Reviews Maassluis

Gemiddeld: 8,1 / 17 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
top
Ervaring
Fijn geholpen in de winkel,fijne stoffeerder die zijn werk helemaal afmaakt. onderhoudsfles gekregen en we hebben mooie pvc vloer en gordijnen op de luxe rail ( hadden we zelf nooit aan gedacht maar maakt t helemaal af) Binnenkort kom ik terug voor de pvc trappen. Marina en Gert
eysberg uit Maassluis 9 12 december 2019
Advies
10
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
5
Prijsniveau
7
In het kort
Bijzonder goed!
Ervaring
Wat begon met een vloer werd uiteindelijk een project met inbouwkasten en plissés tot een wand met een combi van overgordijnen en vitrage op één designrail! Woonmeesters Cock en Maja bieden een geweldige service en zijn bekwame adviseurs die meedenken vanuit hun grote kennis en ervaring op hun vakgebied en hun assortiment aan producten. En zijn daarbij ook nog sympathiek en voorkomend. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat! Alles sluit naadloos aan bij het interieur in ons nieuwe appartement, waar we ons mede dank zij hen thuis voelen in ieder vertrek. Een adres wat wij van harte aanbevelen. Nelly en Jacques de Voogd
Jacques uit 'S-GRAVENZANDE 9 03 december 2019
Advies
7
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede ervaring gehad met deze winkel. Ik ben hier eerst door een styliste geholpen, daar heb ik ruim een uur meegezeten en hier allerlei ideeën op gedaan en uiteindelijk hier een hele mooie vloer en luxaflexen gekocht. Ik heb voor de gehele woning een fantastische vloer gekocht, dit was binnen een paar dagen geleverd echt top. Hele mooie luxaflexen aangeschaft en hierover ben ik zeer tevreden, na het opmeten en akkoord gaan van de bestelling was deze al met 2 weken leverbaar(echt supersnel). Al met een al een hele goede ervaring gehad.
Joeri uit Spijkenisse 9 12 februari 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Slechte ervaringen gehad met dit bedrijf. Ik wilde één rolgordijn kopen. Vervolgens probeerde de Woonmeester er nog een te slijten” want anders zie je verschillen”. De prijs voor het ene gordijn was hoog en dat gold al helemaal voor de montagekosten (slechts een paar minuten werk). Het bedrijf wilde zelf komen opmeten maar dat duurde al een volle maand! Vervolgens werd de levering telkens uitgesteld (het zou uit Duitsland moeten komen) en uiteindelijk, na bijna twee maanden, werd mij te kennen gegeven dat er niet geleverd zou worden. Tja, één rolgordijntje loont natuurlijk niet. Ik ben inmiddels naar de concurrent geweest en die kon wèl één rolgordijn leveren en ook nog voor een lagere prijs. Kortom: de Woonmeester Maassluis is een onbetrouwbaar bedrijf want afspraken en toezeggingen worden telkens niet nagekomen.
Ger uit 3 11 februari 2019
Advies
4
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
5
Kwaliteit
-
Vakmanschap
1
Levertijd
1
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij zochten naar een kleed voor onze woonkamer en kwamen bij De Woonmeester in Maassluis terecht. Onze woonkamer heeft geen standaardvorm en daarom zochten wij ook echt een kleed OP MAAT gemaakt. Er werden ons ideeën aangedragen en echt met ons meegedacht. Zo kwamen wij op een uniek kleed dat perfect past in onze woonkamer. Ook wat betreft kleurstalen werd ons aangeboden de stalen mee naar huis te nemen en wij kregen ruim de tijd om een kleur/materiaalkeuze te maken. Qua afwerking is ons ook goed advies gegeven. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen een ieder aan om een bezoek te brengen aan De Woonmeester in Maassluis waar het nog draait om persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijk advies.
Jolanda uit Maassluis 10 09 augustus 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Door personeel de maten laten nemen en plannen maken, maar de stoffeerder had te weinig materiaal bij zich. Er kwam een las die er niet zou komen volgens de man die kwam meten. De stoffeerder had geen koudlas bij zich (dat ben ik zelf gaan halen in Vlaardingen)en op 2 plekken moest worden "gelapt". Lelijk. De deurmat was ook te klein en de nieuwe was niet leverbaar binnen 3 weken. Uiteindelijk een andere stoffeerder gekomen om de deurmat te leggen, die heeft het "lapwerk" nog een stuk mooier gekregen, maar de las kon hij niet meer verbeteren, wel zei hij dat hij dat zo niet zou hebben gedaan en dat de las niet nodig was geweest. We zijn maar een korting overeen gekomen maar het blijft jammer dat het niet anders is gelopen....ik had het expres aan hen overgelaten en niet zelf de maten gegeven.
Jeanne uit Maassluis 6 21 augustus 2016
Advies
8
Creativiteit
4
Service
2
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
2
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Binnen 5 weken advies, styliste, beslissing en uitvoering waarbij alles, verven, raamdecoratie en vloer vakkundig is geleverd.
Hans uit Vlaardingen 9 19 augustus 2016
Advies
10
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Sytske uit Spijkenisse 8 19 augustus 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Al jaren hier in Maassluis een vertrouwd gezicht. Een zaak die kwaliteit en goede service verleent. Trouwens supervriendelijk en klantgerichte mensen.
Caroline uit Maassluis 9 16 augustus 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
-
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel vriendelijk en vakkundig advies. Levering en afhandeling, alles verliep heel correct.
M.A. uit Vlaardingen 8 16 augustus 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
fijne winkel alles bespreekbaar ivm deel leveringen
j uit hoek van holland 10 15 augustus 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettige behandeling, afspraken worden uitgevoerd. Dik teveden.
Cor uit Maassluis 9 10 maart 2016
Advies
9
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Deze beoordeling betreft alleen de raamdecoratie. Wij ontvangen graag een nieuwe enquête voor de levering van de vloer om hier tzt ook een beoordeling over te kunnen geven
Kees uit Vlaardingen 8 12 januari 2016
Advies
8
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Eddy uit Maassluis 8 20 december 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zowel het bestellen (met advies) en het plaatsen was prima verzorgd
D.M. uit Maassluis 8 16 december 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Trappen en overlopen keurig bekleed!
Ingrid uit Maassluis 7 13 juli 2015
Advies
7
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
vakmanschap bij plaatselijke detailhandel. Blij dat ze er nog zijn.
E.D. uit Maassluis 8 07 juli 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8