Reviews Lelystad

Gemiddeld: 9,5 / 21 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Mijn ervaring met Woninginrichting-aanhuis is prima.
Ervaring
Er wordt tijd genomen om wensen aan te horen en mogelijkheden aan te geven. Zij adviseren wat in jou situatie het beste is. De uiteindelijke uitvoering is perfect gedaan. Super strak.
willy uit DRONTEN 9 15 mei 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima service
Ervaring
Als je op afspraak komt ondanks dat er meer klanten komen blijft de verkoper jou helpen dat vinden wij erg klant vriendelijk en super service.
Sanny Groenewold uit Dronten 10 12 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Goed advies en mooi resultaat
Ervaring
We hadden voor onze nieuwe woning van alles nodig. Verschillende gesprekken gehad met een stylist waardoor er ideeën aan de hand worden gedaan waar je zelf nooit op komt. Er wordt goed meegedacht om uit te komen binnen budget. Uitvoering was prima en het eind resultaat is erg mooi geworden.
Wilma uit Almere 9 15 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Kwaliteit, vakwerk en service zijn uitstekend.
Ervaring
Deze keer de trap laten bekleden met marmoleum, is in een woord prachtig geworden, ook de raambekleding is vandaag geleverd en opgehangen, dit maakt mijn woonkamer helemaal af. Firma "Aan Huis Lelystad" tot het volgende project de raambekleding voor de keuken.
John uit LELYSTAD 10 22 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend vakmanschap .
Ervaring
Renovliesbehang gekocht en door de vakmensen Ron en Eric van WAH Lelystad aangebracht en geschilderd. Super tevreden over deze twee mannen.
Peter en Ria uit Lelystad 10 15 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooi compleet assortiment, vakkundig advies en een warm welkom!
Ervaring
De nieuwe winkel in Lelystad is erg mooi geworden, gefeliciteerd! Wij hebben heel goede ervaringen met Woninginrichting-aanhuis in Lelystad en de volgende aankoop hebben we al op het oog. Deze zaak met de naastgelegen winkel van Henders en Hazel is een fijne combi om inspiratie op te doen. Erg prettig om in onze eigen woonplaats zo goed terecht te kunnen voor de inrichting van je huis.
Jolanda uit Lelystad 9 09 november 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Onze favoriete winkel
Ervaring
Wij zijn al jaren trouwe klanten van Woninginrichting-Aanhuis. Toen ik 6 jaar geleden introk bij mijn vriend was er 1 voorwaarde , de woonkamer moest echt opgeknapt worden ( het was echt een mancave) we kwamen al snel uit bij woninginrichting aan huis omdat we beide ons herkennen in deze stijl. Ons favoriete merk is Henders and Hazel ..ik kan gerust zeggen dat in der loop van jaren onze hele woonkamer een showroom is van deze winkel ahahah we hebben onze vloer, banken , tv meubel, eetkamerstoelen, loungestoel en behang allemaal hier gekocht. Eigenlijk als we op zoek gaan naar iets nieuws dan gaan we als eerst hier heen. We worden altijd goed geholpen , als we binnen komen herkennen de medewerkers ons meteen , dit geeft een fijn gevoel, het voelt een beetje als familie. Ze zijn niet opdringerig en je mag zelfs testers mee nemen naar huis om te kijken of het bij je interieur past. We zijn natuurlijk bij de opening geweest van de nieuwe winkel, we waren super nieuwsgierig en wat is het mooi geworden. Ook zijn we weer bij de Henders en Hazel geweest omdat we een stoel en kleedje nodig hadden voor in de babykamer. Er komt een lief klein jongetje aan in januari en die moet natuurliji wel een mooi kamertje krijgen ;). Als je mooie spullen van goede kwaliteit zoekt ga dan zeker naar deze winkel. Wij kiezen geen andere winkel meer om te shoppen voor onze interieur. jullie zien ons snel weer! groeten Indra en Chantal
Chantal uit Lelystad 10 09 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Warm welkom
Ervaring
Een heel warm welkom. Als.je hier binnen loopt ben je meteen verkocht. Klassiek, industrieel, modern, romantisch of gadgets hier heb je wat jij wilt voor jou huis. Erg hebberig word ik van al dit moois, wij gaan sparen voor een prachtige vloer.
Ramon Zoete-Jans uit Lelystad 10 08 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
9
In het kort
Goed en snel advies
Ervaring
Tijdens de opening van het nieuwe pand geweest voor aanvraag offerte / bestelling schuifdeur. We zijn snel en prettig geholpen. Het inmeten is ook snel gepland, we wachten nu met smart op het plaatsen van de prachtige stalen schuifdeur. Het hele proces van offerte/inmeten/bestellen/leveren is 6 weken en dat is echt vlot! De nieuwe winkel ziet er super uit. Prachtige vloeren / stoffen noem maar op. Goede prijs/kwaliteit. Wij wensen jullie veel succes in de nieuwe vestiging, hartelijke groet.
Laura uit Lelystad 10 07 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig
Ervaring
Altijd tevreden, altijd super geholpen, altijd goeie kwaliteit, altijd goede prijs, altijd gezellig, fijn top winkel Lelystad.
Leo v.Schijndel uit Lelystad 10 05 november 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Wij zijn al decennia lang klant van deze zaak, tot volle tevredenheid!
Ervaring
Voor zowel onze eerste, als onze tweede nieuwbouwwoning hebben wij gebruik gemaakt van de deskundige adviezen en het zeer goed meedenken en zoeken naar oplossingen van de medewerkers van Woninginrichting aan Huis. Als trouwe klant wordt je herkend en is er voldoende tijd voor een adviserend gesprek, ook wanneer dit in eerste instantie alleen oriëntatie betreft inzake mogelijkheden. Topzaak! Vloeren, behang, verf, raambekleding etc. zijn o.a. de zaken die wij hebben aangeschaft.
Marcel uit Lelystad 10 04 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer klantvriendelijk en ruim assortiment op prachtige nieuwe locatie
Ervaring
De nieuwe winkel is prachtig geworden! Gefeliciteerd! Dit gecombineerd met jullie aandacht voor de klant en kennis van de producten, maakt Woninginrichting aan huis @Lelystad een feestje om te komen winkelen voor je woninginrichting. Richard, John en Andy nemen de tijd om je vragen door te nemen, denken mee en geven goed advies. De nieuwe winkel heeft daarbij een zeer ruim assortiment uitgestald. Kortom: aanrader om naar toe te gaan voor je woninginrichting of om zo eens langs te gaan voor inspiratie. 
Karin uit Lelystad 9 03 november 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goede ervaringen
Ervaring
Wij komen er al jaren ongeveer 38 jaar en onze ervaring is dat je vakkundig geholpen wordt en de service is super !!
Bert uit Lelystad 10 03 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
gaat lang mee en goed.
Ervaring
Je krijg goede voorlichting en advies en ze zijn aardig niet opdringend.
D.A.T. Roth uit Nagele 10 02 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig geholpen met duidelijk advies en mooie producten
Ervaring
Tijdens ons bezoek aan Woninginrichting Aanhuis in Lelystad werden wij uitstekend geholpen. Fijn om veel producten zelf te voelen en daarnaast ook mooi gepresenteerd in een prachtige nieuwe winkel. Na uitleg over de mogelijkheden van het plaatsen van een Tate deur en duidelijk advies over inrichting van onze woonkamer zijn wij direct overgegaan tot het plaatsen van een order. Wij raden Woninginrichting - Aanhuis te Lelystad dan ook van harte aan!
Patrick uit Lelystad 10 02 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Voor ons huis alleen maar advies en inrichting van Aan Huis Lelystad.
Ervaring
Zeer waardevol, professioneel advies, erg klantgericht geen meepraters maar denken met je mee, conclusie: wij gaan altijd voor al onze {nieuwe} aankopen en advies naar "aan huis" Lelystad. Wij hebben ervaring met pvc vloer, vloerkleed, verf en behang, lampen en in de planning; trapbekleding, raambekleding, deurhor en een op maat gemaakte kledingkast in 2020.
John en Mouse uit Lelystad 10 01 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
We werden prima geholpen bij onze keuze.
Ervaring
Fijne uitnodigende winkel met grote keuzemogelijkheid, waarbij we door de verkoopmedewerkers bij het kiezen van de juiste vloer en bijpassende gordijnen goed werden geholpen
APML Swater uit Lelystad 9 01 november 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Bij ons is er een pvc vloer met kleine visgraat van moduleo neergelegd. De vloer werd eerst geëgaliseerd en op de derde dag werd de vloer gelegd. tevreden met zowel de vloer als de plinten. Daarnaast ook raamdecoratie af genomen keurig op tijd en werd netjes opgehangen. Wij hebben voor dit alles een totaal deal gemaakt waarmee ik zeer tevreden mee ben. Al met al een echte aanrader.
Andy uit Lelystad 10 19 januari 2018
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg tevreden zijn goed geholpen.Ook toen we een klacht over onze bank hadden hebben zij het goed opgelost prima bedrijf .
Willem en Christiana uit 8 30 november 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig geholpen, mooie winkel.
M. uit Dronten 9 29 september 2015
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel vriendelijk personeel en top vakmensen over de vloer gehad
anoniem uit 8 29 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7