Reviews Huizen

Gemiddeld: 8,9 / 38 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Professioneel en vriendelijk
Ervaring
Het zorgdragen voor verwijdering van oude vloeren en het aanbrengen van vloerverwarming en nieuwe vloerbedekking werd op een uiterst professionele wijze gedaan. Wat de doorslag gaf was de transparantie en vriendelijkheid van zowel de leidinggevende als de medewerkers. Kleine hiaten in het proces werden snel en vakkundig opgelost. Het was een genoegen om ze over de vloer te hebben, letterlijk en figuurlijk.
Huib uit Muiderberg 10 08 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Fantastisch
Ervaring
Zo mooi gemaakt. Ben er erg blij mee.
Thérèse uit Huizen 10 31 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Van A tot Z geholpen!
Ervaring
Voor de verbouwing van de begane grond zijn wij gestart met een interieuradvies bij Yvonne en hebben vanuit daar verschillende producten bij Bas en Niels afgenomen. Goede begeleiding en adviezen ontvangen! Alle kleinigheden die verkeerd kunnen gaan worden meteen opgelost, altijd fijne service gehad!
Juste uit Huizen 8 29 oktober 2022
Advies
8
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Nèt dat beetje extra service ontbreekt
Ervaring
Tevreden over de gordijnen. Offerte zonder enige korting geaccepteerd. Nadat ze waren opgehangen kwamen we erachter dat de trekstangen niet in de offerte waren opgenomen. Met een waarde van 4% van de totale order (van 2000 euro), kregen wij deze er achteraf niet gratis als service erbij. Helaas, wat ons betreft een gemiste kans voor een herhaal-bezoek aan deze winkel.
Haring uit Huizen 5 27 oktober 2022
Advies
5
Creativiteit
5
Service
1
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
5
Prijsniveau
3
In het kort
Van advies in de winkel tot eindresultaat thuis:wat een vakmensen!
Ervaring
Vriendelijke en ervaren adviseurs in de winkel en fantastische en snelle vakmensen voor het leggen van de pvc vloer en ophangen van de raamdecoratie. Heel blij met mijn opgeknapte 1e etage. We komen zeker terug voor de raamdecoratie beneden!
Ellen uit Kortenhoef 10 17 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Doen wat je beloofd!
Ervaring
De eerste kennismaking verliep al uitstekend. Advies op maat en meedenken aan oplossingen. De aanleg kon plaatsvinden, terwijl we op vakantie zouden zijn. Dan had niemand er last van en konden alle medewerkers gewoon hun werk doen. De benedenetage was door ons leeg opgeleverd, waarna in een week tijd de vloerverwarming werd aangelegd en daarop een prachtige nieuwe PVC vloer. Ook onverwachte problemen met plinten en inloopmatten zijn netjes opgelost. Het geheel oogt netjes afgewerkt, we zijn dik tevreden!
Jan uit Kortenhoef 10 17 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Dik tevreden!
Ervaring
Bij woninginrichting aan huis geweest voor een pvc vloer met vloerverwarming. Goed advies gekregen en we kregen rustig de tijd om alles te bekijken. Na een tweede ronde twijfelden we toch over de kleur en mochten we zonder problemen nog een keer de stalen meenemen. Tijdens leggen werd er aan de afspraken gehouden. Er werd netjes en snel gewerkt. Alles is perfect en super strak gelegd. Er zat bij 1 plank een deuk in. Dit werd snel verholpen. Zodat we nu kunnen genieten van de prachtige vloer. Kortom echt tevreden en raad dit bedrijf zeker aan als je opzoek bent naar een vloer of vloerverwarming.
Evelien uit Huizen 9 28 september 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede adviezen van zeer vriendelijk personeel
Ervaring
Wij hebben erg goed advies gekregen bij het bestellen van onze pvc vloer voor beneden, vloerbedekking op de trap en zeil in de slaapkamers. Alles is perfect afgehandeld en gelet op detail (mooie uitsnede cv leidingen bv). Ook de afwerking een speciale schilder voor de plinten. Schitterende slaapkamer gordijnen geleverd en opgehangen. Wij kunnen en zullen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Monique Rottier uit Huizen 9 31 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Wauw!
Ervaring
Wat een heerlijk bedrijf. Persoonlijke aandacht en vakmanschap in 1 woord benoemen is lastig maar Uitmuntend is er een mooi woord voor. Vloerverwarming met prachtige visgraat vloer Texas oak laten leggen.. met oog voor details! Snoeren weggewerkt onder de vloer en in de plinten... ronduit super!
Renke uit Huizen 9 24 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
servicegericht en ontzettend netjes
Ervaring
Van begin tot einde van het proces goede service. Afspraken worden nagekomen. Absoluut aan te raden.
Evelyne uit Huizen 9 22 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Fijne service en mooi resultaat
Ervaring
We hebben bij woninginrichting AanHuis in Huizen een PVC vloer, jaloezieën en gordijnen aangeschaft. Het hele proces, van oriënteren tot het ophangen van de gordijnen en leggen van de vloer, verliep heel gemakkelijk en prettig. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en er werd op een prettig manier meegedacht over de verschillende keuzes.
Patricia uit Blaricum 9 21 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Ontzettend tevreden.
Ervaring
Echt perfect verlopen. In eerste instantie zijn ze langs gekomen om alles netjes op te meten. Daarna een volledige offerte gehad. Alle afspraken zijn netjes nagekomen, personeel erg vriendelijk en het resultaat ziet er fantastisch uit.
Annemieke Loggen uit Huizen 10 18 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldig product en uitstekende service
Ervaring
Ondanks Corona bij medewerkers en leveringsproblemen bij fabrikanten steeds uitstekende service en natuurlijk een geweldig product. Misschien niet altijd de voordeligste, maar wel de allerbeste zaak in Huizen.
Christiaan uit Huizen 9 17 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldige service!
Ervaring
Super vriendelijke geholpen in de winkel en kwamen met goede adviezen, Super blij met het resultaat. Gordijnen hangen prachtig net als de luxaflex. Echte vakmensen die het ook kwamen monteren. Niks was te veel!
Freek uit Blaricum 10 17 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Alles prima geregeld
Ervaring
Vloer en Kast gedaan door Woninginrichting aan Huis in Huizen. Erg mooi geworden. Alles verliep volgens afspraak en is gedaan door vakmensen. Blij mee.
Gonny uit Damwald 9 17 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Uitstekende service en aflevering
Ervaring
Ik heb nu een tweetal bestellingen gedaan maar tussendoor ook nog een verzoek tot het opmeten van mijn ramen. Ook heb ik wijzigigingen aangebracht na het ontvangen van de offerte. Hier wordt niet moeilijk over gedaan en het wordt goed opgevolgd en teruggekoppeld De bestelling wordt keurig geoffreerd, de goede service van Niels begint al in de winkel, en na goedkeuren van de bestelling is het wachten op het product. Wanneer de bestelling binnen is wordt er netjes een montage afspraak gemaakt. De jongens van Wooninrichting-aanhuis, werken écht ontzettend netjes, snel, rustig en laten werkelijk geen troep achter, daar houd ik van :-) Ik beveel Woninginrichting-aanhuis.nl dan ook zeker aan.
Van der B. uit Blaricum 10 27 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
De afspraken worden netjes nagekomen. Het zijn keurige monteurs, vriendelijk en bereidwillig. Alles is zeer naar wens verlopen en we zijn erg tevreden over de goede kwaliteit van de vloer, de raambekleding en de kasten.
Thea uit Huizen 10 25 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
vakwerk
Ervaring
Onze pvc vloer op 1 slaapkamer moest vervangen worden ivm lekkage van de vloerverwarming. Dit is heel vakkundig gedaan, en het verschil tussen het oude en nieuwe gedeelte is niet zichtbaar, ondanks dat het een bredere plank is.
Roeland uit Huizen 10 24 juni 2022
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Prettig,betrouwbaar en deskundig.
Ervaring
Goede en persoonlijke hulp bij de keuze voor onze raam decoratie. Gehouden aan afspraak omtrent levertijd. Zeer deskundige en prettige medewerkers bij aflevering en ophangen van onze raamdecoratie. Kortom heel tevreden en aan te bevelen.
Marga uit Blaricum 9 25 mei 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Ervaring
Al jaren hebben wij goede ervaringen met Woninginrichting- aan huis.nl Het personeel is vriendelijk en heel vakkundig!
Gijsbert uit Huizen 10 07 april 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Hoge kwaliteit voor de juiste prijs
Ervaring
Hoge kwaliteitsproducten met een bijbehorende advies. Inmeten en een definitieve beslissing qua kleur kon thuis gedaan worden. Prima service en uitvoering. Onze trap ziet er weer perfect uit.
Maarten uit Huizen 9 26 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Onze vloer is professioneel en prachtig gelegd!!
Ervaring
Bij onze bezoek aan de mooie winkel in Huizen kregen wij een prachtige collectie te zien en werden wij vakkundig en geweldig geadviseerd. Het leggen van de vloer verliep vlot en ons appartement van 100 m3 was in één dag kant en klaar. Een dikke pluim voor de drie mannen, die als één team samenwerken. Voor ons was dit opnieuw een bewijs dat woninginrichting-aanhuis te Huizen kwaliteit levert. Onze vloer kan zo in de verkoop brochure.
Josien uit Hilversum 9 14 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakmensen heel vriendelijk, super tevreden met de gelegde vloer.
Ervaring
Zo tevreden met de vloer nu ook gordijnen besteld. Jongens denken ook heel goed met je mee. Kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.
Maria Hufener uit Huizen 10 11 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super fijne woonkamerkast op maat
Ervaring
We hebben een kast op maat voor in de woonkamer laten ontwerpen. Je hebt veel keuzes uit materialen maar je bent in de afmetingen niet helemaal vrij. Toch erg tevreden over de gekozen indeling. Op moment van bestelling was ook geen aanbetaling nodig. Na ruime tijd (3 maanden) wachten werd de kast geplaatst in een dag. Erg tevreden met de kast en de service. Na korte tijd van gebruik bleek een soft close lade niet helemaal goed te sluiten en er is meteen aangeboden om erna te laten kijken. Tussentijdse communicatie vonden we wat mager zoals dat de afspraak voor de plaatsing van de kast enkel een keer via een telefonisch gesprek afgesproken is. Geen bevestiging of reminder. De late facturering verbaasde ons.
Katharina uit Bussum 8 10 februari 2022
Advies
7
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
5
Prijsniveau
7
In het kort
Snelle en fijne service
Ervaring
Ik kwam met een last minute klus, maar een super snelle service en korte lijntjes, werkt erg fijn. Ben heel blij geweest hoe alles is verlopen!
Angelina uit Baarn 10 07 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Goede kwaliteit en service.
Ervaring
Ik ben erg tevreden over de PVC vloer die ik heb gekocht. Hij is prachtig gelegd en ben erg te spreken over de kwaliteit en de service die zij bieden. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.
Dave Kaarsgaren uit Huizen 9 17 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Super bedrijf, alle afspraken nagekomen.
Ervaring
Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe vloer , prachtige deur en schilderwerk. Alles conform afspraak en op tijd.
Ronald uit Posthumus 10 18 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Teleurgesteld zal hier nooit meer wat kopen of iemand aanraden hier iets te kopen
Ervaring
ik was opzoek naar jaloezieën kwam op deze winkel uit in huizen de mensen van de winkel kwamen op eerste gezicht heel vriendelijk over en het leek of ze daadwerkelijk opzoek waren naar oplossingen Filiaal manager heeft 2x mijn huis op gemeten jaloezieën een maal als nog 1 raam die schijnbaar door de fabriek fout was afgemeten kan gebeuren menselijke fout alleen wel heel vervelend alleen wanneer je jaloezieën ook nog eens beschadigt binnen krijgt met krassen in de lamel knik in de ijzer draad begint mijn teleurstelling te groeien je verwacht perfectie als je zoon fors bedrag moet aftikken maar dat was helaas verre van Eenmaal aangeven er zou even na gekeken worden die zouden volgens de eigenaar ter plekken verholpen kunnen worden maar daar was niets van waar meneer kwam langs click te even de nieuwe jarloerzie in en vroeg aan mij of ik even de beschadigen wou laten zien Daarna werd er vervolgens naar mij geroepen dat ik gewoon iets aan het zoeken en dat je geen beschadigingen ziet van ver af meneer liep vervolgens boos mijn huis uit en riep dat hij zou zijn gewaarschuwd om met mij in zee te gaan Ook maakte hij een andere onbeschofte opmerking en mij vriendin was er bij die heeft alles gehoord hij riep in me straat Je hebt het geld toch van de gemeente gehad? Dus met andere woorden wat zeur je nou?! je hebt de jaloezieën toch gratis gehad ik heb meneer in het verleden verteld dat de gemeente een kleine deel mee vergoed mede vanwege dat ik een alleenstaande vader ben en plots naar een grotere ruimte moest verhuizen vanwegen mijn dochter die bij mij kwam wonen Ik voel mij vernederd door deze meneer zelfs mij buurman die langs liep heeft het moeten horen het moet jou niet uit maken hoe ik aan mij geld kom Veel spijt heb ik dat ik een overeenkomst met dit bedrijf heb afgesloten en dus op een bepaalde manier vast zit aan hun Zou ik deze plek aanbevelen aan andere toekomstige mensen NEE ZEKER NIET!
R.Jagershoek uit Hilversum 1 07 juni 2021
Advies
4
Creativiteit
6
Service
1
Assortiment
4
Kwaliteit
1
Vakmanschap
1
Levertijd
5
Prijsniveau
1
In het kort
Goede kwaliteit
Ervaring
De stoffeerderes van Woninginrichting-aanhuis Huizen waren beide keren zeer vakkundige mannen. Complimenten!
Greet Ulfman uit Huizen 8 05 juni 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
TOP
Ervaring
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, duidelijke adviezen, transparante instelling en correcte opvolging van de gemaakte afspraken
Cor uit Huizen 7 02 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Service met HOOFDLETTERS
Ervaring
Van de eerste keer binnenstappen tot en met na afronding van de werkzaamheden is het contact met de medewerkers persoonlijk, betrokken en professioneel. Niet alleen met de eigenaar, maar ook met de andere mensen die er werken. Het vakmanschap en plezier spat ervan af. Vragen en veranderde wensen worden op een open manier aangehoord en snel opgepakt. Parketteurs en schilder werken netjes, plezierig en hard om tot een mooi eindresultaat te komen. Absoluut een aanrader.
José uit Huizen 9 31 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Een goed advies, prima service en kundig personeel
Ervaring
Een goed advies in de winkel voor shades en vloerbedekking. Prima service. We mocht de stalenboeken meenemen naar huis om te passen bij de meubels en er werd bij ons thuis opgemeten. Kundig personeel die de shades kwam plaatsen en de vloerbedekking kwam leggen.
G.S.G. uit Huizen 10 07 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service en kwaliteit
Ervaring
Goede service in de winkel, goede service tijdens de werkzaamheden en zeer tevreden over het resultaat
Sabrina uit Huizen 10 29 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service, klantvriendelijk en goede kwaliteit
Ervaring
Bas de Jongh van Woninginrichting-aanhuis.nl in Huizen heeft ons geweldig geholpen! Wij hebben uiteindelijk prachtige zwarte houten jaloezieën gekocht voor in onze erker en de hal en we hebben rolgordijnen gekocht en raambekleding voor onze velux dakramen. Bas heeft alles keurig opgemeten en ons voorzien van de nodige adviezen om uiteindelijk je juiste keuzes te maken. Afgelopen donderdag zijn ze langs geweest om alles te installeren en het ziet er prachtig uit! Wij zijn er heel erg blij mee. Voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding zouden wij Woninginrichting-aanhuis.nl zeker aan willen raden.
Mariska uit Bussum 10 23 december 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goed
Ervaring
Professioneel en deskundig advies over de te kiezen vloeren. Een duidelijke offerte. Alle afspraken goed nagekomen en de vloer prachtig gelegd.
Trudi Caarls uit Huizen 9 19 december 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Super goed!
Ervaring
Heeft me heel veel geholpen! Goed advies! Leuke winkel, mooi ingericht.
Linda Koos uit Huizen 10 08 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettige service, makkelijk contact
Ervaring
We zijn zeer goed geholpen. Pvc vloer ligt er prachtig bij.
Matthijs uit Amsterdam 8 21 mei 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer goede keuze geweest om WAH in te schakelen. Erg vriendelijk team, denken constant mee met de klant. Offerte week in beginsel wel af, er waren ook dingen "vergeten" of niet meegrekend. Dat had beter gekund. P.S. Onze trappen zijn ook bekleed, prima werk. Alles bij elkaar zijn we erg tevreden.
Ton uit Blaricum 8 11 februari 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
5