Reviews Alkmaar

Gemiddeld: 8,4 / 20 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Goed prettig
Ervaring
Goede verkoop begeleiding
Familie koops uit Oudorp 8 02 mei 2022
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Meneer wilde mij duidelijk niet als klant.
Ervaring
Ik vertelde dat ik alleen ben en daardoor niet de hele boel alleen kan leegmaken. Meneer kwam met een klaagzang dat het zo druk is en dat er pas over een paar maanden tijd is en dat ze geen verhuisbedrijf zijn. Op dat moment melde dat ik nu uitgesproken was. Hij kwam niet met vragen hoe ik zou kunnen helpen oid. Extra kosten die dit zal meebrengen zou ik gewoon willen betalen. Ik ben wel een potentiële klant! Meneer had er dus duidelijk geen zin in!!
E. uit Alkmaar 1 05 april 2022
Advies
1
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Goed advies, plaatsing en nazorg
Ervaring
Goed advies gekregen in de winkel over PVC vloeren. Keurig gelegd. De plinten lieten na verloop van tijd los. Ze zijn nogmaals gekomen om dit te verhelpen.
Kaz uit Alkmaar 10 05 april 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Vloer snel en goed gelegd
Ervaring
In de winkel hadden we een vloer uitgezocht na uitleg van een medewerker. Na een paar dagen kregen we een andere medewerker aan de deur met de mededeling dat we wat anders uit moesten zoeken, omdat de vloer die we uitgezocht hadden een plakvloer was en geen clicklaminaat. De kleuren waren ook iets anders wat ik erg jammer vond. Die eerste medewerker had ons dus niet goed voorgelicht. Uiteindelijk zijn we er toch heel blij mee, het staat heel mooi.
familie Bartels uit Alkmaar 7 05 april 2022
Advies
4
Creativiteit
4
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Top
Ervaring
Woninginrichting aanhuis.nl heeft hele mooie vloer in mijn appartement gelegd Ben heel tevreden de afspraken waren goed het leggen van de vloer is prima gegaan en de service nadien was ook perfect Top bedrijf
Gertjan uit Nieuwegein 10 01 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig.
Ervaring
In de winkel uitstekend geadviseerd en bij ons thuis werd de vloer in twee dagen gelegd. De vakmannen van Top Carpets Alkmaar waren zeer kundig, vriendelijk en hebben hard gewerkt. Het resulteerde in een prachtige vloer waar we enorm trots op zijn. Een aanrader.
Marja en Jeroen Wijts uit Alkmaar 10 21 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Amazing Work
Ervaring
The quality and speed of work is very good. They do the little things well, like turn up when they say they will, complete the job on time and budget. They are very knowledgeable about their craft and would highly recommend them.
Sameer uit Amsterdam 10 11 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Wij zijn zeer tevreden.
Ervaring
Woninginrichting aan huis Alkmaar is een prima bedrijf. Alles in één hand. Heerlijk! De vloer perfect, de jongens van het behang en schilderwerk zijn vaklui. Goed advies raamdecoratie, ziet er prachtig uit. De stalen deur is een beauty. En de kledingkast mooi en praktisch. Vanmiddag zijn de plinten erop gekomen. Klaar! Woninginrichting aan huis Alkmaar: een aanrader. Kina en Jan Oelen.
Jan Oelen uit Purmerend 9 12 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Slecht proces
Ervaring
Het mooie aan Woninginrichting-aanhuis.nl leek ons het volledig uithanden nemen van alle werkzaamheden. Niets bleek minder waar. Er was geen vast aanspreekpunt en niemand voelde zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Het heeft ons erg veel tijd gekost om continue boven op het proces te zitten. Al met al hadden we beter zelf alles los kunnen boeken en dan was de prijs ook een stuk beter geweest. Het afgeleverde werk is ook niet overal even goed gedaan. Plinten met lijm. Vloerleggers die de vloer in de bijkeuken hebben voorzien van brandgaten, deurkozijnen die beschadigd zijn en verkeerd zijn teruggeplaatst, stucwerk plafond waar je de strepen nog van het oorspronkelijke plafond doorheen ziet en een lange muur die nog wel een laag verf kan gebruiken. Dit alles is al niet leuk, maar wat het nog erger maakt is dat de verkoper van Woninginrichting-aanhuis.nl Alkmaar deze klachten niet serieus neemt. Er is nog niemand langs geweest om het werk te controleren. Alle ingehuurde werkmannen hadden dus vrij spel. Ook het afkraken van zijn eigen leveranciers is bij ons niet goed ontvangen. Wij hebben de industriele deuren besteld via Bruynzeel en nu vindt het aanspreekpunt van Woninginrichting-aanhuis.nl het onzin dat hij de plinten niet weghaalt en ze doen altijd moeilijk... veel geklaag over zijn eigen vakmannen dus. Waar is ons vertrouwen dan? Het is zonde, want het ging om heel veel geld. In totaal voor ruim 26000 aan producten/diensten bij Woninginrichting-aanhuis.nl Alkmaar besteld. Voor dat geld had ik graag iets betere service gewild.
Josephine Hamelink uit Heerhugowaard 5 11 juli 2021
Advies
4
Creativiteit
4
Service
2
Assortiment
8
Kwaliteit
6
Vakmanschap
2
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Wat een aanrader, totale ontzorging!
Ervaring
Wat een bijzondere ervaring, echt totaal ontzorgd, we hebben de wanden, vloeren, trappen, raambekleding en de inbouwkast in onze slaapkamer in ons nieuwbouwhuis door WIAH laten verzorgen. In één woord; geweldig!! Afgeleverd door vakmannen en super nazorg door Danny & Joop. Dank jullie wel mannen, en een grote dank je wel aan alle vakmensen die ons huis hebben gemaakt tot wat we hoopten.
Bart & Alexandra uit Hoofddorp 10 27 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top!!
Ervaring
Deze winkel heeft kwaliteit assortiment en alles onder één dak. Goede adviezen en de vloerverwarming/ vloer is heel mooi gelegd. Heel tevreden... ook gordijnen, duettes en trapbekleding besteld ...dus wordt vervolgd....
Anita uit Zaandam 10 22 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Professioneel
Ervaring
Al bij de eerste kennismaking bleek direct dat wij te maken hadden met iemand die ons kort en zakelijk informeerde over onze aan te schaffen spullen. Heel prettig, duidelijkheid. Aansluitend het plaatsen van een schitterende kast met spiegel op maat, het aanbrengen van raamdecoraties en het deskundig aanleggen van onze pvc-vloer door de gehele woning met het aanbrengen van de plinten. Al met al keurig uitgevoerd door zeer deskundige medewerkers.
Frans uit Heemskerk 9 11 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
In één woord: super!
Ervaring
Moeilijk. In een COVID periode een nieuwbouw appartement stofferen. Deze mannen uit Alkmaar hebben me daarbij super geholpen. Met als resultaat een strakke pvc visgraat. Inbetween gordijnen en een schuifkast op maat. Zeer tevreden over het traject en het uiteindelijke resultaat. Kan ze zeker aanbevelen! Patrick
Patrick uit Beverwijk 10 18 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Matig
Ervaring
De tijd tussen het opmeten van de hor en het plaatsen was wel heel erg lang. Ik had mijn akkoord gegeven voor de prijs van de hor. Op mijn mail heb ik geen reactie ontvangen dat ze de hor gingen bestellen en hoelang het zou gaan duren voordat ze deze zouden gaan plaatsen. Na ongeveer 3 maanden kreeg ik een belletje dat de hor de week daarop geplaatst zou worden. In de winkel was er aan mij verteld dat het ongeveer 3 weken zou duren voordat de hor geplaats zou worden maar in de praktijk duurde het iets langer.
Tiny uit Egmond 6 09 november 2020
Advies
7
Creativiteit
-
Service
6
Assortiment
-
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
4
Prijsniveau
8
In het kort
Snel en vakkundig
Ervaring
Binnen 24 uur was mijn zolder voorzien van een hele mooie pvc vloer
Herman uit Heerhugowaard 9 06 november 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
5
Prijsniveau
8
In het kort
professioneel advies, goede service en fantastisch eindresultaat
Ervaring
Wij hebben ons hele huis laten inrichten door Top carpets Alkmaar. Van de vloerverwarming, vloeren, muren stuken en sausen, de raamdecoratie tot de inloopkast. Iedereen was erg vriendelijk en het werk is super netjes gedaan. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Esther uit Hoorn 10 23 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super service! Heel blij met de gordijnen
Ervaring
Heel goed
Richard uit Alkmaar 8 23 maart 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Persoonlijk en vakkundig advies!
Ervaring
Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Persoonlijk, ongedwongen en meedenkend. De levering en plaatsing is ook perfect gegaan dus wat ons betreft: ga zo door en zeker tot een volgende keer!
Patrick uit Hoorn 10 23 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima kast en service, detail afwerking van kast wat teleurstellend
Ervaring
De initiele service en aanbieding was prima en naar verwachting. We moesten echter wel meerdere keren bellen met de leverancier/montage bedrijf om een planning te krijgen van montage binnen de aangegeven periode van de winkel. De kast montage is OK, maar we merken wel dat de schoenen rekken wat scheef gemonteerd zijn om te passen en soms blijven steken. Daarnaast moesten onze plinten aan de achterkant er af (dit had best van te voren aangegeven kunnen worden), en ziet er wat slordig uit als je onderin kijkt. Ook de gaten in de kast zelf voor planken zien er wat beschadigd uit. Verder is het wel een prima kast, maar we hadden wel iets meer kwaliteit verwacht gezien de prijs.
v. Duijvenvoorde uit Valkenburgh ZH 6 06 juli 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
4
Vakmanschap
6
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
geweldig
Ervaring
klantvriendelijk, duidelijk, goed advies, mooi resultaat
Els Moors uit WESTERHOVEN 10 15 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8