Reviews Nieuwpoort

Gemiddeld: 9,3 / 28 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Super goede communicatie en professioneel
Ervaring
Super goede service, behulpzaam en weten wat je nodig hebt.
Aleid Sturkenboom uit Lopik 10 27 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
prettig
Ervaring
Vriendelijke ontvangst, goed geluisterd naar de wensen en afspraken na gekomen.
Flora uit Nieuwpoort 9 27 februari 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
keurig werk geleverd
Ervaring
prima ervaring met dit bedrijf alles in orde zoals afgesproken kan het iedereen aanraden om daar te kopen.
joniette pek uit Langerak zh 10 24 februari 2022
Advies
7
Creativiteit
5
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Heel tevreden over deskundig advies en goede uitvoering
Ervaring
We hebben zowel schilderwerk binnen (muren houtwerk) raamdecoratie en vloerbedekking uitgezocht en laten doen. Juist dat dit alles via een bedrijf kon was heel fijn. We zijn zeer tevreden over het resultaat, de communicatie en ook als iets een keer niet helemaal meteen goed ging werd het goed opgelost
Rob Laagland uit Ameide 10 26 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig en competent
Ervaring
Zowel de advisering was zeer to the point als het uiteindelijke product, te weten vloerbedekking van wol en van linoleum.
Renee uit Meerkerk 9 24 december 2021
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
PrimaHi
Ervaring
Goede service alleen jammer dat de plakplinten niet echt in de zelfde kleur zijn.terwijl de gewone plinten wel in de zelfde kleur zijn. Jammer is dat.
Mart-jan spek uit Nieuwpoort 8 16 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer uitgebreid assortiment
Ervaring
We zijn zeer goed geholpen en de service was goed. Marjan en Mirjam dachten goed mee en ze waren zeer klantgericht. We hebben prachtige vloeren, raambekleding en mooie deuren als resultaat. Dank.
C Bouwman uit Nieuwpoort 9 13 juli 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Top service, ons project was in goede handen!
Ervaring
Wij hebben hier: - pvc vloer uitgezicht en laten leggen - alle wanden laten behangen met renovlies inclusief sauzen - onze zonwering (binnen inclusief horren) op maat laten maken en laten monteren. Mag duidelijk zijn dat we geen betere keus hadden kunnen maken.
Roland Janssen uit Nieuwpoort 10 13 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Klantvriendelijk, service en geen lange wachttijden!
Ervaring
Positieve ervaring, reageren direct en snel, mooie sortering, kortom een zaak om terug te komen.
Nelian Smorenburg uit NIEUWPOORT 10 01 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
-
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Blij met onze raamdecoratie
Ervaring
Fijne ervaring met woninginrichting-aan huis. Van het uitzoeken, inmeten en monteren alle medewerkers denken goed mee. Zelfs toen na montage bleek dat 1 van de jaloezieën kapot was, wordt dit door woninginrichting-Aanhuis netjes verholpen.
Annelie uit Langerak 10 12 april 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
in deze corona tijd, correct behandeld.
Ervaring
Al jaren klant, hiervoor v/d Vlist. Volgende keer kom ik hier graag terug.
Ada uit Ameide 8 11 februari 2021
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
7
Prijsniveau
-
In het kort
Belangstellend, meedenkend
Ervaring
Heel relaxed alles uitgezocht en besproken. Prima communicatie over afspraken. Fijn om zo alles te kunnen regelen.
Simone uit Zwijndrecht 9 30 januari 2021
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Zeer tevreden over advies en geleverde vloer, wandafwerking, gordijnen, horren en deur. Afspraken worden nagekomen.
Ria uit Stadelman 8 27 januari 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Goed advies, vriendelijk en vakkundig personeel.
Margreet van Leeuwen uit Ameide 10 10 december 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Plezierig en snel geholpen
Ervaring
Wij werden goed geholpen. De mevrouw van de winkel kwam meten. We hadden tegenslag met het verwijderen van onze oude vloer. Heb contact opgenomen hebben het leggen van onze vloer uit moeten stellen. Ze hebben regelmatig contact opgenomen. Er is aan video bellen gedaan. De personen die de vloer kwamen leggen hebben goed mee gedacht. De vloer is mooi strak gelegd. Zowel de verkoop als het uitvoeren liep super. Wij zijn heel erg blij en tevreden.
Marja uit Ameide 10 17 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak uitgevoerd.
Ervaring
Bij ons bezoek in Nieuwpoort werden we prettig geholpen en kregen we de juiste adviezen afgestemd naar onze wensen. Na een bezoek van een medewerkster bij ons thuis werd alles opgemeten en de goederen besteld. 2 dagen voor de werkzaamheden werden we gebeld met de tijd wanneer we de mannen konden verwachten. Allemaal netjes volgens afspraak. Bij aanvang werd ons door Gert uitgelegd hoe de werkzaamheden zouden verlopen. Zodat er geen vergissingen gemaakt konden worden. Ondanks het vele snijwerk bij de hoeken e.d. hebben ze het er strak in gelegd. Ze hebben echt vakwerk geleverd en dat allemaal voor een nette en redelijke prijs. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Anton uit Lopik 10 18 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Prima service
Ervaring
Prima advies en goede service
gilbert boele uit NIEUWPOORT 9 23 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Gewoon geweldig!
Ervaring
Onze slaapkamer is super mooi geworden. De dames, Marian en Yolanda, van filiaal in Nieuwpoort bedankt voor jullie meedenken en advies. Het uitgekozen behang is verrassend en past prachtig bij de gordijnen en vloerbedekking. De uitvoering (behangen en vloerbedekking leggen) was conform afspraak. Wij zijn blij met het resultaat.
Ineke uit Langerak 10 10 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Vriendelijke mensen en goeie service
Ervaring
Ze hebben bij mij een pvc vloer gelegd . En die mevrouw heeft het netjes uitgemeten. En gezegd wat mooi is dus ben haar heel dankbaar voor haar advies. En ze hebben de vloer ook heel netjes en vakkundig geplaatst.
Dirk Den braven uit Nieuwpoort 10 20 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Rolgordijnen snel geïnstalleerd
Ervaring
Goed werk netjes gewerkt
A den Boer uit Groot Ammers 10 20 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Wel heel veel mensen bij het leggen van het tapijt
Ervaring
Verder alles goed gelopen
Ada uit Tienhoven 8 23 juni 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Goed
Ervaring
Keurig netjes geholpen
Jan uit Langerak 10 17 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kennis
Ervaring
Prima geholpen met vakkennis
J.a. Van uit NIEUWPOORT 9 16 juni 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Goede producten en uitstekende service
Ervaring
Wij gingen op pad voor inrichting voor ons nieuwe huis. Gordijnen, lamellen, jalouzieen en vloeren, keuze te over. Goed geholpen en goede service.
Kootstra uit Schoonhoven 8 16 juni 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Ik ben een tevreden klant
Ervaring
Alles ging goed!
Keijzer uit Nieuwpoort 8 23 mei 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima
Ervaring
Heel klantvriendelijk, er wordt meegedacht in oplossingen en afspraken worden nagekomen.
Anke uit Schoonhoven 10 19 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
prima
Ervaring
klantvriendelijk, verstand van zaken
Joost uit Nieuwpoort 10 28 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Bijzonder prettig en heel tevreden
Ervaring
Door de deskundigheid van de verkoopster ( Marjan) kreeg ik meer inzicht en meer mogelijkheden in mijn keuzes... Mijn appartement is dankzij haar heel warm, sfeervol en prachtig qua stijl.... Heel erg tevreden ( en trots)!,
Arina uit Ameide 9 04 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8