Reviews Schagen

Gemiddeld: 8,9 / 43 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Zeer goed
Ervaring
Vriendelijk en kundig personeel, komen keurig afspraken na. De trap is door een professional bekleed en ziet er strak uit. Zeer blij mee!
Stefan uit Schagen 10 26 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
De duettes kwamen eerder dan verwacht en werden keurig gemonteerd. Zeer tevreden over de geleverde service. Groetjes Petra
Petra van den Bos uit Barsingerhorn 10 26 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Keurig geholpen in de winkel en het plaatsen van shutters is ook
Ervaring
Vooraf bewust de keuze gemaakt om shutters te gaan kopen in een winkel en niet online. Dit omdat wij zoeken naar persoonlijk advies en dat hebben we gekregen in Schagen. De installatie door Noël is fantastisch gedaan, hij ging rustig aan de slag en de shutters zijn fantastisch geplaatst. Heel erg blij mee!
Mariska Kramer uit Warmenhuizen 9 01 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goed gevoel, klantvriendelijk en kwaliteit
Ervaring
Belangrijk voor mij is dat er geluisterd wordt naar wat ik graag wil en dat het vertaald wordt in de levering van het product. Ik vind het prettig dat ik goed en klantvriendelijk geholpen wordt, de afspraken nagekomen worden, het geleverde product van goede kwaliteit is. Kortom: dik tevreden. AanHuis heeft dit allemaal in het pakket!!
Kitty uit Schagen 10 22 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
geleverde artikelen zijn prima
Ervaring
1 vloer met PVC gelegd, is uiteindelijk goed gekomen Tapijt is prima gelegd
R uit schagen 7 09 juli 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Prettige benadering en behulpzaam.
Ervaring
Het lenen van kleurstalen voor een week gaf ons voldoende tijd om de juiste keuze te kunnen maken. De levering verliep prima.
Martin uit Noord-scharwoude 8 08 juli 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Goeie service, en uitstekende aflevering!
Ervaring
Professioneel geholpen en netjes gelegd en afgewerkt. Heel blij mee!
Niels uit Warmenhuizen 10 02 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
6
In het kort
Heel erg tevreden
Ervaring
Vriendelijk ontvangst in de winkel, goed meedenken over de eventuele aanschaf. Vakkundig opgemeten en de hordeuren perfekt geplaatst. Hebben er erg veel plezier van.
JF Snoek uit Schagerbrug 9 02 juli 2020
Advies
1
Creativiteit
2
Service
1
Assortiment
2
Kwaliteit
2
Vakmanschap
2
Levertijd
1
Prijsniveau
1
In het kort
Mijn ervaring was super
Ervaring
Geheel volgens plan en afspraak werden onze producten geleverd, nog eerder dan de aangegeven tijd. Er moest nog iets aangepast worden van de vorige levering en dit werd ook meteen opgepakt. Top service.
Liesanne Schoon uit Nieuwe Niedorp 10 01 juli 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Ontzettend tevreden
Ervaring
Het hele proces van ideeen opdoen tot en met het leggen is super klantvriendelijk en goed verlopen. Wij hadden vinyl gekocht en laten leggen. Het ligt er super mooi en strak in.
Pardi uit Schagen 10 02 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Perfect
Ervaring
Uitermate goed, uitgebreid en behulpzaam advies tijdens keuze orientatie en definitief besluit. Vervolg alles keurig nagemeten en ook aan onze leveringsdatum uitstekend meegedacht. Praktische uitvoering zeer bekwaam en vakkundig uitgevoerd, en alles tot in de puntjes afgewerkt. Kortom perfectie ten top die ons nog elke dag doet genieyen van onze keus. Zullen zeer zeker bij volgende aangelegenheid wederom beroep op hun doen.
J.A. Mulder uit Julianadorp 10 27 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Netjes
Ervaring
Zijn netjes geholpen,keurig alles opgemeten.
Ad uit Sint Maartensvlotbrug 8 20 mei 2020
Advies
-
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Mooi
Ervaring
Hele snelle levering sneller dan verwacht.
Roy uit Nieuwe Niedorp 10 05 mei 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie spullen, mooie kwaliteit door vakmensen geplaatst
Ervaring
Wij hebben tot nu toe zeer vriendelijke mensen ontmoet. Zowel het personeel in de winkel als de mensen die thuis komen plaatsen. Het winkelpersoneel is zeer behulpzaam en heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de producten. De producten passen precies en zijn door vakmensen geplaatst. Wij hebben raamdecoratie, hor -deuren en plinten gekocht.
Fam Vriezen uit Nieuwe Niedorp 10 30 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Heel goed en klantvriendelijk
Ervaring
We werden heel goed geholpen en de geleverde producten zijn geheel naar wens .
M.J. uit Alkmaar 8 06 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer betrouwbaar in advies en afspraken
Ervaring
Ik per goed en kundig en vlot geholpen. D.m.v. gegeven adviezen kwam ik snel tot de juiste keuze. Levering en installering werden uitgevoerd zoals afgesproken.
Peter uit Den helder 9 06 april 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldig, vriendelijk,top geregeld.
Ervaring
van begin tot eind goed geregeld en uitgevoerd.
Pieter uit DIRKSHORN 9 26 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Goed
Ervaring
Goed
Erika uit Callantsoog 9 17 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Perfect geholpen
Ervaring
Vakkundige adviezen, perfect ingemeten en keurige monteur voor het monteren, en ook vakkundig, kortom wij zijn zeer tevreden.
Rene uit Wieringerwerf 10 26 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
klantvriendelijk en vakwerk
Ervaring
Mooie vloer, vakkundig gelegd. Vriendelijke benadering.
Itske uit Egmond aan den Hoef 9 08 januari 2020
Advies
7
Creativiteit
5
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Afhandeling van een klacht is perfect gedaan.
Ervaring
Na enige tijd kregen wij problemen met onze top-down plissé gordijnen. Het mechanisme gaf bij meerdere gordijnen problemen. Door Woninginrichting-aanhuis zijn onze klachten door gegeven aan de fabrikant. Aangezien de problemen met meerdere gordijnen begon op te spelen heeft Woninginrichting-aanhuis dit ook duidelijk aan de fabrikant doorgegeven. De monteur heeft op grond van onze klachten en de melding door Woninginrichting-aanhuis alle mechanismes vervangen. Na reparatie heeft Woninginrichting-aanhuis ook bij ons nog nagevraagd of alles naar wens is verlopen. Woninginrichting-aanhuis heeft de klacht perfect vervolgd en ons telkens goed geïnformeerd.
Willem uit Warmenhuizen 9 03 december 2019
Advies
-
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
zeer tevreden over de service
Ervaring
Thuis bij het opmeten goed advies ontvangen en ook in de winkel deskundig geholpen. Ook de levertijd was prima.
Simon uit Veldhoven 9 28 november 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Vriendelijk, meedenkend, betrokken en behulpzaam personeel
Ervaring
Natasja en Bernardo hebben hart voor de zaak. Ze zijn bereid om een stapje extra te zetten voor de klant en dat is erg prettig. Ze zijn altijd vriendelijk, erg betrokken en denken goed met je mee. Met als resultaat...een prachtige nieuwe woonkamer! Verder is het ook erg prettig dat we een paar dagen van tevoren zijn gebeld/gemaild om nog even kort alles te bespreken. Wij zijn ontzettend tevreden en raden iedereen aan om even langs te gaan.
Derek en Denise uit Julianadorp 9 23 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Vakkundig, eerlijk en geduldig!
Ervaring
We hebben diverse keren de zaak bezocht. Alle keren even vakkundig en eerlijk! Zeker niet opdringerig. Wij hebben vloeren en raambekleding besteld voor een nieuwe woning. Zeer netjes gewerkt. Begrip voor de planning die iets uit liep. Zeer tevreden. In de winkel viel mij meteen de gordijnen op en een mooi behangetje. Die hebben we ook gekozen. Dus assortiment is ruim en zichtbaarheid van materialen is belangrijk. Aanbevolen bij familie en kennissen!
Sjaak en Sandra uit Heerhugowaard 10 18 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekende service, persoonlijke aandacht en goede nazorg
Ervaring
Ruime keus, goed advies en behulpzaam bij het meegeven van stalen. Afspraken worden nagekomen en er wordt niet moeilijk gedaan over wat extra werk of geleverde egaline. Deskundige vloerenlegger!
Dhr. C. de Graaf uit Schagen 10 18 juli 2019
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vriendelijk personeel; prettige advisering en hulp bij leveringsperikelen.
Ervaring
Vriendelijk personeel; prettige advisering en hulp bij leveringsperikelen. Prima advisering bij keuze in samenstelling kast, uitvoering etc.
Dhr. Nico uit Winkel 8 10 juli 2019
Advies
8
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
4
Prijsniveau
7
In het kort
Wij zijn zowel in de winkel als bij het inmeten en monteren goed geholpen.
Ervaring
Vriendelijk, attent.
r potter uit winkel 8 27 mei 2019
Advies
8
Creativiteit
6
Service
10
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Alles wordt heel goed geregeld.
Ervaring
Goed geadviseerd over de mogelijkheden, assortiment. Voortgang wordt bewaakt. Afspraken worden gemaakt en bewaakt. Kortom, heel relaxed. Alles wordt geregeld. Niets is te veel.
Ellen en Eis uit Tuitjenhorn 9 26 mei 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Goed
Ervaring
Prima vloer en fijn contact.
Luuk en Esmee uit Schagen 8 26 mei 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
5
In het kort
Meer dan tevreden
Ervaring
Als eerste indruk, rustige en een goed luisterend oor. Alle wensen werden besproken om er later mee aan de slag te gaan. Door het ontwerp te bespreken konden we ons een inzicht vormen voor een vernieuwde woonkamer.
Dhr/Mevr.Mahieu- uit Schagerbrug 10 21 mei 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Leuk geholpen ook kleuradvies alles netjes afgeleverd
Ervaring
Klantvriendelijk, goed personeel, fijn dat de plinten nog veranderd konden worden, netjes dat er nog kontact wordt opgenomen of alles naar tevredenheid gebeurd is. Vloeren en raamdecoratie... Top
Jos uit Schagen 10 16 mei 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij wilden dat Woninginrichting aan Huis in ons huis als hoofdaannemer vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer zou aanleggen. De belangrijkste extra stappen hierin waren het verwijderen van een verlijmde houten vloer en het infrezen van de vloerverwarming en egaliseren van de vloer. Later zijn hier nog top down bottom up plisse gordijnen bijgekomen. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Woninginrichting aan Huis. Afspraken zijn netjes op tijd nagekomen en wij werden ook keurig vooraf geïnformeerd over de tijden en de uitvoering van alle deeltaken die nodig waren. Berw
berw uit Warmenhuizen 8 08 april 2019
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekende service door vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Jan en Alie uit Schagen 8 04 april 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Waren wat beschadigingen aan onze shutters. Dit is goed en snel verholpen. Montage geheel naar tevredenheid uitgevoerd.
Peter uit Enschede 8 24 maart 2019
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Gerrit uit Schagen 9 21 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en overeenkomsten, zoals afgesproken levertijd en vakmanschap, van de mensen die de klus moeten klaren, in een woord alles klopt gewoon
Marianne uit St Maartensvlotbrug 9 14 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wim uit Schagen 9 13 maart 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Aanhuis.nl denkt goed met je mee en geeft een goed advies. Prima service, alles in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden! Fijne mensen.
Hanny uit Schagerbrug 10 08 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Jeroen uit Broek op Langedijk 9 27 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijne en ervaren mensen die luisteren naar wat de wensen van de klant zijn en daar op in spelen.
Yvonne uit Schagen 9 17 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prima bedrijf, deskundig advies, wat communicatiestoornissen maar ook vlot opgelost.
W. uit Winkel 8 17 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Heel fijn geholpen door benardo. Totaal geen pusherige verkoper. Na een jaar deed de duette het niet meer, deze werd onder service geheel kosteloos opgehaald, gerepareerd en weer opgehangen. Ook het tapijt is keurig gelegd door nette vaklui. Namen de rommel mee en lieten de boel netjes achter. Gewoon top!
anoniem uit 10 15 februari 2019
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Vestiging Schagen verleend hele slechte service. Hebben een zeer dure pvc vloer aangeschaft. Inclusief egaliseren en plakken plinten incl. Afkitten. Echter bleken er bij oplevering grote golvende kieren onder onze plinten te zitten (0,5 tot 0,8 cm). Waarop WAH Schagen geen service wilde verlenen. Dit was normaal. Echter vonden wij dat er door deze kieren veel vuil en water onder de plinten zouden komen en dit ten koste zou gaan van onze plinten. Uiteindelijk wilde WAH Schagen de plinten kosteloos komen afkitten als wij voor nog eens 5000,00 euro aan gordijnen zouden afnemen. Omdat wij dit na dit fiasco niet wilden moesten wij alsnog geld betalen om de onderkant van de plinten te laten afkitten. Wij vinden het schandalig! Ik voel me opgelicht! Want het staat duidelijk vermeld in de offerte: incl. Afkitten. En als je dat niet doet en de vloer is niet in orde of in dit geval de plinten hoor je dit als bedrijf netjes op te lossen. Dat is in dit geval niet gebeurd. En wij zullen daarom dit bedrijf nooit aan iemand aanbevelen.
Thijs en Amanda uit 1 26 april 2018
Advies
-
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-