Reviews Huizen

Gemiddeld: 8,3 / 12 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Super bedrijf, alle afspraken nagekomen.
Ervaring
Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe vloer , prachtige deur en schilderwerk. Alles conform afspraak en op tijd.
Ronald uit Posthumus 10 18 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Teleurgesteld zal hier nooit meer wat kopen of iemand aanraden hier iets te kopen
Ervaring
ik was opzoek naar jaloezieën kwam op deze winkel uit in huizen de mensen van de winkel kwamen op eerste gezicht heel vriendelijk over en het leek of ze daadwerkelijk opzoek waren naar oplossingen Filiaal manager heeft 2x mijn huis op gemeten jaloezieën een maal als nog 1 raam die schijnbaar door de fabriek fout was afgemeten kan gebeuren menselijke fout alleen wel heel vervelend alleen wanneer je jaloezieën ook nog eens beschadigt binnen krijgt met krassen in de lamel knik in de ijzer draad begint mijn teleurstelling te groeien je verwacht perfectie als je zoon fors bedrag moet aftikken maar dat was helaas verre van Eenmaal aangeven er zou even na gekeken worden die zouden volgens de eigenaar ter plekken verholpen kunnen worden maar daar was niets van waar meneer kwam langs click te even de nieuwe jarloerzie in en vroeg aan mij of ik even de beschadigen wou laten zien Daarna werd er vervolgens naar mij geroepen dat ik gewoon iets aan het zoeken en dat je geen beschadigingen ziet van ver af meneer liep vervolgens boos mijn huis uit en riep dat hij zou zijn gewaarschuwd om met mij in zee te gaan Ook maakte hij een andere onbeschofte opmerking en mij vriendin was er bij die heeft alles gehoord hij riep in me straat Je hebt het geld toch van de gemeente gehad? Dus met andere woorden wat zeur je nou?! je hebt de jaloezieën toch gratis gehad ik heb meneer in het verleden verteld dat de gemeente een kleine deel mee vergoed mede vanwege dat ik een alleenstaande vader ben en plots naar een grotere ruimte moest verhuizen vanwegen mijn dochter die bij mij kwam wonen Ik voel mij vernederd door deze meneer zelfs mij buurman die langs liep heeft het moeten horen het moet jou niet uit maken hoe ik aan mij geld kom Veel spijt heb ik dat ik een overeenkomst met dit bedrijf heb afgesloten en dus op een bepaalde manier vast zit aan hun Zou ik deze plek aanbevelen aan andere toekomstige mensen NEE ZEKER NIET!
R.Jagershoek uit Hilversum 1 07 juni 2021
Advies
4
Creativiteit
6
Service
1
Assortiment
4
Kwaliteit
1
Vakmanschap
1
Levertijd
5
Prijsniveau
1
In het kort
Goede kwaliteit
Ervaring
De stoffeerderes van Woninginrichting-aanhuis Huizen waren beide keren zeer vakkundige mannen. Complimenten!
Greet Ulfman uit Huizen 8 05 juni 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
TOP
Ervaring
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, duidelijke adviezen, transparante instelling en correcte opvolging van de gemaakte afspraken
Cor uit Huizen 7 02 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Service met HOOFDLETTERS
Ervaring
Van de eerste keer binnenstappen tot en met na afronding van de werkzaamheden is het contact met de medewerkers persoonlijk, betrokken en professioneel. Niet alleen met de eigenaar, maar ook met de andere mensen die er werken. Het vakmanschap en plezier spat ervan af. Vragen en veranderde wensen worden op een open manier aangehoord en snel opgepakt. Parketteurs en schilder werken netjes, plezierig en hard om tot een mooi eindresultaat te komen. Absoluut een aanrader.
José uit Huizen 9 31 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Een goed advies, prima service en kundig personeel
Ervaring
Een goed advies in de winkel voor shades en vloerbedekking. Prima service. We mocht de stalenboeken meenemen naar huis om te passen bij de meubels en er werd bij ons thuis opgemeten. Kundig personeel die de shades kwam plaatsen en de vloerbedekking kwam leggen.
G.S.G. uit Huizen 10 07 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service en kwaliteit
Ervaring
Goede service in de winkel, goede service tijdens de werkzaamheden en zeer tevreden over het resultaat
Sabrina uit Huizen 10 29 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service, klantvriendelijk en goede kwaliteit
Ervaring
Bas de Jongh van Woninginrichting-aanhuis.nl in Huizen heeft ons geweldig geholpen! Wij hebben uiteindelijk prachtige zwarte houten jaloezieën gekocht voor in onze erker en de hal en we hebben rolgordijnen gekocht en raambekleding voor onze velux dakramen. Bas heeft alles keurig opgemeten en ons voorzien van de nodige adviezen om uiteindelijk je juiste keuzes te maken. Afgelopen donderdag zijn ze langs geweest om alles te installeren en het ziet er prachtig uit! Wij zijn er heel erg blij mee. Voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding zouden wij Woninginrichting-aanhuis.nl zeker aan willen raden.
Mariska uit Bussum 10 23 december 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goed
Ervaring
Professioneel en deskundig advies over de te kiezen vloeren. Een duidelijke offerte. Alle afspraken goed nagekomen en de vloer prachtig gelegd.
Trudi Caarls uit Huizen 9 19 december 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Super goed!
Ervaring
Heeft me heel veel geholpen! Goed advies! Leuke winkel, mooi ingericht.
Linda Koos uit Huizen 10 08 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettige service, makkelijk contact
Ervaring
We zijn zeer goed geholpen. Pvc vloer ligt er prachtig bij.
Matthijs uit Amsterdam 8 21 mei 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer goede keuze geweest om WAH in te schakelen. Erg vriendelijk team, denken constant mee met de klant. Offerte week in beginsel wel af, er waren ook dingen "vergeten" of niet meegrekend. Dat had beter gekund. P.S. Onze trappen zijn ook bekleed, prima werk. Alles bij elkaar zijn we erg tevreden.
Ton uit Blaricum 8 11 februari 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
5