Reviews Nunspeet

Gemiddeld: 9,0 / 13 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Voortreffelijk
Ervaring
De planning klopte precies. Het betrof een renovatie van de slaapkamer. Het inmeten en de voorlichting over mogelijkheden en onmogelijkheden was ook goed. Meedenken over alternatieven en helpen bij het maken van de keuze (vloer, muur, raambedekking, verlichting) heeft mij prima geholpen. De uitvoering was heel netjes en tot in de puntjes verzorgd. In het keuzemenu hieronder kun je niet meerdere items aangeven dus ik noem het maar 'specials'.
mevrouw Timmermans uit Nunspeet 10 30 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
zeer goede kwaliteit
Ervaring
Zeer prettige en geïnteresseerde benadering in de winkel en prima advies. Je wordt echt als klant behandeld. De kwaliteit van degenen die de vloer hebben gelegd was heel goed; er werd duidelijk met plezier gewerkt aan het leveren van kwaliteit. Dit gold ook voor het ophangen van de gordijnen.
mevrouw Jannie uit Vierhouten 10 30 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Goed advies en prima voorstel, waarna perfecte aflevering en montage door deskundig personeel.
Ervaring
Slaapkamer volledig ingericht. Wand, raam, vloer, en bed.
Jaap Zwerus uit Nunspeet 10 03 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitbestedende vakmensen
Ervaring
We zijn goed geadviseerd door het personeel in de winkel. Vriendelijk en doen wat ze beloven. Onze vloer is door deskundige vakmensen gelegd. Alles gaat in goed overleg en prettig contact. Afspraken worden nagekomen.
familie D uit Nunspeet 10 03 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
positief en prettig
Ervaring
Je werd altijd snel aangesproken met de hulp vraag en kreeg duidelijk en eerlijk advies
Betty Bredeweg uit nunspeet 8 06 september 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
-
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top!
Ervaring
We hebben een inbouwkast laten plaatsen. De moeilijkheid hierin was een verdeler van de vloerverwarming die in de kast verwerkt moest worden! Er is een goede oplossing aangedragen en de uitvoering was top! Complimenten!
Familie Gerritsen uit Nunspeet 9 19 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Van A tot Z fantastisch geholpen!
Ervaring
Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk ontvangen in een mooie winkel. Danielle stelde goede vragen en luisterde naar onze wensen. Het ontwerp was dan ook heel verrassend en zeker "out of the box" en hebben we helemaal uit laten voeren. Ze werken met erg vriendelijke en vakkundige vaklieden en wij zijn dan ook erg trots op en blij met het eindresultaat.
Nev en Marjolijn uit Nunspeet 10 04 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer professioneel team met goede ideeën.
Ervaring
Vanaf de eerste ontmoeting is er een prettig klantcontact geweest. De bijdrage van het team aan onze denkbeelden ter verwezenlijking van onze wensen hebben wij zeer gewaardeerd. Eventuele problemen worden adequaat opgelost. Wij zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat.
Henk en Marina uit Lelystad 10 01 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
10
In het kort
Prima!
Ervaring
Zeer tevreden: vriendelijk en behulpzaam bij het uitzoeken van diverse soorten raamdecoratie. Er werd ruim de tijd voor genomen. Goed advies gegeven, ook tijdens het opmeten. We werden goed geïnformeerd over levertijden etc. en ook de aflevering/plaatsing was naar volle tevredenheid.
van der Laan uit Harderwijk 10 13 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Secuur, snel, goed
Ervaring
Er wordt keurig gewerkt en nauwkeurig.vriendelijk
Leendert uit Ermelo 8 06 mei 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Matig
Ervaring
Matig advies over verlichting- geen rekening gehouden met technische uitvoering in een 100 jaar oude boerderij Advies over Luxaflex houdt geen rekening met benodigdheden in een keuken Verf kleur advies goed
heer/mevrouw Terpstra uit Hoevelaken 5 08 april 2020
Advies
5
Creativiteit
5
Service
5
Assortiment
5
Kwaliteit
5
Vakmanschap
5
Levertijd
4
Prijsniveau
3
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima service, hoge kwaliteit.
anoniem uit Zeewolde 8 01 maart 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig contact. Goede service
Elly uit Nunspeet 9 27 januari 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8