Reviews Son / Ekkersrijt

Gemiddeld: 8,6 / 15 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Super!!
Ervaring
Hele prettige gemoedelijke eerste kennismaking, waardoor we terug zijn gegaan. Telkens duidelijke uitleg op mijn vragen en een heel fijn overleg met Sonja wat betreft de materialen. Heerlijk om alles bij eenverdieners neer te leggen en dat alles voor je geregeld wordt. Tot slot is, zoals ik Marcel gemaild heb, ons huisje echt super mooi geworden!!
Sylvia uit Sint Oedenrode 10 22 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
wat een vakmanschap en echt mee denken Super
petra uit luyksgestel 9 26 september 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Een bedrijf dat meedenkt en ontzorgt. Ons huis heeft een ware metamorfose ondergaan, waar we met plezier naar kijken en in leven.
Jos uit 9 24 september 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg prettig om hier de inrichting van mijn huis te doen. Zorgvuldig in de communicatie en een prima afhandeling.
Pieter uit Veghel 9 23 september 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Jeroen uit Son en Breugel 8 09 april 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super advies gehad
Irma uit Sint oedenrode 10 05 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Bij de keuze van onze inbetween- en achtergordijnen bleek er een fout in de offerte te zijn gemaakt. De prijs m.b.t. de inbetweengordijnen was verkeerd (te laag) dit scheelde € 500,- a € 600,- op de totale offerte. Na een discussie en de opmerking dat de hele deal anders niet door zou gaan is de offerte aangepast (in voordeel van de winkel) De toen geldende kortingen bij andere marktpartijen waren verlopen dus geen optie meer. De gordijnen werden bij ons geleverd net voor de Kerst dus dat was top en degene die ze bij ons heeft opgehangen is een echte vakman. Omdat de achtergordijnen 4 dagen aaneengebonden moesten hangen kwam ik er pas daarna achter dat bij het sluiten van de achtergordijnen er zowel links als rechts bijna in het midden, vol in het zicht, een naad op de voorzijde van de vlinderplooi liep. Op andere punten van de achtergordijnen zit deze net naast de plooi en is dus niet zichtbaar. Ik zou hierover teruggebeld worden maar helaas. Na zelf contact te hebben opgenomen was de reactie dat dit normaal was. Ik heb toen aangegeven dan men mij hierover had moeten informeren zodat ik had kunnen aangeven zodat ik meer stof zou afnemen zodat de naad anders zou lopen. Ik had inderdaad een punt wat ze in de toekomst zouden meenemen. Helaas zelf alles al voldaan dus enige tegemoetkoming was er niet. Voor alle overige gordijnen die er nog moeten komen zal ik geen gebruik maken van de diensten van Wooninrichting Aanhuis en ook niet aanbevelen Groet Gert-Jan Bruggeling
Gert-Jan uit Son een Breugel 6 30 januari 2017
Advies
5
Creativiteit
5
Service
4
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima verkoopadvies en uitvoering van het werk. En erg klantgericht.
Eduard uit Weert 9 23 juli 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer persoonlijke aandacht en advies. Meedenkend en uitvoerend.
Mieke uit Nuenen 8 11 juli 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
In totaliteit tevreden met de vakmensen en hun geleverde kwaliteit
Gerard uit Son en Breugel 7 11 juli 2016
Advies
7
Creativiteit
7
Service
6
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
geen zorgen. Alles goed geregeld door Marcel!
Daan uit Oisterwijk 9 10 juli 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De eerste keer zijn we geholpen door een stagiaire die een ander (prijs) informatie gaf dan daarna de vaste medewerkers. Wellicht handig om daar in de toekomst even te checken welke informatie wordt doorgegeven aan de klant.
Fons uit Veldhoven 8 10 juli 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de levering en de service die we in Eindhoven hebben ondervonden. Dankzij de vakmanschap en het enthousiasme van de vloerenlegger Laurens Roos ligt onze prachtige pvc-vloer er perfect bij. Daarna zijn ook de plinten eveneens perfect geplaatst. Alle lof voor woninginrichting-aan-huis Eindhoven!
Jannie uit Oss 10 06 juli 2016
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies, persoonlijke aandacht, redelijke prijs. Uitvoering goed, door nette beleefde vaklui, die bijna altijd de afspraken nakomen.
Jan Willem uit Eindhoven 8 06 juli 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede voorlichting in de zaak Vakkundig gemeten en bevestigd
Christien uit Eindhoven 9 05 juli 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9