Reviews Apeldoorn

Gemiddeld: 9,1 / 36 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Professioneel en kwalitatief zeer goed.
Ervaring
Vandaag alle zonwering geplaatst. Zeer tevreden. Mannen keurig op tijd volgens afspraak. De plaatsing ging netjes evenals het opruimen. Pluim verdiend jongens. In de winkel zijn we keurig geholpen door Silke. Ook de wijziging in de offerte was geen probleem voor haar. Top!! Ik kan dit bedrijf in Apeldoorn zeer aanbevelen. Prettig in de omgang met ons. Dank voor alle goede zorg...... laat de zon maar komen.
J.B.J. Luttikhuis uit Apeldoorn 9 03 mei 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Top service!
Ervaring
Wij zijn heel erg blij met onze mooie nieuwe vloeren. Aanhuis heeft bij ons in de keuken- bijkeuken en de gehele bovenverdieping PVC vloeren gelegd. Onze ervaring met Aanhuis zijn alleen maar positief. Goed advies, deskundige/ vriendelijke monteurs en afspraken worden nagekomen. Voor toekomstige aankopen mbt woninginrichting/stoffering zullen wij zeker weer naar Aanhuis gaan.
Maaike Bosman-Klarenbeek uit Apeldoorn 10 21 april 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
ontzettend blij met resultaat
Ervaring
ben erg blij met bedrijf . hele huis is gedaan. prachtig geworden. ontzettend fijn om een vast contact persoon te hebben. ze maken hele planning. merve en sylke jullie bedankt voor alles zeker ook voor jullie tijd. verder willen we jos bedanken. altijd secuur in zijn werk en stond altijd open als iets niet helemaal oke was Henry en Anneke
Henry en Anneke uit Apeldoorn 10 20 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie producten en vakkundig personeel
Ervaring
WIAH heeft een breed aanbod met goede producten. Denken mee bij de inrichting van je huis. Het personeel is vriendelijk en vakkundig, en tot op het laatst betrokken bij de afronding.
Piet uit Apeldoorn 8 30 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Gewoon erg goed in war en hoe ze het doen
Ervaring
Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering hebben wi als erg prettig ervaren. De medewerkers waar wij mee van doen hebben gehad hebben kennis van zaken Weten ze het niet dan wordt het uitgezocht Er wordt helder gecommuniceerd Er wordt netjes en schoon gewerkt en er is oog voor de omgeving Al met al een bedrijf wat zeer aan te bevelen is
Jaap uit Apeldoorn 8 18 februari 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Deze unieke vloer was het wachten waard.
Ervaring
tussen de lockdown door via een afspraak de vloer uitgezocht voor onze nieuwe keuken. De levertijd was door gebrek aan grondstoffen langer, maar nu hij erin zit zijn we superblij met het resultaat
Houkje uit Hibma 8 18 februari 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Goede en prettige ervaring met deze professionals.
Ervaring
Heel gelukkig met onze nieuwe gordijnen! Wens: natuurlijk, lichtdoorlatend, zacht, vloeiend, fris, mooie lichtfiltering. Dat is allemaal gelukt. Fijne samenwerking, goed advies, steeds alle tijd, prima communicatie, afspraken nagekomen. Ook over de vakkundige montage zeer tevreden. Professionele en klantvriendelijke mensen bij Aanhuis Apeldoorn.
Marjon uit Apeldoorn 8 11 februari 2022
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Professioneel, hoge kwaliteit en goede services
Ervaring
Prima geholpen en geadviseerd in de winkel. Vakkundige en snelle montage.
Peter uit Apeldoorn 10 04 februari 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Goede kwaliteit en vlot geregeld.
Ervaring
Telefonisch een afspraak gemaakt om langs te komen bij Woninginrichting-aanhuis.nl om nieuwe vouwgordijnen voor onze keuken uit te zoeken. Vervolgens goed en vriendelijk geholpen, daarna bij ons thuis nog opgemeten door Woninginrichting-aanhuis.nl en daarna al een vlotte levering (na ongeveer 5 weken) van de gordijnen die netjes bij ons opgehangen werden. Goede kwaliteit voor een prima prijs en in de winkel heel klantvriendelijk. Afspraken werden nagekomen. We willen Woninginrichting-aanhuis.nl hartelijk bedanken voor het eindresultaat.
Eline Wiegman - van Barneveld uit Apeldoorn 8 20 december 2021
Advies
10
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Prachtig resultaat heel professioneel
Ervaring
Heel blij met jullie adviezen en het eindresultaat
Pauline uit Apeldoorn 10 06 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede keuze
Ervaring
Na lang speuren en het lezen van recensies, kozen we voor Woninginrichting Aanhuis in Apeldoorn. Een goede keuze. In de winkel werden we prima geholpen. De correspondentie daarna verliep goed. Het inmeten en het ophangen ging zeer deskundig. We zijn heel erg blij met onze inbetween- en overgordijnen. De levertijd vonden we wel wat aan de lange kant, maar dat was helaas niet anders. Als we binnenkort klaar zijn met de achterkant van onze woning, gaan we weer naar Woninginrichting Aanhuis.
Ineke uit Apeldoorn 9 01 december 2021
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
We zijn zeer prettig en goed geadviseerd en geholpen
Ervaring
We hebben deskundig advies gehad bij het bezoek aan de winkel. We kregen ook alle tijd om ons te oriënteren. Ook werd ruim de tijd genomen om ons voor te lichten. De werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Ook werd er keurig opgeruimd. Kortom; we zijn tevreden.
Hans van der Most uit Apeldoorn 9 23 november 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
vakmensen leveren vakwerk
Ervaring
voor onze horren, gordijnen en tapijt hebben we een bijzonder prettige en vakkundige ervaring met Aanhuis De Jong in Apeldoorn
Haroud uit Apedoorn 9 08 november 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Afspraken goed en op tijd nagekomen
Dick uit Apeldoorn 8 06 november 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Vakkundig en vriendelijk
Ervaring
Als gevolg van de verhuizing hebben wij vele zaken laten uitvoeren door Aanhuis. PVC-vloer, jaloezieën en gordijnen. Alles zeer goed uitgevoerd. Contact met de winkel was perfect, zoals ook met de monteurs. Goed, de bouwmarkt is wellicht goedkoper. Maar is niet te vergelijken. Zeer aan te bevelen!! Levertijd was weliswaar niet kort, maar daar kon men niets aan doen.
Dick uit APELDOORN 10 10 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Prima werk! De trap is als nieuw.
Ervaring
De stoffeerder heeft goed werk geleverd. Binnen een dag was alles klaar en opgeruimd. Het enige minpuntje was dat de renovatie enkele keren uitgesteld moest worden.
Jan Wolters uit Apeldoorn 8 07 september 2021
Advies
8
Creativiteit
6
Service
6
Assortiment
8
Kwaliteit
6
Vakmanschap
10
Levertijd
4
Prijsniveau
8
In het kort
Met het verduisterend rolgordijn is het fijn donker in de slaapkamer.
Ervaring
‘s Ochtends had ik al vroeg (ondanks de gordijnen) te veel licht in mijn slaapkamer. Het verduisterend rolgordijn is een keurige en fijne oplossing. Niet pikdonker, maar aangenaam.
Carola uit Apeldoorn 10 04 augustus 2021
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Blij dat ik voor Aanhuis heb gekozen.
Ervaring
Ik wilde nieuwe vloerbedekking op mijn slaapkamer. Ben alleenwonend en afhankelijk. Een goed advies was het begin. Daarna alleen maar nog blijer geworden. Afspraak is afspraak bij Aanhuis, wel zo prettig. Precies op tijd aan de deur, alles werd uit- en later weer ingeruimd en het tapijt lag er strak een puntgaaf bij. Alles was opgeruimd, niet één pluisje tapijt dat achterbleef. Ieder zijn vak, maar dit is VAKWERK. Dank voor de service, tot de voldoende keer!
Riet uit Apeldoorn 10 03 augustus 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooi werk geleverd volgens afspraak
Ervaring
Het egaliseren en leggen van de PVC vloer inclusief plinten is keurig uitgevoerd volgens afspraak. Op het laatste moment konden wij nog de plinthoogte die aanvankelijk 9 cm was veranderen in 7 cm omdat onze kasten anders niet over de plint pasten. (Men had ons bij de maken van de offerte wel kunnen wijzen op dit probleem). Prettig personeel!
Ron uit Apeldoorn 9 24 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Blij met mijn raambekleding
Ervaring
Mooie materialen en ondanks wat langer wachten vanwege Corona zeer de moeite waard en blij met de plaatsing. Alles naar wens en zeer goede kwaliteit
Geertje uit Apeldoorn 9 17 juli 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
9
In het kort
Keurig geholpen bij de keuze en plaatsing van onze stalen deuren
Ervaring
Prima geholpen, goede service en communicatie
Herman uit Apeldoorn 10 09 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Werd in de winkel goed geholpen met overgordijnen uitzoeken. Werden netjes opgehangen, helaas was de lengte niet helemaal goed. Dit is keurig opgelost.
Van mourik uit Apeldoorn 9 29 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Keurig vakmanschap
Ervaring
Met 2 man heel netjes gewerkt om onze op maat gemaakte deur en kozijn te plaatsten
Fred uit Jansen 10 02 april 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Als het om maatwerk vraagt!
Ervaring
Door dit bedrijf een inloopkast laten ontwerpen en bouwen. Prima resultaat. Uitgebreide keuze in materialen, kleuren en uitvoeringen. Het 1e gesprek met de interieuradviseur was minder; matig advies en afspraken niet nagekomen. Dit is in een 2e gesprek met een andere adviseur meer dan goed gemaakt. De inbouw verliep vlekkeloos mede door het deskundige en vriendelijke montage team. Aan te bevelen!
B.J. uit Apeldoorn 8 22 februari 2021
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Snelle levertijd
Ervaring
Na inmeten, ging de levering snel
Johannes uit Apeldoorn 10 24 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Zo’n vijf maanden geleden hebben we nieuwe vloerbedekking op de trap en de hele bovenverdieping laten leggen. Elke dag loop ik er met plezier overheen. De kwaliteit van het tapijt is goed en ook over het leggen en de service van aan Huis ben ik zeer tevreden.
Briet uit Apeldoorn 9 27 september 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles correct uitgevoerd.
C uit Apeldoorn 10 05 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend uitgevoerd
Ervaring
Goede service en snelle levering.
Irene uit Apeldoorn 10 28 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Wij zijn erg tevreden
Ervaring
De medewerking met Vasthuis ivm onze planning was erg plezierig. De medewerkers waren hulpvaardig en erg netjes.
Evert Jan uit Apeldoorn 9 26 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Veel aandacht voor de klant goede producten.
Ervaring
Voor onze woning diverse gordijnen en raamoplossingen gekocht bij de vestiging in Apeldoorn. Op afspraak werkt het beste; dan is er ruim de tijd en werd op een enthousiaste en zeker plezierige wijze door alle wensen en ideeën voor onze woning gelopen. Het resultaat is een mooie toevoeging aan onze woning: mooie gordijnen en andere raamdecoratie/verduistering. Helaas bleek bij de levering dat er iets met een product niet in orde was. De medewerkers van Woninginrichting-aan huis hebben dit perfect met de fabrikant opgelost. Ook wilden wij naderhand nog wat toevoegen aan ons inrichting en ook al was dat een klein bedrag, werd dat goed en vlot opgepakt en gerealiseerd.
Alex uit Apeldoorn 9 10 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Sympathieke en klantgerichte vakmensen die prachtig werk afleveren
Ervaring
In onze zoektocht naar een bouwafwerkbedrijf is onze keus gevallen op Aanhuis omdat wij tijdens het opstellen van de factuur al hele goede adviezen kregen van Silke. Silke maakte gelijk ook een planning voor de verschillende werkzaamheden zodat wij feitelijk "ontzorgd" werden, hetgeen wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Verder complimenten voor vakmensen Guus, René, Marcel en Myrthe !!
Jasper uit Deventer 10 09 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en vakkundig.
Ervaring
Goed geholpen en netjes geplaatst.
Dianne uit Apeldoorn 8 09 augustus 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top service!
Ervaring
Uitgebreid advies in de winkel gekregen. Gemoedelijk en eerlijk advies. Vervolgens is de visgraat pvc vloer prachtig gelegd met duettes/gordijnen. De beschadigde rail werd meteen opnieuw besteld en snel gemonteerd. Al met al. Top service!
Sanne uit Apeldoorn 10 30 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Afspraak is afspraak.
Ervaring
Als je met aan huis.nl afspraken maakt, worden deze nagekomen. Mocht er (zoals in ons geval) iets verkeerds bij de levering zitten, dan is de oplossing in overleg met de klant snel gevonden, en keurig uitgevoerd. Kortom, afspraak is afspraak.
A. Terpstra uit Klarenbeek 8 22 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Prachtige traploper en vakkundig gelegd.
Ervaring
In de winkel het tapijt in een chique kleur taxus groen uitgezocht. Vervolgens is enige tijd later het tapijt vakkundig door een ervaren stoffeerder in traplopers gelegd. Het eindresultaat mag er zijn!
Nick uit Schouren 8 18 maart 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
In een woord: top!
Ervaring
Wij hebben de volledige stoffering van onze slaapkamer via filiaal Apeldoorn geregeld, we konden goed slagen door het ruime assortiment. Goede adviseuses, afspraken worden nagekomen. De PVC vloer is uitstekend gelegd. De gordijnen zijn zeer mooi opgehangen in een lastige erker, goed advies ook van de monteur. Ook hebben we het behang gekocht, goede kwaliteit waar wij, als amateurs, keurig mee konden behangen.
Michel uit Apeldoorn 9 12 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7