de ervaring dat na keuze van de zonwering het 4 weken duurde alvorens we een bericht kregen wanneer de meting zou worden gedaan. Helaas was het geen eenmalige gebeurtenis. Nu weer. En nu 7 weken gewacht en geen enkel bericht. Tijdens mijn melding hierover geen excuses of ook maar een poging mij als klant te behouden. Kwaliteit is goed maar de service valt zeer tegen en is voor ons de reden elders te kijken.
Geert uit Schiedam 2 26 juni 2022
Advies
3
Creativiteit
2
Service
1
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
1
Prijsniveau
5
In het kort
Helemaal blij mee
Ervaring
Goed. Tevreden over aankoop
Strating uit Nunspeet 8 13 juni 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Harde werkers .
Ervaring
Netjes gewerkt ,was alleen minder tevreden over de afwerking van de plakplinten .
Arie uit Mijdrecht 7 31 mei 2022
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
prima service
Ervaring
De opmerkingen na aflevering werden direct opgepakt en waar nodig dezelfde dag opgelost
M uit Berltsum 9 03 april 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prachtige vloer en geweldige service
Ervaring
Bij binnenkomst van oriëntatie gesprek super ontvangen en fijne uitleg gehad. Ook nog hele goede tips gehad zonder dat we al wat gekocht hadden. Daarna contact heel goed en komen afspraken na. Niks is teveel. Op de dag. De mannen die de vloer kwamen en egaliseren deden alles keurig netjes. Toen we nog niet precies wisten waar de televisie kwam hebben ze de plintjes in die hoek los gelaten en toen wij alles zover hadden staan zijn ze de plinten nog vast wezen zetten. In 1 woord was alles geweldig.
Van Tuijl uit Gorinchem 10 25 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vlotte afhandeling.
Ervaring
Goed advies. Duidelijk. Ruimte voor eigen inbreng. Goed overleg voor planning wanneer plaatsen. Goede service.
W Stienstra-Boerendans uit BRITSUM 10 11 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
-
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Product als omschreven. Ingewikkelde instructie.
Ervaring
What you see, is what you get. Bijgevoegde instructie was zelfs voor mijn zoon (bouwkundig ingenieur) slecht te interpreteren.
Koert uit Leiden 7 04 januari 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
-
Kwaliteit
7
Vakmanschap
-
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Super!
Ervaring
Professionals die goed kunnen communiceren. Ik vond het een erg fijne samenwerking en zou het aan iedereen aanbevelen. Zeker zelf ook terug komen. Super bedankt!
Nanette uit Beverwijk 9 21 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Mooie winkel
Ervaring
Fijne behulpzame medewerkers en veel keuze uit spullen. Prima ervaring tot nu toe !
Jenny uit Nootdorp 10 26 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Wisselend
Ervaring
We hebben de kasten gekocht in juli Toen werd beloofd dat we in september de kasten zouden krijgen. Dat werd elke keer later. Wij begrepen dit zeker ( vooral in deze tijd). Alleen zei de verkoper dat hij zijn best ging doen dat de kasten eerder geleverd zouden worden. Dan krijg je toch hoop, dat vond ik heel onrustig/ vervelend. Ik heb hierover de verkoper ook geadviseerd om beter t zeggen dat je t niet in deze tijd goed kan zeggen, waardoor de levering best langer kan duren dan dat je t zou willen. Dan is t duidelijk voor iedereen, en weet dat je geduld moet hebben Voor de rest, is t prima gegaan Het inmeten, de montage, en ook t contact met de verkoper We wachten nu nog op de tiptoesten van de lades Maar we zijn erg blij met de kasten. Dank jullie wel. Vriendelijke groet Elles de Groen
Elles uit Assendelft 7 21 november 2021
Advies
7
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
4
Prijsniveau
6
In het kort
Alles naar tevredenheid geleverd
Ervaring
Een kleine hapering ,maar later alles opgelost,tevreden
Tiny uit Volendam 8 22 oktober 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
10
In het kort
Is dat alles wat ik heb gekocht snel geleverd is
Ervaring
Leuke winkel zonde dat de winkel naar purmerend verhuist maar goed geslaagd goed geholpen en snel geleverd top
Ria molenaar uit Volendam 8 20 oktober 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Zoals al meer dan 40 jaar prima kwaliteit en service
Ervaring
In 1978 hebben wij ons huis laten inrichten door de heer Snijder senior. We zijn altijd heel tevreden geweest over de persoonlijke aandacht van hem en de beide zoons Meile en Benno. Ook na de fusie met Bron blijft deze tevredenheid de boventoon voeren. We zijn oude, letterlijk, en trouwe klanten en dat blijft hopelijk zo. Familie de Wolff
Ingrid uit Stiens 8 16 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Niet tevreden ondanks de mooie laminaat.
Ervaring
De vloer is prima gelegd: Duurde 3 dagen:. Vond ik te lang. Bij het opmeten moest ik. 300,€ erbij betalen! Het laminaat werd niet op het toilet gelegd. Dit hadden ze niet gezegd in de winkel, Daarom adviseerde ze een stukje vinyl. Voor 50€ extra. Daar was ik het niet mee eens. Maar ze besloten het zo te doen.
Marleen uit Den Haag 2 24 september 2021
Advies
3
Creativiteit
-
Service
3
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
2
In het kort
Prima begeleiding en service
Ervaring
Het hele proces van offerte tot uitvoering is goed verlopen. Ook wijzigingen zijn correct opgepakt en verwerkt. Vriendelijke en toegankelijke houding!
Ben uit Den Bosch 9 05 september 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Goed
Ervaring
We zijn niet in de,winkel geweest maar we zijn tevreden
Fe uit Hardenberg 10 19 juli 2021
Advies
7
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
-
In het kort
Goede ervaring.
Ervaring
We zijn heel fijn geholpen in de winkel. Service aan huis met inmeten. Goede afspraken kunnen maken met let leggen van de vloer.
Peter uit Langerak 8 16 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
4
Prijsniveau
5
In het kort
zeer tevreden
Ervaring
De service was prima. Afspraak op tijd. Alles netjes opgeruimd Zeer tevreden
familie van der Waal uit VLAARDINGEN 9 29 april 2021
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldig
Ervaring
Wat een verademing, Hans van Bien Connue, kwam inmeten en er was gelijk een klik! Fijne kerel en een gezellige instelling, zonder meer! Na het egaliseren, wat hij samen met Patrick, tot een gezellige bezigheid transformeerde, werd na een dag droogtijd de PVC vloer op een relaxte, maar uiterst professionele manier verlijmd. De zorgvuldigheid en gezelligheid streden om voorrang, maar de professionaliteit hield de overhand. Nadat alles was gedaan, vloer en plinten, was het resultaat in één woord geweldig mooi! Zelfs het meehelpen om een keukenmeubel met koelkast en magnetron weer op zijn plek te zetten was geen enkele moeite voor hun, en deden dat ook graag, zeer professioneel, en ongevraagd, wat een kanjers! Mannen, nogmaals bedankt, en ik zeg het voor de zoveelste keer :-) dat het ontzettend mooi is geworden! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het maar wil horen... Groetjes, Henny en Carla
Henny uit spijkenisse 10 19 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima vakmanschap en goede service.
Ervaring
Prachtige vloer. Geen slijtage merkbaar. Na ca 1 jaar was het kelderluik dieper weggezakt en de profielrand losgekomen. Na één telefoontje werd een afspraak gemaakt en heeft Dhr. Hartjes degelijk hersteld. Dit geheel kosteloos. Alles ziet er weer prachtig uit. Prima service!
Matthijs en Ellen uit Hellevoetsluis 10 01 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Weinig flexibel
Ervaring
Verzoek ingediend voor een video gesprek/intake voor gordijnen en een stalen pui. Er wordt wel heel snel gereageerd. Alleen...medewerker gaf aan dat videobellen niet mogelijk is. Leek ook niet bekend met mogelijkheden van stalen pui plaatsen. En daarmee was de mogelijkheid van afspraak maken afgedaan. Het komt op mij over dat er weinig belangstelling is voor het vinden van nieuwe klanten.
Jeroen Jansen uit Oudenbosch 4 25 november 2020
Advies
4
Creativiteit
1
Service
3
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Exactly what I needed and expected.
Ervaring
At the store I had good advise and many options to choose from. The curtain was exactly what I expected. Installation was made very profesional. I’m happy with all: product and service.
Maria uit Leiden 10 06 november 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Niet klantvriendelijk in Spijkenisse
Ervaring
woninginrichting NIET aan huis. Willen graag zonwering aan binnenzijde en gordijnen. Door schuine glaspanelen lastige montage. Maar aan telefonisch verzoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn kon niet worden voldaan. Jammer.
Joke uit Spijkenisse 1 20 juni 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Hier heb ik maar 1 woord voor nodig. GEWELDIG.
Ervaring
De plavuizen vloer hebben ze snel en netjes verwijderd, waarnaar de vloerverwarming gefreesd is, daarna de vloer gelegaliseerd en nadat deze uit was gehard is de PVC vloer en de trap netjes met PVC en marmoleum gelegd. Alle mannen hebben keurig werk afgeleverd en de boel ook weer opgeruimd.
Jacqueline uit Spijkenisse 10 18 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend
Ervaring
A kwaliteit producten, goede service zowel in de winkel als thuis. Zeker een aanrader, ik heb hier mijn vloer en raambekleding gehaald!
Anke uit Spijkenisse 10 18 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Komt afspraken na en levert kwaliteit
Ervaring
Vloer is prachtig gelegd
Fer uit spijkenisse 10 17 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en
Ervaring
Goede service en prettige manier van doen. Zeer tevreden
Marjolein uit Zoetermeer 8 09 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima service in alle opzichten
Ervaring
Grandioze informatie en plaatsing
Paul uit Kaatsheuvel 9 07 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Kwaliteit en service
Ervaring
Wij hebben voor ons nieuwe huis een pvc vloer gekocht en laten leggen, een kledingkast en Shutters op maat laten maken. Alle afspraken werden keurig nagekomen en de kwaliteit is fantastisch. Vakmensen met een geweldig gevoel voor service.
Nicoline uit Amsterdam 10 25 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Wij troffen drie vriendelijke en zeer beschaafde monteurs met een groot serviceniveau.
Ervaring
Belangrijk is dat voorafgaande aan de uitvoering in de winkel alle aspecten en mogelijkheden werden onderzocht voordat tot aankoop werd besloten. En dat leidde uiteindelijk tot een topuitvoering. Wij hebben in twee percelen de slaapkamervloeren alsook de trappen opnieuw laten bekleden. In beide percelen zijn de werkzaamheden perfect uitgevoerd. De vloeren liggen er subliem in en de trappen zijn voortreffelijk bekleed, ondanks dat bij een van de twee trappen niet een trede gelijk was, eerlijk gezegd een trap die niet deugde doordat alles schuin en scheef liep. Desondanks heeft de monteur met veel geduld en wijsheid het geweldig afgewerkt.
Henk uit Abcoude 10 24 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
goede adviezen en goede service
Ervaring
uitstekende service, ik ben verschillende keren geweest,ik kon de voorbeelden meenemen om thuis goed te bekijken.en alle vragen werden uitstekend beantwoord. als er iets miste werd het later na gebracht.
Fam Steenstra uit Den Helder 10 05 december 2019
Advies
7
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
goede spullen, goed advies en uitstekende service
Ervaring
Goede spullen, goed advies en uitstekende service. Precies wat we zoeken.
Peter uit DEN HELDER 10 04 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Excellent service
Ervaring
Good collection of products. Our new home was completed with Woninginrichting Aanhuis products and services. A one stop shop for the whole house. Joost Wilmer and Marwa have been of great help to make all necessary arrangements and answer all our questions (Alexandrium Rotterdam showroom) We bought our flooring (PVC and laminate) and it was also installed by their team. Excellent quality and service. We had our home painted by them. Also the quality of the curtains is really good and good collection. Very good service and quick deliverables. Adding to the above, we had a very good after sales service from the team.
A Gupta uit Berkel en Rodenrijs 10 13 juli 2019
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Ervaring
Met passie geholpen, geadviseerd en afgeleverd door Jolanda!
Doreth van den B uit Werkhoven 10 11 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Werd zeer vriendelijk geholpen en hadden alle tijd voor mij.
Ervaring
Mijn ervaring was zeer goed. Prima advies en ik ben zeer tevreden met de afloop.
Welly uit Stiens 10 02 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Wij kwamen 27 jan vanmorgen voor pvc lamellen . Hadden een mal bij ons. Er werd niet eens moeite gedaan om ons te helpen. Ze hadden kunnen aanbieden om even te zoeken dit ivm de hoogte van gat tot rails. Misschien hadden we wel nieuwe besteld incl rails. Ik vond de ontvangst van de 2 dames niet klantvriendelijk. Zij deden totaal geen moeite om obs te helpen.Wij komen hier zeker niet meer voor advies of inrichting.
anoniem uit Hoogvliet 2 27 januari 2018
Advies
2
Creativiteit
2
Service
2
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima stukje vakwerk en voor "normale" prijs.
Marcel uit Spijkenisse 9 13 januari 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Na lang zoeken naar PVC laminaat, zijn we bij ''Bien- Connue'' terecht gekomen. Er moest geëgaliseerd worden en het laminaat werd verlijmd. (ruim 40 vierkante meter) In 2 dagen was de klus geklaard, bizar snel en vakkundig gedaan. En een goed advies gekregen qua onderhoud van de vloer. Bedankt Hans, vakwerk. gr Rene en Tineke Roon
Rene uit Oud-Beijerland 9 06 april 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Sandra uit Volendam 10 29 juni 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10