Reviews Soest

Gemiddeld: 7,8 / 8 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Supergoede service en vakbekwaam
Ervaring
De pvc visgraat vloer is perfect gelegd
John uit Soest 10 08 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vertrouwd en verzorgd
Ervaring
Nieuwe vouwgordijnen uitgekozen samen met Bea. Er werd goed meegedacht over de kleur en de stof. En Michel heeft ze gisteren weer mooi en professioneel opgehangen. Super fijn. Tot de volgende keer.
Susanna uit Soest 10 27 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goed advies en service
Ervaring
Goed advies gekregen! Heel blij met de nieuwe raamdecoratie. Echt een aanrader!
Mariëlle uit Soest 9 26 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Eerlijk en duidelijk advies aan huis gehad, erg blij mee
Ervaring
Ik heb voor mijn hele woning raamdecoratie en gordijnen gekocht. Had geen idee wat ik wilde en wat mogelijk was. Fantastisch geholpen en ze hebben veel geduld met ons gehad. Zeer blij met het eindresultaat!
Ada uit Soest 8 21 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Een aanbeveling voor iedereen die goed advies, prettigee service en vakmanschap wil
Ervaring
Annet en Michel Rietveld hebben heel erg meegedacht qua mogelijkheden voor het bekleden van een trap. Zij hebben goed en vakkundig advies gegeven en tevens de prijs/kwaliteit goed besproken. Ondanks de corona werden de stalen thuis gebracht zodat we rustig en goed een keuze konden maken. Daarna ging de levering heel vlot en is de PVC snel en vakkundig gelegd. De trap is een geweldige makeover geworden.
Marjolein uit Soest 10 21 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Als vanouds, Prima en fijn!
Ervaring
Door Corona woonde ik al twee maanden op de kale planken. Mijn meubels stonden daarom al in de drie slaapkamers die bedekt zouden worden met prachtig blauw tapijt, door twee collega's van Michel Rietveld woninginrichting. De beide mannen hebben mij enorm goed geholpen met deze interne verhuizing en bovenal weer keurig werk afgeleverd. De vloer is prachtig geworden, veel kleine hoekjes met precisie afgewerkt, geen naden te zien: kortom ik ben super blij!
Nienke uit Apeldoorn 10 21 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Communicatie schort
Ervaring
Helaas hebben wij besloten de opdracht voor raamdecoratie te annuleren. Onvoldoende vakkundig advies, foutieve of geen offerte. De communicatie loopt over teveel schijven.
Frank uit Amersfoort 4 12 maart 2021
Advies
2
Creativiteit
6
Service
-
Assortiment
8
Kwaliteit
-
Vakmanschap
4
Levertijd
2
Prijsniveau
6
In het kort
Teleurstellend
Ervaring
Vorig jaar zonwering besteld . Daar heb ik maanden op gewacht. Eindelijk geleverd. 1 screen zakt niet volledig. Getouwtrek tussen leverancier en woninginrichting. Vaak gebeld Vaak gemaild Nog steeds niet opgelost.
I uit Soest 1 25 februari 2021
Advies
-
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
4
Prijsniveau
10