Reviews Mijdrecht

Gemiddeld: 8,9 / 65 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Een geweldige mooie vloer
Ervaring
Ik kan niet anders zeggen dan dat de vloer super mooi gelegd is en ik een goede service heb ervaren. Ik overweeg nu zelfs om ook boven PVC te nemen.
Paul uit Kockengen 9 04 november 2020
Advies
7
Creativiteit
6
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
7
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Goede service, echt een firma waar je op kunt bouwen.
Ervaring
Men heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat we een prima vloer kregen.
George uit Alphen aan den Rijn 8 02 november 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Fijne hulp bij uitzoeken van een nieuwe aankleding van mijn huis
Ervaring
Van het begin tot het einde fijn geholpen. Bij het advies werd alles steeds netjes doorberekend, zodat ik steeds wist op wat voor bedrag ik zat. Ik heb aangeschaft een vloer, gordijnen, duettes en verf. Alles is netjes gedaan. Ik kreeg een planning en alles ging in overleg. De vloer duurde helaas wat langer, maar is helemaal netjes afgemaakt. Ik kan nu genieten van mijn nieuwe woning.
Marjoleine uit UIthoorn 10 30 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Het is een zeer slechte service
Ervaring
Ik heb meerdere keren tel en per E-mail ver zocht om mijn uit u system te halen maar het dat is tot nu toe niet gebeurt want ik zal er nog geen stoel kopen, want u misbruikt het privacybeleid van niet gewenste E-mail te sturen Verwijder mij E-mail uit het system [email protected]
Willem van Asselt uit Ette Leur 1 12 oktober 2020
Advies
2
Creativiteit
2
Service
2
Assortiment
1
Kwaliteit
1
Vakmanschap
1
Levertijd
1
Prijsniveau
1
In het kort
Deskundig en betrouwbaar.
Ervaring
Prettig contact, goede adviezen. Opmeten en plaatsen zeer nauwkeurig en professioneel.
Lia Molenwijk uit Goirle 10 20 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top!
Ervaring
Super goede service!
Willem uit Winterswijk 10 12 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kwaliteit in advies, producten en diensten
Ervaring
Via woninginrichting aan huis advies gehad door een stylist. Leuke ideeën opgedaan en het meeste ook uitgevoerd. Service en prijs kwaliteit helemaal in orde. Zeker een aanrader!
Ramon uit Apeldoorn 9 08 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Slechte ervaring met zonwering/rolluiken
Ervaring
Waren als enige niet in staat om rolluiken te installeren op het systeem dat door de bouwer in een nieuwbouwproject was aangebracht. Na 4 mnd van ellende van heen en weer mailen, bellen, gedoen over extra kosten, aansprakelijkheid en proberen is het hun na de 4e keer eindelijk gelukt. Uiteindelijk nog wel een bloemetje voor het ongemak gekregen.
Monique uit Uithoorn 3 04 augustus 2020
Advies
3
Creativiteit
2
Service
2
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
2
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goede service
Ervaring
Wij hebben in 2015 nieuwe binnenzonwering laten plaatsen, trappen laten stofferen en een pvc/click laminaat aangeschaft. Erg goede persoonlijke service. In 2017 een luxaflex hor laten plaatsen bij de schuifpui en afgelopen maand een rolluik. Wederom weer goed meegedacht en keurig geplaatst. Echt een aanrader.
Thom uit Mijdrecht 10 31 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top! Goed meegedacht en super gelegd.
Ervaring
Top! Goed meegedacht en super gelegd.
Heleen uit Uithoorn 10 26 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Maken de opdracht vanaf offerte tot realisatie volledig waar
Ervaring
De ontspannen wijze van ontvangst en presentatie in de showroom heeft zich ook nadrukkelijk geuit gedurende de uitvoering van de werkzaamheden. Inmeten, levering en het leggen van de vloer stemmen ons tot grote tevredenheid.
Peter uit Wilnis 8 16 juni 2020
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Goede service
Ervaring
Meedenken met de klant en zich aan afspraken houden
Peter uit Rotterdam 10 16 juni 2020
Advies
7
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Vriendelijk geholpen en resultaat is uitstekend
Ervaring
Wij zijn vriendelijk en rustig geholpen en goed geadviseerd over de mogelijkheden bij het uitzoeken van een PVC vloer en gordijnen voor ons nieuwe appartement. Vloer is erg mooi en volgens planning gelegd.
dirk uit wilnis 10 11 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Enorm vriendelijk en meedenkend
Ervaring
Goed geholpen, goed meegedacht en netjes uitgevoerd. Erg tevreden
Marlene uit Nederhorst den berg 10 08 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Super service
Ervaring
Goede service en informatie
Ronald uit Vinkeveen 9 08 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fijne samenwerking met duidelijke afspraken
Ervaring
Top bedrijf. Erg duidelijke communicatie en snelle reacties
Emile uit VINKEVEEN 10 06 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Prima geholpen
Ervaring
Onze eerste ervaring met woninginrichting aan huis is prima bevallen met goede service, meedenken en een prima aflevering.
Gert Jansen uit Oude Wetering 9 05 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Marlene was top!
Ervaring
Vanaf het eerste moment tot het laatste moment was Marlene degene die heel betrokken was bij de verbouwing van onze bovenverdieping. We zijn ook heel blij met het resultaat. Het is nog niet af dus we komen zeker terug.
Petra Taal uit Mijdrecht 8 04 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
6
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Schutters gekocht
Ervaring
Geweldige service en vakmanschap bij het plaatsen in twee woorden geweldig tevreden C van Rooij
Cor uit Tilburg 10 27 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
6
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
9
In het kort
De eerste keer bij woninginrichting-aanhuis.nl. Prettig contact en goede afhandeling
Ervaring
Goede service en goede afhandeling en goed contact. We zullen zeker nog wel eens langs gaan als wij nog een keer iets zoeken.
Gert Jansen uit Oude Wetering 8 05 mei 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
mooi uitgevoerde reparatie
Ervaring
Wij hebben een gashaard laten verwijderen en het ontstane gat weer op laten vullen door de mensen van Parket Plaza. Ik heb ze gebeld, en Chris kwam heel snel kijken. Na acceptatie van de offerte is de vloer snel en vakkundig gerepareerd. Hij ziet er prachtig uit. De plek die gerepareerd/opgevuld is ziet er precies hetzelfde uit als de rest. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Geke Moen uit Vinkeveen 10 11 april 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer klantgericht, persoonlijk en professioneel
Ervaring
Prima ervaring gehad zowel bij het verkoopgesprek tot het monteren van de kasten.
Marco uit Uithoorn 9 17 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Hele goede service
Ervaring
Deskundigen advies ,staan achter hun producten en voeren uit wat ze beloven.
Sietse uit HOOFDDORP 8 24 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Mooie spullen, goede service!
Ervaring
Wij hebben Parket Plaza in Mijdrecht drie opdrachten laten doen. Als eerste een inbouwkast, vervolgens een nieuwe houten vloer plus vloerverwarming en tot slot nieuwe gordijnen. Over het eindresultaat van alles zijn wij zeer tevreden! De ontvangst in hun showroom was altijd allervriendelijkst en ze namen alle tijd voor het geven van goede adviezen. Met de inbouwkast zijn wij erg blij, de schuine hoeken zijn zeer vakkundig gemaakt en het geheel oogt mooi strak en passend. Bij het leggen van de nieuwe vloer ontstonden er problemen. Bij de voorbereidingen werden onze muren licht beschadigd. Parket Plaza nam toen een pro-actieve houding aan en zonder enige discussie hebben zij ervoor gezorgd dat de muren zijn hersteld. Ze zien er weer uit als nieuw! De gordijnen zijn zijzelf zorgvuldig komen opmeten. Later bij het ophangen bleek dat de fabrikant meetfouten had gemaakt. Ook hierin erkenden ze volmondig en zonder discussie het geconstateerde probleem. Ook dit eindigde in een positief eindresultaat en nu genieten wij van onze nieuwe gordijnen. Voor ons is Parket Plaza in Mijdrecht zeker weten een aan te raden firma!
René Lammertsen uit Mijdrecht 9 21 december 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Vakmannen-inhuis
Ervaring
Mijn hele huis van A tot Z laten 'aankleden' door Parket Plaza in Mijdrecht en het is prachtig geworden! Woninginrichting-aanhuis is gelijk aan vakmannen-inhuis. Ik ben er superblij mee, ook met het oppakken van 'de laatste puntjes op de i'. top!
Ingrid uit Pijnacker 10 21 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
vakmensen
Ervaring
Mooie winkel , prettig geholpen ze nemen de tijd voor onze vragen en wensen.
Rijnbeek uit Uithoorn 10 15 september 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Van advies tot en met levering : betrouwbaar en heel goed
Ervaring
Zowel m.b.t. de vloer alsook de raambekleding, de te gebruiken schilderskleuren en het behang zijn we zeer goed geadviseerd. Het leggen van de PVC vloer en het plaatsen van de raambekleding en zonwering werden prima en vakkundig gedaan.
Nico Strubbe uit Mijdrecht 9 23 juli 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Top service en geweldige kwaliteit!
Ervaring
Wat een geweldige service bij Parket Plaza in Mijdrecht! Van het advies, inmeten aan huis tot het keurig ophangen van mijn nieuwe vouwgordijnen waar ik erg blij mee ben. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Minke uit De Kwakel 10 28 mei 2019
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vriendelijk, goede tips, verstand van zaken
Ervaring
We hebben thuis goede adviezen gehad voor de inrichting: kleuren, meubels, lampen, opstelling. Voorbeelden uit de zaak werden meegenomen. In de zaak zijn we prettig geholpen. Positieve mensen. Luisteren naar je wensen. Al twee verschillende vrienden van ons zijn er ook heengegaan, vanwege de mooie vloer die door deze zaak gelegd is.
Jeannette uit Uithoorn 10 25 mei 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima voorlichting, meedenkend, prettig in contacten.
Felix uit Vinkeveen 9 12 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wat problemen gehad met de geleverde PVC vloer maar snel en professioneel opgelost. Perfecte service
Andre uit NIEUW-VENNEP 10 20 januari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloer en raambekleding gekocht bij ParketPlaza in Mijdrecht. Zeer prettig en vakkundig geholpen. Heel vriendelijk en service gericht personeel.
Kees uit Breukelen 8 13 december 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zeer professioneel advies en vakmanschap bij het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.De planning klopt.Geef gerust de huissleutel af en ga op vakantie.Bij thuiskomst is alles geregeld.Top!
Elly uit Amstelveen 10 01 december 2018
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloer: levering en wijze waarop gelegd is prima, echter de voorlichting over de kwetsbaarheid van de vloer mbt vlekken was minimaal. Kast goed geplaatst
Arlinda uit Amsterdami 8 01 december 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
7
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Heerlijk, alles wordt overgenomen en niets is teveel. Het belangrijkste: de kwaliteit en service.
Christina uit Weerdenburg 10 29 november 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Parket Plaza zou de parketvloer opschuren en opnieuw behandelen. Bleek er een enorm vochtprobleem onder de vloer te zitten. Ik was in paniek maar Chris heeft alles voor me opgelost. Wat een vakman! Mooie nieuwe vloer uitgezocht en deze is binnen anderhalve week gelegd. De mannen van Parket Plaza zijn bekwame vakmannen en een tandje erbij is geen probleem. Enorme aanrader!!
Marlies uit WILNIS 10 06 november 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Proffesioneel en ook gezellig geholpen. Levertijd was direct en het leggen van de vloer 3 dagen later.
Patrick uit Vinkeveen 9 31 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden over Parket Plaza! Adviseren goed, leveren keurig en vakkundig gemonteerd, service is prima. Top dus!
G. uit Mijdrecht 9 29 juli 2018
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zeer professionele en vriendelijke mensen. Goed advies gekregen. Parket gelegd door zeer ervaren en deskundig persoon. Helemaal tevreden.
Bianca uit Amstelhoek 10 17 juli 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 16 juli 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima en deskundig geholpen daar. En goede kwaliteit. We zouden er zo nog een keer heengaan en het anderen adviseren.
anoniem uit 8 12 juli 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bijzonder goede serviceverlening. Men neemt tijd voor je en is niet te beroerd om ook goede nazorg te leveren.
Loek uit Vinkeveen 9 06 juli 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk en goede service verlening.
Kees uit Breukelen 8 22 mei 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vriendelijk-efficiënt -ter zake kundig
René uit AMSTELVEEN 9 07 mei 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima advies en goede kwaliteit.
Ricus uit Woerden 9 07 mei 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Monique uit Zevenhoven 8 16 januari 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Frank uit Vinkeveen 9 15 januari 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn uitstekend geholpen bij Parket Plaza. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed geluisterd naar de klant. En met deskundig advies kom je tot de juiste keuze.
Michiel uit Noordwijkerhout 9 11 januari 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Top bedrijf! Goed advies, nemen de tijd. Ze weten waar ze het over hebben. Er was iets mis gegaan, maar snel opgelost, dus goede service! Helemaal blij met mijn gordijnen en duo-rolgordijnen :-)
Marlene uit Nederhorst den Berg 9 16 september 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima ervaring en wederom prima service!
Linda uit Uithoorn 9 11 september 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Er is veel verschil in service tussen schilders, vloerenleggers en timmerman. Schilders verdienen een 10 vloerenleggers een 6 en timmerman is wel kundig maar maakt veel rommel en beschadigt omgeving.
Paul uit Almere 9 10 september 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 9 07 september 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
klantvriendelijk, gastvrij, meedenkend, originele ideeën, zoekt naar de beste oplossingen
Trudy uit Mijdrecht 10 10 juli 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
John uit Mijdrecht 9 07 mei 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Top geholpen, fijne mensen met oog voor detail ! Super service gericht. Na het zien van mijn pvc vloer al mensen doorgestuurd !
Heleen uit Lopik 10 03 mei 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
A. uit 7 03 mei 2017
Advies
4
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Marco uit Vinkeveen 9 10 maart 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Een paar jaar geleden hebben we laminaat en zonwering gekocht bij Parketplaza. De beoordelingen van ons spreken voor zich. Omdat we meer dan tevreden zijn, hebben we daarna ook gordijnen en zonwering boven bij hen gekocht waar we ook heel tevreden over zijn. Het laatste heeft wel lang geduurd voordat het geleverd werd. Een van de zonweringen had een productiefout. Deze heeft Parketplaza dezelfde week nog vervangen. We zijn zeer tevreden en komen graag als klant terug.
D. uit Amsterdam 9 07 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Betreft levering deurmat had meer aandacht aan besteed worden.
Jan uit Vinkeveen 8 01 maart 2017
Advies
7
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima geholpen met veel enthouisiasme en kennis van zaken.
F uit Woerden 8 18 november 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Annemieke uit Vinkeveen 10 18 november 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer tevreden , snel en volgens afspraak geleverd
Jaap uit Almere 9 14 november 2016
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik heb goed ervaringen gehad met dit servicegerichte bedrijf. Het advies maar ook de uitvoering wordt gedaan door vakkundige mensen.
Tom uit Wilnis 9 17 oktober 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Eerst renovatie aan onze houten vloer. Vakkundig gedaan en wij zijn meer dan tevreden. 2 maanden later vitrage aangeschaft voor 3 slaapkamers. Door Parket Plaza ingemeten en later opgehangen. Perfekte service.
Ruud uit Mijdrecht 9 30 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Toen wij voor het eerst bij Parket Plaza kwamen werden wij verwelkomd door het goede en enthousiaste advies. Wij hebben binnenzonwering en een vloer voor 3 verdiepingen gekocht. Ook hebben wij 2 trappen laten stofferen. Vanaf het begin tot het eind zijn wij heel goed geholpen. Zij hebben alles van tevoren opgemeten en toen wij vergaten door te geven dat een muur nog gestuct moest worden en de duo-rolgordijnen niet pasten, hebben zij dit keurig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Parket Plaza!
Thom uit Mijdrecht 9 24 augustus 2015
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7