Reviews Alkmaar

Gemiddeld: 8,9 / 11 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Wat een aanrader, totale ontzorging!
Ervaring
Wat een bijzondere ervaring, echt totaal ontzorgd, we hebben de wanden, vloeren, trappen, raambekleding en de inbouwkast in onze slaapkamer in ons nieuwbouwhuis door WIAH laten verzorgen. In één woord; geweldig!! Afgeleverd door vakmannen en super nazorg door Danny & Joop. Dank jullie wel mannen, en een grote dank je wel aan alle vakmensen die ons huis hebben gemaakt tot wat we hoopten.
Bart & Alexandra uit Hoofddorp 10 27 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top!!
Ervaring
Deze winkel heeft kwaliteit assortiment en alles onder één dak. Goede adviezen en de vloerverwarming/ vloer is heel mooi gelegd. Heel tevreden... ook gordijnen, duettes en trapbekleding besteld ...dus wordt vervolgd....
Anita uit Zaandam 10 22 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Professioneel
Ervaring
Al bij de eerste kennismaking bleek direct dat wij te maken hadden met iemand die ons kort en zakelijk informeerde over onze aan te schaffen spullen. Heel prettig, duidelijkheid. Aansluitend het plaatsen van een schitterende kast met spiegel op maat, het aanbrengen van raamdecoraties en het deskundig aanleggen van onze pvc-vloer door de gehele woning met het aanbrengen van de plinten. Al met al keurig uitgevoerd door zeer deskundige medewerkers.
Frans uit Heemskerk 9 11 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
In één woord: super!
Ervaring
Moeilijk. In een COVID periode een nieuwbouw appartement stofferen. Deze mannen uit Alkmaar hebben me daarbij super geholpen. Met als resultaat een strakke pvc visgraat. Inbetween gordijnen en een schuifkast op maat. Zeer tevreden over het traject en het uiteindelijke resultaat. Kan ze zeker aanbevelen! Patrick
Patrick uit Beverwijk 10 18 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Matig
Ervaring
De tijd tussen het opmeten van de hor en het plaatsen was wel heel erg lang. Ik had mijn akkoord gegeven voor de prijs van de hor. Op mijn mail heb ik geen reactie ontvangen dat ze de hor gingen bestellen en hoelang het zou gaan duren voordat ze deze zouden gaan plaatsen. Na ongeveer 3 maanden kreeg ik een belletje dat de hor de week daarop geplaatst zou worden. In de winkel was er aan mij verteld dat het ongeveer 3 weken zou duren voordat de hor geplaats zou worden maar in de praktijk duurde het iets langer.
Tiny uit Egmond 6 09 november 2020
Advies
7
Creativiteit
-
Service
6
Assortiment
-
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
4
Prijsniveau
8
In het kort
Snel en vakkundig
Ervaring
Binnen 24 uur was mijn zolder voorzien van een hele mooie pvc vloer
Herman uit Heerhugowaard 9 06 november 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
5
Prijsniveau
8
In het kort
professioneel advies, goede service en fantastisch eindresultaat
Ervaring
Wij hebben ons hele huis laten inrichten door Top carpets Alkmaar. Van de vloerverwarming, vloeren, muren stuken en sausen, de raamdecoratie tot de inloopkast. Iedereen was erg vriendelijk en het werk is super netjes gedaan. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Esther uit Hoorn 10 23 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super service! Heel blij met de gordijnen
Ervaring
Heel goed
Richard uit Alkmaar 8 23 maart 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Persoonlijk en vakkundig advies!
Ervaring
Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Persoonlijk, ongedwongen en meedenkend. De levering en plaatsing is ook perfect gegaan dus wat ons betreft: ga zo door en zeker tot een volgende keer!
Patrick uit Hoorn 10 23 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima kast en service, detail afwerking van kast wat teleurstellend
Ervaring
De initiele service en aanbieding was prima en naar verwachting. We moesten echter wel meerdere keren bellen met de leverancier/montage bedrijf om een planning te krijgen van montage binnen de aangegeven periode van de winkel. De kast montage is OK, maar we merken wel dat de schoenen rekken wat scheef gemonteerd zijn om te passen en soms blijven steken. Daarnaast moesten onze plinten aan de achterkant er af (dit had best van te voren aangegeven kunnen worden), en ziet er wat slordig uit als je onderin kijkt. Ook de gaten in de kast zelf voor planken zien er wat beschadigd uit. Verder is het wel een prima kast, maar we hadden wel iets meer kwaliteit verwacht gezien de prijs.
v. Duijvenvoorde uit Valkenburgh ZH 6 06 juli 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
4
Vakmanschap
6
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
geweldig
Ervaring
klantvriendelijk, duidelijk, goed advies, mooi resultaat
Els Moors uit WESTERHOVEN 10 15 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8