Reviews Apeldoorn

Gemiddeld: 9,2 / 12 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Snelle levertijd
Ervaring
Na inmeten, ging de levering snel
Johannes uit Apeldoorn 10 24 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Zo’n vijf maanden geleden hebben we nieuwe vloerbedekking op de trap en de hele bovenverdieping laten leggen. Elke dag loop ik er met plezier overheen. De kwaliteit van het tapijt is goed en ook over het leggen en de service van aan Huis ben ik zeer tevreden.
Briet uit Apeldoorn 9 27 september 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles correct uitgevoerd.
C uit Apeldoorn 10 05 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend uitgevoerd
Ervaring
Goede service en snelle levering.
Irene uit Apeldoorn 10 28 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Wij zijn erg tevreden
Ervaring
De medewerking met Vasthuis ivm onze planning was erg plezierig. De medewerkers waren hulpvaardig en erg netjes.
Evert Jan uit Apeldoorn 9 26 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Veel aandacht voor de klant goede producten.
Ervaring
Voor onze woning diverse gordijnen en raamoplossingen gekocht bij de vestiging in Apeldoorn. Op afspraak werkt het beste; dan is er ruim de tijd en werd op een enthousiaste en zeker plezierige wijze door alle wensen en ideeën voor onze woning gelopen. Het resultaat is een mooie toevoeging aan onze woning: mooie gordijnen en andere raamdecoratie/verduistering. Helaas bleek bij de levering dat er iets met een product niet in orde was. De medewerkers van Woninginrichting-aan huis hebben dit perfect met de fabrikant opgelost. Ook wilden wij naderhand nog wat toevoegen aan ons inrichting en ook al was dat een klein bedrag, werd dat goed en vlot opgepakt en gerealiseerd.
Alex uit Apeldoorn 9 10 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Sympathieke en klantgerichte vakmensen die prachtig werk afleveren
Ervaring
In onze zoektocht naar een bouwafwerkbedrijf is onze keus gevallen op Aanhuis omdat wij tijdens het opstellen van de factuur al hele goede adviezen kregen van Silke. Silke maakte gelijk ook een planning voor de verschillende werkzaamheden zodat wij feitelijk "ontzorgd" werden, hetgeen wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Verder complimenten voor vakmensen Guus, René, Marcel en Myrthe !!
Jasper uit Deventer 10 09 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en vakkundig.
Ervaring
Goed geholpen en netjes geplaatst.
Dianne uit Apeldoorn 8 09 augustus 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Top service!
Ervaring
Uitgebreid advies in de winkel gekregen. Gemoedelijk en eerlijk advies. Vervolgens is de visgraat pvc vloer prachtig gelegd met duettes/gordijnen. De beschadigde rail werd meteen opnieuw besteld en snel gemonteerd. Al met al. Top service!
Sanne uit Apeldoorn 10 30 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Afspraak is afspraak.
Ervaring
Als je met aan huis.nl afspraken maakt, worden deze nagekomen. Mocht er (zoals in ons geval) iets verkeerds bij de levering zitten, dan is de oplossing in overleg met de klant snel gevonden, en keurig uitgevoerd. Kortom, afspraak is afspraak.
A. Terpstra uit Klarenbeek 8 22 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Prachtige traploper en vakkundig gelegd.
Ervaring
In de winkel het tapijt in een chique kleur taxus groen uitgezocht. Vervolgens is enige tijd later het tapijt vakkundig door een ervaren stoffeerder in traplopers gelegd. Het eindresultaat mag er zijn!
Nick uit Schouren 8 18 maart 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
In een woord: top!
Ervaring
Wij hebben de volledige stoffering van onze slaapkamer via filiaal Apeldoorn geregeld, we konden goed slagen door het ruime assortiment. Goede adviseuses, afspraken worden nagekomen. De PVC vloer is uitstekend gelegd. De gordijnen zijn zeer mooi opgehangen in een lastige erker, goed advies ook van de monteur. Ook hebben we het behang gekocht, goede kwaliteit waar wij, als amateurs, keurig mee konden behangen.
Michel uit Apeldoorn 9 12 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7