Reviews Spijk

Gemiddeld: 8,7 / 20 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies op tijd levering vakkundige medewerkers leveren goed werk en netjes service gericht ben dik tevreden
Geertuida uit Utrecht 9 27 april 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij hebben al een ouder huis met houten vloeren waar best wat hoogteverschil in zit, maar daar is niets meer van terug te zien. De pvc vloer is vakkundig gelegen en alles werd keurig opgeruimd! Het is prachtig geworden. Vakmensen, onze complimenten!
Thea uit Arkel 10 22 april 2018
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We zijn super geholpen. De mensen van Royal shadow hebben ons goed advies gegeven en hebben de werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Alles werd keurig opgeruimd en ze gingen goed om met de spullen. Zelfs nog extra geholpen bij het sjouwen van een tv kast. Bij vragen waren ze altijd bereikbaar. Ze hebben meegedacht in de kleur plinten. Niet was te veel. Ik heb ze al aanbevolen bij anderen en zal dat zeker opnieuw doen!
Carola uit Rijswijk 9 28 september 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Arean uit Arkel 8 02 september 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
De uitvoerders van het werk (vervangen dakraam, motor in zonwering, jaloezie ophangen en kleine dakraam voorzien van nieuwe tape) hebben de hele dag hard gewerkt en weten van aanpakken. Alleen jammer dat ze geen karton op de dakkapel hadden gelegd, waardoor de bovenste laag was beschadigd. Het zijn vakmensen en verstaan hun vak. Ik zou het fijn als jullie verkooppunt beter telefonisch bereikbaar is. Op zaterdag al helemaal geen gehoor, en pas later in de ochtend op andere dagen. Afspraken nakomen is voor mij belangrijk. Dus het was even jammer dat ik nog moest vragen om een aanvullende creditnota en de cadeaubon. Het positieve is wel dat jullie naar mijn e-mail direct hebben gereageerd.
Barrie uit Arkel 7 11 juni 2016
Advies
7
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekend geholpen door het personeel, tijdig geleverd en netjes gemonteerd. Kwalitatief goede producten.
Eva uit Gorinchem 9 01 juni 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
bij de offerte word er een aanbieding gedaan die redelijk goed is. vervolgens na gedane zaken komt de rekening die Driemaal hoger is als de offerte. Ik heb geen kritiek op de mensen die bij mij hebben gewerkt, maar de manier waar op ik zakelijk en financieel ben behandeld is misleidend en niet netjes. Tevens heb ik zelf achteraf vrij veel telefoontjes moeten plegen om dingen geregeld moeten krijgen. Ik hoop op een reactie, P. van Dam
Peter uit Hardinxveld-Giessendam 2 22 mei 2016
Advies
1
Creativiteit
1
Service
3
Assortiment
1
Kwaliteit
3
Vakmanschap
7
Levertijd
1
Prijsniveau
1
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Open, eerlijke en vakkundige info bij het maken van keuze. Zeer correcte montage door serieuze en correcte installateurs.
Ary uit Gorinchem 9 30 april 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Keurig geholpen en vakkundig advies
Jan uit Arkel 8 18 april 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Dank voor de plaatsing van de kasten op mijn zolder, ben al tevreden over het voortraject en ook het uiteindelijke resultaat, ben er nu al heeeeel erg blij mee:)) Vond het bijzonder aardige jongemannen, die het kwamen plaatsen, die stevig doorwerkten aan de klus, en ook mooi werk hebben afgeleverd, en daarnaast vriendelijk in de omgang. Mooie combinatie:))
Carolien uit Gorinchem 9 27 februari 2016
Advies
8
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Peter uit Meerkerk 9 19 januari 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij zijn zeer content over de service en werkwijze van uw monteurs. Bevelen uw zaak zeker bij onze familie en vrienden aan.
J.C. uit Raamsdonksveer 10 08 januari 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Van begin tot eind prima service en kwaliteit. Meedenken, afstemmen en al het werk netjes en volgens planning. Kwaliteit met een grote K!
Paul uit Gorinchem 9 23 december 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Behang, verf, rolluiken, trappen stofferen, laminaat, PVC vloer, vloerverwarming, rolluiken, screens, rolhorren en hordeuren laten doen door Royal Shadow. Ziet er weer top uit!
Ronald uit Papendrecht 9 21 oktober 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super goed geholpen en zeer goed meegedacht. Zeer goede monteurs! Alles top! Een welverdiende 10 Alleen was er een te kort koord aan de multishade. Maar dat lag aan de leverancier. Verder gibg alles perfect!!
Ricardo uit Gorinchem 10 21 oktober 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij zijn prima geholpen en onze raamdecoratie ziet er fantastisch uit! Monteurs waren zeer netjes en vriendelijk.
M uit Gorinchem 10 11 oktober 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
goeie ploeg goed op me kaar ingespeeld ziet er super uit
Ton uit Gorinchem 9 11 oktober 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
-
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 9 06 oktober 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 9 13 september 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Dag Tobias, Vanochtend hebben de monteurs screen en hordeur gemonteerd. Ik wil hen even complimenteren voor de zorgvuldige manier van werken. Schoenen uit. Vast even een keertje stofzuigen en later de grote stofzuigbeurt. Wij waren weer aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie werk. En voor Tobias: prima personeel dank zij jouw coaching ? Groet, Familie De Jonge
Gerard uit Jonge 10 13 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9