Reviews Den Bosch

Gemiddeld: 8,2 / 17 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Uitstekend. Ik ben dik tevreden!!
Ervaring
Uitstekend. Ik ben dik tevreden!!
Anne uit Den Bosch 10 09 oktober 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Perfect!
Ervaring
Horren en shutters laten plaatsen door Aanhuis woninginrichting. Van begin tot eind perfect geregeld. Ik ben dik tevreden en vooral complimenten voor de persoonlijke benadering.
Jetty uit Den bosch 10 10 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Fijne winkel met deskundig personeel
Ervaring
Zoek je een winkel waar je op een prettige vlotte manier geholpen wordt, dan ben je in het filiaal van 's-Hertogenbosch aan het juiste adres. Wij hebben in minder dan 2 uur tijd alle gordijnen, zowel vitrage als verduisteringsgordijnen, en de PVC vloer uitgezocht. Nicole heeft er voor gezorgd dat het egaliseren van de vloeren op korte termijn plaats kon vinden. De gordijnen zijn perfect op maat gemaakt en de vloeren liggen er prachtig bij. Kortom: wij zijn heel tevreden.
Anton en Jennie Brouwer uit 's-Hertogenbosch 8 12 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Top
Ervaring
Vriendelijk en goed geadviseerd. Lois is deskundig en denkt mee. Mensen die aan ons vragen om een adres voor woning inrichting sturen we naar jullie.
ton uit Vlijmen 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Perfect!
Ervaring
Vriendelijk, behulpzaam en professionele medewerkers. De Vloerlegger was een echte vakman en harde werker. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Nancy uit 's-Hertogenbosch 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prettig en ongedwongen
Ervaring
Kon er ongedwongen rondneuzen, en kreeg goed advies, vandaar dat ik mijn order bij woninginrichting aanhuis heb geplaatst.
Bart uit 's-Hertogenbosch 9 15 januari 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Alle coördinatie uit handen genomen
Ervaring
Een stalen deur, raamdecoratie, hordeur, verf en behang, plinten, dicht maken van de trap en een op maat gemaakte werkplek. Alles allemaal binnen 3 weken en super op elkaar afgestemd. Blij met het eind resultaat en al het advies dat we hebben ontvangen
Carin uit Rosmalen 8 25 september 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Heerlijk om als alleenstaande man aan het handje genomen te worden en alles uit te kunnen zoeken
Ervaring
Fantastisch. Ik kende jullie helemaal niet. Moest als man alleen m'n huis inrichten. Fijn om met een interieur advies te beginnen, vloer uit te kiezen, kleur van de muren, gordijnen, luxaflex, vloerkleed. Lois, Nicole en Lot hebben me GE-WEL-DIG geholpen ❤️.
Martin uit 's-Hertogenbosch 10 25 september 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Zeer tevreden, aanrader voor anderen
Annet uit Hintham 10 28 februari 2019
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De persoonlijke aandacht en bezoek op locatie hebben geleid tot een advies op maat en een resultaat waar we zeer tevreden mee zijn.
Piet uit 's-Hertogenbosch 8 07 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Erg slechte communicatie mbt voortgang, montage en oplever punten. Telefonisch niet bereikbaar en komen geplande bezoek afspraken niet na.
S uit Den Bosch 3 17 augustus 2018
Advies
6
Creativiteit
1
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
4
Vakmanschap
2
Levertijd
1
Prijsniveau
5
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ging allemaal prima, jammer dat de levertijd plots weken naar achetren ging.
Peter uit Rosmalen 8 10 oktober 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
5
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettige zaak, prettige mensen zowel in winkel als in de uitvoering.
Carl Thomas uit 's-Hertogenbosch 9 06 oktober 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Jacob uit Den bosch 8 15 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
F uit Den Bosch 8 07 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Top!
Jordy uit Den Bosch 9 03 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Toen wij vanochtend binnen kwamen was de Heer in gesprek met een klant. Er kon echter nog geen goedemorgen of welkom af. Na 20 minuten vroegen wij - Sorry zijn er nog meer stalen _ Neen was het korte antwoord. Na enkele seconden verlieten wij de winkel en ja hoor GEEN dank of tot ziens of kon u het niet vinden. Deze winkel zullen wij bij iedereen als Klant ONVRIENDELIJK of ONBESCHOFT doorgeven
Laurens uit vught 1 29 juli 2015
Advies
1
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
1
Kwaliteit
-
Vakmanschap
1
Levertijd
-
Prijsniveau
-