Reviews Huizen

Gemiddeld: 9,0 / 9 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
TOP
Ervaring
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, duidelijke adviezen, transparante instelling en correcte opvolging van de gemaakte afspraken
Cor uit Huizen 7 02 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Service met HOOFDLETTERS
Ervaring
Van de eerste keer binnenstappen tot en met na afronding van de werkzaamheden is het contact met de medewerkers persoonlijk, betrokken en professioneel. Niet alleen met de eigenaar, maar ook met de andere mensen die er werken. Het vakmanschap en plezier spat ervan af. Vragen en veranderde wensen worden op een open manier aangehoord en snel opgepakt. Parketteurs en schilder werken netjes, plezierig en hard om tot een mooi eindresultaat te komen. Absoluut een aanrader.
José uit Huizen 9 31 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Een goed advies, prima service en kundig personeel
Ervaring
Een goed advies in de winkel voor shades en vloerbedekking. Prima service. We mocht de stalenboeken meenemen naar huis om te passen bij de meubels en er werd bij ons thuis opgemeten. Kundig personeel die de shades kwam plaatsen en de vloerbedekking kwam leggen.
G.S.G. uit Huizen 10 07 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service en kwaliteit
Ervaring
Goede service in de winkel, goede service tijdens de werkzaamheden en zeer tevreden over het resultaat
Sabrina uit Huizen 10 29 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service, klantvriendelijk en goede kwaliteit
Ervaring
Bas de Jongh van Woninginrichting-aanhuis.nl in Huizen heeft ons geweldig geholpen! Wij hebben uiteindelijk prachtige zwarte houten jaloezieën gekocht voor in onze erker en de hal en we hebben rolgordijnen gekocht en raambekleding voor onze velux dakramen. Bas heeft alles keurig opgemeten en ons voorzien van de nodige adviezen om uiteindelijk je juiste keuzes te maken. Afgelopen donderdag zijn ze langs geweest om alles te installeren en het ziet er prachtig uit! Wij zijn er heel erg blij mee. Voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding zouden wij Woninginrichting-aanhuis.nl zeker aan willen raden.
Mariska uit Bussum 10 23 december 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goed
Ervaring
Professioneel en deskundig advies over de te kiezen vloeren. Een duidelijke offerte. Alle afspraken goed nagekomen en de vloer prachtig gelegd.
Trudi Caarls uit Huizen 9 19 december 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Super goed!
Ervaring
Heeft me heel veel geholpen! Goed advies! Leuke winkel, mooi ingericht.
Linda Koos uit Huizen 10 08 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettige service, makkelijk contact
Ervaring
We zijn zeer goed geholpen. Pvc vloer ligt er prachtig bij.
Matthijs uit Amsterdam 8 21 mei 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer goede keuze geweest om WAH in te schakelen. Erg vriendelijk team, denken constant mee met de klant. Offerte week in beginsel wel af, er waren ook dingen "vergeten" of niet meegrekend. Dat had beter gekund. P.S. Onze trappen zijn ook bekleed, prima werk. Alles bij elkaar zijn we erg tevreden.
Ton uit Blaricum 8 11 februari 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
5