Reviews Leende D'Win

Gemiddeld: 9,6 / 21 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Super
Ervaring
Kasten van Allure op maat laten maken. In één woord geweldig. Allure komt zelf thuis In meten en plaatsen. Met het deskundige advies van Helga een juiste keuze gemaakt. En de door de monteur Ab van Allure zo mooi geplaatst.
Verstappen uit Waalre 10 10 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Vriendelijke en goede service!
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden! Aankoop in de showroom, tussentijds contact en montage door vriendelijk en deskundig personeel!
Frank uit Weert 10 21 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Fijne service en goed advies voor materialen en kleuren.
Ervaring
Erg goede service zowel in de showroom als aan huis. We hebben goed advies gekregen over de juiste keuze van materialen en kleuren. In de mooie showroom is volop keuze en onze inrichting is ook nog compleet gemaakt met de perfecte industriële vitrinekast.
Sonja uit Veldhoven 10 23 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Uiterst tevreden.
Ervaring
Zeer goed en vriendelijk geholpen met heldere adviezen, ook ten aanzien van kleurencombinaties. Erg veel keuze in producten. Uitvoering perfect met deskundig personeel.
Fam.Willems uit Waalre 10 23 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed adviezen en fraaie kwaliteit!
Ervaring
Wij hebben bekleding door d’Win uit Leende laten leveren en monteren. In de showroom werden we uitstekend geadviseerd. De monteurs hebben tevens vakwerk geleverd, wij zijn content met het resultaat!
Martijn uit Eindhoven 10 16 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Een heel fijn teaqm
Ervaring
Goed geholpen in de winkel. De monteurs waren vriendelijk en netjes en hebben hun werk op een rustige en fijne manier volbracht
Mia uit Valkenswaard 9 11 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Vriendelijke en goede service. Goede kwaliteit!
Ervaring
Vriendelijke en deskundige advisering. Echte vakmensen. Zeker een aanrader!
sanne uit Leende 10 10 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Betrouwbaar, deskundig, netjes en een prettige samenwerking!
Ervaring
We zijn erg tevreden over de samenwerking met D'Win Sfeervol Wonen. Ze hebben veel keus in verschillende prijsklassen. We zijn professioneel geholpen en iedereen was goed op de hoogte van onze wensen. Ze denken echt goed met je mee en geven tips waar je zelf niet aan zou denken. Vanaf het eerste contact tot na de levering wordt je heel prettig geholpen. Kortom, echt een aanrader. Het maakt ons huis echt af en ik ben blij dat we niet voor een goedkope oplossing hebben gekozen.
Marjon uit Son en Breugel 10 12 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Zeer tevreden!
Ervaring
Na vakkundig advies gekregen te hebben, over kleuren, materialen, kwaliteit en niet onbelangrijk een prijsindicatie, zijn we met jullie aan de slag gegaan en werd er een prachtige vloer, trap en een kleurige huiskamerwand gerealiseerd! Vriendelijk personeel in winkel en vakmannen in huis aan het werk. Werken netjes en laten ook alles netjes achter! Een prettige samenwerking, we zijn zeer tevreden!
Wilma uit Leende 10 04 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Helemaal top
Ervaring
Advies in winkel goed. Lever afspraak helemaal goed Montage perfect Misschien iets meer info qua onderhoud/behandeling/schoonmaak
Teo Espa uit Tilburg 9 25 januari 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service en advies
Ervaring
Het was een goede service en het personeel was vriendelijk. Het leggen van het vinyl en het plaatsen van de plinten was perfect.
M Looijmans uit Veldhoven 9 29 juni 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer klantvriendelijk en goede service
Ervaring
Ik had al verschillende plekken bezocht met mijn zoontje van 3, op zoek naar verticale stoffen lamellen, terwijl de oudste op school zat. Daar werd ik absoluut niet klantvriendelijk ontvangen en dat kon niet liggen aan de drukte. Doordeweekse dagen, onder schooltijd. Bij D'Win Sfeervol Wonen werd ik wel direct zeer vriendelijk ontvangen en ook mijn zoontje werd enthousiast begroet. Er werd goed gevraagd naar mijn wensen en het adviesgesprek verliep zeer prettig en voelde vertrouwd. Ook mijn zoontje werd hierbij betrokken en er was alle tijd. Daarna volgende er nog een bezoek aan huis met de gekozen kleurstalen en ook hier werd ik goed geadviseerd. Ook dit bezoek was zeer prettig en zeer klantvriendelijk. Levertijd werd besproken en 2-3 weken voor de daadwerkelijke leverdatum is er geprobeerd meerdere malen contact met mij op te nemen. Die dag was ik wat moeilijk bereikbaar en er bleek een dag later plek te zijn om eerder te leveren. Echt top dat er veel moeite was gedaan om mij te bereiken en ik zo veel eerder dan gepland kon gaan genieten van mijn nieuwe lamellen. Ook de monteurs die de lamellen zijn komen plaatsen waren zeer klantvriendelijk, hebben goed werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Ik ben blij dat ik per toevallig, via Google/Luxaflex, bij D'Win Sfeervol Wonen terecht ben gekomen. Zeer vakkundig, prettige sfeer en zoals al eerder aangegeven van begin tot eind zeer klantvriendelijk. Mochten mijn lamellen ooit een keer aan vervanging toe zijn, dan zal ik zeker hier weer langs gaan.
Gerrianne uit Eindhoven 10 22 juni 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super service, echte kwaliteit!
Ervaring
In twee ruimtes twee verschillende vloeren laten leggen. Ben er zeer tevreden over. De mannen die dagen in ons huis gewerkt hebben waren erg vriendelijk, en behulpzaam! Ze hebben zelfs meegeholpen om de piano naderhand mee terug te zetten! Vloeren werden keurig en schoon opgeleverd. Ben super tevreden en zou ze zo weer vragen voor een volgend project. De vloer ziet er ook geweldig uit.
Floor uit Waalre 10 16 mei 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bij de D'Win sfeervol wonen kun je terecht voor het hele interieur van A tot Z. Je wordt fijn geholpen en ze geven goed advies over de producten in combinatie met je woning. Als er iets is proberen ze met je mee te denken en eventuele alternatieve aan te bieden om zo toch het perfecte plaatje te creëren.
H. uit Budel 9 27 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Marianne uit Geldrop 10 26 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super geholpen en een fantastische service
Diana uit Sterksel 10 26 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben zowel onze pvc-vloer als de gordijnen voor de bovenverdieping bij D'Win Sfeervol Wonen gekocht. Iedere keer als we een afspraak met Ellen of Eric hadden zijn we heel goed geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en aan de hand hiervan kwamen zij altijd met goede ideeën. Ook de mensen van de montage hebben iedere keer netjes gewerkt. De pvc-vloer is mooi gelegd en hier zijn we dan ook heel blij mee. Bij de gordijnen op de bovenverdieping bleek iets niet goed te zijn met de verduistering. Dit probleem heeft Ellen heel goed opgepakt en zij heeft gezorgd dat dit naar onze tevredenheid is opgelost. Kortom wij zijn erg te spreken over de service bij D'Win en zullen hen ook zeker aanraden bij bekenden.
Familie uit Soerendonk 8 07 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We zijn heel tevredenen met de geleverde producten en service van d’Win sfeervol wonen in Leende
Wil uit Heeze 9 27 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede service en begeleiding met uit zoeken van een vloer die past in ons interieur
Ingrid uit Eersel 9 24 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Alles prima verzorgd!!!
anoniem uit 9 24 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
smorgens met 2 man aan de gang. trap keurig bekleed en uitermate tevreden over de uitvoering.mooie zonwering.
rens uit maarheeze 10 21 februari 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10