Reviews Voorhout

Gemiddeld: 8,9 / 11 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Zeer goede service en vakmanschap
Ervaring
Service en vakmanschap
Ineke uit Voorhout 10 31 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Klik-PVC in visgraat motief perfect gelegd
Ervaring
De klik-PVC vloer kon zo over onze 30 jaar oude kurkvloer heen gelegd worden. Martijn heeft dat perfect afgewerkt met oog voor detail. Zo loopt het patroon van de woonkamer via een dorpel precies door naar de schuur. Alle meubels werden tussentijds verplaatst. Ideaal!
Jan uit Voorhout 10 28 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
8
In het kort
Super service en vriendelijke
Ervaring
Martijn is een man waar je goed mee kan overleggen en denkt ook goed mee. Vriendelijke en een echte vakman.
Nico uit Hoofddorp 10 26 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Heel erg goed
Ervaring
Mee denken en vakmanschap
Jaap uit Nieuw Vennep 10 26 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We hebben zeer goede ervaring met Topfloor in Voorhout. We hebben onze nieuwbouwwoning volledig laten afwerken door Topfloor. Ongeveer 1,5 jaar voor oplevering zijn we voor het eerst geweest in de winkel. We kregen een interieurstylist aangeboden. Zij heeft 2 keer uitgebreid met ons gekeken wat het beste zou passen in ons nieuwe huis. O.b.v. haar advies hebben we materialen uitgezocht. Tegen de tijd dat we enigszins in beeld hadden wanneer het huis opgeleverd zou worden, hebben we contact opgenomen met Topfloor en zijn al onze spullen besteld. Topfloor heeft een superteam gestuurd met schilders, stucadoors en heeft zelf de vloer gelegd. Ook alle inbouwkasten en shutters zijn via Topfloor ingemeten en besteld. We zijn nog in afwachting van de shutters (13 weken levertijd na inmeten), maar ons eindresultaat is geweldig mooi geworden. Wij zijn echt supertevreden over de service en de geleverde materialen van Topfloor!
Veronique uit Noordwijk 9 15 maart 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Esther uit Lisserbroek 8 11 februari 2018
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Ik werd supergoed geholpen en geadviseerd in de winkel en ben enorm blij met de pvc vloer die ik daardoor uiteindelijk gekozen heb. Helaas is het egaliseren niet goed gegaan, waardoor ik nu nog steeds geen nette afgewerkte vloer heb, de strippen op de randen ter afwerking laten telkens los. Ook nieuw aangebrachte andere strippen hielpen niet, en een oplossing is nog niet gevonden. Ook ben ik erg ontevreden over de slordige afwerking van randjes, veelal met grote kieren die ik uiteindelijk maar op eigen kosten door mijn aannemer heb laten afkitten omdat dit niet gedaan werd. Het vervelendste vind ik dat de schuld voor het slechte egaliseren niet erkend wordt, terwijl de vloer overduidelijk golft en deze daarvoor kaarsrecht was!
I uit Noordwijk 5 07 februari 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
8
Kwaliteit
6
Vakmanschap
1
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vlot no nonsens, beleefd en vakwerk! Luisterde heel goed naar onze wensen! Keurige prijs! Tot op heden erg blij met onze mooie vloer.
Marijke uit Sassenheim 8 10 januari 2017
Advies
7
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Het vakmanschap bij Topfloor als zeer goed ervaren. Een prettig bedrijf en verstrekt deskundig advies. Zeer tevreden over het eindresultaat.
Kick uit Voorhout 9 09 januari 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Fijne sfeervolle winkel moet goede service en vakmanschap. Martijn weet wat hij doet en doet dit fantastisch!
leonie uit rijnsburg 10 09 januari 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 9 09 januari 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8