Reviews Nieuwpoort

Gemiddeld: 9,4 / 14 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Plezierig en snel geholpen
Ervaring
Wij werden goed geholpen. De mevrouw van de winkel kwam meten. We hadden tegenslag met het verwijderen van onze oude vloer. Heb contact opgenomen hebben het leggen van onze vloer uit moeten stellen. Ze hebben regelmatig contact opgenomen. Er is aan video bellen gedaan. De personen die de vloer kwamen leggen hebben goed mee gedacht. De vloer is mooi strak gelegd. Zowel de verkoop als het uitvoeren liep super. Wij zijn heel erg blij en tevreden.
Marja uit Ameide 10 17 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak uitgevoerd.
Ervaring
Bij ons bezoek in Nieuwpoort werden we prettig geholpen en kregen we de juiste adviezen afgestemd naar onze wensen. Na een bezoek van een medewerkster bij ons thuis werd alles opgemeten en de goederen besteld. 2 dagen voor de werkzaamheden werden we gebeld met de tijd wanneer we de mannen konden verwachten. Allemaal netjes volgens afspraak. Bij aanvang werd ons door Gert uitgelegd hoe de werkzaamheden zouden verlopen. Zodat er geen vergissingen gemaakt konden worden. Ondanks het vele snijwerk bij de hoeken e.d. hebben ze het er strak in gelegd. Ze hebben echt vakwerk geleverd en dat allemaal voor een nette en redelijke prijs. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Anton uit Lopik 10 18 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Prima service
Ervaring
Prima advies en goede service
gilbert boele uit NIEUWPOORT 9 23 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Gewoon geweldig!
Ervaring
Onze slaapkamer is super mooi geworden. De dames, Marian en Yolanda, van filiaal in Nieuwpoort bedankt voor jullie meedenken en advies. Het uitgekozen behang is verrassend en past prachtig bij de gordijnen en vloerbedekking. De uitvoering (behangen en vloerbedekking leggen) was conform afspraak. Wij zijn blij met het resultaat.
Ineke uit Langerak 10 10 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Vriendelijke mensen en goeie service
Ervaring
Ze hebben bij mij een pvc vloer gelegd . En die mevrouw heeft het netjes uitgemeten. En gezegd wat mooi is dus ben haar heel dankbaar voor haar advies. En ze hebben de vloer ook heel netjes en vakkundig geplaatst.
Dirk Den braven uit Nieuwpoort 10 20 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Rolgordijnen snel geïnstalleerd
Ervaring
Goed werk netjes gewerkt
A den Boer uit Groot Ammers 10 20 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Wel heel veel mensen bij het leggen van het tapijt
Ervaring
Verder alles goed gelopen
Ada uit Tienhoven 8 23 juni 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Goed
Ervaring
Keurig netjes geholpen
Jan uit Langerak 10 17 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kennis
Ervaring
Prima geholpen met vakkennis
J.a. Van uit NIEUWPOORT 9 16 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Goede producten en uitstekende service
Ervaring
Wij gingen op pad voor inrichting voor ons nieuwe huis. Gordijnen, lamellen, jalouzieen en vloeren, keuze te over. Goed geholpen en goede service.
Kootstra uit Schoonhoven 8 16 juni 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Ik ben een tevreden klant
Ervaring
Alles ging goed!
Keijzer uit Nieuwpoort 8 23 mei 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Heel klantvriendelijk, er wordt meegedacht in oplossingen en afspraken worden nagekomen.
Anke uit Schoonhoven 10 19 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
prima
Ervaring
klantvriendelijk, verstand van zaken
Joost uit Nieuwpoort 10 28 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Bijzonder prettig en heel tevreden
Ervaring
Door de deskundigheid van de verkoopster ( Marjan) kreeg ik meer inzicht en meer mogelijkheden in mijn keuzes... Mijn appartement is dankzij haar heel warm, sfeervol en prachtig qua stijl.... Heel erg tevreden ( en trots)!,
Arina uit Ameide 9 04 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8