Reviews Amsterdam

Gemiddeld: 8,4 / 69 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Levering en plaatsing kast was goed maar verkeerde grepen op deuren en laden
Ervaring
Het monteren van de kast ging goed maar de verkeerde grepen op deuren en laden zaten erop. We moeten tot op heden nog steeds zelf er achter aan blijven gaan want de nalevering van de nieuwe grepen was maar halg goed. De grepen voor de laden zijn nog steeds fout. Communicatie met Allure gaat zeer moeizaam. Steeds weten ze het niet en moeten we ze telkens corrigeren.
Paul Brittijn uit Almere Hout 6 02 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
4
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
3
Prijsniveau
6
In het kort
Vakwerk is er geleverd
Ervaring
Topwerk!
Anne de Jong uit Eemnes 9 28 juli 2020
Advies
7
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Klantvriendelijk en professioneel
Ervaring
Ik ben zeer prettig geholpen in de winkel en heb goede adviezen gehad. Ook het leggen van mijn vloer ging vlot en professioneel. En het ziet er nu prachtig uit. Ik ben dus zeer tevreden.
Marjan Teeuwen uit Amsterdam 10 28 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldige service!
Ervaring
Prachtige kwaliteit vloer gekocht, vriendelijk personeel met verstand van zaken!
Irma uit Amsterdam 10 02 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Perfect
Ervaring
Alles perfect
Trinette uit Mijdrecht 10 10 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Prima advies en ervaren, vriendelijk personeel !
Ervaring
We werden uitstekend geadviseerd in de winkel. Degenen die het parket kwamen leggen waren zeer ervaren en ik werd overal bij betrokken en geadviseerd. We zijn enorm tevreden!
Yvonne uit Uithoorn 10 06 april 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakkundige mensen en goede service
Ervaring
Onlangs de bovenverdieping opnieuw laten stofferen. Tabitha dacht heel goed mee over de keuze van het materiaal. Na onze keuze voor vloerbedekking hebben de stoffeerders Remco en Marcel het perfect gelegd. We zijn heel erg tevreden met het resultaat
Klaas en Gerda uit Dronten 10 19 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Wrong delivery of order 3 times in a row
Ervaring
Products are high quality, service was superficial and downright negligent. We ordered our new floors and curtains with them. The delivery and installment of floors and baseboards went relatively fine. However, the order for the curtains was a nightmare. They got the order 3 times wrong! This is after sending them clear emails and making calls about the mistakes. First time they delivered a railing with measurements that were wrong and were different from the order confirmation. Second time, the same, plus we got the wrong curtains. One of them was not even on our name! The contractor each time said it's not their fault, lifted their shoulders and said they were given the wrong products by the company. Company was too busy to call us back to make a new appointment or clarify what went wrong. No one apologized or took responsibility until a few months later when someone came to clarify what happened and admitted they put the wrong measurements in their internal order, but left them ok in the one visible to us. Human mistakes happen, but we shouldn't get the wrong order after mentioning twice in emails that it is wrong. Finally, after 2 more months, we got the correct order. It took them 4 appointments and 4 months to install the correct curtains. We are happy with the products (though the markup is insane - 100%), but really disappointed with the way things were handled. No one seemed to care that the order was wrong, responsibility was passed along to the next person and mistakes were not acknowledged until the very end. We already advised all our friends to never work with this company and we'll definitely avoid it in the future. I'm not fine with paying such high prices for such terrible prices. If it was a cheap company, I would have been more understanding.
Dana uit Utrecht 4 09 februari 2020
Advies
7
Creativiteit
10
Service
1
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
3
Prijsniveau
5
In het kort
Van winkel tot plaatsen heel goed
Ervaring
In de winkel kreeg een heel goede voorlichting en werd er goed meegedacht over mijn keuze. Tweemaal moest ik de datum verplaatsen en daar werd ook heel professioneel mee om gegaan en de oplossingen waren perfect. Plaatsing was top
John uit Amsterdam 8 04 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Onderscheidend wanneer het lastiger wordt
Ervaring
Vanaf het eerste moment dat wij binnen stapte bij Robert en Peter van Woninginrichting Aanhuis in de Arena hielpen de beiden heren ons met alle tijd en aandacht. Wat heel fijn is wanneer je een winkel binnenloopt is dat de verkopers niet direct boven op je duiken. Deze heren begrijpen dit maar al te goed, ze zijn niet opdringerig maar staan klaar bij vragen en bieden je een kop koffie aan. Gewoon klantenservice van het hoogste niveau. Verder zijn ze vakkundig en behulpzaam en namen ze de tijd om echt te luisteren naar wat we zochten. Hoewel ik vrij eigenwijs ben, liet Robert me toch inzien dat de vloer die ik zelf in gedachten had wellicht niet de beste optie zou zijn voor de ruimte en liet hij me gewoon, zonder pushen, allerlei dingen zien. Achteraf gezien ben ik hem heel erg dankbaar, want het resultaat is mooier dan ik had kunnen denken. Tot slot wat voor mij het meest belangrijke is is dit. We hebben bij vele winkels meubels gekocht voor ons nieuwe huis etc. Overal gaat wel iets mis, maar nergens werd het voor ons gevoel direct opgepakt en 'netjes' geregeld. Bij Robert werd het al opgelost voor er een probleem was en ook de vakmensen die de vloer kwamen leggen namen de tijd om te overleggen wat wij het mooiste vonden. Het probleem was namelijk dat in een vierkant ogende ruimte de muren geen van allen recht waren en dat hierdoor de Visgraat vloer scheef zou kunnen komen te liggen. De heren hebben echter de tijd genomen (ruim een uur) om alles goed te checken en het resultaat is dan ook fantastisch. Bij een volgende vloer / kast of wat dan ook zal Woninginrichting Aanhuis en met name Robert en Peter mijn en onze eerste keuze zijn. Heren Bedankt Ps. Het was ook nog eens lachen en gezellig.
Ryan Karhof uit Andijk 10 01 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies en afspraken worden nagekomen
Ervaring
Via Internet in contact gekomen met Aanhuis bij de Arena Boulevard. Mijn aanvraag voor een nieuwe PVC vloer werd snel opgepakt en binnen 1 dag had ik een offerte. Omdat de verbouwing bij onze woning uitliep werd de afgesproken planning niet gehaald en moest er meegedacht worden. Ook dit verliep erg prettig. Aanhuis stelde zich flexibel op en er kon op korte termijn een nieuwe afspraak worden ingepland waarmee wij erg waren geholpen. De montage van de vloer verliep vlot en professioneel, tussentijds werd goed contact gehouden waardoor het eindresultaat volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan. Ik zou Aanhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Frank uit Weesp 9 06 januari 2020
Advies
-
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Een prachtige vloer gelegd zonder problemen.
Ervaring
Goede communicatie en planning. De vloer is goed gelegd en afgewerkt door vriendelijke jongemannen, met goed advies vooraf aan huis.
Evelien uit Evelien 10 19 oktober 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Goede service, heldere communicatie & mooi resultaat, een echte aanrader
Ervaring
Bij Woninginrichting Aanhuis Villa Arena de volledige afwerking van onze nieuwbouwwoning laten doen. Begonnen met styling-advies. Vervolgens in een aantal gesprekken alle keuzes gemaakt tbv. - Stuccen van plafonds inclusief aanbrengen van plafondlijsten - Renovlies op de wanden - Alle wanden en plafonds verven - PVC op onze vloeren ( 3 verdiepingen ), waarvan visgraat op de begane grond. - Raamdecoratie voor het hele huis - Maatkasten op diverse plekken in huis Gedurende het hele proces heldere communicatie en oplossingsgericht wanneer zaken net even anders zijn dan gedacht. Echte vakmensen! Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
Robert Jan uit Weesp 10 18 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede behandeling en medewerking. Vakmanschap van Roy van Hout was top. Snel en netjes en perfect uitgezet.vervolg door Jesse goed opgepakt. Toilet was een struikelblok, maar is goed gekomen.
Marijke uit Amsterdam-ZO 9 07 april 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
We zijn echt geen familie of kennissen van iemand bij Aan Huis, maar we zijn perfect geholpen. Nieuw appartement keurig ingericht. De lift was stuk maar de mannen hebben alles naar boven getild en afspraken gemaakt zodat alles soepel verliep. Geen moment spijt en prima prijs/kwaliteit verhouding.
Jos uit Zaandam 10 08 januari 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Tot de levering alles prima. Maar toen alles geleverd en betaald was een stuk minder. De gordijnen hingen niet helemaal goed daar zou iemand voor komen vervolgens hoor je niets. Er wordt gezegd dat je terug gebeld wordt maar dat doen ze niet elke keer moest ik zelf bellen. Als je beld zijn ze heel vriendelijk maar inmiddels is het probleem na 10 weken nog niet opgelost . En moet ik er weer zelf achteraan bellen.
Wilma uit Amsterdam 7 09 december 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
6
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We zijn bijzonder prettig geholpen door Peter Koorndijk van dit filiaal en hij is heel flexibel omgegaan met het leveren en leggen. Het team dat de pvc vloer in visgraad heeft gelegd kwam op ons zeer professioneel en prettig over. We gaan nog ervaren hoe de vloer ons bevalt. Het staat erg mooi !
Thomas uit Amsterdam 9 10 september 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 23 juni 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Jammer dat ik toegezegde items niet heb mogen ontvangen. Toen ik er naar vroeg bij de werkmensen wisten die van niets, terwijl dit door de verkoper was beloofd. Ook heb ik het gevoel dat mijn pvc vloer niet naar behoren is afgewerkt. Ook kwam het bij mij niet professioneel over dat de werkmensen naar huis gingen zonder dat het werk naar behoren af was, zowel bij het behang als de vloer, waardoor 2 keer een herstel actie nodig was. Vooral de afwerking bij de stopcontacten was knoeiwerk. De kasten zijn super. Jammer dat er weinig keus was in het lamellen assortiment. Ook de oplevering was een teleurstelling. In elk geval niet zoals de verkopen het heeft doen voorkomen.
René uit Diemen 8 13 juni 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Bij thuiskomst was vakman al klaar en vertrokken. Op de vloer lagen nog veel snijresten van de pvctegels. Daarnaast zaten er nog erg veel lijmresten op de net gelegde vloer.
K uit Woerden 7 12 juni 2018
Advies
9
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
6
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Advies in de winkel was goed. Wij wisten al welk product we wilden hebben, maar er werd actief meegedacht over het budget en zonder moeite berekend wat de kosten zouden zijn in een lagere prijsklasse. Ik vond het opmeten heel professioneel. Er werd aandacht gegeven aan eventuele obstakels. Ook werd er nagedacht over de kleur van de armatuur en welke het beste zouden passen bij de kleur van onze kozijnen. Jullie werken effectief, zodat er door uitval van een klus er eerder bij ons de raamdecoratie gemonteerd kon worden. Aardige monteur die secuur zijn werk deed. Het is een investering, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en ervan overtuigd dat we hiervan vele jaren plezier zullen hebben.
Nina uit Amsterdam 9 13 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
In ons nieuwbouw appartement hebben wij div werkzaamheden laten uitvoeren o.a. wanden met glasvezel behang en laten sauzen . als vloer bedekking p.v.c. en één linnenkast op maat laat te maken door Aanhuis Met hun relatie Allure op maat kasten. Met al deze verzorging door Aanhuis villa-Arena kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij uitermate te vrede zijn met het behaalde resultaat . Vakmanschap voor alle uitvoeringen is hoogwaardig..
Tineke & Bert uit Assendelft 9 17 november 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Vloeren en schilderwerk goed vakmanschap Helaas laten communicatie en " nazorg" te wensen over. E-mails worden niet beantwoord. Woninginrichting aanhuis moet volgens ons net óntzorgen maar wij moeten er steeds zelf achter aan Niet tevreden over raamdecoratie. Helaas erg teleurgesteld
anoniem uit 5 21 oktober 2017
Advies
4
Creativiteit
3
Service
4
Assortiment
7
Kwaliteit
6
Vakmanschap
6
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
kim uit utrecht 10 13 september 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer tevreden met Woninginrichting aan Huis. Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle muren laten behangen met renovlies (glasvezel) behang en laten verven. Daarnaast hebben wij de plinten en raambekleding laten verzorgen door Woninginrichting aan huis. Het behang is perfect en naadloos opgeleverd. Verschillende vrienden en kennissen zagen absoluut niet dat het behang was. Schilderwerk was uitstekend. Bij de raambekleding waren wat maten niet goed ingemeten, maar dit wordt goed opgepakt en wij krijgen nieuwe raambekleding met de juiste maten. Dit komen zij weer voor ons ophangen. De prijzen zijn wat aan de hogere kant, echter maakt de klantvriendelijkheid, vakmanschap, bereikbaarheid en service dit het helemaal goed. Creativiteit ingevuld op n.v.t. omdat wij zelf duidelijke wensen hadden en zij hier in mee gegaan zijn. Wel advies gekregen in wat wel en niet te doen!
Robin uit Hoofddorp 9 07 september 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
vriendelijk en deskundig!
Bert uit Huizen 9 25 augustus 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Meer dan uitstekende service en flexibiliteit. Zijn erg blij met het eindresultaat. Hartelijk dank!!
sandra uit de kwakel 8 20 augustus 2017
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede service en voorlichting in de winkel. Slordig met de teruggave van de sleutels door de monteurs en de monteurs hadden niet al hun restmateriaal meegenomen.
L. uit A'dam 8 08 augustus 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
pvc vloer tevreden plinten werd met franse slag af gehandeld verkoop uitstekend goede voorlichting enz. kast perfect en ook die monteur prima
h.g.m. uit hilversum 8 28 juli 2017
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
5
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Top hoor! Zeker het meedenken van Robert was top! Een aanrader
Lilian uit Amsterdam 9 28 juli 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies gekregen bij de vestiging, kast thuis nogmaals opgemeten door een medewerker en nog iets ter verbetering aangepast, keurig op locatie afgeleverd en heel snel en professioneel gemonteerd
anoniem uit 9 05 juli 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Over het algemeen zijn wij super tevreden met het pakket wat wij hebben aangeschaft bij woninginrichting aanhuis. Er waren wat kleine problemen en vertragingen, maar al met al, is dit wel netjes opgelost. Qua kosten zullen we ongetwijfeld meer hebben betaald dan als je per stuk de goedkoopste aanbieder hebt, maar qua communicatie was dit zeker ideaal. 1 aanspreekpunt voor alle vragen, opmerkingen en evt. klachten. We onthouden dit zeker voor in de toekomst :-)
Mathijs uit Hoofddorp 8 05 juli 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vanaf het eerste gesprek direct een goed gevoel! Service en meedenken met de klant staan duidelijk hoog in het vaandel. Een ruim assortiment met kwaliteit spullen. Een aanrader indien het inrichten/opknappen van een woning door verschillende vaklui gecoördineerd moet worden!
Jasper uit 8 23 juni 2017
Advies
9
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies en prettig bereikbaar bij vragen. passing Marmoleum anders dan verwacht. uiteindelijk goed gecorrigeerd. klantvriendelijk bedrijf
Robert uit Amsterdam 8 23 juni 2017
Advies
9
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Al twee keer eerder gordijnen gekocht bij dit filiaal, maar deze keer een wat minder fijne ervaring. Na 4-5 weken te hebben gewacht heb ik gebeld. Bleek dat het formulier onderop de stapel terecht was gekomen. Na weer 4 weken te hebben gewacht, zonder gehoor, maar weer gebeld. We hebben een afspraak gemaakt om de gordijnen te plaatsen. Thuis heb ik 2,5 uur gewacht en maar weer gebeld, waar ze bleven. Bleek dat ze vergeten waren af te bellen. Uiteindelijk drie weken na deze mis-afspraak werden de gordijnen geplaatst. Echter met het plaatsen zijn er extra, verkeerde, gaten in het plafond geboord. Of ik vul-spul had voor in de muur. Dat had ik niet, dus de meneer ging naar de gamma. Hier ging logischerwijs veel tijd overheen, waardoor ik mijn afspraak opnieuw moest verzetten op kantoor. Kortom, niet helemaal tevreden. Zeker aangezien het de gordijnen voor de baby kamer waren, waar ik nu lang op heb moeten wachten. Ik hoor graag uw reactie.
Michelle uit Amsterdam 6 21 juni 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
3
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
4
Levertijd
1
Prijsniveau
6
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Wil je zo vriendelijk zijn de monteur terug te laten komen e.e.a. op te lossen. Alvast bedankt.
D uit Muiderberg 4 24 mei 2017
Advies
7
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
2
Levertijd
8
Prijsniveau
3
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
In het voorjaar van 2014 hebben wij een PVC vloer van 63,5 m2 laten leggen door Woninginrichting-AANHUIS, vestiging Arena Boulevard. Qua prijs was dit op dat moment een fikse investering. Maar nu inmiddels 3 jaar later kunnen wij alleen maar vaststellen dat dit een hele goede investering is geweest. Iedere dag genieten wij van onze prachtig en vakkundig gelegde PVC vloer, die amper onderhoud behoeft (even een Swiffertje eroverheen en de vloer is weer stofvrij), maar er gewoon ook prachtig uitziet. Jaren ervoor stoorden wij ons aan de geleidelijk kaler wordende wollen vloerbedekking op plekken waar veel werd gelopen. Nu zien wij elke dag een prachtig blijvende vloer en het ziet ernaar uit dat deze er over 20 jaar nog ligt, want hij slijt gewoonweg niet. Wij hebben destijds ons beider vakantiegeld en extra's erin geïnvesteerd, maar een jaar niet met vakantie weegt nog altijd dubbel en dwars op tegen het dagelijks plezier van onze mooie PVC vloer. En wat hier superbelangrijk is: de vloer is in 2 legdagen werkelijk vakkundig gelegd want als er geen rekening wordt gehouden met krimpen/uitzetten dan kunnen PVC delen gaan bollen en loslaten. Na het leggen was dit in een bepaald hoekje bij een of twee PVC delen het geval. Even gebeld en diezelfde week was het stukje aangepast en opnieuw gelegd. Daarna geen enkel probleem meer. Wij geven Peter Koorndijk en zijn club van Woninginrichting-AANHUIS Arena Boulevard graag een "warme douche" omdat zij hun beloftes van destijds meer dan hebben waargemaakt. Kom daar bij onze politieke partijen maar eens om! Maar dat is weer een heel ander verhaal...
Rien uit Amsterdam 9 04 maart 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We zijn in de winkel uitstekend door Robert geadviseerd op een rustige en ongedwongen manier. De snelheid, kwaliteit en flexibele opstelling van alle heren is een grote plus. We raden bekenden zeker Wooninrichting-aan-huis Villa Arena aan!
Martin uit Oostzaan 9 11 december 2016
Advies
9
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Onze ervaring is uitstekend. Alles is precies conform afspraak geleverd, op tijd en met veel vakmanschap uitgevoerd. Zowel de schilder als de stoffeerder waarom pure vakmensen; vriendelijk, werkten netjes en hielden zich aan afspraken. Ook dachten ze met ons mee om de meest passende oplossing te vinden. Het resultaat is dan ook schitterend en naar volle tevredenheid! Het contact met Peter en Robert van Wooninrichting aan Huis villa arena was daarnaast ook zeer plezierig. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen, waren zeer betrokken bij de uitvoering, dachten met ons mee en deden niet moeilijk als er toch nog iets gewijzigd/aangepast moest worden. Kortom, top service, uitstekende kwaliteit en een prachtig resultaat dat niet onder doet voor een VT wonen make-over!
Chris uit Amsterdam 9 07 december 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Behangen en Raamdecoratie. Wij hebben uitstekende ervaringen opgedaan met woninginrichting aan huis in Villa Arena. De verkoper, Joost Wilmer (onthoud de naam), heeft ons niet alleen buitengewoon service-minded geholpen maar dacht in"oplossingen" En zo hoort het ook! Helaas kom dat vandaag de dag weinig meer tegen. Snelle actie en efficiënte terugkoppeling op openstaande vragen. Helaas is Joost overgeplaatst naar Rotterdam-Alexandrium, fijn voor de Rotterdammers
J. uit Bloemendaal 9 04 december 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede service en communicatie met anderen!! Zeer klantgericht
Joop en Lucie uit Bloemendaal 8 25 november 2016
Advies
7
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Echt een aanrader! Robert en zijn team hebben ons fantastisch geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis. Flexibel, klantgericht en vakkennis zijn termen die bij Villa Arena passen.
Jeroen uit Diemen 10 06 november 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Fam. uit Heemstede 10 05 oktober 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ans uit Amsterdam 8 01 september 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Prettig en vakkundig geholpen. Wij zijn heel tevreden
Karin uit Santpoort 10 07 augustus 2016
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vakkundig advies. Snelle en goede afhandeling
T uit Amsterdam 9 14 juli 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer prettige ervaring met woninginrichting aanhuis. Ze hebben voor ons nieuwe huis alle muren behangen en geschilderd, alle vloeren gelegd en een prachtige kast op maat in de slaapkamer aangelegd en ook de communicatie over het nawerk is zeer prettig verlopen.
Michel uit Utrecht 8 23 juni 2016
Advies
8
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed en vakkundig advies. Klantvriendelijk en geduldig.
anoniem uit Amsterdam 8 13 juni 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
M. uit Haarlem 9 03 juni 2016
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Inloopkast is netjes in elkaar gezet en ziet er goed uit. Monteur heeft goed gewerkt. Het coördineren van de afspraken rond levering materialen en levering daarvan verliep wat moeizaam, verder tevreden klant.
Karin uit Amsterdam 7 29 mei 2016
Advies
7
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Door het goede advies en de snelle offerte konden we snel zaken doen. De goede ervaringen van het begin werden herhaald bij de aflevering en montage. Ook het afstemmen van data liep erg soepel.
Nely uit Amsterdam 8 27 mei 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
PVC vloer besteld hier. Ondanks dat er het eea gebeurd is buiten de macht van beide partijen is er een perfecte oplossing gekomen en ligt hier een prachtige vloer. Zowel medewerkers in de showroom, de man die kwam egaliseren als de laatste die kwam leggen zijn stuk voor stuk communicatief sterk en gelukkig ook vakmannen. Ben zeer tevreden!
Steven uit De Meern 9 18 mei 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekend advies bij de keuze van vloer en schilderwerk. Uiteindelijk gaat het om de uitvoering. Deze was top! Mooi schilderwerk en behang. Vloer is perfect gelegd.
Erich uit Heemskerk 9 03 mei 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De inloopkast voldoet zeker aan onze verwachtingen: mooi, praktisch en ruim. Tevreden klant!
anoniem uit 8 25 april 2016
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 23 april 2016
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Onze nieuwbouwwoning laten inrichten door Woninginrichting-aanhuis Villa Arena. Adviseurs met veel kennis en goede adviezen. De stoffeerders en monteurs waren vakkundig en gingen zorgvuldig te werk. Zeker een aanrader!
R. de Bruijne uit Ouderkerk aan de Amstel 9 22 april 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We waren erg blij met alle goede adviezen van !oost!
Annekee uit 9 05 april 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Uitermate professionele mensen met veel kennis & ervaring. Vanaf het advies en de offerte tot het snelle leveren en leggen ronduit geweldig. Erg blij met de service, de flexibiliteit en de hoge kwaliteit van zowel de producten als het afgeleverde werk. Zeer correcte uitvoerders die punctueel zijn en ook een stapje meer willen doen voor het mooiste resultaat. Ik raad iedereen aan bij Woninginrichtigaanhuis.nl te kopen.
Richard uit Kaag 10 31 maart 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Het kostte wat, maar erg de mensen van Woninginrichting-aanhuis waren erg flexibel en gericht op het leveren van een goed resultaat. En die mag er zijn: prachtige kast en duetten.
Jan-Joost uit Amsterdam 9 21 maart 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Woninginrichting-aanhuis Villa Arena heeft haar verwachtingen bij mij waargemaakt door goede service te leveren. Ik heb op 10-08-2015 een oordeel van 4,4 gegeven, omdat mijn vloer gebreken vertoonde. Joost en Peter van locatie Villa Arena gaven direct aan dat zij door zouden gaan totdat de kwaliteit goed is en ik als klant tevreden ben. Dat hebben zij gedaan! In oktober 2015 is mijn klik-pvc vloer voor de helft losgehaald en met zorg opnieuw gelegd. Dit bleek nog niet het juiste effect op te leveren, door problemen met het materiaal. Zij kwamen na overleg met de leverancier van de vloer met het verlossende woord dat de gehele vloer incl. ondervloer vervangen werd. Eind januari 2016 is de gehele vloer vervangen onder leiding van Remco. Dat is erg vakkundig uitgevoerd. Al met al heeft het gehele proces een langere doorlooptijd gehad dan ik vooraf verwachte, maar Peter en Joost hebben zich de gehele periode voor mij ingezet, mij goed op de hoogte gehouden en het resultaat geleverd dat zij beloofden. Ik ben erg tevreden met de geleverde service. Zij staan garant voor een uitstekend eindresultaat. Naast de vloer hebben zij in juni 2015 ook mijn muren behangen met renovatievlies en gesaust. Dat was direct erg mooi en niet van stucwerk te onderscheiden. En zij hebben duettes en verduisterde gordijnen in de slaapkamer opgehangen van goede kwaliteit. Als ik nog iets nodig heb kom ik zeker weer even langs voor advies en een offerte. Wat mij betreft een aanrader.
Michael uit Zaandam 8 20 februari 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Het plannen en opmeten ging nogal chaotisch maar Sandro die de vloer kwam leggen was op en top vakman en heeft fatastisch werk geleverd.
Dagmar uit Amsterdam 8 07 januari 2016
Advies
7
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij bevelen zeer zeker Woninginrichting aan huis aan, vanwege de algehele service die wordt verleend, van begin tot eind. En vooral goede ervaring met de service als het product niet gewenste kwaliteit bleek te zijn. Hier dragen ze een goede oplossing voor aan
Yurt uit Oostzaan 8 10 november 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Niet de goedkoopste voor ons gevoel, maar zeer prettig geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Smsje, belletje, alles om informatievoorziening goed te doen. Echt erg fijn. Zullen het zeker aanraden bij vrienden, familie en/of kennissen. Met name Joost bedankt voor alle service, maar ook diegene die vloer gelegd heeft (Gert-Jan? uit Zwolle). Wat een prachtige vloer is het geworden.
Erik uit Weesp 8 06 november 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Op zoek naar een pvc vloer en vloerbedekking voor in onze nieuwe woning. Zo zijn wij bij meerdere winkels binnen geweest, maar helaas niet overal direct serieus benaderd. Waarschijnlijk gezien onze leeftijd (midden 20) hebben winkelmedewerkers niet het idee dat hij serieus zijn en daadwerkelijk willen kopen. Toen wij bij Aanhuis in Arena binnen kwamen werden wij direct heel vriendelijk geholpen door Joost. Hij heeft ons perfect ingelicht, een goede offerte gegeven en ons de tijd gegeven om er over na te denken. Toen wij een tijd later terug kwamen om de vloer te gaan kopen werden wij toen wij de winkel binnenstapte meteen herkend en aangesproken door Joost. Hier voelde wij ons zeer prettig bij en zo zijn wij die dag ook snel tot overeenstemming gekomen. Het inmeten van de vloeren kon binnen enkele dagen plaatsvinden en de afspraak voor het leggen van de vloeren hebben wij in overleg gemaakt. Op de afgesproken datum zijn er twee mannen aan de slag gegaan met onze vloer. Wij zijn zeker te spreken over deze werkmannen. Snel en kundig, maar ook zeker meedenkend. Aangezien wij onze pvc vloer in visgraatpatroon gelegd wilden hebben was het voor ons erg fijn dat zij met ons mee dachten over hoe dit het mooiste uit kwam. Zo hebben wij samen besloten hoe het patroon het beste uitkwam. Ook Joost denkt zeer goed mee, zo kwam hij met het idee om de vloerbedekking op de trappen pas te plaatsen zodra wij daadwerkelijk verhuisd waren zodat niet iedereen hier over heen loopt met schoenen. Ideaal en toch zelf nooit aan gedacht. Inmiddels zijn wij ook voor de zonwering teruggegaan naar Aanhuis in Arena, waar wij ook zeer positief over zijn. Een goede prijs, de zelfde week nog inmeten en alles wordt geregeld. Al met al zeer positief over Aan huis en zeker aan te raden!
Nick uit Hoofddorp 10 03 november 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloeren zien er heel mooi en natuurlijk uit en zijn keurig gelegd op de gewenste dag.
Zehra uit Amsterdam 8 07 oktober 2015
Advies
7
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
vakkundig en vriendelijk personeel in de zaak. neemt de tijd en geeft je een goed gevoel. alles is mogelijk en kan gerealiseerd worden. de schilders, stoffeerders en ander vaklui wat in over de vloer heb gehad . waren van grote klasse. wachten op je levering duurt altijd lang. mocht ik in de toekomst nog wat nodig hebben ga ik zeker terug..
dick dimitri uit 9 07 oktober 2015
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Het contact, advies en service in de winkel is prettig, kundig en plezierig. Het materiaal is goed en van hoogwaardige kwaliteit. Het vakmanschap en de afwerking in mijn woning laat behoorlijk te wensen over en doet afbreuk aan de kwaliteit van het materiaal. Er is gewerkt met te weinig zorg, creativiteit en kunde. Voor mij is kwaliteit en vakmanschap ook dat het in 1 keer goed opgeleverd wordt zonder zorgen voor de klant. Er wordt nog een volledige hersteldag gepland. Hopelijk worden de gemaakte beloften en het hoge prijsniveau daarmee alsnog waargemaakt. Ik wacht het met positieve gedachten af. Vooralsnog is het een onvoldoende.
anoniem uit 4 10 augustus 2015
Advies
7
Creativiteit
3
Service
5
Assortiment
8
Kwaliteit
3
Vakmanschap
1
Levertijd
6
Prijsniveau
3
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Tatiana uit Amsterdam 9 08 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vloeren zijn erg mooi gelegd, echter blekekn er zaken niet inbegrepen te zijn welke wel in de winkel besproken waren. Daarnaast was er ook lak beloofd voor de vector putten welke nog niet is geleverd
Rinze uit Naarden 8 04 augustus 2015
Advies
7
Creativiteit
8
Service
6
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
6