Reviews Utrecht Noord

Gemiddeld: 8,8 / 9 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Erg fijn geholpen (door Sandra), groot assortiment.
Ervaring
Fijn contact gehad met Sandra, zowel m.b.t. een nieuwe maatwerk inbouwkast als m.b.t. nieuwe raamdecoratie. Raamdecoratie hebben we uiteindelijk afgenomen tegen marktconforme prijs (veel keuze uit veel verschillende prijscategorieën). Een vergelijkbare maatwerk inbouwkast was elders tegen lagere prijs te verkrijgen.
Dick uit Utrecht 8 01 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
5
Prijsniveau
6
In het kort
Totale ontzorging met gevoel voor stijl!
Ervaring
Sandra heeft ons fantastisch geholpen met de interieurverbouwing van onze nieuwe woning. Interieuradvies met een gevoel voor stijl, meedenkend, altijd oplossingsgericht en flexibel (er zit altijd wat tegen) en met de coördinatie van uitvoerders die netjes, zeer kundig en met gevoel voor humor het werk hebben opgeleverd. Dit hadden wij nooit zelf kunnen doen! De sloop, nieuwe vloer, wandrestauratie, inloopkast en raamdeco allemaal in perfectie uitgevoerd.
A. uit Utrecht 10 28 augustus 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goede kwaliteit en service
Ervaring
We hebben een aantal grote aankopen gedaan via woninging aan huis: stalen deur, walk-in closet en marmoleum op twee verdiepingen. We zijn heel tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden. Enige opmerking is dat ze beter kunnen coördineren en meedenken in plaats van alleen onderaannemers inschakelen. Maar de service bij het oplossen van zaken is dan weer erg goed en vriendelijk.
C. uit Vleuten 7 09 augustus 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Prettige samenwerking bij renovatie
Ervaring
We hebben een goede ervaring gehad met Woninginrichting aan huis Utrecht. Goed advies bij het opzetten van de plannen door Sandra. De afspraken met de installateurs en schilders gingen altijd door en in prettig contact. Tijdens de uitvoer staat Suzanne direct klaar bij onvoorziene zaken. Fijn om ontzorgt te worden!
Paul uit Utrecht 8 02 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekende service!
Ervaring
Wij hebben voor onze gehele nieuwbouw woning de vloeren en de raambekleding op de begane grond besteld bij Woninginrichting-aanhuis. We hebben een prettig en uitgebreid advies gesprek gehad om onze wensen te bespreken. Hierin zijn wij goed geadviseerd. Nadat de definitieve opleverdatum bekend was, hebben wij goed kunnen overleggen omtrent de planning om de vloeren te leggen. Dit was erg prettig contact. Onze gehele kruipruimte stond onverwachts vol water, waardoor de vloeren pas later gelegd konden worden omdat de vloer te vochtig was. Hierover was goed contact geweest en we hebben zelfs advies gekregen hoe we de kruipruimte leeg konden maken en de woning snel konden laten drogen. Er is zeer professioneel en flexibel met deze situatie omgegaan door Woning inrichting aan Huis. Toen de woning droog was, kon de vloer gelegd worden. Ook hoe de vloer zo mooi mogelijk gelegd kon worden, is goed met ons meegedacht. Het eind resultaat is erg mooi. Ik zou Woninginrichting - aanhuis zeker aanbevelen. Top service!
Lieke uit Utrecht 10 21 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Aanhuis - Utrecht Noord heeft de inrichting verzorgd van mijn nieuwbouwwoning. Uitstekend advies, goede kwaliteit en fijne service: een prachtige PVC-vloer op de begane grond, marmoleum op de bovenste verdieping, en fraaie gordijnen en luxaflex.
I. Gerridzen uit Zwolle 8 15 april 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Top service en mooie kwaliteit
Ervaring
Goed geholpen in de winkel en thuis Vakmanschap bij het leggen van de vloer
E van oostrum uit Westbroek 10 13 april 2021
Advies
9
Creativiteit
6
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Een zeer positieve ervaring.
Ervaring
Bij het eerste bezoek werden we uitgebreid te woord gestaan onder het genot van een kopje koffie. Er werd ruim de tijd genomen en met raad en daad bij gestaan zodat we rustig een keus konden maken. Ook is het fijn dat alles onder een dak plaats vind, zelfs de vloerverwarming. Bij vragen in een later stadium stonden ze altijd voor ons klaar en kwamen zelfs nog eens extra bij ons langs als we er niet uit kwamen
Areke en Hans uit Tienhoven 10 12 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima service!
Ervaring
Voor een nieuwe PVC-vloer met ondervloer in onze nieuwe woning hebben wij AanHuis ingeschakeld. Tijdens onze eerste afspraak hebben we gesproken met één van hun binnenhuisarchitecten en hebben we gelijk een keuze kunnen maken voor de beste vloer. In het verdere proces is er altijd met ons meegedacht, wat wij als erg prettig ervaren hebben. Ook werd er snel op e-mails gereageerd bij vragen. De vloer is gelegd door leggers van AanHuis. Dit is erg netjes en snel gebeurd. Er zat wel een lange wachttijd tussen bestellen en leggen, maar hierover is duidelijk gecommuniceerd.
Eric uit Utrecht 8 10 april 2021
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
7