Reviews Alexandrium

Gemiddeld: 8,6 / 149 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Prettige service en kwalitatief goed product geleverd
Ervaring
- Fijne service; ook erg flexibel qua planning - Kwalitatief mooi product geleverd tegen een goede prijs - Ook het leggen is vakkundig gedaan - Initieel geen advies t.a.v. onderhoud / reiniging van vloer gekregen; na navragen goede tips gekregen
V uit Rotterdam 8 13 november 2020
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Top winkel en meer dan tevreden
Ervaring
Zeer goed geholpen en geadviseerd door Verkoper Burg van wooninrichting aan huis alexandrium, deze week door zeer vakkundig personeel alles geïnstalleerd van een vloerverwarming, pvc vloer en al onze trappen in ons huis vernieuwd. Verkoper Burg blijft betrokken bij de start en tot alles klaar was Kort samengevat, top winkel met top verkoper Burg en top installateurs Wij zijn zeer blij met onze nieuwe interieur en gaan nu ervan genieten
Richard uit Rotterdam 10 06 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
het is prachtig geworden.
Ervaring
hartelijk dank voor al de hulp, een bijzonder prettige ervaring. het advies in de winkel, de mogelijkheden, het meedenken en een oplossing vinden, heel fijn. het plaatsen van de rails, ophangen van de gordijnen en het monteren van de horren is uitermate zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. ook de nazorg is heel correct. bedankt!
marcel uit rotterdam 10 06 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig kontakt, goed advies, mooi ontwerp en keurig geplaatst
Ervaring
We bestelden bij Marwa twee inbouwkasten, waarvan één van bijna vier meter lang. We keken al eerder in een andere winkel, daar hadden ze verstand van kasten, prima. Maar hier werd de kast meteen bekeken in relatie tot de rest van het interieur. Dat leidde tot bruikbare adviezen over concept en kleur, ook van de aanwezige interieurstyliste. Uiteindelijk werd de kast op de afgesproken datum geleverd en door Stefan van Allurekasten keurig geplaatst.
Herman en Teuny Oosterhof uit Capelle aan den IJssel 9 03 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goede service, prachtige producten!
Ervaring
Ik heb onlangs gordijnen voor de begane grond en de slaapkamers gekocht bij Woninginrichting-Aanhuis. Ik ben ontzettend fijn en vakkundig geholpen, er werd ruim de tijd voor me genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Voordat de gordijnen zijn opgehangen is alles nog eens opgemeten in ons huis, zodat de gordijnen perfect zouden passen. De gordijnen staan prachtig, ik ben er heel erg blij mee!
Judith uit Rotterdam 9 28 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekende ervaring. AanHuis heeft vakwerk afgeleverd.
Ervaring
Wij zijn prima geholpen bij AanHuis. De verkoper Joost Wilmer was erg duidelijk in zijn advies. De PVC vloer die wij hebben laten leggen, ziet er echt heel netjes uit. Prima vakwerk geleverd en ik kan idereen aanraden bij AanHuis een vloer te bestellen en te laten leggen.
Eric uit Spijkenisse 10 24 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Verkoop en planning perfect, uitvoering goed met ruimte voor verbetering
Ervaring
Wij hebben samen met Marwa van Aanhuis en Gera (interieurstyliste) de aankleding van onze nieuwe woning ontworpen. Woonkamer, slaapkamer en hal volledig van een nieuwe stijl voorzien. De ideeën van Gera en de expertise inzake materiaal, leveranciers en mogelijkheden van Marwa hebben bijgedragen aan een perfect resultaat. ook de begeleiding van Marwa was top, wat wij vooral merkten toen zij even op met vakantie was. In die periode was de begeleiding overigens niet slecht, maar Marwa had het hele dossier in haar hoofd en dat schakelt toch sneller en fijner. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden waren er wat puntjes die verbeterd kunnen worden, maar alles is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.
Alexander uit Leidschendam 8 22 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Twijfel over een volgende keer
Ervaring
Aanvankelijk was de service in de winkel in Rotterdam zeer goed, maar het stofferen van de vloer bleek niet goed te zijn ingepland, ook al was dit van tevoren beloofd. Ten tijde van het stofferen was de winkel nauwelijks telefonisch bereikbaar, wat tot flinke ergernis dezerzijds leidde. Al met al werd het stoffeerwerk afgemaakt tijdens onze verhuizing, wat op zijn zachts gezegd absoluut niet werkbaar was.
Jolanda uit Rotterdam 6 20 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
4
Service
4
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Blij met resultaat
Ervaring
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn voor het grootste deel heel erg goed. Bespreking in winkel waar ook alle keuzes plaatsvinden verliep erg goed. De uitvoering van de werkzaamheden verliepen ook goed. Schilders deden het ontzettend goed en de Vloerlegger heeft een kunstwerkje achtergelaten. Het enige wat een beetje tegen viel was de communicatie tijdens de uitvoering. Het niet doorgeven dat men een bepaalde dag niet kan komen dat is een beetje jammer aangezien je wel een vrije dag moet reserveren. Ook na afloop bleek dat men in de winkel nog niet alle details hadden zodat er een definitieve afrekening kon worden gemaakt. Maar wat ik al zei het resultaat daar was ik erg blij mee.
Jose uit Rotterdam 8 19 oktober 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Groot verschil tussen showroom en uitvoering.
Ervaring
Wij hebben de hele stoffering in nieuwbouw appartement laten uitvoeren. In de showroom prima begeleiding, ook gedurende de totale duur van het project. Helaas uitvoering minder door werken met zzp'ers die blijkbaar andere prioriteiten hebben en minder interesse. Daarom vaak terug moeten komen om te herstellen. Men gaf aan toch weer meer met eigen personeel te willen gaan werken. Als dat de kwaliteit van het werk ten goede komt is het prima. Uiteindelijke resultaat was goed en mooi.
Hans uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL 6 17 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
5
Vakmanschap
5
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Alles in 1 hand, goed geregeld
Ervaring
Kasten, vloeren en muren. Alles in 1 hand. Dat is makkelijk. Nette mensen over de vloer.
Jasper uit Barendrecht 8 12 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekende service en kwaliteit
Ervaring
Na uitgebreid advies hebben we naast de muren en vloeren, ook een inbouwkast en raambekleding besteld. Alle leveringen werden op elkaar afgestemd. Bij tegenslag door corona werd door woninginrichting Aanhuis naar een nieuwe oplossing gezocht. Heel erg tevreden met de kwaliteit en het kleuradvies en handig om met 1 aanspreekpunt te werken voor de verschillende diensten/producten.
J. voute uit Rotterdam 10 11 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Een supermooie inloopkast!
Ervaring
Wij waren op zoek naar een inloopkast. Door de klantvriendelijke ontvangst bij Woninginrichting-aanhuis en leuke ideeën van Marwa hadden wij als snel 'onze kast' gevonden. De kast is inmiddels op een vakkundige wijze gemonteerd. Wij zijn uiterst tevreden en blij met het eindresultaat!!
Petra uit Gouda 9 28 september 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Vakmanschap
Ervaring
Bij het binnenkomen van Woninginrichting Aan-huis al goede adviezen gekregen van Marwa Assad. Vriendelijk personeel. Vloeren zijn zo netjes en zorgvuldig gelegd en fantastisch afgewerkt met plinten. Ook de deurmat sloot heel mooi aan en liep nog door in de meterkast. Heel tevreden met dit resultaat. Veel dank!
Adriana uit Rotterdam 10 18 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Uitstekend!
Ervaring
Wij zijn uitstekend geholpen bij woninginrichting-aanhuis (Alexandrium, Rotterdam). Vriendelijk en meedenkend personeel welke ons zeer goed hebben geholpen, van verkoop tot vakmanschap. De vloeren zijn netjes en zorgvuldig gelegd. Daarnaast zijn wij ook geslaagd voor de wanden (renovlies), raamdecoratie, horren en een kast op maat. Alles is netjes geregeld en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden en gaan binnenkort weer terug want we willen toch nog iets extra's.
Marco uit Schiedam 9 20 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Het eindresultaat is heel mooi!!
Ervaring
Goed dat ik niet helemaal wist waaraan ik begon maar met het resultaat ben ik heel erg blij. Dat is zeker een 9 waard. Vloer is prachtig, strak, precies wat ik hoopte. Onderzoek wel goed of je ondervloer die geegalisseerd moet worden voldoet aan de eisen. Ik vond de medewerkers allen professioneel (winkel, egaliseren en stofferders) en zij hielden zich allen aan de afspraken.
j van den berg uit capelle aan den ijssel 8 25 juli 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Goed en persoonlijk advies, prachtig resultaat
Ervaring
Wij zijn erg tevreden over woninginrichting aan huis Rotterdam Alexandrium. Onze therdex pvc vloer ligt er prachtig bij in visgraat motief. Al in een vroeg stadium hebben we ons georiënteerd, waarbij we prettig werden geholpen. We waren erg positief verrast toen we een aantal maanden later weer binnenstapten en direct werden herkend. Dat zegt veel over klantgerichtheid. Deskundig advies maar niet dwingend, we kregen alle tijd om de keuze te maken en te heroverwegen, stalen mee te nemen naar de keukenkast etc. Dit alles in sterke tegenstelling tot een andere pvc vloeren zaak in hetzelfde winkelcentrum. Administratieve afhandeling was helder en de stoffeerders hebben vakwerk geleverd. Zelfs toen ik achteraf nog een vraag stelde over financiële afwikkeling reageerde het personeel alleszins redelijk en werd mijn probleem naar tevredenheid opgelost. Bereikbaarheid per e-mail is prima, het enige verbeterpuntje dat we hebben kunnen ontdekken is de bereikbaarheid per telefoon, die werd niet altijd direct beantwoord. Al met al zonder twijfel een aanrader.
Daniel uit Rotterdam 9 24 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Prettig, snel en deskundig geholpen en uitgevoerd
Ervaring
Goed advies gekregen. Prettig geholpen. En ook de uitvoering was prima, ziet er perfekt uit. Met dank aan Emile.
Renate uit Rotterdam 10 18 juli 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Een superblije klant , die zeker terugkomt !
Ervaring
Zowel één handmatig als twee grote elektronisch te bedienen rolgordijnen laten installeren in een situatie met scheef lopende muren . Marwa was de adviseur en ze doet het met hart en ziel , geen moeite is haar teveel om mijn wensen te realiseren . Vanaf de eerste kennismaking werd er heel intensief meegedacht , zowel wat betreft het uitzoeken van de juiste gordijnen alsmede de beste manier voor het installeren van alles . Enorme vakmanschap , creativiteit en flexibiliteit voerden bij de besprekingen de boventoon . Vakkennis pur sang , gevoed door oprechte liefde voor het vak en de klant ! De klant is koning , slechts het allerbeste resultaat is aanvaardbaar en tussentijdse belangstelling wordt ruimhartig getoond . Marwa is de onbetwiste koningin van de zaak : tot in details kent ze haar vak en ze trekt alles uit de kast met het aanslepen van alternatieve mogelijkheden om het beste resultaat te garanderen . Alles hangt nu op zijn plaats en ik ben er heel erg blij mee !
Bas uit Rotterdam 10 14 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend!
Ervaring
Wij hebben voor tienduizenden euro's uitgegeven bij Aanhuis en het was elke euro waard! Wij vonden het ook erg veel, maar we hebben daar voor ons nieuwe huis gekocht: houten vloer, laminaat, alle muren, walk-in kast (elke vrouw zwijmelt daar weg), inbouwkasten, raamdecoraties, horren, zonwering en trap. Waar wij bij onze keuken en badkamer veel opmerkingen hadden, was hier maar een opmerking: UITSTEKEND! Werkelijk alles is perfect: de vloer is fantastisch, plintjes, kasten, de bovengenoemde walk-in kast, ALLES! Dat kwam voor een groot gedeelte door MARWA. Zij heeft ons het gehele project begeleid. Als er iets was, belden we haar en was het meteen geregeld. Ook had ze goeie ideeen. Dus: Marwa en Aanhuis: BEDANKT!
Jan uit Spijkenisse 10 10 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
op deskundige en prettige manier geholpen
Ervaring
in de showroom (vestiging Rotterdam / Alexandrium) en werden aangesproken door Marwa Assad klikte het meteen. Marwa begreep wat wij zochten en liet ons de juiste stalen uit het uitgebreide assortiment zien Ook de monteur die kwam opmeten en later afleveren was zeer professioneel en dacht met ons mee op welke wijze de gordijnen het best gehangen konden worden. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!!
Heleen uit Rotterdam 10 11 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Ruime keuze en met vakmanschap gemonteerd
Ervaring
Wij hebben voor ons nieuwe huis gekozen om alle vloeren, mat, trapbekleding en een raampartij door Aanhuis Alexandrium te laten bekleden en monteren. Tot op heden nog geen spijt.
D uit Oostvoorne 8 09 juni 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top bedrijf!
Ervaring
Ons huis is een prachtig geworden dankzij Woningaanhuis. Communicatie is geweldig geregeld en ze leveren mooi werk.
Shirley uit Oud-Beijerland 9 05 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Erg prettig geholpen
Ervaring
Erg prettig geholpen door Marwa, schilderwerk en traprenovatie geregeld. Ook het personeel wat bij ons thuis het werk heeft uitgevoerd vakkundig en communicatief fijn!
Bastiaan de Vos uit Berkel en Rodenrijs 9 05 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Zeer tevreden met kwaliteit en kleur van de vloerdelen en het leggen van de vloer.
Ervaring
De vloerdelen zijn prima geschikt voor een appartement, door de kurk-onderlaag. Ondanks de lastige vorm van de woonkamer (lange, ronde, wand) zijn de vloerdelen vlot en goed gelegd.
Johan Brak uit Rotterdam 9 26 mei 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Wij zijn uitstekend geholpen en alle afspraken zijn nagekomen
Ervaring
Wij zijn uitstekend geholpen in Rotterdam, tijdens onze keuze en hebben een scherpe prijs gekregen. De uitvoering is zeer professioneel uitgevoerd en alles volgens afspraak. Zelf een keer terug komen om wat laaste details af te maken, was geen probleem.
Ton uit Naaldwijk 8 25 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super bedrijf van A tot Z
Ervaring
Wij zijn eigenlijk spontaan bij deze winkel binnen gelopen, omdat we nog wat tijd over hadden. We werden goed geholpen en geadviseerd door de verkoper, Joost. Ook de levering en het leggen van de PVC vloer en plaatsen van de plinten is naar volle tevredenheid gedaan. Wij kunnen deze firma dus van harte aanbevelen en doen dat ook aan familie en vrienden. Echt top van aankoop tot en met het genieten ervan. Complimenten!!
Evert 't Hart uit Lekkerkerk 10 14 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Komt na wat is afgesproken
Ervaring
Hier mijn nieuwe pvc vloer gekocht. Na een goed en duidelijk advies is de vloer vakkundig gelegd. Ook het advies over vloerverwarming was duidelijk en met kennis van zaken. Wij zijn duidelijk zeer tevreden over deze vloer, vanaf het advies in de winkel t/m het plaatsen. Ook met vragen via telefoon snel en duidelijk antwoord. Kortom blij dat we bij woninginrichting aan huis Alexandrijn zijn binnengestapt. Met vriendelijke groet Farm Jongeling
Aad Jongeling uit Ridderkerk 10 07 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede uitleg, je weet vooraf wat je krijgt, vakkundige uitvoering.
Ervaring
Deskundige adviezen vooraf over de vloeren, inbouwkast en raamdecoratie. Veel variatie en keuzemogelijkheden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Perfecte uitvoering.
Ton uit Alphen aan den Rijn 9 22 april 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer tevreden over de service en de producten van Woninginrichting-aanhuis Alexandrium!
Ervaring
Wat een prettige winkel voor woninginrichting. Ik ben uitstekend, vriendelijk en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van mijn zonwering. Goed advies, klant gericht, goed geluisterd naar mijn wensen en optimaal gematcht met de mogelijkheden. Bestelling verliep vlot, goed op de hoogte gehouden. Ook de levering en montage verliep erg goed en prettig, het resultaat is prachtig en tot mijn volle tevredenheid. Enkele dagen na levering ook nog een boeket thuis bezorgd gekregen, om de nieuwe raamdecoratie te vieren, heel attent! Aanrader! Dit team heeft de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
Saskia uit Rotterdam 9 18 april 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel, super service
Ervaring
Vanaf het eerste moment dat we de Woninginrichting-aanhuis Alexandrium binnenstapten zijn we ontzettend goed geholpen door adviseur Marwa. Wat is zij een fijne, vriendelijke en betrokken adviseur! Ze heeft tijdens het hele proces (vloeren en wandafwerking renovlies + sausen) meegedacht en ons heel helder geadviseerd. Niets was teveel en men bleef betrokken, ook na het tekenen van de overeenkomsten, wat bij andere bedrijven vaak niet het geval is. Inmiddels mogen wij alweer een aantal weken genieten van onze prachtige PVC-vloer en afgewerkte wanden. Marwa en stoffeerders, bedankt!
Annemarie uit Krimpen aan de Lek 9 07 april 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Deskundig en klantvriendelijk personeel.
Ervaring
We waren op zoek naar een totaal concept voor ons nieuwe appartement wat in aanbouw was en zijn hiervoor bij 4 Aanhuis vestigingen in de regio op bezoek geweest waarvan de vestiging in Alexandrium de laatste was. In Alexandrium zijn we ontvangen door Joost Wilmer en hebben daar de zelfde wensen voorgelegd als op de andere bezochte vestigingen en tevens geïnformeerd naar de betalingsvoorwaarde, die op deze locatie het helderste/gunstige waren. En paste in ons wensen pakket. Naast deze voorwaarde was ook belangrijk wat de kennis en kunde van personeel in de winkel en uitvoerend is naast de kwaliteit van de mogelijk geleverde producten. Op basis van benoemde voorwaarde hebben wij gekozen voor de Aanhuis vestiging in Alexandrium. Het pakket wat geleverd is bestaat uit: Raamdecoratie, vloeren, stucen en verf/behang.
Pleun Roobol uit Vlaardingen 8 07 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goede service alles naar tevredenhied uitgevoerd.
Ervaring
Goede service correcte afhandeling goede kwaliteit,
Wim uit Spijkensse 8 05 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goed advies en zeer goede afhandeling
Ervaring
Er is uitgebreid met ons meegedacht. Daarbij waren er ook kundige adviezen over de kleurstelling en het leggen. De uitvoering en contacten daarover zijn zeer goed met de heer B.de Man verlopen.
Marc Middendorf uit Rotterdam 9 04 april 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Tevreden
Ervaring
We hebben bij Woninginrichting-aanhuis (Alexandrium) een houten visgraatvloer aangeschaft en laten leggen. Marwa en Joost hebben ons gedurende het proces geadviseerd en ondersteund. Ook de stoffeerders hebben de vloer mooi gelegd en afgewerkt.
Michelle uit Rotterdam 8 31 maart 2020
Advies
7
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super geholpen, zeer tevreden
Ervaring
Zeer tevreden over deze mensen. Initieel aangeschaft: PVC vloer Later ook vakwerk en vloerverwarming Het uitzoeken van de vloer was zeer prettig. We hebben een paar uur in de winkel doorgebracht, met helder maar niet opdringerig advies van de medewerker. Ook had hij veel geduld met onze twee kleine kinderen, zodat we een goede beslissing konden nemen. Voordat het leggen van de vloer begon kregen we problemen met een andere partij, de aannemer die de oude vloer eruit zou halen en dan vloerverwarming zou installeren, kwam tussentijds met extra, hoge kosten voor het egaliseren van de vloer. Nadat we die ontbonden hadden zaten we met een hobbelige, niet PVC-waardige, zandcementvloer, zonder vloerverwarming. De medewerkers van Woninginrichting Aanhuis Rotterdam hebben ons super geholpen met het oplossen van de ontstane problemen. Ze waren telefonisch goed bereikbaar, gaven helder advies en hebben alles in goede banen weten te leiden, zodat we nu een goed-werkende vloerverwarming hebben met strakke PVC vloer erop. En dat met slechts twee weken vertraging in ons originele plan. Deze winkel is oplossingsgericht, fair in hun pricing en ik beveel ze van harte aan.
Bart uit Delft 10 30 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Woninginrichting Aanhuis.nl ontzorgt!
Ervaring
Onze ervaring met Aanhuis als leverancier voor ons nieuwe huis is goed bevallen. Zowel de kwaliteit van deskundig advies, creativiteit, materiaal en communicatie zijn op bovengemiddeld niveau.
Jasper uit Diemen 8 20 maart 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Een prima service met een juiste benadering van ons als klanten
Ervaring
We kregen alle ruimte om ons in de winkel te oriënteren en werden daarbij prima geholpen. We konden enkele stalen meenemen om te kijken wat het effect in ons huis zou zijn. Ook het bestelproces, de levering en het leggen van het marmoleum op de trap is prima verlopen. De verkoopster Maria Assad heeft ons prima geholpen en begeleid!
Toon uit Rotterdam 10 10 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super ontzorgd, uitstekende service
Ervaring
De one-stop-shop mogelijkheden van woninginrichting Aan Huis zijn ons uitermate goed bevallen. 1 aanspreekpunt voor alles, perfecte planning en super begeleiding. Het start met het maken van keuzes samen met de styliste tot en met het monteren van de inbouwkasten en gordijnen. Uiteraard inclusief alles wat daar tussen ligt, zoals verven, behangen, vloerleggen, etc.
Gerard uit RIDDERKERK 9 02 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
zeer tevreden
Ervaring
prettig en vakkundig geholpen met het maken van een keuze PVC vloer raambekleding en gordijnen. Vakkundig opgemeten, gelegd en geplaatst. Eerlijk advies wat betreft eventuele plaatsing van horren, niet gericht op verkoop.
Anne Marie uit Rotterdam 10 14 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Er was verwarring over de tijd dat er begonnen zou worden , daar zou wel wat ruimte zijn voor verbetering ! Emile van vestiging Alexandrium maakte dit ruim goed . Hij kwam PVC leggen op de beneden verdieping . Hij was vriendelijk , opgeruimd, zeer professioneel en netjes ! In 5 uur tijd had hij de vloer keurig strak gelegd en nog gestofzuigd ook . Wij zijn zeer tevreden !
Ellen uit Ridderkerk 9 12 februari 2020
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer goed!
Ervaring
Wij hebben door Woninginrichting Aan-Huis Rotterdam Alexandrium het volgende laten doen voor onze nieuwbouwwoning: - PVC vloer bg; - trap met PVC bekleed; - raamdecoratie (vouwgordijnen en shutters); - muren behangen met renovliesbehang en alles gesausd; - horren slaapkamers; - kleuradvies. Alles op tijd en naar wens! Goede en strakke planning en duidelijke communicatie!
Cynthia uit Rhoon 9 11 februari 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Bijzonder prettige samenwerking tussen ons, de styliste Annalies en de verkoopadviseuse Marwa.
Ervaring
In onze zoektocht naar een deels nieuwe inrichting voor onze nieuwe woning, liepen wij vast met de juiste kleurstelling. Goed advies gekregen van de styliste. Alles opgemeten vloer, behang, raamdecoratie. Keurig verzorgd tot in de puntjes. Al veel complimenten gehad van familie, vrienden en kennissen. Top.
Kees en Gerda uit Vlaardingen 10 10 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Veel keuze mogelijkheden, goede service.
Ervaring
Wat discussie over de prijs gehad, maar al met al prima geholpen. Veel keuze mogelijkheden. Goede service.
M uit Rotterdam 7 08 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Super netjes gelegd, topkwaliteit
Ervaring
Danny en Emiel hebben onze vloeren gelegd. Kwamen netjes op tijd, werkten netjes en schoon. Heel tevreden
Liane uit Vlaardingen 10 09 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Goede adviezen, klantvriendelijk en heel veel keuzes
Ervaring
Ik ben verschillende keren bij Marwa in vestiging Woonmall Alexandrium langs geweest om de kleur verf, behang en Luxaflex uit te zoeken. Marwa heeft me altijd heel vriendelijk van advies voorzien en we zijn heel blij met het uiteindelijk resultaat. Dit jaar komen we zeker terug om de raambekleding voor de bovenetages en de trapbekleding uit te zoeken.
Elly uit Rotterdam 9 08 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Vriendelijk, bekwaam en oplossingsgericht
Ervaring
Mooie winkel met veel keus en goede hulp bij uitzoeken. Ook als de verbouwing anders loopt dan geplanned bijzonder oplossingsgericht. Ga er zeker weer naartoe!
Caroline uit Rotterdam 9 22 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies, goede service en een vleugje humor
Ervaring
Wij werden heel vriendelijk en professioneel geholpen door Marwa. Wij vinden haar een goede adviseur omdat ze ruimte geeft, meedenkt, creatief is en ook humor heeft. Wij zijn ook erg blij met het resultaat en trots op onze stijlvolle bovenverdieping.
Ellen en Sari uit Schiedam 10 20 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Een absolute aanrader!
Ervaring
Zoekend naar mooie gordijnen en een binnen deurmat voor in onze nieuwe woning waren wij naar aanleiding van de positieve reviews de showroom in de Alexandrium Woonmall binnengelopen, en bij binnenkomst waren we meteen enorm verrast over het zeer ruime assortiment en de mogelijkheden. Dankzij de deskundigheid en goede adviezen van de medewerkster een mooie keuze gemaakt die perfect aansloot op onze wensen, en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Een winkel die actief en met veel plezier meedenkt met haar klanten, een absolute aanrader dus!
Michael uit Rotterdam 10 17 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer professioneel en oplossingsgericht
Ervaring
Wij zijn geholpen door Marwa Assad (WoningInrichtingAanHuis in Alexandrium). Zij heeft ons zeer goed geholpen met het maken van de goede keuze. Marwa is zeer klantgericht en ook oplossingsrecht. Helaas bleek de 1e zending van de nieuwe PVC-Vloer fabrieksfouten te bevatten. Derhalve een dag xtra vertraging. Door de planning te verschuiven voor het plaatsen van de schuifkast in de slaapkamer ( ook door WoningInrichtingAanHuis uit te voeren), is op tijd de PVC-Vloer gelegd. Zelfs de Afterservice is door Marwa goed verzorgd. Chapeau !!!!
Rob Roumimper uit Zwijndrecht 10 25 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Prima ervaring!
Ervaring
Nog altijd blij met onze kasten, jaloezieën en gordijnen! Niet goedkoop, maar mooie kwaliteitsspullen. Vooral de op maat gemaakte kasten zijn heel vakkundig en met militaire precisie in elkaar gezet. Wij werden geholpen door de aardige Marwa die alle tijd voor ons nam om ons te adviseren. De winkel in woonmall Alexandrium raden wij zeker aan.
Carmen uit Rotterdam 9 22 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
9
In het kort
Bijzonder positieve ervaring in de winkel en de montage thuis
Ervaring
Geweldig enthousiaste verkoopster gaf ons vakkundig advies. Kleine probleempjes werden snel opgelost. De communicatie verliep duidelijk en snel. Erg tevreden
Herman uit Rotterdam 10 03 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super service !!
Ervaring
Aanhuis Alexandrium doet er alles aan om het goed voor de klant te regelen. Elke vraag kon je stellen en werd netjes opgelost en beantwoord. Wij hebben alleen maar vakmensen bij ons in huis gehad ! Marmoleum vloer, trap en brede plinten werden gelegd door Alex Goosens wat een vakman is dat zeg !! Super strak en netjes gewerkt. Ook onze muren werden door vakmensen gedaan. Een van deze mensen (Peter) woont vlak bij ons en kwam nog 2x langs om de puntjes op de i te zetten op tijden dat wij thuis waren. Kortom Top en dank Joost van Aanhuis Alexandrium !
Manon uit Dordrecht 9 25 september 2019
Advies
8
Creativiteit
6
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
5
In het kort
Zeer netjes uitgevoerd!
Ervaring
Pvc vloer in visgraat rolluik en trapbekleding met alle zorg aangebracht in onze nieuwbouwwoning! Zijn dan ook trots op het resultaat! Winkel in Alexandrium heeft vakkundig en aardige medewerkers.
Hans uit Wateringen 10 20 september 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima
Ervaring
Wij zijn erg vriendelijk en deskundig geholpen. Gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en de communicatie was prima.
Danny Smith uit Moordrecht 7 09 september 2019
Advies
8
Creativiteit
5
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
3
In het kort
Snel en goede service
Ervaring
We hadden plotseling op zeer korte termijn een nieuwe vloer nodig en hadden ons daarom nog niet goed kunnen oriënteren. Burg de Man van woninginrichting aan huis Alexandrium heeft ons goed geholpen en kwam met advies die we in andere winkels niet hadden gekregen. Ook dacht hij met ons mee en kon hij de vloer snel leveren. We zijn erg blij met de vloer en krijgen er veel complimenten over. Ook de mannen die de vloer kwamen leggen waren prettig in de omgang en hebben zichtbaar kennis van zaken. Kortom, we zijn zeer tevreden!
Elise uit Rotterdam 10 06 september 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Tevreden met mooi eindresultaat
Ervaring
Wij zijn geslaagd in het Alexandrium voor een aantal kasten op maat en een pvc vloer. We zijn geholpen door Marwa, een enthousiaste verkoopster met verstand van zaken. Paar hobbeltjes in proces zijn netjes opgelost en tevreden over eindresultaat.
Rob uit Rotterdam 8 02 september 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Het eindresultaat is boven verwachting en het ligt er perfect bij.
Ervaring
Eind 2018 besluiten wij de gehele begane grond van onze woning te verbouwen. Wat begon als idee, al dan niet van internet eindigden wij eind januari ’19 bij Woninginrichting Aan Huis Alexandrium. Onze keuze was op een PVC-vloer gevallen, een prima assortiment en de verkoper, heeft ons fantastisch geïnformeerd over de vele mogelijkheden die er zijn. Wat ik zeer waardeerde was het feit dat er vooraf niet gevraagd werd naar een budget. Na ruim 2 uur met elkaar gezeten te hebben en diverse uitvoeringen in de winkel bekeken, stond er een vloer inclusief plinten volledig naar ons idee / wens en een trapbekleding op papier. Tot slot hebben we nog even over de prijs onderhandeld en deze werd op een mooi bedrag afgerond. Perfect zoals wij zijn ontvangen, voorgelicht en geïnformeerd over de mogelijkheden, waarvoor dank aan de verkoper. Conform afspraak zou de vloer in week 12 ’19 geëgaliseerd worden en daags erna verlegd. Danny, de man van Woninginrichting Aan Huis die kwam egaliseren en verleggen constateerde dat onze vloer dubbel geëgaliseerd moest worden, dat was het eerste hobbeltje. Danny heeft alles voor ons prima opgelost en geregeld, helaas ging het o.a. met de plinten niet in een keer lukken. Na veel heen en weer bellen en diverse keren getracht alles af te ronden en pogingen om tot een oplossing te komen heb ik op 11 juni een e-mail gestuurd met het verzoek om een verantwoordelijk en bevoegd persoon bij mij thuis langs te sturen zodat hij / zij alles met eigen ogen kan zien. Op 21 juni komt men bij mij thuis kijken en toelichten waarom e.e.a. niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Chapeau Woninginrichting Aan Huis Alexandrium, voor de wijze waarop jullie alle hobbels hebben opgelost. Danny bedankt voor jouw inzet en bijdrage. Tenslotte willen wij met name Marwa Assad, Cornel van der Vlist & Joost Wilmer hartelijk danken voor hun professionele inzet. Ondanks alles zullen wij zeker nog terugkomen bij Woninginrichting Aan Huis Alexandrium, een heuse aanrader.
Rob van Denzen uit Capelle aan den IJssel 9 28 augustus 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer goed
Ervaring
Ik ben zeer goed geholpen door woninginrichting-aanhuis.nl voor mijn aankomende zaak Happy Sranang. Ze hebben haast gemaakt en goed werk geleverd dus ben zeer tevreden.
Ajay balgobind uit Capelle aan den IJssel 9 26 augustus 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Service en vakmanschap staan voorop!
Ervaring
Goede service en de kwaliteit is ook zeer goed. De prijs was wel een puntje van discussie.
Robby uit Piershil 10 16 augustus 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Goede service, vloer netjes gelegd.
Ervaring
Vloer in Alexandrium gekocht en goed contact per e-mail gehad voor de levering en plaatsing van de vloer. De vloer is erg netjes gelegd. De vloerenlegger kwam de tweede dag niet volgens afspraak opdagen. Toen ik de vestiging hierover gebeld had, was het zo geregeld. De kwaliteit van de vloer kan ik nu nog niet goed beoordelen, vandaar 'niet van toepassing'.
Elize uit Capelle aan den IJssel 8 12 augustus 2019
Advies
5
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
-
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Absoluut geen aanrader voor vloeren
Ervaring
We hebben zowel de muren als de vloeren laten doen via aan huis Rotterdam Alexandrium. De muren en schilderwerk zijn netjes uitgevoerd. De vloeren daarin tegen zijn zeer slecht geegaliseerd en de klacht is niet serieus behandeld. Dit terwijl ik nooit heb afgetekend voor de vloer omdat deze er niet uit ziet door slecht egaliseer werk. Ik zou graag foto’s toevoegen van onze golvende vloer. Na meerdere belletjes en mails is er iemand langs geweest die aan geeft dat het aan de nieuwbouw ligt. Het betreft hier prefab vloerplaaten en de vloer was egaler voor men ging egaliseren dan na oplevering. Kortom lang achter aan moeten bellen en mailen en geen oplossing of excuses maar een flauwekul uitleg waarom onze vloer niet egaal is.
Victor uit Berkel 2 09 augustus 2019
Advies
8
Creativiteit
6
Service
1
Assortiment
8
Kwaliteit
1
Vakmanschap
1
Levertijd
5
Prijsniveau
5
In het kort
PVC is top gelegd ondanks wat tegenslagen
Ervaring
Op 23 juli is de vloer geëgaliseerd; op 29 afgemaakt; zeer strak met nette witte plinten er langs. Fijn contact gehad met Joost voor het inplannen van alle afspraken.
Martijn uit Gouda 8 02 augustus 2019
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Compleet ontzorgd!
Ervaring
We hebben Woninginrichting-Aanhuis ingeschakeld voor een groot deel van onze inrichting: de vloer-, wand- en raambekleding. Het is ontzettend fijn om één aanspreekpunt te hebben die verder alles voor je regelt. Bij vragen of problemen wordt er adequaat gereageerd. Ook zaken die niet geheel volgens afspraak en planning zijn verlopen, werden gelukkig goed en snel opgepakt. Wij zijn (en worden nog steeds) heel vriendelijk geholpen door Marwa. Onze inrichting is prachtig geworden, ga zo door!
Renate uit Waddinxveen 9 01 augustus 2019
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekende voorlichting en uitvoering van de order.
Ervaring
Tijdens een informatief gesprek en daarna bij de bestelling vakkundig geholpen. De montage daarna was zeer vakkundig. Klantvriendelijk personeel.
Cees uit Rotterdam 9 27 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Deskundig en eerlijk advies
Ervaring
We hebben een groot deel van onze inrichting (vloer, muur en raamdecoratie) bij woninginrichting aan huis ingekocht. Het eerlijk en deskundig advies van Joost en zijn team - en de belofte om binnen korte tijd de inrichting te realiseren - was voor ons aanleiding om te kiezen voor vestiging Alexandrium. We zijn op een paar restpunten na tevreden. Daar waar we wensen of opmerkingen over hadden werd adequaat op gereageerd. Voor ons is de nazorg ook erg belangrijk en daar hebben we gezien de dienstverlening prima vertrouwen in.
J. Kartomo uit Leidschendam 8 08 juli 2019
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
TOP!
Ervaring
Woninginrichting Den Haag heeft voor ons nieuwe apartement in den Haag een garderobekast ingebouwd en voor het hele apartement de raambekleding verzorgd. Niet goedkoop maar topkwaliteit, uitstekende service, snel en dus een prachtig resultaat en tevreden klanten. Dank Wim en Marcel.
Renée Biermans uit Den Haag 10 29 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
4
In het kort
Goede service van super enthousiaste werkneemster Marwa!
Ervaring
Wij zijn bij Aanhuis Alexandrium geweest voor onze raamdecoratie en hordeur, hier zijn wij geholpen door Marwa. Marwa heeft ons super goed geholpen en wij vonden haar service fantastisch! Zij is erg enthousiast en vriendelijk. Wij zullen Aanhuis Alexandrium zeker aanraden aan vrienden en wij komen in de toekomst graag terug!
Kevin Prins uit Schiedam 10 20 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
passie/ enthousiasme, kennis van zaken
Ervaring
enthousiast, passie en meedenken. Ontvankelijk en goed advies op basis van geduld. Keep up the good work
frank uit nieuwerbrug 8 09 juni 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
5
Prijsniveau
8
In het kort
Alles netjes afgehandeld in de winkel en thuis. Vloer ligt heel strak.
Ervaring
wij hebben marmoleum laten leggen. Dat hadden we al in ons vorige huis, vanuit dat huis besloten om lasnaden te leggen. De installateur/ vloerenlegger kon ook zonder lasnaden leggen. Dat heeft hij echt superstrak gedaan. Ziet er perfect uit. Daarna netjes nagebeld door de winkel. Ben heel tevreden.
Cyril uit Rotterdam 9 24 mei 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Vriendelijk en gemotiveerde verkoper , die alle tijd en moeite nam ons te helpen
Ervaring
We zijn prettig geholpen, konden kiezen uit een groot assortiment voor een redelijke prijs
E uit Vlaardingen 8 16 mei 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloerverwarming en pvc. We zijn speciaal een week naar Landal gegaan. Het enige echte minpunt was dat ze ons vergeten waren. Maandag zou de vloerverwarming gelegd worden maar niemand kwam opdagen (en ik kon pas om 1 uur de winkel bereiken want maandag). Ze hebben het nog wel kunnen regelen voor de volgende dag maar het heeft mij wel een vrije dag gekost. Het uiteindelijke resultaat is, er is geen ander woord voor, fantastisch! Vroeger waren er 3 vertrekken. Keuken, kamer en berging. Nu zijn alle muren weg en is het 1 grote ruimte maar de vloer was erg ongelijk in hoogte. Dat hebben ze echt fenomenaal geegaliseerd. Eerder had ik een doembeeld met glooiingen in de pvc vloer maar er is niks meer van te zien. Een groot compliment aan Danny en zijn maat. Ook het pvc is super strak door hen gelegd. Ze waren zelfs bereid om de vloer op zaterdag te leggen maar de egaline was nog niet droog genoeg dus uiteindelijk is het maandag geworden. Qua planning had het beter gekund maar qua uiteindelijk resultaat ben ik super tevreden.
B uit Gouda 9 29 april 2019
Advies
8
Creativiteit
10
Service
6
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Ik heb inbouwkasten op maat laten naamaken en ik ben super tevreden . Ze waren ook alleen voor een dag gemonteerd . Pas heb ik tapijt met plinten laten liggen . TOP kwaliteit . Volgende is visgraat ..dus ik blijven gaan . Betere huis en een betere toekomst
Ivelina uit Rotterdam 10 24 april 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bij aan-huis Alexandrium onze vloeren ( 3 verdiepingen ) uitgezocht voor onze nieuwbouw woning. Door de verkoper werd gevraagd wat wij met onze muren gingen doen en hij wees ons op het renovliesbehang. Met aan-huis om de tafel gezeten om een mooi totaalpakket te maken voor onze huis, uiteindelijk ook raamdecoratie bij aan-huis aangeschaft. Hier hebben wij een mooie prijs van kunnen maken. In het totaal pakket zat ook nog stylingsadvies wat wij hebben aangenomen om de kleuren uit te zoeken voor onze woning, echt een aanrader!! Wij zijn zeer tevreden, kleine probleempjes werden netjes opgelost. Vakmensen die langs zijn geweest meer dan lof! Wij zijn blij met ons paleisje.
Maarten uit Brielle 9 27 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloer is mooi en strak gelegd. Danny en Emiel hebben mooi werk afgeleverd. Vloer zit er strak in, ook zijn ze doorgegaan totdat het klaar (in de avonduren) was.
L uit Amersfoort 8 19 maart 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
In de winkel ben ik erg prettig en fijn geholpen en geadviseerd. De raamdecoratie is netjes opgehangen en bij het leveren van de verkeerde kleur is dit netjes opgelost.
Leonie uit Zevenhuizen 10 19 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Wij dachten alles (16.000,--) bij 1 bedrijf in handen te geven, maar helaas dit bedrijf werkt met onervaren deskundigen. Niets is er goed gegaan en het bedrijf neemt hiervoor niet de verantwoording! Sommige dingen zijn (zeer slecht) opgelost, zoals slecht afgewerkte muren, plinten, pvc vloer. De schade die zij aangericht hebben bij ons, wordt niet erkend. Na ruim drie maanden zijn we nog niet klaar met ze! Jammer hoor! dit geeft heel veel stress, terwijl je eigenlijk helemaal geen zorgen hierover hoort te hebben.
R. uit Utrecht 2 04 maart 2019
Advies
3
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
1
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn geholpen door marwa, super netjes alles was duidelijk etc. Danny de man van het werk, nette man weet wat die doet alles ziet er top uit en hij werkt erg netjes! adviseert om dingen bijv net iets anders te doen waardoor het eindresultaat alleen maar mooier word! Zeker aan te bevelen kwa vakmanschap en kwaliteit en kennis! Enkel kan de wachttijd soms lang zijn in de winkel want ze nemen wel echt de tijd voor je en dat heeft op het moment je geholpen word veel voordelen!
Michel uit Capelle A/d IJssel 9 19 februari 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ingrid uit Schiedam 9 11 februari 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden, kundigheid, bereikbaarheid van de werkmannen, vertrouwen, goede kwaliteit, flexibiliteit, snelle levering. Kortom, blij met onze beslissing om de werkzaamheden en coördinatie van ons project onderste brengen bij met woninginrichting Aanhuis.
Hanne uit Rotterdam 9 03 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Het leggen van de pvc-vloer was door zzp-ers niet goed gelegd, waardoor door eigen personeel van Woninginrichting-aan huis de gehele vloer met nieuw pvc is gelegd.Ze hebben een topper in dienst. De service krijgt van ons een 10 met een griffel.
Rob uit Waddinxveen 9 22 januari 2019
Advies
7
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik heb een kledingkast op maat laten maken en het advies wat Marwa heeft gegeven sluit helemaal aan bij mijn wensen.
Esther uit Rotterdam 9 16 januari 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Onze verkoper was Joost en hij heeft zeer goed ingespeeld op onze wensen. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Hij dacht mee en gaf voorbeelden. De uitvoering verliep op een paar kleine punten na, goed. Deze punten werden snel opgelost.
Petra en Fred uit Oegstgeest 9 29 december 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies bij de keuzes van vloer, raamdecoratie, etc. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons, en ook voor later aanvullend advies. Het gemak van alles in één, en dat de montage inbegrepen is, is erg prettig. Bij de uitvoering door externe partijen ging niet alles even gesmeerd, zowel de planning als de kwaliteit en afwerking van het werk. Maar alle issues zijn door Aanhuis afdoende opgelost.
Joost uit Rotterdam 8 14 december 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Na aan mijn kant meerdere x verschoven te hebben met de planning, heeft team Joost/Marwa mij goed geholpen. Ook sebastiaan verantwoordelijk met zijn team voor het aanleggen van de vloer was uiterst behulpzaam. Men heeft uiteindelijk ook advies gegeven om de onderkant van de plinten ook te kitten --> maakt het zeker mooier en voorkomt stof etc onder plint. Verbeter punt: liever gelijk bij aanschaf ook deze mogelijkheid aanbieden en aangeven wat de voordele ervan zijn. Achter af heb ik een (klein) bedrag bij moeten betalen. Voor nu tevreden!
YL uit Rotterdam 8 11 december 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Onze ervaring met woninginrichting aanhuis.nl is prettig geweest.Er werd goed advies gegeven.De pvc vloer is keurig gelegd en de raamdecoratie staat super.Kortom we zouden deze winkel zeker aanbevelen want de service is prima .
Marjan uit Gouda 9 09 november 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Na een vloer besteld te hebben kregen wij een aantal weken daarna te horen dat de vloer niet meer leverbaar is voor visgraat, dus hebben wij een andere vloer moeten uitkiezen (best lastig om weer voor die keuze te staan). Jammer is dat er bijvoorbeeld geen "goedmakertje" werd aangeboden voor het ongemak. De vloer is mooi gelegd, wel gemerkt dat er wat miscommunicatie was tussen degene die de vloer legt en degene die de vloer moest leveren. Degene die de vloer legt zag al direct dat er te weinig plinten geleverd werden. Na oplevering van de vloer moest er dus nog een afspraak gemaakt worden om de plinten te leggen. Jammer, want daardoor moesten wij rekening houden nog niet alle spullen goed op z'n plek kon staan. En een paar weken daarna nog een afspraak moeten maken om stukjes te repareren en te kitten. Voor dit ongemak wel een onderhoudsetje meegekregen. Voor de rest erg tevreden met het resultaat en goed contact met de winkel.
Sharon uit Den Haag 7 07 november 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goeie kwaliteit , goed advies gekregen, heel aardige mensen met begrip van de zaken Ik ben perfect geholpen door marwa. Zij heeft alles voor mij perfect geregeld
Behrooz uit Rotterdam 10 06 november 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn goed geholpen en er is goed meegedacht toen bepaalde raamdecoratie niet kon vanwege de kozijnen in ons nieuwe appartement. Mooi opgelost en wij zijn erg blij met onze muren, vloeren en raamdecoratie!
Elmar en Annemieke uit Krimpen aan den IJssel 9 04 november 2018
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Helaas een hele slechte ervaring met het filiaal in Alexandrium. Drie slaapkamers van raambekleding voorzien en in de woonkamer een marmoleum vloer. Alles werd in etappes geleverd/gemonteerd. De eerste slaapkamer verliep vlekkeloos maar bij de tweede slaapkamer helaas de luxaflex rolgordijn nano verkeerd ingemeten waardoor deze niet ‘liep’ en bij het monteren door de vakman contact is gemaakt met de verkoper om een nieuwe te bestellen. Wij zijn 6 maanden verder en deze is nooit hersteld! Moet ik erbij zeggen dat het grootste probleem de vloer is. Er is marmoleum gelegd en hier zitten meerdere lucht plekken in. Eenmalig is de vakman die de vloer heeft gelegd terug gekomen en omdat hij de juiste spullen niet bij zich had kon hij niet alles herstellen. Hier zou hij een nieuwe afspraak voor maken. Constant loze beloftes, Vanuit woning inrichting aan huis alexandrium Allard en de vakman Sebas genaamd. Wij hadden net een nieuwe keuken laten plaatsen en bij het leggen van de vloer zijn de poten van het gasfornuis beschadigd. Ook zit het gasfornuis vast gestort in de egaline vloer. Slechte zaak. Wij zijn zo ontzettend teleurgesteld in de winkel. Wij zouden eindelijk ons huis ons thuis maken. Maar wij kunnen niet verder nu. Al maanden zitten we met een vloer die niet goed afgewerkt is. We kunnen de plinten niet plaatsen en of de muren en kozijnen schilderen en afkitten aangezien de vloer nog steeds op verschillende plaatsen los zit en lucht bobbels heeft. Ik zou deze winkel niet aanraden! Slechte service. Ons vertrouwen dat het niet goed komt na een half jaar verder is zo goed als verdwenen
Kimberley uit Hellevoetsluis 4 01 november 2018
Advies
7
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
1
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Laminaatvloer in heel het appartement is snel en vakkundig gelegd en netjes afgewerkt met deels muur- , deels vloerplinten. Het inmeten voor vloer, gordijnrails en rolgordijn werd secuur gedaan. Alle werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en altijd op het afgesproken tijdstip. Vanuit de winkel werd dit door Marwa goed gecommuniceerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen aanhuis.nl-Alexandrium zeker aanbevelen.
Dirk uit Rotterdam 9 31 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
In de winkel zeer goed geholpen door Marwa die goed met ons meedacht. Degene die de vloer kwam leggen, Danny, was echt een vakman. Je kon duidelijk zien dat hij dit werk al jaren deed.
anoniem uit 9 29 oktober 2018
Advies
8
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
In mijn hele appatement is Marmoleum gelegd. Onze gang is op ons verzoek uit 1 stuk gelegd. Deze is 1.45 breed en 13 meter lang. Ligt er perfect in! Overal plinten en deze netjes afgekit. Wij zijn er heel blij mee. Je kan aan alles zien dat deze heren plezier in hun werk hebben!!
Jaap uit Pijnacker 9 23 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer tevreden ,kleine onregelmatigheden prima opgelost Advies in de winkel en begeleiding bijzonder prettig Door de vriendelijke benadering van Marwa besloten bij AAN HUIS te kopen
Karin uit Krimpen a/d IJssel 9 12 oktober 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het niveau van de klussers wisselt soms wel waar wij goed op hebben moeten letten. Door woninginrichting Aanhuis zijn alle punten keurig opgelost. Wij raden ze zeker aan.
Gerben uit Ridderkerk 9 12 oktober 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekende service in de winkel en goed advies. Maten doorgegeven op basis van de tekeningen. Echter de feitelijke meting door de winkel werd fout gedaan en heel veel meer meters gemeten. Gevraagd nogmaals te doen, geen nieuws hierover. Na het leggen uiteindelijke factuur gekregen met minder meters maar nog steeds meer dan op de tekeningen. De schilder had trouwens ook gemeten en kwam op het aantal meters van de tekeningen uit. Duidelijk dus een paar meter te veel betaald, slechte of geen reactie op correspondentie hieromtrent. Ook nog een inbouwkast "vergeten" aangezien alle andere inbouwkasten wel waren gedaan. Dit kon alleen nog gedaan na bijbetaling (op de dag zelf door de leggers gecommuniceerd), belachelijk als ik al teveel betaald heb en de leggers zelfs nog gewoon in huis zijn. Al met al een mooie vloer en tevreden over de kwaliteit maar een zeer slecht nasmaak mbt het aantal meters en voelen ons zeker opgelicht.
Linda uit Rotterdam 8 08 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
5
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
2
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Aanhuis heeft prima werk gedaan, maar de bedrijven er achter hebben niet altijd het niveau van Aanhuis weten te bereiken. Daar hadden wij ook van de kant van Aanhuis wat meer aandacht verwacht. Wanneer een klant een probleem meldt, dan ga je kijken naar mijn idee, vandaar dat Service niet scoort op het niveau waar de andere scores zouden doen verwachten.
Kees uit Nieuwe-Niedorp 9 01 oktober 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
5
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prachtig resultaat, goed geadviseerd door Marwa. Werd helaas geleverd en gemonteerd door 2 heren die met modderschoenen en een moddertrapje het huis binnen kwamen omdat er de dag ervoor in een tuin was gewerkt. Echt schandalig hoe mijn huis eruit zag.
Petra uit Rotterdam 8 30 september 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Prachtig resultaat, erg duur. Wat eraan vooraf ging verdient geen schoonheidsprijs. 27-07-18 Klant bestelt 02-08-18 AanHuis komt meten 11-08-18 AanHuis belt dat product voor 1 raam niet geleverd kan worden zoals afgesproken en legt schuldvraag bij Luxaflex 17-08-18 Full time werkende klant die midden in een verhuizing zit moet weer naar de winkel om het door te spreken 23-08-18 AanHuis komt weer meten 29-09-18 Eindelijk geleverd en gemonteerd door een keurige heer die helaas ruim na de afgesproken tijd kwam en zonder dat hier even over gebeld werd door AanHuis
Petra uit Rotterdam 5 30 september 2018
Advies
5
Creativiteit
7
Service
5
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
5
Levertijd
1
Prijsniveau
2
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Een prachtige screen bevestigt door 2 vakbekwame monteurs. De 2 monteurs hebben zonder enige overlast met veel enthousiasme de screen op een moeilijke plek geplaatst. Prachtige kwaliteit. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Irma Nieuwkoop
Irma uit Rotterdam 9 28 september 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer vriendelijk personeel, en goede service. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima. Wij hebben een pvc moduleo vloer gekocht en pas vorm is perfect evenals de afwerking hiervan.Voor vloeren etc echt een aanrader.
Leenard uit Bruinisse 9 15 september 2018
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Verkopers staan er alleen om centen binnen te halen. Afstemming tussen de onderaannemers welke de vloer komen plaatsen is erg slecht. Communiceren kunnen de verkopers niet want bij vragen hoor je nooit wat. Mag je toch verwachten van een vloer van ruim 6k. Dus kortom raad ik deze tent aan: volmondig NOOIT. Had ik mijn vloer ergens anders moeten kopen: volmondig JA!!
Mark uit Mijnsheerenland 3 29 augustus 2018
Advies
2
Creativiteit
3
Service
1
Assortiment
4
Kwaliteit
8
Vakmanschap
1
Levertijd
5
Prijsniveau
3
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Toen wij in de winkel kwamen waren de verkopers schijnbaar erg druk met hun onzichtbare klanten, want het duurde lang voor iemand ons hielp. Gelukkig wisten we precies wat we wilden, dus we waren snel. Een mooie pvc vloer uitgekozen. Erg aan de prijs (zeker gezien de 92m2 waarop hij gelegd moest worden) maar in een dergelijke winkel verwacht je kwaliteit en service voor dat geld. Dus uiteindelijk een bestelling geplaatst. Kort hierna kwam iemand de boel inmeten en constateerde dat wij een verhoging in ons huis hebben, met dus traptreden. Er worden foto's gemaakt en er wordt besproken dat er afwerkstrips moeten komen en die staan ook netjes op de offerte. Dat er div. opties zijn mbt kleur, dikte etc van deze strips hoor ik pas veel later. Er wordt tijdens het inmeten gesproken over strips in het algemeen. Als vele weken later het ingehuurde stoffeerdersbedrijf de vloer komt egaliseren en leggen, weet echter geen van de stoffeerders van de trap in ons huis. Trapstrips zijn ook niet bij de vloer geleverd. Het is ook dan pas dat ik hoor dat er uberhaupt opties zijn mbt strips. Miscommunicatie over en weer met het bedrijf. Uiteindelijk lost de eigenaar van het stoffeerdersbedrijf het keurig met ons op door buiten werktijd nog eens langs te komen. We kiezen onze strips uit. Hij zal ze bestellen. Als ik 8 weken later nog altijd geen afwerkstrips op mijn vloer heb, dien ik een stevige klacht in. Ik verwacht mer service en klantgerichtheid voor mijn centen. Dit is nu drie weken geleden. Het stoffeerdersbedrijf heeft contact met mij gezocht, zich wederom netjes aan de afspraken gehouden en de strips inmiddels geplaatst. Vanuit het verkooppunt / de winkel wacht ik nog altijd op een reactie. Niemand die zelf ook maar de moeite neemt om te zeggen "wat vervelend dat het zo gelopen is, we lossen het zsm op". Klantgerichtheid is ver te zoeken in deze ballentent. IK hoop maar dat er zich in de toekomst geen problemen voordoen met mijn dure vloer. NOOIT maar dan ook NOOIT koop ik hier nog een vloer (of iets anders). En ik raad ieder ander ook sterk aan deze winkel te mijden. Misschien is het in andere (franchise)filialen anders. Maar dit was 1x en en NOOIT weer!
Therese uit Mijnsheerenland 6 29 augustus 2018
Advies
4
Creativiteit
4
Service
1
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik wipte even binnen en voor ik het wist vloer, raamdecoratie, verf en behang uitgezocht. Zeer deskundig advies van Marwa. Werkafspraken verliepen volgens schema en zeer deskundig uitgevoerd. Met name door Jason die van mijn oude muren weer nieuwe heeft gemaakt. PVC vloer prima gelegd en gordijnen hangen er mooi bij. Communicatie verliep prima tussen mij, Marwa en werklui. Zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Michelle uit Rotterdam 9 30 juli 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn ontzettend blij dat we een groot deel van het interieur van ons nieuwbouwhuis bij Woninginrichting aan Huis hebben geregeld. Het resultaat is schitterend! We hebben uitstekend advies in de winkel gehad om ons te helpen met alle keuzes. Daarnaast hebben we de stalen van vloer en gordijnen mee gekregen, zodat wij deze bij de meubels konden zien. Daardoor past het hele interieur nu heel goed bij elkaar. De kwaliteit van de materialen is bijzonder goed. Zowel de vloeren als raamdecoratie hebben een hele luxe uitstraling. Ik word elke dag vrolijk als ik die prachtige duettes mag laten zakken en ophalen. Wat een systeem! Klein verbeterpuntje is dat er in eerste instantie te weinig beugels bij onze gordijnrails geleverd waren en deze besteld moesten worden. Als monteur moet je volgens mij gewoon extra beugels in je bus hebben liggen om de klus direct af te maken. Verder acteert het team van Woninginrichting Alexandrium ook echt als een team. Het is gezellig om de winkel binnen te stappen met de brede glimlach van Marwa en Rotterdams te 'ouwehoeren' met adviseur Joost, die met zijn ervaring precies weet hoe je een huis smaakvol inricht. Ook de mannen van de montage zijn erg behulpzaam en worden er blij van om klanten blij te maken. Ze komen hun afspraken na en leveren wat ze beloofd hebben. Kortom, de volgende keer komen wij zeker weer terug bij Woninginrichting aan Huis in Alexandrium. Bedankt Joost en team!
Erwin uit Waddinxveen 8 12 juni 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede service, goed advies,goede planning waardoor alles op rolletjes verliep.
Nini uit Rotterdam 9 01 juni 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettige samenwerking, goed advies en hoge servicegraad, o.a. in de aftersales.
Jurrien uit Waddinxveen 9 29 mei 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekende service, we hadden een misverstand over jaloeziën maar dit is door hen gecorrigeerd zonder extra kosten voor ons. Over de vloer zijn we ook zeer te spreken!
Steven uit Rotterdam 9 24 mei 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer goede ervaring met ons aanspreekpunt Joost Wilmer. Deskundig advies en altijd bereikbaar bij vragen. Wij zouden Woninginrichting-aanhuis.nl Alexandrium zéker aanbevelen.
Henriëtte uit Ridderkerk 9 19 mei 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Marcelle uit Wassenaar 10 16 mei 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede service en snelle levering conform afspraak. Prijs kwaliteit tip top en sterke communicatie. Kan zeker anderen aanbevelen.
Robin uit Rotterdam 8 15 mei 2018
Advies
7
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Behang zit er op als of het is gestuckt, heel mooi. PVC-vloer, houtnerf stroken zeer mooi versprongen patroon.
M uit Schiedam 9 14 mei 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Onaardige medewerker die je niet aanspreekt bij binnenkomst, je voor niks een lange tijd laat wachten, onwillig en geïrriteerd reageert op je vragen en je met een rotgevoel, zonder informatie en zonder order de winkel uit laat gaan. Ik snap dat er mensen zijn die vast erg tevreden zijn over de producten....maar ik zou het niet weten hoe het daarmee zit. Mijn geld was denk ik niet gewenst.....dus dan maar elders uitgegeven.
Freda uit Schiedam 1 01 mei 2018
Advies
1
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vanwege het assortiment en de mogelijkheid om alles in één hand te houden hebben we voor dit bedrijf gekozen. Met name de service hebben we als bijzonder plezierig ervaren.
Peter uit Gouda 8 01 mei 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijn en vakbekwaam geholpen. Levering volgens afspraak. Joost en Marwa bedankt.
E uit Krimpen aan den IJssel 8 07 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn voor de tweede keer langs geweest bij Joost Wilmer omdat wij zeer tevreden waren de eerste keer. En wederom weer zeer blij met zijn deskundige advies.
Max uit Amsterdam 9 03 april 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We hebben een hele goede ervaring. Onze nieuwbouw woning is prachtig aangekleed door woninginrichting Aan Huis Alexandrium. De muren zijn allemaal voorzien van renovlies behang en gesaust. PVC op alle vloeren, alle raamdecoratie en een inbouwkast. Door Joost zijn we met veel geduld en goede adviezen uitstekend geholpen. Zowel bij het uitkiezen in de winkel als tijdens de klus. Perfecte coördinatie, ideaal om één aanspreekpunt te hebben. Ook kleine dingen die mis gingen zijn direct en professioneel opgelost. Een absolute aanrader!
Erwin uit Berkel en Rodenrijs 9 31 maart 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Marwa en Joost. Alle gemaakte afspraken en beloftes worden nagekomen. Wij zijn enorm blij met het resultaat.
Rick & Cora uit Ridderkerk 10 25 februari 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
judith uit rotterdam 9 18 februari 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vandaag zeer mooie pvc vloer laten leggen. Goede kwaliteit en vakmanschap qua het leggen
Ronald uit Wateringen 9 08 februari 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijn bedrijf, goed advies en uiteindelijk een schitterende visgraatvloer in pvc.
anoniem uit Schiedam 9 24 januari 2018
Advies
10
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Ik heb eerder op 28 december een negatief advies gegeven over deze wooninrichting winkel; ik ben daarna gebeld door de directeur van de woonketen met excuses en toezegging dat alles alsnog in orde komt. Verder heb ik mijn hart kunnen luchten over de gang van zaken. Hij beloofde hiermee aan de slag te gaan. Helaas heb ik van Joost nooit meer iets vernomen, dat is zeer teleurstellend. Niettemin ben ik gevoelig voor mensen die hun fouten toegeven en heb ik mijn kritiek bijgesteld. Ik heb nu alle oordelen op een 7 gezet,
Eric uit Diemen 7 18 januari 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De vloeren op 1 en 2 hoog en de trappen in onze nieuwbouwwoning met PVC laten bekleden. Daarnaast ook een kastenkamer laten maken. In de winkel goed advies gekregen. In eerste instantie gekozen voor laminaat, maar dit later toch veranderd in PVC. Plaatsen van vloeren en kasten verliep perfect. Echte vaklui!
Harald uit Den Haag 9 26 december 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Hele prettige ervaring met Aanhuis Alexandrium. Heel goed advies.Ruimte om te twijfelen en dingen te veranderen. Bij vragen een snel antwoord. Gaan zelfs achter situaties aan waarvan wij als klant geen raad mee wisten. Zijn buitengewoon tevreden.
M. uit Leiden 9 17 december 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goede stoffeerders, prima kwaliteit en een hele lieve, meedenkende en vakbekwame verkoopster/adviseur.
Geert uit Berkel en Rodenrijs 10 12 december 2017
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vanaf begin tot eind hebben wij een topservice ervaren. Door de persoonlijke benadering en de toegewijde manier van werken waren wij vol vertrouwen over de uitvoering. Vloeren, wanden, kasten en raamdecoratie zijn afzonderlijk van elkaar geplaatst door vakmensen en dit is terug te zien in het resultaat. De communicatie met Joost verliep erg prettig. Onze vragen werden direct beantwoord probleem direct verholpen. Service en klantvriendelijkheid zoals het hoort te zijn! Joost en iedereen die aan deze klus heeft bijgedragen, ontzettend bedankt!! Gr. Olivier & Mirre
Olivier uit Zierikzee 9 03 december 2017
Advies
7
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bij het opmeten c.q. de opname zijn dingen over het hoofd gezien, daardoor waren bepaalde vooraf beloofde zaken niet mogelijk. Hierdoor liep het project een week vertraging op. Achteraf is e.e.a. door het bedrijf correct opgelost en zijn wij tevreden over onze vloer.
Anton uit Schiedam 8 02 december 2017
Advies
7
Creativiteit
6
Service
6
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Nette afhandeling van de werkzaamheden, vakbekwame medewerkers. Goed advies in de winkel.
Jenifer uit Delft 8 14 november 2017
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Wij hebben in onze nieuwbouwwoining de vloeren, muren en gordijnen laten doen door WIAH Alexandrium. De planning van de muren (renovlies+sauzen) verliep goed, ook werd een muur overgeschilderd omdat de kleur niet de juiste was (Eigen fout). Bij het leggen van de pvc vloeren meer problemen gehad; vloeren leggers hadden het druk, werkten chaotisch en kreeg het gevoel dat het allemaal snel af moest. Ook veel zelf achter de jongens aan moeten bellen om er voor te zorgen dat het binnen de afgesproken tijd af zou komen (zelfde vehaal met de gordijnen). Voor de afwerkingen en kitten moeten ze nog terugkomen, hier wachten we nu meer dan een week op. Gordijnen slepen voor klein deel over de vloer, dit moet ook nog opgelost worden, Dat is niet de service die je verwacht bij de prijs die je betaald. De inbouwkast is goed en vlot geplaatst, erg mooi. Tip aan WIAh om bij grote drukte de vloerenleggers karwei per karwei af te werken. Sommige waen meer bezig met bellen met alle klanten (die ook moesten wachten) en heen en weer rijden tussen verschiillende adressen in de regio. ok is meer duidelijkheid over starttijd en contactgegevens van de uitvoerende partij wenselijk. Iniden WIAH boevbnstaande punten verbeterd zou ik ze zeker aanbevelen, want kan een hoop werk uit handen nemen. Dit was bij ons helaas niet het geval ivm topdrukte bij de verschillende WIAh uitvoerders.
Hugo uit Ridderkerk 7 31 oktober 2017
Advies
8
Creativiteit
7
Service
5
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Service was uitstekend en de pvc vloer is goed gelegd. Denken met je mee.
Cock uit Rotterdam 8 23 oktober 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Voor onze nieuwbouw woning hebben we PVC vloeren, renovlies behang en raambekleding voor het hele huis afgenomen. We werden erg vriendelijk geholpen en kregen duidelijk en bruikbaar advies. Voor de PVC-vloeren waren er meerdere 'planken' beschikbaar die we ook in daglicht naast elkaar konden leggen voor een beter beeld. Dit was anders dan in andere winkels. Het renovlies behang werd wit gesaust en deels ook in andere kleuren, erg keurig gedaan, zit superstrak op de muur. Raambekleding ook erg mooi, vakkundig opgehangen. We raden deze zaak zeker aan, en komen ook zelf nog wel terug voor verdere aankleding van ons huis.
M uit Berkel 10 18 oktober 2017
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Over verkoper Joost Wilmer: deskundig advies in prettige sfeer van hem gekregen. Hij is meedenkend en creatief, behulpzaam, altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Kortom een fijne verkoper.
Titus uit Den Haag 9 15 oktober 2017
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Dit is nog een echte zaak waar je goed en professioneel geholpen en geadviseerd wordt een top zaak Joost bedankt voor alles
Toni uit ‘S gravenzande 9 14 oktober 2017
Advies
8
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima geadviseerd door Joost en ook goed de afspraken nagekomen qua inmeten en facturatie. Als er tussentijds vragen zijn/waren vanuit ons was Joost altijd beschikbaar. Ook is er tijdig geleverd ivm onze verhuizing en het materiaal en het plaatsen is voor een goede prijs.
Eric en Lies uit Naaldwijk 9 07 oktober 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed geholpen in de showroom. Na het meten hele goede planning en perfect uitgevoerd.
Anne uit Bleiswijk 9 16 september 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben laminaat besteld en laten leggen. we hebben ook de muren laten behangen met reno behang en laten sausen door aanhuis Alexandrium. wij hebben het gehele traject doorlopen met Joost. Bij ons was er een strakke oplevertijd vereist en dit is ruimschoots gehaald. Het gehele traject was na sleutel overdracht bij de notaris binnen twee weken afgerond, zoals afgesproken. Joost hield geregeld contact of de werkzaamheden naar wens verliepen. als je punten door gaf dan waren deze de volgende dag verholpen. Wij kunnen aanhuis Alexandrium zeer aanbevelen, uitmuntende services, mooi resultaat en een zeer strakke planning die naulettend word opgevolgd.
alexander uit pijnacker 9 29 juni 2017
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
In de winkel geweldig goed geholpen en geadviseerd door Joost. Hij is op een zaterdag bij ons thuis gekomen om te meten en had gelijk een staal meegenomen van de door ons gekozen vloerdelen, zodat wij konden beoordelen of het de juiste vloer is. De man die bij ons de vloer heeft gelegd, was heel ervaren en secuur. Hij heeft hem heel mooi in wildverband gelegd. Wij zijn er super blij mee!
Rob en Liesbeth uit Delft 10 06 mei 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
- prettig en klant-/service gericht - pvc vloer keurig gelegd rekening houdend met wensen klant - beslist een aanrader
Willem uit Berkel en Rodenrijs 9 22 april 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel goed geholpen in de winkel door Joost. Goed advies gekregen, snel geholpen en een eerlijke prijs. Het egaliseren van de vloer en leggen van de vloer is zeer vakkundig gedaan. Het contact met de vakmannen was ook perfect. Ik wist waar ik aan toe was en hoe lang de werkzaamheden nog zouden duren.
Michelle uit Zoetermeer 9 02 april 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Fijn contact gehad met Joost.
Antje uit Barendrecht 7 14 maart 2017
Advies
7
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer tevreden aangaande aankoop/advies en aftercare. Ook het bedrijf (Goossens vloeren) wat de vloer bij ons heeft gelegd(via aanhuis) verdient een dikke 10!
Leo uit Oostvoorne 9 13 januari 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
In de winkel in Rotterdam Alexandrium uitstekend en geduldig geholpen door Joost, die ons goed adviseerde en ons de juiste informatie gaf over pvc vloeren. Daarna een goede communicatie en advies over tijdstip van leggen, zowel met Joost als de stoffeerders. De stoffeerders hebben de vloeren in heel onze woning snel en super strak gelegd. Het ziet er fantastisch uit! Kortom, van begin tot eind een prettige ervaring met een mooi resultaat.
Rob uit Rotterdam 10 06 januari 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima ervaringen met Joost, adequaat, denkt mee, heeft interesse hoe het er in werkelijkheid uit moet komen te zien bij je thuis, meet en past alles in. Dan een prima technische ploeg die ook ter plekke zaken aanpassen zoals jij het wilt en met plezier aan het werk zijn.
Peter uit Amstelveen 9 20 december 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima informatie, meedenken en service! Bij woninginrichting Aanhuis in Zoetermeer! (niet in Alexandrium, maar Zoetermeer stond niet in het vestigingslijstje)
Wineke uit Zoetermeer 9 22 juni 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed
Monique uit Capelle aan den IJssel 8 17 februari 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De ervaring in de winkel was voor ons voldoende om een opdracht te verlenen. De heren hebben (klinkt vreemd) verdeeld over 2 dagen, in één dag onze woonkamer voorzien van een keurige laag op het plafond en de wanden, nadat zij het glasweefselbehang hebben aangebracht, gesaust in de door ons gewenste kleuren. Het resultaat van beide acties is prachtig geworden. Ze hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Wij zullen Woninginrichting-aanhuis Alexandrium in voorkomende gevallen zeer zeker en van harte aanbevelen. Indien wij nog meer ruimtes willen laten doen, weten we waar we terecht kunnen!
Gerrie uit Berkel en Rodenrijs 9 10 februari 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
-
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erwin uit Rotterdam 9 12 november 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
goed advies, prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en fijne service
Kristel uit Zevenhuizen 9 04 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg aardig geholpen! Ik had snel een vloer nodig en dat is gelukt, een week! Erg blij mee!
Lisanne uit Zwijndecht 9 03 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8