Reviews Almere

Gemiddeld: 8,2 / 21 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Goed en flexibel
Ervaring
Prettige verkoper John in Almere-Buiten. Goed advies over diverse vloermaterialen. Gekozen voor een vinylvloer in tegel formaat. Strak uiterlijk. Prijs ligt behoorlijk hoog. Vooral het laten leggen van de vloer is heel duur. Door omstandigheden zouden we niet op de afgesproken datum met het laten leggen kunnen beginnen. Gelukkig kon John een oplossing aandragen om een week latsr te beginnen. Fijn , er wordt meegedacht met de klant. Het leggen is mooi gedaan. Ook hier weer meedenken naar de mooiste oplossing. Keurig. Een aanbeveling dus. Alleen door de prijs geen 10
Jos uit Almere 8 08 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Kwaliteit en service heel bijzonder
Ervaring
Tuurlijk kun je heel internet afstruinen voor een lagere prijs maar wat krijg je dan ? Ik wilde deze gok niet nemen en koos voor kwaliteit. Het meedenken begint in de winkel al bij John Brand, waarna middels een afspraak iemand thuis perfect komt meten en vastleggen wat de wensen zijn...hun inbreng is hierbij bijzonder goed. Na een paar weken komt de monteur, in mijn geval John de Wit, iemand met oog voor detail en die voorzichtig met je dure spullen omgaat. Ruimt netjes op en werkt keurig af waar nodig...thx John & John ! Ik ben blij met het resultaat en weet zeker dat als het nodig is, de aftersales net zo goed zal zijn...TOPPERS !
Alfred W Suskind uit Lelystad 10 03 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Grandioos
Ervaring
Geen moeite is wah Almere te veel. Dat is service zoals het hoort en zoals vroeger normaal was. Ouderwetse service dus. Één aanspreekpunt voor alles. Top
Marianne Brouwer uit Almere 10 01 augustus 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima
Ervaring
Prima
Vincent uit Almere 8 31 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Supergoede (en snelle) service & een top resultaat
Ervaring
Een paar maanden geleden bestelden wij onze vloer bij Woninginrichting Aanhuis in Almere. Bij het inmeten werd duidelijk dat regulier egaliseren niet ging lukken, helaas. Dit zou veel vertraging kunnen opleveren, maar dankzij de eigenaar en de zeer kundige en vriendelijke leggers (die keihard hebben gewerkt en de vloer in 1,5 dag legden!) was de vloer op tijd klaar voor onze nieuwe keuken. Ik raad Woninginrichting Aanhuis 100% aan - super betrouwbaar, kwalitatief & goede service!
Talitha Hunnik uit Huizen 9 29 juli 2019
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer tevreden!
Ervaring
Goede ervaring met een prachtige vloer als eindresultaat. Het enige minpunt was de eerste initiele prijsopgave, waar je voor tekent en daar dan ook daadwerkelijk aan vast zit. Deze viel in ons geval veel lager uit dan de daadwerkelijke offerte. Met echt een groot verschil van bijna 25%. Dat viel wel even tegen. Maar al met al zeer tevreden over het leggen van de vloer, het meedenken en de afhandeling. Met een fantastisch eindresultaat!
Helga uit Almere 8 16 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Ik en mijn vriendin die zochten naar een stalen deur. wij kwamen binnen er was maar een mederwerker aanwezig, die was al bezig met andere klanten. dus wij wachten netjes maar duurde erg lang. hij zij helemaal niets tegen ons. toen kwamen er andere klanten binnen, hij liep gelijk weg bij die andere klanten ging bij de klanten die later als ons binnen waren gelijk helpen. mijn mond stond vol tanden. ik vind het schandalig hoe het hier aan toe gaat !!
Daniël uit Almere 1 30 december 2018
Advies
1
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
1
Kwaliteit
1
Vakmanschap
1
Levertijd
1
Prijsniveau
1
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Linda uit Almere 8 21 december 2018
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg blij met mijn moduleo moods dubbele visgraatvloer. Complimenten voor de parketleggers, vakwerk!
Ingrid uit 9 15 augustus 2017
Advies
-
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloer kon snel geleverd worden en snel gemonteerd. de afwerking is perfect gedaan en ligt er super mooi in.
Titus uit Lelystad 9 07 juni 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima service en keurige monteurs. Netjes gewerkt, alle afval meegenomen. Levering sneller dan verwacht :-)
anoniem uit 9 16 maart 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Na een (veel te) lange levertijd (Midden oktober besteld, midden januari geleverd) maar dat schijnt "normaal" voor gordijnen te zijn, en na trage communicatie via e-mail, werden vele woon- slaapkamer gordijnen vakkundig en naar volle tevredenheid geplaatst door een zeer aangename persoonlijkheid!
Henny uit Almere 7 17 januari 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
6
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
5
Prijsniveau
7
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Erg slechte service. Ik heb eind Juli gordijnen besteld, deze bij levering te kort (16 cm) dus pesten opnieuw worden gemaakt. Na een aantal weken (21 Okt )gebeld waar ze bleven nou ze kwamen eraan ik zou gebeld worden als er bericht was van de leverancier maar ze hadden er spoed achter gezet ( 25 okt moet ik nog terug gebeld worden) Binnen twee dagen zou ik horen wanneer de gordijnen binnen kwamen. Op 28 Okt nog steeds niets gehoord dus nu stuur ik maar eens een mail. Binnen een uur krijg ik een mail terug van John Brand van de winkel in Almere. De gordijnenworden geleverd op 31 okt of 1 Nov!! Dan zou de planner bellen met een datum om ze op te komen hangen. Nou het is nu 7 Nov en ik moet nog gebeld worden en de gordijnen hangen dus nog steeds niet!! Wat een K.. Bedrijf ik raad iedereen af hier een bestelling te plaatsen ze houden zich niet aan de afspraken en beloven van alles maar komen de belofte niet na!!!! Ze denken zeker dat hun klanten een paar achterlijke mensen zijn die zich in de mailing laten nemen!! Dus denk 10 keer na voor u iets koopt u bent gewaarschuwd.
Bianca uit Almere 5 07 november 2016
Advies
7
Creativiteit
4
Service
2
Assortiment
5
Kwaliteit
5
Vakmanschap
3
Levertijd
1
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed bevallen. We kijken terug op een goede samenwerking.
Jacco uit Dronten 8 21 februari 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
prettige en goede service, mooie winkel!
ingrid uit dronten 9 06 januari 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik kan wel van alles gaan opschrijven, maar de cijfers die ik heb gegeven zeggen genoeg. Dus super goed behandeld en klantvriendelijk. De vakmanschap is ook super. Ben zeer tevreden.
Birsel uit Almere 9 22 december 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig personeel, neemt de tijd om dingen zo duidelijk mogelijk over te brengen, zeer veel kennis
Randy uit Dronten 9 15 december 2015
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben een PVC vloer laten leggen. Robert de verkoper in Almere heeft ons geduldig en onder genot van koffie een prima advies gegeven en de vloer is daarna perfect aangebracht.
Dick uit Almere 9 07 oktober 2015
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
prima
Frans uit ALMERE 8 07 oktober 2015
Advies
7
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Super geholpen en enorm blij met de kast en shutters.
dick uit volendam 9 25 september 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Bij Woninginrichting aan Huis een aantal raamdecoraties gekocht na een scherpe offerte te hebben ontvangen. Snel geleverd, incl. montage. Ik geniet er nog iedere dag van. Top!
Maurice uit Almere 10 31 augustus 2015
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10