Reviews Volendam

Gemiddeld: 8,8 / 26 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
zeer goede service van begin tot eind!
Ervaring
Wij zijn erg tevreden. Zeer tevreden over het advies van Tanja en Saul over de raamdecoratie (duettes met powerview en gordijnen) en het kleuradvies voor de woning (Tanja). Een aanrader om met 1 van hen een afspraak te maken. Afspraken zijn nagekomen en snelle levering.
Arnoud uit ZOB 10 28 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Alles snel gerealiseerd, tevreden klanten
Ervaring
Leuk geholpen, deskundig advies en afspraken nagekomen
J. Schouten uit Purmerend 8 22 april 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Supergoed geholpen, topkwaliteit en mega veel keus!
Ervaring
We gingen kijken voor tapijt maar zijn thuisgekomen met zoveel meer: tapijt, duettes, gordijnen, kastenwand en bureaublad op maat, behang, maar ook een plissehor, zonnescherm en vouwgordijn hebben we inmiddels gekocht via Saul en Daan. Zowel Saul als Daan hebben ons zeer goed en kundig geholpen, in de winkel en thuis en dat geldt ook voor de collega's die hebben ingemeten en tapijt gelegd. Eerlijk en goed advies gekregen. Afspraken zijn altijd goed, snel en stipt nagekomen en wij zijn zeer tevreden! Er is zeer veel keus en we hebben alweer volop nieuwe ideetjes dus tot snel en mega bedankt!!
Annemiek uit Volendam 10 12 december 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben bij WaH-Volendam een PVC vloer laten leggen op de gehele benedenverdieping, en via WaH ook de vloerverwarming laten aanleggen door Vloerverwarming Totaal. Advies van Saul in de WaH winkel was top, en ook de voorbereiding en afspraken over de uitvoering. Helaas ging de uitvoering door VVT niet bepaald soepel: niet houden aan de afgesproken tijden, in eerste instantie de vloerverwarming niet aangesloten op de CV, woning niet netjes achtergelaten en wat minder fijn in de omgang. Uiteindelijk allemaal goed gekomen, en Saul van WaH heeft er bovenop gezeten om het in orde te maken en stappen te nemen richting VVT. Daarom toch een prima beoordeling voor WaH-Volendam. Wij zouden deze zaak van harte aan anderen aanbevelen, want we gingen voor een prachtige vloer, en die ligt er. Bedankt Saul!
Fiona en Stephan uit Purmerend 8 06 juli 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Saul en Daan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
anoniem uit Hobrede 9 02 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit Hobrede 9 02 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We hebben een trap laten bekleden door woninginrichting aan huis. toen ze de trap (heel oud) kwamen bekleden bleek dat de treden niet glad genoeg waren voor de bekleding en het was geen mooi gezicht , de trapspecialist zei meteen dat dit niet kon en heeft toen een oplossing voorgesteld. een week later werd het alsnog gelegd naar alle tevredenheid! zeer deskundig en bekwaam personeel! en alle lof voor de vestiging volendam voor het adequaat handelen!
monique uit zuidoostbeemster 9 14 februari 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Heel tevreden over de PVC vloer + trap en de goede service van Woninginrichting-aanhuis Volendam!
Mandy uit Volendam 9 14 juli 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Na de nodige twijfel en veel nadenken hebben wij besloten een PVC vloer aan te schaffen. Zeer uitgebreid assortiment in kleuren en tevens van verschillende fabrikanten. Nu er recent een ondervloer beschikbaar is voor PVC zijn wij overstag gegaan. De vloer is gelegd door een zeer ervaren professional. Het is prachtig geworden. Wij zijn heel trots en blij.
Wilfried uit Volendam 8 02 juni 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Een professioneel advies heeft de doorslag gegeven om hier ons tapijt te kopen.
Kees uit Volendam 8 14 mei 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Hans uit Volendam 6 04 mei 2017
Advies
7
Creativiteit
4
Service
4
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
4
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
In onze keuken een Marmoleum vloer (Piet Boon) laten leggen. Omdat het om een klein oppervlak (
jws uit Bennebroek 10 19 april 2017
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
anoniem uit 8 31 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
goed geholpen!
Jeannette uit Monnickendam 8 27 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
''Shut up and take my money.''
Cor uit Volendam 9 27 maart 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik ben heel tevreden met mijn glasgordijnen !
Lida uit Volendam 8 27 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Super mooie PVC vloer, is er ook heel netjes en vakkundig erin gelegd. Raamdecoratie is mooi en van hoge kwaliteit, heel veel opties en keuzes. Zelfs een kleed op maat besteld en werd heel snel geleverd. Kortom, super service en de kwaliteit is geweldig!
Celine uit Volendam 10 23 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Fantastisch! Van advies in showroom tot professionele uitvoering van werkzaamheden super tevreden. Een absolute aanrader!
Arjan uit Monnickendam 10 23 maart 2017
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De geleverde tapijttegels voor de gang voldoen niet naar wens. Hierover is overleg geweest en de oorzaak is wederzijds. Het tapijt in de woonkamer is prima.
Martin uit Edam 8 23 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
6
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Leuke mensen. Goed advies. Prima service!
Astrid uit Volendam 10 15 november 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Prima!
anoniem uit Volendam 10 15 november 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Johan uit Volendam 9 13 november 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekend door de beide verkopers te woord gestaan en prima advies ontvangen. Eindresultaat naar volle tevredenheid. Levertijd duurde geen twee a drie weken maar zes. Dit was wat minder. Conclusie: zeer tevreden en ik vertel aan iedereen die het vouwgordijn ziet waar ik het heb gekocht.
Annemiek uit Volendam 8 11 november 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Fijn geholpen in de showroom. In Volendam is er heel veel keus. Ook over het meenemen van stalen van de vloer werd niet moeilijk gedaan. Na het plaatsen hadden wij nog wat vragen en deze werden keurig beantwoord. Kortom wij raden wooninrichting aan huis aan!
Stephanie uit Purmerlamd 8 01 september 2015
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer positief, goede en juiste begeleiding bij het uitzoeken van mijn raamdecoratie. Assortiment iets minder beoordeeld maar dit komt door de grootte van mijn raam, hierdoor vervielen een aantal producten.
Mark uit Edam 9 31 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik vind de showroom van Woninginrichting-Aanhuis.nl in Volendam helemaal top!. Een hele mooie vestiging met een ruime keuze uit de mooiste materialen met een prima advies en goede service.
Alie uit Volendam 9 01 juli 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9