Reviews Spijkenisse

Gemiddeld: 8,8 / 18 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Exactly what I needed and expected.
Ervaring
At the store I had good advise and many options to choose from. The curtain was exactly what I expected. Installation was made very profesional. I’m happy with all: product and service.
Maria uit Leiden 10 06 november 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Niet klantvriendelijk in Spijkenisse
Ervaring
woninginrichting NIET aan huis. Willen graag zonwering aan binnenzijde en gordijnen. Door schuine glaspanelen lastige montage. Maar aan telefonisch verzoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn kon niet worden voldaan. Jammer.
Joke uit Spijkenisse 1 20 juni 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Hier heb ik maar 1 woord voor nodig. GEWELDIG.
Ervaring
De plavuizen vloer hebben ze snel en netjes verwijderd, waarnaar de vloerverwarming gefreesd is, daarna de vloer gelegaliseerd en nadat deze uit was gehard is de PVC vloer en de trap netjes met PVC en marmoleum gelegd. Alle mannen hebben keurig werk afgeleverd en de boel ook weer opgeruimd.
Jacqueline uit Spijkenisse 10 18 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend
Ervaring
A kwaliteit producten, goede service zowel in de winkel als thuis. Zeker een aanrader, ik heb hier mijn vloer en raambekleding gehaald!
Anke uit Spijkenisse 10 18 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Komt afspraken na en levert kwaliteit
Ervaring
Vloer is prachtig gelegd
Fer uit spijkenisse 10 17 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en
Ervaring
Goede service en prettige manier van doen. Zeer tevreden
Marjolein uit Zoetermeer 8 09 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima service in alle opzichten
Ervaring
Grandioze informatie en plaatsing
Paul uit Kaatsheuvel 9 07 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Kwaliteit en service
Ervaring
Wij hebben voor ons nieuwe huis een pvc vloer gekocht en laten leggen, een kledingkast en Shutters op maat laten maken. Alle afspraken werden keurig nagekomen en de kwaliteit is fantastisch. Vakmensen met een geweldig gevoel voor service.
Nicoline uit Amsterdam 10 25 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Wij troffen drie vriendelijke en zeer beschaafde monteurs met een groot serviceniveau.
Ervaring
Belangrijk is dat voorafgaande aan de uitvoering in de winkel alle aspecten en mogelijkheden werden onderzocht voordat tot aankoop werd besloten. En dat leidde uiteindelijk tot een topuitvoering. Wij hebben in twee percelen de slaapkamervloeren alsook de trappen opnieuw laten bekleden. In beide percelen zijn de werkzaamheden perfect uitgevoerd. De vloeren liggen er subliem in en de trappen zijn voortreffelijk bekleed, ondanks dat bij een van de twee trappen niet een trede gelijk was, eerlijk gezegd een trap die niet deugde doordat alles schuin en scheef liep. Desondanks heeft de monteur met veel geduld en wijsheid het geweldig afgewerkt.
Henk uit Abcoude 10 24 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
goede adviezen en goede service
Ervaring
uitstekende service, ik ben verschillende keren geweest,ik kon de voorbeelden meenemen om thuis goed te bekijken.en alle vragen werden uitstekend beantwoord. als er iets miste werd het later na gebracht.
Fam Steenstra uit Den Helder 10 05 december 2019
Advies
7
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
goede spullen, goed advies en uitstekende service
Ervaring
Goede spullen, goed advies en uitstekende service. Precies wat we zoeken.
Peter uit DEN HELDER 10 04 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Excellent service
Ervaring
Good collection of products. Our new home was completed with Woninginrichting Aanhuis products and services. A one stop shop for the whole house. Joost Wilmer and Marwa have been of great help to make all necessary arrangements and answer all our questions (Alexandrium Rotterdam showroom) We bought our flooring (PVC and laminate) and it was also installed by their team. Excellent quality and service. We had our home painted by them. Also the quality of the curtains is really good and good collection. Very good service and quick deliverables. Adding to the above, we had a very good after sales service from the team.
A Gupta uit Berkel en Rodenrijs 10 13 juli 2019
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Ervaring
Met passie geholpen, geadviseerd en afgeleverd door Jolanda!
Doreth van den B uit Werkhoven 10 11 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Werd zeer vriendelijk geholpen en hadden alle tijd voor mij.
Ervaring
Mijn ervaring was zeer goed. Prima advies en ik ben zeer tevreden met de afloop.
Welly uit Stiens 10 02 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Wij kwamen 27 jan vanmorgen voor pvc lamellen . Hadden een mal bij ons. Er werd niet eens moeite gedaan om ons te helpen. Ze hadden kunnen aanbieden om even te zoeken dit ivm de hoogte van gat tot rails. Misschien hadden we wel nieuwe besteld incl rails. Ik vond de ontvangst van de 2 dames niet klantvriendelijk. Zij deden totaal geen moeite om obs te helpen.Wij komen hier zeker niet meer voor advies of inrichting.
anoniem uit Hoogvliet 2 27 januari 2018
Advies
2
Creativiteit
2
Service
2
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima stukje vakwerk en voor "normale" prijs.
Marcel uit Spijkenisse 9 13 januari 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Na lang zoeken naar PVC laminaat, zijn we bij ''Bien- Connue'' terecht gekomen. Er moest geëgaliseerd worden en het laminaat werd verlijmd. (ruim 40 vierkante meter) In 2 dagen was de klus geklaard, bizar snel en vakkundig gedaan. En een goed advies gekregen qua onderhoud van de vloer. Bedankt Hans, vakwerk. gr Rene en Tineke Roon
Rene uit Oud-Beijerland 9 06 april 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Sandra uit Volendam 10 29 juni 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10