Reviews Purmerend

Gemiddeld: 9,2 / 84 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
vriendelijke mensen, snelle en goede service, deskundigheid en meedenken
Ervaring
ik heb de afgelopen jaren diverse aankopen gedaan en ben altijd uiterst vriendelijk en vlot geholpen, heb deskundig advies gekregen en het bestelde werd keurig op afspraak en keurig geïnstalleerd/bezorgd
Tiny Hoogland uit Volendam 9 20 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Waar voor je geld en goede service van A tot Z
Ervaring
Wij zijn geadviseerd door Tom ivm een kast op maat. Vanaf het begin goede, correcte en vrijblijvende service met goed advies, maar altijd gericht op onze wensen. Na de aankoop is de informatie keurig overgedragen richting Allure voor het opmeten van de kast. Na de definitieve tekening is alles nog netjes met ons doorgenomen. Vlak voor en net na het inbouwen is er nog netjes gebeld. Niet geheel onbelanrijk: de kast is perfect ingebouwd en wat goede kwaliteit. Al met al een absolute aanrader.
Johan uit Purmerend 9 19 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
nauwkeurig en snel
Ervaring
We kregen nauwkeurige informatie en goede schatting van de kosten. Na in meting werd advies gegeven om de situatie te corrigeren en een mooie kast te laten voltooien
Carl uit Purmerend 9 19 mei 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Goed
Ervaring
Duchettes gekocht voor alle ramen in woonkamer , zeer vriendelijk personeel en goede service , aanbeveling waard!!
Stam uit Purmerend 9 03 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Heb een hele positieve ervaring met dit bedrijf
Ervaring
De samenwerking met wooninrichting aan huis Purmerend heb ik als zeer positief ervaren. Leuk personeel dat heel erg meedenkend is met de klant, goeie communicatie en service verleend. Mede hierdoor ben ik uitermate tevreden met het eindresultaat!
Nathan uit Volendam 10 03 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super fijn geholpen.
Ervaring
Wij zijn erg blij met Tom voor de service, het meedenken in het ontwerp en het eindresultaat van onze kast en vloer.
Frans & Lydia uit Monnickendam 10 29 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super service
Ervaring
Aan enthousiasme geen gebrek! Heel goed geadviseerd door Tom een waanzinnig blij met het resultaat. Voor mij een dikke 10!!
CM uit Volendam 10 16 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Toppers
Ervaring
Complete raam decoratie verzorgd.
Bouke uit Edam 8 09 april 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
9
Prijsniveau
5
In het kort
Goede service
Ervaring
Prima service! Alles is netjes door de mannen gemonteerd en opgehangen.
M. uit Purmerend 8 08 april 2022
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Top klantgericht
Ervaring
Hier is klant echt koning. Houdt goed contact met de klant. Persoonlijk contact. Prachtige gordijnen Top!
Simon Wit uit Medemblik 10 06 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Super service
Ervaring
Mooie winkel, fijn personeel en goed advies!
Lisa uit Amsterdam 10 01 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Professionele en deskundige mensen
Ervaring
Goed advies gekregen en ook de uiteindelijke montage verliep heel plezierig en deskundig. Jullie hebben zeer net werk geleverd. Jammer dat er veel tijd zat tussen de bestelling en de inmeting. Dat is eigenlijk verloren tijd in een periode dat er toch al lange wachttijd is voor materialen.
Hans uit Zaandam 9 31 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
4
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer goed
Ervaring
informatief, vriendelijk en prima service
Daan uit Purmerend 9 24 maart 2022
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Goeie service
Ervaring
Netjes afgeleverd. Goeie service.
Robin Sier uit Purmerend 8 23 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Warm welkom
Ervaring
Wij hebben vloerverwarming en een pvc vloer gekocht bij woninginrichting aan huis Purmerend. Goed geholpen, eerlijk advies en een prachtig eindresultaat. Persoonlijke benadering en hele goede duidelijke communicatie.
Karin uit Purmerend 10 17 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
In één woord : Geweldig!
Ervaring
Prachtige kasten op maat laten maken na deskundig advies,prettige communicatie en stap voor stap begeleiding bij het hele proces. Tom heeft kennis van zaken,denkt met je mee en is geen gladde verkoper die je van alles aansmeert maar rustig op zijn gemak met goede koffie en koek alles met je doorneemt. Bij een misrekening door onszelf en de kastenfirma werd alles toch weer heel snel rechtgezet en zijn we nu erg tevreden met het geheel.
Marjan uit Warder 10 11 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goede ervaring
Ervaring
Goed geholpen met de aankoop en een topper met het installeren
Evert Sier uit Volendam 9 01 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
-
In het kort
Heel klantvriendelijk en een goede service
Ervaring
Wij zijn hier heel fijn geholpen voor onze nieuwe raambekleding. Er wordt de tijd voor je genomen, en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ook is de communicatie goed. Zeker een aanrader om hier eens langs te gaan :).
Corine uit Purmerend 9 24 februari 2022
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Helemaal top!! Goed geholpen en Daan heeft alles netjes gemonteerd.
Ervaring
Prachtige winkel in Purmerend. Heel groot assortiment met leuk personeel.
Manon uit Volendam 10 24 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Waanzinnig
Ervaring
Super deskundig personeel die ons goed heeft geadviseerd bij het maken van de juiste keuze. In het bijzonder willen wij Tom bedanken! Wij zijn zeer tevreden over deze winkel.
Monique uit Volendam 10 21 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vriendelijkheid en mooie produkten
Ervaring
Ik heb een prettige ervaring. Ik ben voldoende geïnformeerd en ben steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom mijn bestelling. De bezorging vond veel eerder plaats dan gepland De communicatie daarover vraagt wat aandacht. Ik ben blij met mijn raamdecoratie en tevreden over de kwaliteit van het product en de klantvriendelijkheid van het winkelpersoneel.
Mariëlle uit Volendam 7 18 februari 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
6
Prijsniveau
5
In het kort
Geweldig professioneel bedrijf
Ervaring
Heel goed en vooral objectief geholpen. Niks was teveel en er werd erg goed meegedacht met onze wensen en budget.
Sandra uit Zaandam 9 18 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Er was tijd om een complexe oplossing uit te werken.
Ervaring
Er werd meegedacht en gezocht naar oplossingen om raam bedekking te laten maken. Mede door de scheve ramen en bijzondere hoeken was dit uitstekende prestatie.
Jaap uit Middenbeemster 9 20 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Duurde erg lang
Ervaring
Met alle maten van het te maken stel gordijnen kwam ik in de winkel, ik wilde deze precies hetzelfde nalaten maken. Helaas moest er eerst iemand thuiskomen opmeten! Door verhuizing naar ander pand, storing internet bij de nieuwe Aanhuis locatie, duurde het allemaal erg lang voordat ik het stel gordijnen in huis had. 21 oktober in de winkel geweest, 1 november opgemeten en 13 januari opgehangen. Ook kon ik ze niet zelf ophangen, daar kwam ook weer iemand voor langs, om half 8 'smorgens, voor 10 min werk ! Het is een mooi stel gordijnen alleen niet de opgegeven breedte maat. Ik laat het nu maar zo. Ik heb geen zin om nog langer met een kaal raam te zitten. Het zijn trouwens wel hele vriendelijke mensen waar ik contact mee had, daar lag het niet aan. Hopelijk heeft een ander een betere ervaring.
Geertje uit Marken 6 16 januari 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
6
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
2
Prijsniveau
6
In het kort
goede vaklui en prettige mensen.
Ervaring
prima
Paul uit Landsmeer 9 13 januari 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
-
In het kort
Super netjes werk afgeleverd
Ervaring
We kwamen in de mooie zaak in Purmerend waar we super vriendelijk en deskundig zijn geholpen! Levering en montage erg netjes! Zeer tevreden
Jacqueline uit Volendam 10 13 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer kundig advies
Ervaring
Tom, Saul, en ook Daan hebben mij op een zeer kundige wijze geadviseerd t.a.v. het kopen van kasten op maat. Ook de syliste Tanja heeft een prima advies gegeven wat betreft kleur en materiaal. Deze ploeg toppers is het aanraden waard.
Henk uit Monnickendam 10 06 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend advies en plaatsing van alle bestelde onderdelen.
Ervaring
Prima advies bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen die wij in onze nieuwe woning wilde aanbrengen. Leggen vloeren en aanbrengen raamdecoratie gebeurde prima volgens de afspraken. Zeer tevreden over de algehele verzorging en afhandeling.
Klaas uit Marken 10 05 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Vakmanschap
Tom Keijzer uit Volendam 10 05 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top bedrijf met een goede service!
Ervaring
Goed advies in de winkel en perfecte montage bij ons thuis.
Thomas uit Purmerend 10 05 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Het zijn gewoon vak mensen en erg aardig
Ervaring
Alles wat ze doen is gewoon erg netjes ..toppers
Nel uit Volendam 9 24 december 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Prima
Ervaring
Prima geholpen, neemt de tijd, er is ruimte
Annerise uit Purmerend 8 23 december 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
TOP!
Ervaring
We hebben gordijnen voor de slaapkamer uitgezocht. Hierbij werden we prima geadviseerd door Tom en Saul en kregen we stalen mee om op ons gemak thuis te bekijken wat het beste zou staan. Vervolgens kwam Daan heel snel de maten bij ons thuis opnemen, waarna de gordijnen binnen slechts een paar weken al in onze slaapkamer konden worden opgehangen. En wauw, wat staat het mooi! Dit is al voor de zoveelste keer dat we hier gekocht hebben, want het bevalt prima! (en nee, we hebben (helaas) geen aandelen)
Bas uit Edam 10 22 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Een winkel om naar terug te komen!
Ervaring
Afgelopen weken bij woninginrichting aan huis in Purmerend geweest. Een splinternieuwe winkel met een gigantisch assortiment. Je merkt meteen dat het vriendelijke personeel beschikt over kennis en expertise. Kortom: een meer dan goede ervaring.
Jan uit Runderkamp 10 14 december 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
-
Prijsniveau
8
In het kort
Een geweldig aanbod én fantastisch personeel!
Ervaring
Ik liep samen met mijn vrouw de showroom binnen en ik wist meteen dat ik hier zou slagen! We werden hartelijk ontvangen en alles was bespreekbaar! We zijn zeer geslaagd voor ons nieuwe huis en we komen zeker weer terug!!!
John uit Amsterdam 10 08 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldige service
Ervaring
Ruim vijf jaar geleden heb ik vier Luxaflex duette shades gekocht. Toentertijd nog uitgerust met cassettehouders voor 12 batterijen. Bij twee shades gaan de batterijen 1 tot 2 maanden mee. Daan van Woninginrichting-aanhuis Purmerend heeft ervoor gezorgd dat er vier accuhouders met Li-ion Accu's geplaatst zijn in de plaats van de oude batterijenhouders. Aangezien deze houders iets meer ruimte innemen dan de batterijenhouders moesten de klemhouders van de shades opnieuw gemonteerd worden. Alles vakkundig, snel en geheel gratis!
Paul uit De Rijp 10 04 december 2021
Advies
-
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Mooi ingerichte winkel met een ruim assortiment en leuke verkopers!
Ervaring
Ik heb verschillende producten en diensten afgenomen bij WAH. Allemaal naar tevredenheid.
Ingrid uit Volendam 10 03 december 2021
Advies
10
Creativiteit
4
Service
7
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Mijn ervaring is zeer goed!
Ervaring
Mijn ervaring is zeer goed. Goed geholpen, levering precies op tijd.
Geertje uit Volendam 9 02 december 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Vakkundig geholpen, goed advies en snelle levering!
Ervaring
Heel goed geholpen en vakkundig advies over de mogelijkheden. Onze luxaflex werd heel snel geleverd en daarna snel en vakkundig gemonteerd. We gaan de volgende keer zeker weer naar jullie toe.
Gery uit Volendam 10 30 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Een zeer geslaagd bezoek
Ervaring
Als eigenaar van een nieuwbouwwoning ben ik bij wooninrichting aan huis in Purmerend geweest om inspiratie op te doen. Ik werd gelijk goed geholpen door de enthousiaste verkoper. Hij liet mij de vele verschillende opties voor de inrichting van mijn woning en bracht met op ideeën waar ik zelf nog niet over nagedacht had. Het aanbod in de winkel is ruim, waardoor je een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden voor de inrichting van het huis. Ik raad wooninrichingaanhuis zeker aan!
Kees uit Volendam 10 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Helemaal top!
Ervaring
Goede service en personeel
Danielle uit Purmerend 10 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Veel keuze, super vriendelijk personeel!
Ervaring
Hele mooie vloer uitgezocht, kreeg de beste adviezen en dachten heel goed met mij mee. Deze winkel krijgt een 10!
Gracia uit Tol 10 17 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kwaliteit
Ervaring
Opgehangen zoals afgesproken. Heel vriendelijk benadering
Alex uit Purmerend 8 13 november 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Woninginrichting-aanhuis.nl, professioneel en klantvriendelijk.
Ervaring
Onze ervaring begon bij het uitzoeken van tapijt in de winkel. Na het uitwisselen van wat gegevens, met name door ons gebruikte kleuren in de ruimte werd een bijpassend tapijt geadviseerd. De levertijd klopte, de afspraken werden nagekomen en tapijt keurig gelegd. Het advies bleek goed te zijn, de kleuren combineren heel mooi. We werden nog na- gebeld om te verifiëren of alles naar wens was. Kees Veerman
Kees Veerman uit Volendam 10 10 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakmensen!
Ervaring
Goed meegedacht en prima advies gehad in de winkel. De elektrische Luxaflex zijn vakkundig gemonteerd en dat alles met een speciale woningdeal korting. Een absolute aanrader. Veel succes in Purmerend!
Bruin uit Volendam 9 20 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Wat een enorm klantvriendelijk en goed bedrijf. Het personeel is heel betrokken en geven
Ervaring
Wat een enorm klantvriendelijk en goede bedrijf. Het personeel is heel betrokken en geven je deskundig advies. Ik ben zeer tevreden!
Berry uit Volendam 10 20 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Top bedrijf!
Ervaring
Prima adviezen gekregen over de types en kleuren raambekleding. In eerste instantie duurde het leveren van de raambekleding langer dan verwacht. Omdat wij een nieuwbouwwoning hadden en het hoogzomer was waren we niet blij met de vertraging maar nadat we dat besproken hadden werden we goed op de hoogte gehouden en hebben ze zodra er iets binnen was het direct geleverd en dus niet gewacht tot de hele order binnen was. Bij enkele problemen die vooral onze eigen schuld waren hebben ze ontzettend goed mee gedacht om het op te lossen en hebben ze het ook daadwerkelijk opgelost. Ook de nazorg is prima. Ze komen alle afspraken netjes na en meer. Top bedrijf! Ik raad ze bij iedereen aan.
Karin uit Terpstra 10 20 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Fantastische service!
Ervaring
Super snel geregeld en door vakmensen. Communicatie was heel sterk en professioneel, grote klasse!
Cornell uit Volendam 10 20 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig
Ervaring
Echte aanrader
TC uit Oosthuizen 10 19 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top!
Ervaring
Er zijn bij ons industriële deuren van Gewoon Gers geplaatst. Heel vakkundig door superaardige mannen, geweldige deuren. We zijn heel tevreden met de service.
Yolanda uit Purmerend 10 19 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Fantastisch van A tot Z!
Ervaring
Vanaf het moment dat we over de drempel stappen om ons tapijt uit te zoeken tot het moment dat het werkelijk perfect gelegd is, is alles perfect verzorgd. Vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht over wanneer de beste datum is om te komen. Heel flexibel en de prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend. In een woord; top!
Jan uit Volendam 10 15 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top ervaring met deze winkel
Ervaring
Wij kwamen voor een vloer en gingen eigenlijk naar huis met alles. Deze week is alles naar alle tevredenheid geleverd.
Terry uit Purmerend 10 15 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service, klantvriendelijkheid en kwaliteit in materiaal en werk
Ervaring
Ik heb nieuw tapijt laten leggen op mijn bovenverdieping. Bij het kiezen ervan was er meer dan voldoende keus en in de winkel werd goede service verleend en goed en eerlijk advies gegeven. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en die werden ook prima nagekomen. De stoffeerders hebben prima kwaliteit van werk geleverd en waren goed in de communicatie. Als ik weer iets voor mijn woninginrichting nodig heb, ga ik zeker weer terug naar Woninginrichting-aanhuis!!
Eef uit Marken 9 11 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Professioneel en vakkundig, meedenkend en ruime keuze
Ervaring
Heel veel kennis aanwezig, vriendelijk, niet opdringerig, veel keuze in materialen, komen afspraken na, werken zeer nauwkeurig, door alles onder 1 dak te bestellen klopt ons huis helemaal in stijl!
Cornelia uit Heerhugowaard 10 11 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fantastisch
Ervaring
Ik ben heel goed geholpen door Tom. Hij was vriendelijk en denkt goed met je mee. Hij zorgde ervoor dat alles goed bij elkaar paste. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en raad het iedereen aan.
Janey uit Amsterdam 10 09 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Heel vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Zeer tevreden.
Egbert de Groot uit Oosthuizen 10 08 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie overzichtelijke winkel met goed en deskundig personeel!!
Ervaring
Hele prettige ervaring over het totaal plaatje. Deskundig personeel in de winkel en de vloer is vakkundig gelegd.
Tom uit Volendam 10 01 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super vriendelijk,soepel en degelijk bedrijf
Ervaring
Een prima bedrijf om zaken mee te doen. Van begin tot het einde vriendelijk,vakbekwaam en goed geinformeerd personeel dat vlot een perfect product aflevert. Zéker voor herhaling vatbaar!
Marjan uit Warder 10 15 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
zeer goede service van begin tot eind!
Ervaring
Wij zijn erg tevreden. Zeer tevreden over het advies van Tanja en Saul over de raamdecoratie (duettes met powerview en gordijnen) en het kleuradvies voor de woning (Tanja). Een aanrader om met 1 van hen een afspraak te maken. Afspraken zijn nagekomen en snelle levering.
Arnoud uit ZOB 10 28 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Alles snel gerealiseerd, tevreden klanten
Ervaring
Leuk geholpen, deskundig advies en afspraken nagekomen
J. Schouten uit Purmerend 8 22 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Supergoed geholpen, topkwaliteit en mega veel keus!
Ervaring
We gingen kijken voor tapijt maar zijn thuisgekomen met zoveel meer: tapijt, duettes, gordijnen, kastenwand en bureaublad op maat, behang, maar ook een plissehor, zonnescherm en vouwgordijn hebben we inmiddels gekocht via Saul en Daan. Zowel Saul als Daan hebben ons zeer goed en kundig geholpen, in de winkel en thuis en dat geldt ook voor de collega's die hebben ingemeten en tapijt gelegd. Eerlijk en goed advies gekregen. Afspraken zijn altijd goed, snel en stipt nagekomen en wij zijn zeer tevreden! Er is zeer veel keus en we hebben alweer volop nieuwe ideetjes dus tot snel en mega bedankt!!
Annemiek uit Volendam 10 12 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben bij WaH-Volendam een PVC vloer laten leggen op de gehele benedenverdieping, en via WaH ook de vloerverwarming laten aanleggen door Vloerverwarming Totaal. Advies van Saul in de WaH winkel was top, en ook de voorbereiding en afspraken over de uitvoering. Helaas ging de uitvoering door VVT niet bepaald soepel: niet houden aan de afgesproken tijden, in eerste instantie de vloerverwarming niet aangesloten op de CV, woning niet netjes achtergelaten en wat minder fijn in de omgang. Uiteindelijk allemaal goed gekomen, en Saul van WaH heeft er bovenop gezeten om het in orde te maken en stappen te nemen richting VVT. Daarom toch een prima beoordeling voor WaH-Volendam. Wij zouden deze zaak van harte aan anderen aanbevelen, want we gingen voor een prachtige vloer, en die ligt er. Bedankt Saul!
Fiona en Stephan uit Purmerend 8 06 juli 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Saul en Daan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
anoniem uit Hobrede 9 02 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit Hobrede 9 02 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We hebben een trap laten bekleden door woninginrichting aan huis. toen ze de trap (heel oud) kwamen bekleden bleek dat de treden niet glad genoeg waren voor de bekleding en het was geen mooi gezicht , de trapspecialist zei meteen dat dit niet kon en heeft toen een oplossing voorgesteld. een week later werd het alsnog gelegd naar alle tevredenheid! zeer deskundig en bekwaam personeel! en alle lof voor de vestiging volendam voor het adequaat handelen!
monique uit zuidoostbeemster 9 14 februari 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel tevreden over de PVC vloer + trap en de goede service van Woninginrichting-aanhuis Volendam!
Mandy uit Volendam 9 14 juli 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Na de nodige twijfel en veel nadenken hebben wij besloten een PVC vloer aan te schaffen. Zeer uitgebreid assortiment in kleuren en tevens van verschillende fabrikanten. Nu er recent een ondervloer beschikbaar is voor PVC zijn wij overstag gegaan. De vloer is gelegd door een zeer ervaren professional. Het is prachtig geworden. Wij zijn heel trots en blij.
Wilfried uit Volendam 8 02 juni 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Een professioneel advies heeft de doorslag gegeven om hier ons tapijt te kopen.
Kees uit Volendam 8 14 mei 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Hans uit Volendam 6 04 mei 2017
Advies
7
Creativiteit
4
Service
4
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
4
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
In onze keuken een Marmoleum vloer (Piet Boon) laten leggen. Omdat het om een klein oppervlak (
jws uit Bennebroek 10 19 april 2017
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 31 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
goed geholpen!
Jeannette uit Monnickendam 8 27 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
''Shut up and take my money.''
Cor uit Volendam 9 27 maart 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik ben heel tevreden met mijn glasgordijnen !
Lida uit Volendam 8 27 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super mooie PVC vloer, is er ook heel netjes en vakkundig erin gelegd. Raamdecoratie is mooi en van hoge kwaliteit, heel veel opties en keuzes. Zelfs een kleed op maat besteld en werd heel snel geleverd. Kortom, super service en de kwaliteit is geweldig!
Celine uit Volendam 10 23 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Fantastisch! Van advies in showroom tot professionele uitvoering van werkzaamheden super tevreden. Een absolute aanrader!
Arjan uit Monnickendam 10 23 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De geleverde tapijttegels voor de gang voldoen niet naar wens. Hierover is overleg geweest en de oorzaak is wederzijds. Het tapijt in de woonkamer is prima.
Martin uit Edam 8 23 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
6
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Leuke mensen. Goed advies. Prima service!
Astrid uit Volendam 10 15 november 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Prima!
anoniem uit Volendam 10 15 november 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Johan uit Volendam 9 13 november 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekend door de beide verkopers te woord gestaan en prima advies ontvangen. Eindresultaat naar volle tevredenheid. Levertijd duurde geen twee a drie weken maar zes. Dit was wat minder. Conclusie: zeer tevreden en ik vertel aan iedereen die het vouwgordijn ziet waar ik het heb gekocht.
Annemiek uit Volendam 8 11 november 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijn geholpen in de showroom. In Volendam is er heel veel keus. Ook over het meenemen van stalen van de vloer werd niet moeilijk gedaan. Na het plaatsen hadden wij nog wat vragen en deze werden keurig beantwoord. Kortom wij raden wooninrichting aan huis aan!
Stephanie uit Purmerlamd 8 01 september 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer positief, goede en juiste begeleiding bij het uitzoeken van mijn raamdecoratie. Assortiment iets minder beoordeeld maar dit komt door de grootte van mijn raam, hierdoor vervielen een aantal producten.
Mark uit Edam 9 31 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik vind de showroom van Woninginrichting-Aanhuis.nl in Volendam helemaal top!. Een hele mooie vestiging met een ruime keuze uit de mooiste materialen met een prima advies en goede service.
Alie uit Volendam 9 01 juli 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9