Reviews Hoorn

Gemiddeld: 8,7 / 22 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Prima geholpen
Ervaring
In zeer korte tijd werd mijn "kledingkast op maat" geleverd.
Mevr. e. ooms uit hoorn 8 22 november 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Goede adviezen bij het inrichten van de hele woning.
Ervaring
Samen de kleursamenstelling bepaald en het is zeer mooi geworden. Ook de planning liep voorbeeldig: schilderen, behangen ,egaliseren en vloerleggen, alles strak achter elkaar. En een weekje daarna de raamdecoratie opgehangen. Wij waren zeer te vreden.
Jan V uit oosthuizen 8 20 november 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Alles is uitstekend gegaan
Ervaring
Bij toeval kwam ik terecht inde winkel, lag uit waar wij opzoek naar waren en dat was geen enkel probleem en werden heel goed geholpen.
Fam.Dekker uit Zwaag 9 18 november 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Erg tevreden over eindresultaat
Ervaring
Ons huis was toe aan een opknapbeurt, dus moest er worden gestuukt, schutters voor de ramen boven, een badkamerdeur, traprenovatie en schuifdeuren voor onder de dakkapel. Alles is keurig netjes geplaatst en afgewerkt. We zijn erg tevreden.
Fam. Staphorsius uit Hoorn 10 18 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en deskundig
Ervaring
Ik ben bij “aan huis” in Hoorn geweest. Werd daar uiterst prettig en deskundig begeleid naar de inrichting van onze nieuwe woning. Alles ging in overleg, niets werd ons opgedrongen en steeds werd er gezocht naar de beste (goedkoopste) oplossing voor onze wensen. De gehele woning werd besproken (vloer, behang, gordijnen) en met een deskundige werd er een plattegrond gemaakt van de woning waarop we kleuren konden bekijken en schuiven met onze meubels.9 Kortom echt een aanrader.
Fam.Holman uit Purmerend 10 18 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Teleurgesteld
Ervaring
Afspraak gemaakt voor styling huis. Zelfs nog een reminder gehad, met mededeling dat ik verzocht werd wel op tijd te zijn ed. Moonboard mee en foto,s van ons huis mee, ik had er zin in!ik ben er op afgesproken tijd, vertel waar ik voor kom en word verbaasd aangekeken, Ja klopt dat ik afspraak heb maar styliste is niet aanwezig! Staat zelfs niet even op maar blijft achter pc zitten. Was er gelijk al helemaal klaar mee. Als ze al afspraken vergeten hoe gaat het dan met het echte werk? Mijn vertrouwen was al weg. Kon nog wel kop koffie krijgen maar bedankte daar hartelijk voor.
Liesbeth uit Middelie 1 24 oktober 2020
Advies
1
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
1
Kwaliteit
1
Vakmanschap
1
Levertijd
1
Prijsniveau
1
In het kort
Top!
Ervaring
Goed geholpen, fijne service! Top bedrijf!
J.P. Klijnsma uit De goorn 10 15 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettige winkel die lokale bewoners waardeert.
Ervaring
Echte een winkel waar de klant nog koning mag zijn. En wat belangrijk is meedenken met wat het beste is voor de koper. Komt nog eventueel thuis kijken voor de juiste oplossing. Winkel waar men kennis heeft en geen scholier die denkt dat hij weer war hij doet. Kortom koop bij je lokale winkel met kennis.
Willem uit Hoorn 8 11 november 2019
Advies
8
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Goede ervaring.
Ervaring
Goed geholpen. Alles was naar wens.
Paul uit Hoorn 8 11 november 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super!
Ervaring
Enorm goed advies en service gehad. Erg blij met de nieuwe look van mijn woning! dank voor alles.
Isabelle uit Hoorn 10 11 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies en goede sevice
Ervaring
Fijn geholpen
Bart uit Hoorn 8 11 november 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
prettig en deskundig
Ervaring
prettig en deskundig
Leander Lantinga uit Hoorn 10 11 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wat een top bedrijf. Klein foutje gemaakt en op donderdagavond na sluitingstijd om 22.00 uur kwam Boy nog bij ons langs om het op te lossen. Vervolgens zijn alle gordijnen kosteloos vervangen. Een dikke 10+ van ons.
Carla uit Hoorn 10 14 november 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Hele fijne eerlijke mensen. We begonnen bij een vloer, kregen gratis een woningstyliste een moodboard werd gemaakt en uiteindelijk hebben we een complete huiskamer laten doen. Er word goed geluisterd, meegedacht en geïnstalleerd. Heel blij!
Lomi uit Zwaag 8 27 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Stef uit Hoorn 10 15 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
r uit hoogkarspel 8 13 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede service, problemen worden opgelost en fout in de bestelling ook. Monteur is een vakman pur sang. Werkt accuraat en netjes. Laat geen troep achter en weet waar hij het over heeft. Een genot om te zien werken en mee te spreken.
anoniem uit 9 10 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel prettig en enthousiast en verder zie boven.
Jan uit Hoorn 9 09 april 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Top advies gekregen van de styliste Jolande Gosman.
Brigitte uit 10 09 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Hele prettige samenwerking van advies in de winkel tot het uiteindelijke resultaat. Omdat er 1 aanspreekpunt is voor in mijn geval de vloer en de raambekleding blijft alles overzichtellijk. Afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat.
Maaike uit Hoorn 9 09 april 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijn geholpen in de winkel. Onwijs goed advies gekregen van Jolande. Ze heeft ons geholpen met het uitzoeken van de vloeren, vloerkleed, verkleur enz. Het resultaat is prachtig. Dank daarvoor.
Ineke uit Hoorn 9 09 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Alles ging mis bij onze verbouwing, maar toch hebben we een superervaring gehad met Woninginrichting-aanhuis.nl Hoorn/ByJanssen. Bij het uitzoeken van de vloer werd ruim de tijd voor ons genomen, ook al was het al bijna sluitingstijd. Alle afspraken (bijv. om 's avonds even bij ons thuis langs te komen om op te meten) zijn altijd keurig nagekomen. Het contact was erg prettig: niet stijf/zakelijk, maar wel netjes. De planning moest voor ons meerdere keren omgegooid worden (oa omdat bleek dat het nodig was dat we eerst een nieuwe cementdekvloer kregen) en hier werd steeds zeer flexibel en vriendelijk mee omgegaan. De eigenaar belde zelfs met me vanaf zijn vakantieadres (!) en dacht mee over de problemen waar we tegen aan liepen. Ook de werknemer die uiteindelijk de vloer heeft geegaliseerd en gelegd was erg prettig om mee te werken. De vloer die hij in ons huis heeft gelegd is zo mooi geworden! Heel strak gedaan. En hij heeft heel netjes gewerkt. Onze muren waren al geschilderd en die zijn helemaal netjes gebleven tijdens het egaliseren vd vloer. Snijresten, stof etc., alles was opgeruimd. We hebben tijdens onze verbouwing met meerdere bedrijven te maken gehad en dit bedrijf stak er voor ons met kop en schouders bovenuit. We waren zo blij met de flexibiliteit en het meedenken. Bij andere bedrijven zijn we dit level van service en klantvriendelijkheid niet tegengekomen. Boy en Sandro: nogmaals enorm bedankt!
Linda uit Hoorn 10 02 september 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10