Reviews Goes

Gemiddeld: 9,1 / 30 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
goed geregeld.
Ervaring
gordijnen gekozen uit de vele stalen, opgemeten en perfect geleverd!
martijn uit domburg 10 09 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Naar volle tevredenheid een nette vloer gelegd
Ervaring
Op vakkundige wijze en correct volgens de afspraken op een vakkundige manier een keurig nette pvc- (klik)vloer gelegd.
Kees uit Goes 9 01 juni 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Goede prijs kwaliteitverhouding.
Ervaring
Goede prijs. Jammer dat je het verloop van je order niet kunt volgen. Toen de jaloezieën binnen waren kwamen ze die dezelfde dag nog ophangen. Top. Er zit een kleine afwijking in, komt Arjan voor langs.
Angela Kalau uit Goes 8 18 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Hele fijne partij om zaken mee te doen: klantvriendelijk, service en goed werk.
Ervaring
Hele fijne partij om zaken mee te doen: klantvriendelijk, service en goed werk.
Marnix uit Goes 8 23 april 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
alles is echt super mooi gedaan..
Ervaring
Wij hebben de vloer met pvc laten leggen met hoge plinten, jaloezieën opgehangen en laten behangen.. alles is super gedaan, ook heel netjes gewerkt.. mooi Strak behangen.. kan niet anders zeggen dat wij er heel blij mee zijn.
Wendy Sloot uit Zierikzee 10 22 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Ben goed geholpen
Ervaring
Er is goed werk geleverd
piet uit goes 7 19 april 2021
Advies
7
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
je kan zien dat het vakmensen zijn!
Ervaring
Bij mij hebben ze in de keuken een pvc vloer aangelegd en uitgevlakt met egaline
Jean-Marie Toubiana uit 's-Gravenpolder 10 16 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
PRIMA UITVOERING VAN OPDRACHT VLOER ZIET ER PRACHTIG UIT !
Ervaring
NVT
Johan Dekker uit Middelburg 7 16 maart 2021
Advies
7
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
snel en secuur
Ervaring
Arjen reageert snel. Hij maakt direct een afspraak en heeft ook de spullen bij zich waarvan hij denkt dat het het probleem zal oplossen. Geeft adviezen en (in mijn geval) laat zien hoe het probleem opgelost kan worden. Resultaat mag er dan ook zijn.
Ed uit Wilhelminadorp 10 20 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer netjes gewerkt, vakmensen
Ervaring
Goed geholpen in de winkel en de vloer is peesachtig gelegd tot aan de meest rottige hoekjes toe is alles keurig afgewerkt!
Esthrt uit Kapelle 9 01 februari 2021
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
deze mensen helpen je perfect met wat je wil bereiken in je huis
Ervaring
prachtige pvc vloer gekocht, geholpen door sympathieke mensen die er verstand van hebben, zowel qua woningstijl als vakmanschap.
Corine uit Goes 10 25 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Vakkundig en vriendelijk
Ervaring
We hebben afgelopen jaar veel verschillende zaken aangeschaft: 3 verschillende pvc-vloeren, een klassieke parketvloer in ruitpatroon met bies, vloerbedekking voor op zolder en de trap en ten slotte gordijnen voor de woonkamer. Bij alle producten goed advies, meedenkend over de functie van de ruimte en stijl van het huis. Zeer vakkundig gelegd door vriendelijke medewerkers. We zijn enorm blij met het resultaat!
Diana uit Hansweert 9 28 december 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
super
Ervaring
Prima! Een bekende van ons is erg fijn om je te helpen
J.J. van Gilst Nijsse uit Kloetinge 8 21 december 2020
Advies
8
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
6
In het kort
Raambekleding
Ervaring
Alles vakkundig opgemeten en geplaatst.
Gerrit uit Kamperland 10 21 december 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
prima
Ervaring
Benadering klant, afspraken, meedenken en kwaliteit zijn dik in orde. We zijn blij met onze vloeren en gordijnen Met name met de klantgerichtheid is het goed voor elkaar, daar kunnen ze bij TMC nog wat van leren.
RF uit Goes 9 11 december 2020
Advies
7
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
absoluut vakwerk
Ervaring
kundig advies en goede prijs/kwaliteit.
Michiel uit Middelburg 9 12 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Professioneel en persoonlijk advies
Ervaring
Woninginrichting Aan Huis (Goes) heeft ons echt goed geholpen bij de aankleding en inrichting van ons huis. Niet alleen met mooie producten, ook door mee te denken in materialen, kleuren en sfeer van de ruimte. Anja en Arjan staan voor hun producten en ontzorgen je oprecht. Dankzij hun deskundige hulp, kun je de keuzestress de baas!
Gio & Janneke uit Goes 10 17 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Professioneel, klantgericht en kwaliteit.
Ervaring
Betreft filiaal Goes. Hier raamdecoratie en kast op maat voor onze nieuwbouw appartement gekocht. Alles perfect afgestemd op onze wensen in samenspraak met de interieur styliste. De installateurs werken zeer nauwkeurig en netjes. Ik zal het niet gauw zeggen, maar van aankoop tot plaatsing en nazorg, alles was top! Hulde voor dit bedrijf / filiaal Goes.
Ton uit Feddes 10 13 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Heel tevreden!
Ervaring
Aan Huis Goes heeft ons nieuwe appartement voorzien van een prachtige goed gelegde pvc vloer (Coretec), gordijnen en Luxaflex. Aan Huis werkt met goede vakmensen en zij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. Goede nazorg is bij hen leidend. Daarom ook zijn ze een aanrader.
Hans uit Zierikzee 9 12 februari 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Opfrissing van eiken woonkamer vloer. Goed gelukt dankzij wonininrichting-aanhuis Goes
Ervaring
onze eiken woonkamer vloer, die al 20 jaar geleden is gelegd, was altijd behandeld met olie, maar donkerder geworden door de jaren heen. tijd voor een opfrissing dus. Arjan van de vestiging in Goes, heeft ons daarbij prima geholpen en goed geadviseerd. verschillende stalen mee naar huis gekregen om te vergelijken, en snel de afspraak kunnen maken om de vloer te schuren en opnieuw te behandelen. de monteur werkte netjes en wat een verschil was het eindresultaat! we zijn er super blij mee!
vivian uit goes 8 12 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Mooie producten en top service!
Ervaring
Wij hebben een visgraat PVC vloer laten leggen. Veel winkels die visgraat vloeren leggen deden van te voren erg moeilijk omdat het best arbeidsintensief was. Voor Wooninrichting aanhuis Goes was dit geen enkel probleem. Ze hebben ons goed geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer en De vloer kon al snel gelegd worden. Binnen 1,5 dag lag alles er keurig strak bij. Nergens geen omkijken naar gehad, goede communicatie en vakmanschap.
Kevin van Iersel uit Ovezande 10 12 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
6
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeker een aanrader
Ervaring
Vriendelijk ontvangst. Opmeten en plaatsen ging perfect. Zeer vakkundig! En het resultaat is geweldig. Blij met de houten jaloezieën.
Yvonne uit Kloetinge 8 09 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top vakmanschap !
Ervaring
Ontvangst in de winkel , huiselijke sfeer , goed ontvangen. goed advies . Het opmeten en plaatsen liep perfect en het resultaat mag er zijn, Nu is ons huis helemaal af ! Met de gordijnen , luxaflex en stalen binnendeur.
Cornelis uit Gent 9 09 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
heel erg tevreden
Ervaring
ik geniet elke dag van de prachtige PVC vloer,mijn nieuwe overgordijnen en mijn luxaflex.Ook ben ik zeer tevreden over de manier waarop de heren te werk gingen.Ook de overlast werd tot een minium beperkt.Is zeker voor herhaling vatbaar.
Addy uit Goes 9 08 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Nieuwe laminaatvloer gelegd, houten vloer geschuurd en in de olie gezet. Zeer, zeer tevreden hierover
E uit Kloetinge 10 27 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Ik ga nergens andees meer heen
Carola uit Kapelle 10 13 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Advies heel goed, ruime keuze, kortom zijn we heel goed geholpen.
anoniem uit 9 10 april 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goed advies, heel goed vakwerk geleverd, 100% tevreden
Hans uit Goes 10 09 april 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Vriendelijk en vakkundig personeel .neemt alle tijd en halen alles uit de kast .Lopen met vloerpanelen door heel de zaak om de vloer te bekijken met verschillende licht inval. Lekkere kopje koffie .We voelden o s echt op gemak
Carolien uit Goes 10 09 april 2018
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Over de wijze waarop de advisering en aansluitend het werk is uitgevoerd ben ik meer dan tevreden. Er werd voldoende tijd genomen om de mogelijkheden af te wegen en afspraak bleek ook afspraak te zijn. Ik kan Weststrate Parket & interieur dan ook zeer aanbevelen bij derden.
Frans uit Vlissingen 9 03 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9