Reviews Den Bosch

Gemiddeld: 8,8 / 31 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
perfecte garantie
Ervaring
De remmetjes van mijn 7 jaar oude jaloezieen waren kapot. Toch werd er iemand langs gestuurd om te kijken wat er aan de hand was. Binnen een week werden er nieuwe remmetjes geleverd. Bij wijze van coulance voor de helft van de prijs. Dat waren alle kosten.
theo smits uit den bosch 10 17 september 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Top.
Ervaring
Aardig, professioneel en komen hun afspraken na.
Anna-Petra uit Vught 10 14 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
TOP
Ervaring
Onze ervaring met de adviseurs van woninginrichting aanhuis is in één woord TOP. Er werd met ons meegedacht, prettig samen gewerkt en geen enkele vraag was te gek of teveel. Het resultaat was boven verwachting en het contact meer dan klantvriendelijk en ook gewoon gezellig. Als we weer iets nodig hebben weten we waar we terecht kunnen.
Willianne uit Ravenstein 10 06 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima service en goede kwaliteit
Ervaring
We hebben zowel vloeren / plinten als gordijnen / horren bij woninginrichting aanhuis geregeld. Het grote voordeel is dat je makkelijk stalen kunt lenen om te passen in je eigen huis, en dat ze goede tips hebben gegeven. Niet helemaal een 10, vanwege wat kleine schoonheidsfoutjes (plinten eerst verkeerd - maar vervolgens de goede). Uiteindelijk is dat ook helemaal goed gekomen.
Timon uit Vlijmen 8 19 november 2021
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Onwijs tevreden met de service van Woninginrichting Aanhuis Den Bosch!
Ervaring
Het afgelopen jaar ben ik voor mijn nieuwbouwwoning erg goed geholpen door Woninginrichting Aanhuis. Zo ben ik zeer tevreden over alle hulp die ik van Lois en Nicole heb gekregen. Dit voor de vloeren, trapbekleding, raamdecoratie en horren. Ook over de kwaliteit van de producten ben ik zeer tevreden. Een grote aanrader om naar toe te gaan!
Charlotte uit Zaltbommel 10 11 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
fantastisch
Ervaring
Bij toeval in deze winkel terecht gekomen. Het vakmanschap en de creativiteit van Lois hebben ons steeds weer verrast. De contacten met zowel Nicole en Lois waren erg prettig. De dames denken mee, maken heldere afspraken en komen deze ook na. Ze kunnen zich goed inleven in onze woonsituatie en smaak maar dagen ook wel een beetje uit waardoor het resultaat mooier is geworden dan we eigenlijk hadden kunnen dromen. De leveranciers die we over de vloer hebben gehad waren ook prettig in de omgang en vakbekwaam.
Ingeborg uit Rosmalen 10 22 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend advies en service
Ervaring
Met behulp van een stijl advies de keus gemaakt voor wandkleuren, gordijnen, wanddecoratie, raamdecoratie en zonwering. Uitstekende schilders en montage van alles. Tussentijds was de verkoopafdeling uitstekend te bereiken en enorm service gericht. Wij zijn heel blij met onze keuze van Woninginrichting aan huis Den Bosch. Bij het keuzeveld ervaring met, kan slechts een veld gekozen worden, maar wij delen ervaring m.b.t. kasten, raamdecoratie, verf stijladvies, buiten zonwering raam decoratie, verf en behang, stalen deuren
Chris uit Boxtel 10 16 september 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Super
Ervaring
Geweldige service klantvriendelijk leuke verkoopster goed geholpen
Mj spierings uit Vught 10 14 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Flexibel en klantvriendelijk.
Ervaring
Nemen de tijd voor de klanten. Denken bij problemen met je mee om tot een goede oplossingen te komen. Zetten je als klant niet onderdruk en je krijgt ruimschoots de tijd om op de offerte terug te komen en aanpassingen te maken. En ze hebben een ruime keuze in vloeren en vitrage. En ze verzorgen als je dat wenst de complete woning inrichting, lekker makkelijk met de planning.
Hans en Rieky uit Vught 8 05 september 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Professionele mensen, zowel de adviseurs als degene die de opdrachten uitvoeren.
Ervaring
Er was aandacht voor jou als klant en de service was zeer goed.
Ankie van Boxtel uit 's-Hertogenbosch 8 05 september 2021
Advies
7
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
7
Levertijd
8
Prijsniveau
-
In het kort
Zeer klantvriendelijk en een goede service
Ervaring
Nadat we alles hadden uitgekozen, vloerbedekking, raam decoratie en 2 wand kasten op maat gemaakt, hebben we nog verschillende keren contact gehad met elkaar. Altijd hadden ze alle tijd en dachten goed mee, waardoor we toch op een andere kleur vloer bedekking uitkwamen, wat beter bij de keuken paste. Toen we een paar aanmerkingen hadden na het leggen van de vloerbedekking kwamen ze zelf kijken en alles is tot ieders tevredenheid opgelost. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen bij iedereen.
Joke uit Vught 9 04 september 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super goed advies en ideeën en top service, zeer tevreden….denken mee!
Ervaring
Goede ervaring met Lois en Nicole, super goede service, oplossingen bij vragen etc. Al met al zeer blij met alles voor onze nieuwe woning. Niet allen gordijnen, jaloezieën, maar ook onze horren, schuifwanden kleding kamer en berging, voorzet kast garderobe, echt top…..meegeholpen met installeren ondanks dat we het zelf zouden doen…TOP, bedankt Lois en Nicole. Gr. Pierre en Marjon
Familie Van Loon uit Oss 10 04 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Heel tevreden
Ervaring
Ik ben heel tevreden met de geleverde diensten en producten van Woninginrichting-aanhuis.nl Den Bosch. Zeer professioneel en komen al hun afspraken na.
Viktoria uit Den Bosch 10 04 september 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Fantastisch
Ervaring
We zijn hier enorm goed geholpen met het uitzoeken van onze vloer de expertise van de medewerkers is super, klantvriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn. Ook het leggen en plaatsen van de vloer en kastenwand is door vakmansen gedaan kan ze een ieder aanraden
Mari van Rijn uit 's-hertogenbosch 10 04 september 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend. Ik ben dik tevreden!!
Ervaring
Uitstekend. Ik ben dik tevreden!!
Anne uit Den Bosch 10 09 oktober 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Perfect!
Ervaring
Horren en shutters laten plaatsen door Aanhuis woninginrichting. Van begin tot eind perfect geregeld. Ik ben dik tevreden en vooral complimenten voor de persoonlijke benadering.
Jetty uit Den bosch 10 10 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Fijne winkel met deskundig personeel
Ervaring
Zoek je een winkel waar je op een prettige vlotte manier geholpen wordt, dan ben je in het filiaal van 's-Hertogenbosch aan het juiste adres. Wij hebben in minder dan 2 uur tijd alle gordijnen, zowel vitrage als verduisteringsgordijnen, en de PVC vloer uitgezocht. Nicole heeft er voor gezorgd dat het egaliseren van de vloeren op korte termijn plaats kon vinden. De gordijnen zijn perfect op maat gemaakt en de vloeren liggen er prachtig bij. Kortom: wij zijn heel tevreden.
Anton en Jennie Brouwer uit 's-Hertogenbosch 8 12 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Top
Ervaring
Vriendelijk en goed geadviseerd. Lois is deskundig en denkt mee. Mensen die aan ons vragen om een adres voor woning inrichting sturen we naar jullie.
ton uit Vlijmen 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Perfect!
Ervaring
Vriendelijk, behulpzaam en professionele medewerkers. De Vloerlegger was een echte vakman en harde werker. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Nancy uit 's-Hertogenbosch 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prettig en ongedwongen
Ervaring
Kon er ongedwongen rondneuzen, en kreeg goed advies, vandaar dat ik mijn order bij woninginrichting aanhuis heb geplaatst.
Bart uit 's-Hertogenbosch 9 15 januari 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Alle coördinatie uit handen genomen
Ervaring
Een stalen deur, raamdecoratie, hordeur, verf en behang, plinten, dicht maken van de trap en een op maat gemaakte werkplek. Alles allemaal binnen 3 weken en super op elkaar afgestemd. Blij met het eind resultaat en al het advies dat we hebben ontvangen
Carin uit Rosmalen 8 25 september 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Heerlijk om als alleenstaande man aan het handje genomen te worden en alles uit te kunnen zoeken
Ervaring
Fantastisch. Ik kende jullie helemaal niet. Moest als man alleen m'n huis inrichten. Fijn om met een interieur advies te beginnen, vloer uit te kiezen, kleur van de muren, gordijnen, luxaflex, vloerkleed. Lois, Nicole en Lot hebben me GE-WEL-DIG geholpen ❤️.
Martin uit 's-Hertogenbosch 10 25 september 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zeer tevreden, aanrader voor anderen
Annet uit Hintham 10 28 februari 2019
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De persoonlijke aandacht en bezoek op locatie hebben geleid tot een advies op maat en een resultaat waar we zeer tevreden mee zijn.
Piet uit 's-Hertogenbosch 8 07 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Erg slechte communicatie mbt voortgang, montage en oplever punten. Telefonisch niet bereikbaar en komen geplande bezoek afspraken niet na.
S uit Den Bosch 3 17 augustus 2018
Advies
6
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
4
Vakmanschap
2
Levertijd
1
Prijsniveau
5
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ging allemaal prima, jammer dat de levertijd plots weken naar achetren ging.
Peter uit Rosmalen 8 10 oktober 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
5
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettige zaak, prettige mensen zowel in winkel als in de uitvoering.
Carl Thomas uit 's-Hertogenbosch 9 06 oktober 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Jacob uit Den bosch 8 15 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
F uit Den Bosch 8 07 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Top!
Jordy uit Den Bosch 9 03 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Toen wij vanochtend binnen kwamen was de Heer in gesprek met een klant. Er kon echter nog geen goedemorgen of welkom af. Na 20 minuten vroegen wij - Sorry zijn er nog meer stalen _ Neen was het korte antwoord. Na enkele seconden verlieten wij de winkel en ja hoor GEEN dank of tot ziens of kon u het niet vinden. Deze winkel zullen wij bij iedereen als Klant ONVRIENDELIJK of ONBESCHOFT doorgeven
Laurens uit vught 1 29 juli 2015
Advies
1
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
1
Kwaliteit
-
Vakmanschap
1
Levertijd
-
Prijsniveau
-