Reviews Leiden

Gemiddeld: 9,2 / 115 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Geweldige service. Persoonlijke benadering. Stuk voor stuk vakmensen.
Ervaring
De inrichting van ons nieuwe appartement werd fantastisch verzorgd.
Maarten uit Leiden 10 07 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekende service en deskundig advies
Ervaring
Ik kon altijd even binnenlopen bij Scheffer Verfhuis. De medewerkers stonden mij vriendelijk te woord en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ze dachten goed mee en gaven mij deskundig advies, passend bij mijn situatie. Ook de service is uitstekend! Mijn aankopen zijn 'gewoon' thuisbezorgd. Ook kon ik altijd terecht voor tips en uitleg hoe ik iets het beste kon doen. En als ik producten over had, geen probleem: deze kon ik retourneren. En toen bleek dat de schilder veel eerder klaar was dan geoffreerd: de uren zijn achteraf keurig verrekend!
Leontine uit Leiderdorp 10 07 november 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Heel professioneel met een persoonlijke benadering!
Ervaring
Wij zijn heel enthousiast over onze ervaring! Er wordt goed mee gedacht over de mogelijkheden en nieuwe ideeën ontstaan!
Dana uit Leiden 10 06 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service
Ervaring
Goede service en de vloer is zeer goed geplaatst.
John uit Leiden 10 06 november 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Prettige ervaring bij verfhuis Frank Scheffer tav glasverduistering (folie) en horizontale jalouzieen. Goed advies gekregen en redelijk snel kunnen plaatsen.
Miriam uit Warmond 8 06 november 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Zeer klantvriendelijk en goed advies
Ervaring
Ik ben erg goed geholpen en de plaatsing is keurig uitgevoerd! Ook nog een leuke attentie ontvangen!
Alie uit Leiden 10 02 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Goed geholpen door Bart. Mooie kasten ontvangen en nog als attentie een week later een orchidee plus chocolade voor het nieuwe huis! Top service.
Zaphra uit Leiderdorp 10 02 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
perfecte PVC vloer gekocht
Ervaring
de vloer die wij hebben aangeschaft ligt er perfect in precies wat wij wilde geen enkel naadje staat open en ook met de structuur hielt men rekening en ook alle aansluitingen aan de randen waar geen plint kon zitten er perfect in.
Jos kerkvliet uit Zoeterwoude 10 02 november 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Denken met je mee
Ervaring
Vloer en raamdecoratie besteld. Vanaf het eerste contact prettige ervaring. Goed advies mee denken. Erg blij met de vloer ! Denken met je mee ook toen er een werknemer ziek naar huis was (voorzorg Covid 19) kwamen er voldoende dag twee extra zodat we optijd konden verhuizen. Top service! Raam bekleding ook erg goede service, geholpen door Tim een echte vakman weet alles en had een mooie oplossing voor onze draai kiep ramen. Tijdelijke plisee geplaatst als service ook erg prettig!
Marco de Groot uit Leiden 10 02 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
zeer vakkundig gelegd
Ervaring
De vloer is op een zeer vakkundige wijze gelegd, precies volgens wens. En een paar weken later kregen we prachtige orchidee plant als kado. in een woord fantastisch, ik raad het Verfhuis Leiden bij iedereen aan.
peter uit sassenheim 9 02 november 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies en goede service
Ervaring
Goed advies en goede service
Anne uit Leiden 8 02 november 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Prima service
Ervaring
We hebben een pvc vloer laten leggen inclusief trap.
Marjolein uit Voorschoten 10 02 november 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
prima mooie kast
Ervaring
Vakkundig geplaatst. De kast ziet er stevig uit en ik verwacht dat deze lang meegaat. Duurder dan Ikea etc. , maar hiermee voorkom je dat je een kast in huis haalt die het net niet helemaal is en mogelijk minder goed in elkaar zit met kwalitatief wat mindere materialen. Wij zijn erg tevreden tot nu toe over onze nieuwe kast.
Hans uit Leiden 10 22 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Goede kennis van zaken en goede prijs-kwaliteitverhouding Afspraken prima nagekomen
T uit Leiderdorp 10 21 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakmannen
Ervaring
Uitstekende hulp bij vinden van de juiste kastelementen. Plaatsing nauwkeurig en snel. Vriendelijk en vakkundig
Jaap uit Leiden 9 17 september 2020
Advies
8
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Servicegericht
Ervaring
Heel fijne winkel, mooi assortiment. Zeer goed team en perfecte service! Zeer tevreden.
M Steenland uit Leiden 10 16 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Geïnteresseerd en enorme keuze
Ervaring
Prettig personeel, denken mee, service prima, snelle levering
Marianne uit Leiden 10 16 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Mooie vloer, goed gelegd door vakmensen
Ervaring
Woninginrichting-aanhuis heeft, na het aanleggen van vloerverwarming, de vloer dichtgesmeerd, geëgaliseerd en een nieuwe pvc-vloer met plinten geplaatst. De vloer is heel mooi geworden en is heel netjes gelegd. Een minpunt was dat er op de nieuwe vloer veel lijm terecht was gekomen. Het kostte een halve dag om dit schoon te maken. De service achteraf was uitstekend. Er was een misverstand over het leggen van pvc in een inbouwkast en op een andere plek kwam een klein hoekje pvc omhoog. Dit is door woninginrichting-aanhuis snel en vakkundig hersteld.
Marnix uit Leiden 8 16 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
7
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Uitstekende service en advies
Ervaring
Een goede ervaring bij Frank Scheffer. Vriendelijk geholpen en geadviseerd. Bestelling was snel in orde en netjes opgehangen.
Yvonne uit Leiden 8 03 augustus 2020
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
super!
Ervaring
Uitstekend prijskwaliteit, goede advies, breed keus uit verschillende kleuren en stijlen, vakkundig geinstallerd binnen 1 dag! we zijn zeer tevreden met de resultaten!
Alessandra uit oegstgeest 9 22 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service
Ervaring
Hele goede service, klantvriendelijk en er wordt alles gedaan om een tevreden klant te hebben.
Mireille uit Dol 9 19 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Top!
Ervaring
Rolgordijnen geplaatst in woonkamer. Fijn dat er werd meegedacht. De gordijnen hangen netjes!
Cynthia uit Leiden 10 19 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Na wat vertraging door Corona fantastisch!
Ervaring
Een geweldig mooie pvc vloer gekregen, met zorg gelegd en geweldig op de hoogte gehouden tijdens hele proces! Eerlijke en open informatie en communicatie!
Rene uit Leiden 10 18 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Keurig uitgevoerd, en de zoveelste keer!
Ervaring
Deze keer geen grote ingreep. Onze vaste raamdecorateurs van Verfhuis Frank Scheffer hebben deze keer een Velux hor en zonsverduistering opgehangen. Zo blij dat ik hen erbij heb gehaald; er bleek toch weer een specifiek iets te spelen waardoor er geïmproviseerd moest worden. Door vakwerk vlekkeloos opgelost!
Mario uit Leiden 10 18 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Perfect
Ervaring
Goede service, vakkundig en oog voor de klant, kreeg zelfs nog een mooie plant met veel plezier met uw aanschaf....
John uit Leiden 10 18 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer tevreden. Goede service. .
Ervaring
Zeer goede ervaring. Aardige medewerkers.
ELS uit Leiderdorp 10 14 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
TOP
Ervaring
Goed advies met opmeten thuis, goede en eerlijke hulp in de winkel. Levering supersnel en top opgehangen met wederom goede uitleg!
Colinda van Bostelen uit Leiden 10 14 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fantastisch!
Ervaring
Uitstekende voorlichting van deskundig en gemotiveerde verkoper. Duidelijke afspraken over opmeting en levering gemaakt. Op afgesproken datum perfecte montage door installateur. Zeer tevreden!
Eduard uit Leiden 10 21 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Service
Ervaring
Super service elke keer goed geholpen in de winkel in leiden,denken goed met je mee.
Christel Heemskerk uit Leiden 10 21 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
klantgerichte woninginrichter
Ervaring
De woninginrichteing-aanhuis Leiden heeft voor mij een pvc vloer geplaatst boven op een een systeem van elektrische vloerverwarming (zondergas.com). Allereerst was een andere vloer geleverd maar dat hebben ze goed en snel opgelost. Uiteindelijk is vloer snel en precies gelegd met flexibiliteit! Aanrader.
Rommert uit Leiden 9 16 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Creatief, goede prijs-kwaliteit, aftersales voor verbetering vatbaar
Ervaring
Inbouwkast gekocht via Woninginrichting-Aanhuis vestiging Leiden. Bij het ontwerp op een hele fijne en deskundige wijze geholpen door de medewerker. Vanwege de dubbele schuine zijde werd enige creativiteit gevraagd en geleverd. Na enkele weken wachttijd werd de kast geleverd en in beperkte tijd geplaatst. Het resultaat is zoals van tevoren ingeschat en tegen een zeer concurrerende prijs. Enige minpuntje is het naleveren en vooral plaatsen van een vooraf te korte bovengeleider. Deze werd enkele weken na plaatsing van de kast alsnog geleverd, maar bij plaatsing is het net gestucte en gesauste plafond beschadigd. Tevens is één van de deuren niet correct herplaatst, waardoor deze niet waterpas staat en vanzelf dichtschuift wat niet de bedoeling is. De enigszins laconieke reactie van de medewerker stoort mij, hoewel hij aan heeft geboden het voorval te melden.
Robert Paul uit Leiderdorp 8 14 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
6
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top
Ervaring
Hele aardig mannen. Werken snel, netjes en zorgvuldig. Ben zeer tevreden met het afgeleverde kwaliteit.
Jelle uit Voorschoten 10 02 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer ruim aanbod en goede service
Ervaring
Wat heeft deze winkel veel te bieden, veel meer dan ik had verwacht. Zeer vriendelijke service, nemen de tijd en komen hun afspraken na.
Hille uit Oegstgeest 10 02 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer prettig en deskundig
Ervaring
Fijne en snelle service voor het ophangen van onze duettes. Ook in de winkel gastvrij ontvangen en goed geholpen.
Jens uit Leiden 10 12 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Super service met prachtig resultaat!
Ervaring
Zeer prettig!
Michel uit ZOETERWOUDE 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Complimenten voor "Het Verfhuis" in Leiden
Ervaring
Komt afspraken na, levert absoluut vakwerk, chapeau voor Frank Scheffer.
K.J uit Leiden 10 06 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top
Ervaring
Top
Dineke uit Leiden 10 06 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top, ze zijn betrouwbaar en hebben goed werk geleverd!
Ervaring
Ik ben zeer tevreden over het t Verfhuis! Er werken vakmensen die inzicht hebben en meedenken.
Maria uit Leiden 9 18 februari 2020
Advies
7
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fast, clean and perfect
Ervaring
Amazing professionals and also very nice people.
Alfonso Fresneda uit LEIDEN 10 18 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Prima
Ervaring
Medewerkers zijn deskundig en geven goed advies
Coen uit Voorschoten 9 16 februari 2020
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Vakmanschap is meesterschap!
Ervaring
Ook zonder afspraak in de winkel goed geholpen door Dave met kleurkeuzes van verf en raambekleding, er werd meegedacht, advies gegeven. Keuze ruim voldoende, goede kennis van zaken. Top. Ook bij het opmeten werd goed advies gegeven en meegedacht. Bij het monteren vond Tim het zonde dat de verf nog niet helemaal droog was op sommige plekken en kwam een week later terug. Zonder extra voorrijkosten. Na montage werd geconstateerd dat er afgeronde- ipv rechte hoekjes aan de toplat van de jaloezien zaten. Nee..dat moest vervangen worden vond Tim (ikzelf kon het met het blote oog niet zien!) nieuwe afspraak gemaakt en er werd keurig ruim op tijd gebeld dat de monteur wat later zou komen ivm een uitgelopen klus . Uitstekende service, aardige nette mensen. TOP!!
Jook videler uit Oegstgeest 10 13 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Perfect
Ervaring
Zeer bekwame mensen zowel in de winkel met advies als de monteurs die de producten leggen/ plaatsen. In één woord een zeer goed bedrijf en zeker een aanrader
John en Christa uit Zoetermeer 10 12 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Heel goed, had trouwens niets anders verwacht want ik ben trouwe klant van 't Verfhuis
Ervaring
Deskundige adviezen, goede afspraken en vakwerk bij plaatsing.
Mieke uit Oegstgeest 10 30 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima klantgerichte benadering!
Ervaring
Ik heb goede info gekregen en het werd meteen voor mij inzichtelijk gemaakt via een computermodel. Veranderingen naderhand werden prima verwerkt en afspraken werden correct nagekomen! Dat wil je toch als klant?
Pien Lambermont uit Leiden 10 30 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Verhuisd naar een nieuw appartement. Dankzij Verfhuis Frank Scheffer in 3 weken vloeren, muren en raambekleding gerealiseerd. Op elkaaraf gestemd met advies van een styliste.
Willem uit Noordwijk 10 29 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Fijn
Ervaring
Goed geholpen en professioneel gemonteerd
Sander van Noort uit leiden 8 21 september 2019
Advies
7
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Vakwerk
Ervaring
We hebben ons plafond, muren laten behangen en sauzen en gordijnen uitgezocht. Tot onze grote tevredenheid zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Ook de gordijnen zijn vakkundig gemaakt en nadien nog wat langer gemaakt omdat ze iets te kort waren. Dat was met een dag gebeurt.
Sara uit Voorhout 10 10 september 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prima service in brede zin
Ervaring
Tijdens het hele proces van het maken van een keuze en tot aan het uitvoeren van de opdracht werd met ons meegedacht en is alles uiteindelijk prima uitgevoerd. Op tijd en zeer professioneel.
Jaap uit Valkenburg ZH 9 04 september 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Een zaak waar klantbeleving hoog in het vaandel staat.
Ervaring
De adviseur neemt de tijd en inventariseert de wensen van de klant. Zo kom je tot verrassende oplossingen. Helemaal tevreden met het advies
Ronald uit Leiden 10 05 augustus 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goed
Ervaring
Goede service en komen hun afspraken na
Famvan egmond uit Valkenburg 10 03 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fantastisch.
Ervaring
Frank Scheffer /aanhuis., Heeft over de hele linie een mooi en breed scala aan interieur oplossingen. Vaklieden op allerlei gebied .Vloer ,wand ,plafond en Raambekleding. Super! Ze denken goed mee met de klant en zo komen we met (klant) tot een prachtig resultaat. Met vriendelijke groet Anton Mooijekind Klazien v. der Glas
Anton en Klazien uit Valkenburg ZH. 10 28 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Zeer accuraat en prettig
Ervaring
Professioneel
Monica uit Leiden 10 28 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Goed
Ervaring
Goede service goede vakmensen en komen afspraken na
Fam ruwaard uit Valkenburg 10 28 juni 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Diverse soorten behang, verf en gordijnen gekocht bij t verfhuis. Zeer te vreden over kwaliteit producten en levertijd. Maar grootste reden dat ik terug kom is de waanzinnige service, altijd meedenken, altijd geholpen worden met ethousiasme, stipt op tijd bij woningbezoek en meest bijzondere vond ik het bloemetje die ik ontving enkele weken nadat mijn gordijnen waren opgehangen met het bericht ‘geniet van uw aanwinst voor uw interieur’! Toppers zijn het!
Lieke uit Leiden 9 30 april 2019
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Super blij met het resultaat. Vakmensen,goed advies,altijd bereikbaar voor vragen,vriendelijk en behulpzaam.
Monique uit Oegstgeest 8 30 april 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Een hele goede ervaring gehad.
J.J. uit Voorschoten 9 28 april 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zowel door 't Verfhuis Frank Scheffer als medewerkers Allure maatkasten zeer goed geholpen. Ik ben eerder bij andere dealers van maatkasten geweest en werd niet klantvriendelijk geholpen (het voelde alsof ik door de dealer niet serieus werd genomen na bespreken offerte en kon ik als het ware vertrekken, blijkbaar kostte ik voor hen teveel tijd en dacht men dat ik de prijs niet zou of niet kon betalen). Via jouwmaatkast.nl duurde de levertijd te lang (6 maanden) en uiteindelijk bleek ook de gewenste maatkast niet gemaakt te kunnen worden. Bij 't Verfhuis Frank Scheffer / Allure Maatkasten ben ik zeer goed geholpen: snel en alles volgens wens geleverd en gemonteerd. KLASSE!!!
Corrina uit Zoeterwoude-Rijndijk 10 28 april 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fred uit Leiden 9 27 april 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
DESKUNDIG ADVIES, KEURIG EN VRIENDELIJK PERSONEEL DAT NETJES HUN WERK DOET
Peter uit Voorschoten 9 26 april 2019
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Service vooraf en achteraf erg goed! Denken mee en komen ook langs om ter plaatse mee wens aan te laten sluiten op juiste product.
Kenny uit Oegstgeest 9 26 april 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Enorm vriendelijk ontvangen in de winkel. Eerlijk en open advies over alles wat wij nodig hadden, goed meedenkend met onze wensen. Het beschikbaar stellen van een interieurstyliste is zeker ook een plus. Ook na de koop goede service, snelle beantwoording van vragen. De vloeren, het schilderwerk (met bouwbehang) en raamdecoratie is naar volle tevredenheid geplaatst.
Kevin uit Leiden 9 26 april 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij hebben een fantastische ervaring gehad met 't Verfhuis Frank Scheffer. Vanaf het moment dat wij binnenkwamen tot de dag van vandaag hebben wij een goed gevoel aan hen overhouden. Wij willen vooral Conny, Dave en Maxim bedanken voor hun adviezen, het meedenken in oplossingen en hun vakbekwaamheid. Een aantal dingen waren niet helemaal gegaan volgens afspraak maar hier zijn passende oplossingen voor gevonden. Er staan nog een aantal puntjes uit maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit volgens afspraak zal worden voltooid. Al met al, een dikke pluim!
Violet uit Haarlem 10 26 april 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg prettige mensen, zeer klantvriendelijk en verstand van zaken. Ik ben enorm geholpen!
Mariska uit Leiden 9 26 april 2019
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij hebben bij Verfhuis Frank Scheffer in Leiden voor ons nieuwbouwappartement het volgende laten doen: nieuwbouwmuren vliesbehang en 2x sausen, plinten, PVC vloer in wild verband en gordijnrails. Dit alles binnen het budget en zelfs eerder dan de geplande tijd opgeleverd. Kleine opleverpuntjes snel en perfect hersteld. Al met al zeer tevreden.
Peter en Lieske uit Leiden 10 31 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer vriendelijke medewerkers en prima service. Men is altijd bereid om te komen als er iets niet in orde is, wat overigens zelden voorkomt.
P. uit Voorschoten 9 31 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Celia uit Leiden 8 29 maart 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zeer vakkundige mensen. Altijd correct, klantvriendelijk. Komen afspraken na en vriendelijk personeel. Weten wie ik ben als ik in de zaak kom en geven goed en duidelijk advies. Ik ben een tevreden klant.
Sonja uit Leiden 10 04 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Voor onze vloer, verf en gordijnen meer dan geslaagd. Eenduidig advies, heldere afspraken en echte vakmensen. Er zaten veel dingen tegen in onze woning en ook daarbij kwam 't Verfhuis met goede adviezen om dat aan te pakken.
Jeffrey uit Leiden 9 23 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Silvia uit Oegstgeest 9 08 februari 2019
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Veel ste lange levertijd, was niet de mondelinge afspraak bij de aanschaf. Ook is niet alles gemonteerd, er is ook niet gevraagd of ik dat wel/niet wilde. Gewoon achter gelaten op de vensterbank. Jammer. Ik ben wel blij met de Duette's . ze hangen mooi en de kleur is mooi, gelukkig want het is heel moeilijk om van een stripje van 3 cm te moeten kiezen voor zo'n dure en aanwezige aanschaf voor je interieur
christine uit leiden 7 04 februari 2019
Advies
8
Creativiteit
7
Service
6
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
3
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekende service! Je kunt er absoluut van op aan. Prima uitvoerend personeel.
L.K. uit Leiden 9 22 januari 2019
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Sylvia uit Oegstgeest 8 15 januari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
4
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Bart, zeer dank!!! Geweldig, vriendelijk en behulpzaam!!! Een echt adequaat person! Wil je ‘Alure’ kasten of andere, ga naar Bart bij ’t Verfhuis Frank Scheffer in LEIDEN
A uit Den Haag 10 12 januari 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima advies, goede kwaliteit en snel cq vakkundig gestoffeerd.
G.J. uit Leiden 9 12 januari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit Leiden 9 16 december 2018
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bart uit Oegstgeest 9 16 december 2018
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 02 november 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel erg klantvriendelijk.
anoniem uit 8 13 september 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijne service, fijne mensen. Hier moet je zijn!
Caroline uit Leiden 9 15 augustus 2018
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg mooi gelegd en volgens afspraak.
Ron uit Vleuten 9 22 juli 2018
Advies
10
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
V uit Leiden 8 20 juli 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima adviezen, vakmanschap goede prijs voor prachtige vloerbedekking
Mac uit Leiden 9 23 juni 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 18 juni 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
fijne winkel en service er liepen alleen wat dingen moeizaam tijdens het plaatsen met de planning door zieken. wellicht was een vast contact persoon fijn geweest om niet telkens hetzelfde uit te hoeven leggen/bespreken. uiteindelijk is alles goed opgelost.
suzan uit leiden 8 16 juni 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Komen afspraken na en geven vakkundig advies (zowel in de winkel als degene die het komt ophangen)
Peter uit Voorschoten 9 04 juni 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Geweldige service! Zowel in de winkel als aan huis!
Patrice uit Oegstgeest 10 13 februari 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Nicoline uit Leiden 7 13 februari 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
4
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima geholpen in de winkel, ze denken allemaal goed mee.
Els uit Hazerswoude 9 23 januari 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
-
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De klus betrof een trapbekleding. In de winkel prima geholpen met aanbod van de mogelijkheden! De trap is bekleed door een zeer nette vakman!! Het eindresultaat is geweldig!!
Ria uit Leiden 9 04 december 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Anneke uit Leiden 8 15 november 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer klantgerichte ervaring met t Verfhuis, prettig advies vooraf, korte lijnen tijdens het werk. Kon op redelijk korte termijn beginnen. Er is hard gewerkt met een mooi resultaat. Stond open voor feedback.
Cathalijne uit Leiden 8 08 november 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
helder advies, duidelijke communicatie (ook als levering onverwacht anders loopt) en uitstekende service
Ko uit Leiden 8 08 november 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ca uit Delft 9 08 november 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 9 07 november 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Twee aardige gasten, heel vriendelijk en bekwaam. En erg leuk, een bloemetje met daarin een veelsplezierswens! Top. Zou het zo overdoen.
Tim uit Zoeterwoude 9 16 oktober 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super gedaan wij zijn heel tevreden. Als je advies vraagt krijg je gelijk antwoord en anders wordt je zo snel mogelijk terug gebeld. Het is ook zo fijn dat alles onder een dak is. zodat je met een persoon te maken heeft die alles regelt. Ook het personeel dat bij je thuis komt stelt zich netjes voor en bellen je op wanneer ze eraan komen en weer weggaan als je niet thuis bent.
Aagje uit Katwijk 10 11 oktober 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Dennis uit Leiden 9 11 oktober 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super geregeld en eerder dan verwacht.
Hans uit Leiden 10 04 juli 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer goede ervaring met het advies van de medewerkers in de winkel en het maken van afspraken met Dave. Met name de energie die wordt gestoken in het vinden van oplossingen als zich onverwachte situaties voordoen en de kosten behapbaar te houden.
anoniem uit Leiden 9 11 juni 2017
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zoals uit bovenstaande score wel blijkt, we zijn meer dan tevreden.
anoniem uit 10 04 mei 2017
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed en duidelijk contact. Personeel staat open om ideeën te delen.
Hennie uit leiden 8 26 april 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Erg blij met onze mooie vloer. Krijgen er veel complimenten over en zijn er zelf ook van overtuigd dat het de allerbeste keus was. Tijdens het proces heb ik het contact met het Verfhuis als heel erg prettig ervaren. Men dacht met ons mee, de communicatie was uitstekend en als ik belde, had ik binnen 10 seconden iemand aan de lijn die me kon helpen. Ik kreeg daardoor het gevoel alsof er altijd tijd voor me was. Doordat we een hele strakke planning hadden tussen de oplevering van het nieuwe huis en de verhuizing, vroegen we van het Verfhuis om precies in een bepaalde week iemand voor ons vrij te houden en dat hebben ze gedaan. Dat is bij ons heel goed gevallen! Tijdens het leggen van de vloer hebben we meerdere keren foto's ontvangen van de stoffeerders - super leuk. Kortom, als we weer eens wat nodig hebben in huis komen we zeker terug en we zullen het Verfhuis ook zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Judith uit Amsterdam 10 25 april 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Martin uit Leiderdorp 9 01 april 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Netjes gelegde vloer. Cor heeft het zeer netjes afgerond en naar volledige tevredenheid opgeleverd.
Bernadette uit Leiden 8 30 maart 2017
Advies
7
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
5
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
ondanks alles telefonisch is besproken ben ik uitermate tevreden hoe alles is gegaan. petje af. een sterke aanrader
john uit Baarn 10 29 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Niet alleen prachtige, strakke vloeren gelegd, en alle problemen met prima service opgelost...maar nadat 't klaar was kregen we ook nog eens volkomen onverwacht een bloemetje om ons te verwelkomen in het nieuwe huis! Wat een ontzettend leuk en aardig gebaar! Heren en dames van 't Verfhuis Frank Scheffer / Woninginrichting-Aanhuis.nl, dank jullie wel!! Topresultaat, topservice!
Martijn uit Leiden 10 29 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 28 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super en gezellig advies én montage! Zeer tevreden!
desiree uit leiden 10 03 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Han uit Ter Aar 7 03 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
5
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
lydia uit voorschoten 8 02 maart 2017
Advies
-
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Alles kan op korte termijn geregeld worden. Goede service en vakmanschap. Communicatie kan soms wat beter.
anoniem uit Leiden 9 16 februari 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Lars uit Leiden 9 15 februari 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Cristel uit Leiden 8 15 februari 2017
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima service,vriendelijke medewerkers en vakkundige opmeting en plaatsing vd raamdecoratie.
Liesbeth uit Oegstgeest 9 22 december 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Perfecte service en heel vriendelijk personeel!!
ELLEKE uit Zoetermeer 10 05 juli 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10