Reviews Zaanstad

Gemiddeld: 9,2 / 110 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Uitstekende service
Ervaring
Wij hebben een inloopkast op maat besteld. WAH dacht goed mee met het ontwerp. Ook nazorg was top.
Erik uit Zaandijk 10 20 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Top winkel
Ervaring
Luxaflex Plissé hordeur en een Plissé raamhor besteld, keurig op tijd geleverd en door een super enthousiaste monteur geplaatst. Gewoon alles TOP. We hebben al meer bij woninginrichting-aanhuis.nl gekocht zoals een kast op maat van Allure en Luxaflex Duette Shades en alles wordt daar perfect geregeld door enthousiaste medewerkers.
Piet uit Wormer 10 19 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Mooie hordeur van het merk luxaflex gekocht in de vestiging in Wormerveer. Heel fijn geholpen met goed advies. Ik ben zeer tevreden Ik raad zeker anderen aan om bij deze vestiging eens langs te gaan. Mooi assortiment, kwaliteit, en goede service.
Marjon uit Wormer 10 19 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super goed geholpen met het kiezen van de juiste vloer
Ervaring
Goed geholpen en goed geadviseerd. De vloer ligt er mooi in. heel blij mee
Christel uit krommenie 9 11 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Top service
Ervaring
Je krijgt wat je verwacht
Mies uit Oostzaan 9 11 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Super goed en snel
Ervaring
Mijn schuif horrengaas deur ging niet meer open of dicht. Na telefonisch contact met winkel in Wormerveer stond er binnen 45 minuten een medewerker bij mij op de stoep en deze heeft mijn deur weer naar tevredenheid gemaakt.
Pauline Sicking uit Wormerveer 10 07 mei 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Prachtige vloer, gelegd door prachtige mensen!
Ervaring
Onze ervaring was al goed, maar werdt weer bevestigd. Aardige vakmensen, netjes, oplossings gericht denken. Nu genieten van onze prachtige vloer!
Sander uit Krommenie 10 06 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Keurig werk verricht conform de afspraak
Ervaring
Afspraak goed nagekomen en professionele monteur.
Ronald uit Zaandam 10 06 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Alles perfect geregeld
Ervaring
Advies van Erik bij oriëntatie perfect Zelfs in lockdown nog creatieve bezoek mogelijkheden. Voor ons aparte huis met split level werd een betaalbare oplossing gevonden!
Jan uit Zaanstad 10 15 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed advies en prettige samenwerking
Ervaring
Wij kwamen voor een kast op maat en na twee bezoeken aan de winkel plus de inmeting thuis is onze droomkast uiteindelijk gerealiseerd. Hartstikke bedankt!
Jaap uit Markenbinnen 10 07 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekende producten en geweldig advies
Ervaring
Tijdens de zoektocht naar een vloer zijn wij goed geslaagd bij woning inrichting aan huis wormerveer. Producten van een uitstekende kwaliteit en geweldig vriendelijk advies gekregen. Wij zijn erg tevreden!!
B uit Krommenie 10 01 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima adviseurs en stiliste, en goede prijs kwaliteitsverhouding
Ervaring
Heel goed
Andre Rolloos uit Velserbroek 10 31 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goede kwaliteit, vriendelijk en meedenkend personeel, uitstekende communicatie
Ervaring
Wij hebben de vloeren (pvc) en muren (renovlies/sausen) laten doen door woninginrichting-aanhuis. Door de tekorten aan personeel en stijgende materiaalprijzen waren we er gelukkig op tijd bij en hebben kort na oplevering van ons huis alles voor elkaar weten te krijgen. De communicatie was uitstekend en snel. De oplevering en het resultaat van de werkzaamheden was ook helemaal volgens onze verwachting: mooi en strak afgewerkt! We verwachten hier nog jaren plezier van te hebben! Dit is overigens onze tweede opdracht bij de vestiging in Wormerveer en eerder waren wij klant bij de zaak in Villa Arena.
Tom uit Zaandam 10 29 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Huisinrichten is een plezier
Ervaring
Voor het inrichten van onze nieuwe appartement heb ik een bezoek gebracht aan Woninginrichting-aanhuis in Wormerveer. Ik werd daar heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de vloer, muurbekleding en gordijnen. Eerst werden de muren gedaan met renovlies behang. Prachtig, ik twijfelde nog tussengelgd. laten stucen of behangen maar ben blij voor het laatste gekozen te hebben. Daarna werd de vloer gelegd. Eerst egaliseren en daarna het PVC leggen door het hele huis. Ook dit staat heel mooi. Als laatste werd al het luxaflex en gordijnen geplaatst. Staat ook schitterend. Ik zei al dat we er nog nooit zo mooi hebben bijgezeten. Alles ging keurig via afspraak en de werkmensen waren aardige hardwerkende mensen.
Linda uit Zaandam 10 28 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Fantastisch team!
Ervaring
Voor het appartement van onze moeder, voor de hele inrichting goed geadviseerd door Erik Vestering van Woninginrichting Aanhuis Wormerveer. Door goede vakmensen vloeren gelegd , behangen en de raambekleding aangebracht. Het is een plaatje geworden! Jullie zijn een topteam! Hartelijk dank ook namens onze moeder!
Sandra uit Assendelft 10 26 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede persoonlijke adviezen en berichtgeving,
Ervaring
Goede, persoonlijke en vriendelijke adviezen. Prettige contacten over opslag en levering van de bestelde artikelen: kasten en laminaatvloer
Koos uit West-Graftdijk 8 19 maart 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Fijn geholpen
Ervaring
Vriendelijk geholpen bij uitzoeken kast. Fijne service.
Niels uit Haarlem 9 15 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Prettig en professioneel geholpen
Ervaring
Heel fijn hoe ze meedenken met je en dan samen toch tot een fijne oplossing komen! Ze nemen alle tijd voor je en dat is heel prettig. Super blij met mijn vloerverwarming en prachtige duo colour luxaflex! Alles netjes en goed gemonteerd, echt een aanrader.
Yvonne uit Zaandijk 10 14 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zowel de voorlichting als levering en plaatsing waren uitermate goed!
Ervaring
Wij wisten wel wat wij ongeveer wilden; er werd goed naar ons geluisterd en er werd serieus rekening gehouden met onze wensen.
Cornelis uit Wormer 10 14 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Goed, duidelijke communicatie, behulpzaam.
Ervaring
Wij zijn bij woninginrichting-aanhuis uitgekomen om dat wij een vloerverwarming ingefreesd wilden hebben. Onze vloer was in slechte staat dus we hebben vaak te horen gekregen dat het niet mogelijk was. Het 'herstellen' van de vloer tot aan het infrezen van de vloerverwarming is allemaal netjes verzorgt. De prijs voor de vloerwarming was ook redelijk.
Tim uit Wormer 9 08 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Prima advies, goed geholpen, snelle levering
Ervaring
Na een uitstekende ervaring met WAH Wormerveer met onze woonkamer, zijn we teruggekomen voor de raamdecoratie van het appartement van onze dochter. Denken mee, geven advies en samen zijn we tot een mooie raamdecoratie gekomen. Levering was na ca. 4 weken, wat een positieve aangename verrassing was.
Annemiek uit ZAANDAM 10 06 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
uitstekende service
Ervaring
Ik was niet tevreden over mijn trapbekleding. Deze bekleding had door de fabrikant nooit als trapbekleding aanbevolen mogen worden want het zag er belabberd uit. Uiteindelijk heeft Woninginrichting aan Huis de beslissing genomen om het gratis te vervangen zonder te wachten op een vertegenwoordiger van de leverancier (want dat liet wel lang op zich wachten). Naderhand belde Erik nog of het allemaal naar tevredenheid was verlopen. Er kan overal iets mis gaan maar de manier waarop het wordt opgelost maakt of je er een trouwe klant bij hebt of juist niet.
Elly Bakker uit Heerhugowaard 10 04 maart 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Vriendelijk, doen wat ze beloven. De gordijnen e hangen prachtig.
Ervaring
In de winkel goed goed geholpen. Mailen altijd netjes terug. De gordijnen zijn prachtig.
P.Bindt uit 1507ED zaandam 10 02 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Geduldig
Ervaring
Vriendelijke inlevende benadering client
René uit West-Graftdijk 10 01 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goede klantervaring
Ervaring
Traprenovatie: Goede informatie over de voortgang van de levering en montage. Vriendelijke vakkundige monteur die netjes werkte en regelmatig overlegde over onze wensen
Jan uit Krommenie 9 01 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Je voelt je welkom je wordt prima geholpen
Ervaring
Spontane verkopers met creativiteit, ze denken met je mee, en nemen de tijd voor je.
Piet uit Wormer 9 11 februari 2022
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Top
Ervaring
Echt goede service en mooie kwaliteit vloer
Yvonne uit Wormer 10 29 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Mooi eindresultaat
Ervaring
Goed advies gehad en daardoor onze keus kunnen maken voor onze vloer, plinten en shutters. Helaas een lange levering op de shutters (is gewoon in het algemeen een probleem) maar jeetje wat zijn wij blij met het eindresultaat. Ontzettend bedankt woninginrichting aan huis Wormerveer.
Kim uit Wormerveer 9 19 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
In één woord: vergaande service
Ervaring
November 2019 waanzinnig mooie shutters aangeschaft en iedere dag is het nog genieten: spelen met het licht, dat een leuk sfeertje geeft in de huiskamer. In begin en laatst- 2 jaar later- wat problemen gehad met de rolgeleiders en alles wederom perfect opgelost door de leverancier. Kortom: het is ons geld dubbel en dwars waard.
René uit Zaandam 10 12 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Top service
Ervaring
Na wat gesprekken met Erik besloten om een Coretec vloer te kopen via WIAH. Leveren en leggen ging vlekkeloos. Leggen via onderaannemers maar dat gaat overal zo. Vloer ligt er strak in. We zijn er blij mee.
Keimpe uit Krommenie 9 12 januari 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekende service. Wat toegezegd wordt, wordt conform gedaan. Materiaal keuze en montage is top!
Ervaring
Uitermate klantvriendelijke behandeling. Hoge kennis van zaken, uitstekende advisering in zowel design als materiaal en montage. Een absolute aanrader. Jullie mogen mij als referentie aangeven. Ook bezichtiging aan huis, hoort daarbij.
Jeroen uit Wormer 10 08 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Echt topservice!
Ervaring
Ons nieuwbouwhuis is dankzij woninginrichting aan huis Wormerveer ons droomhuis geworden! Erik en Heidy nemen alle tijd, en hebben al het geduld, om al je (pinterest) plaatjes door te nemen en met je mee te denken in de mogelijkheden om je woonwensen te creëren. Ik heb zelfs mijn keukenbladen en kastjes meegenomen om hun advies te vragen over kleurencombinaties etc. Echt niks is te gek. Ook budgettechnisch denken ze enorm met je mee! Vloeren, muren, plafonds, kleurencombinaties, raambekleding, we hebben uiteindelijk alles uit handen gegeven omdat de service, én met nadruk, de communicatie zo goed was! Ik raad iedereen aan om een keer te kijken in de winkel naar de mogelijkheden!
Judith Bergwerf uit Heemskerk 10 30 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Heel blij en tevreden!
Ervaring
Ik heb een prachtige pvc coretec vloer laten leggen door woninginrichting aanhuis uit Wormerveer. Ik ben zo vriendelijk en behulpzaam geholpen. De pvcvloer is prachtig echt zo mooi! Geweldige service en wat ik heel belangrijk vindt is het meedenken naar oplossingen en mogelijkheden. Ik raad het iedereen aan om eens te gaan kijken in deze winkel en de collectie en de vele mogelijkheden te ervaren. Ik ben heel gelukkig met het resultaat. Dank jullie wel xxx
Marjon uit Wormer 10 22 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Ongekende service
Ervaring
Dit was mijn eerste ervaring met Aan huis in Wormerveer en zeker niet de laatste. Alles kon en alles mocht met medewerkers die uitstekende service verlenen.
Marjan uit Assendelft 10 16 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer vakkundig
Ervaring
Bijzonder om te ervaren hoe er mee gedacht wordt met de klant
Piet uit Zaandam 10 15 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
6
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Super!
Ervaring
Onwijs bedankt voor de begeleiding bij de keuze vh tapijt. Alles is naar wens geweest en het resultaat is prachtig dankzij jullie hele aardige medewerker! Mijn complimenten voor zijn vakwerk!
Cheldrin Huisden uit Krommenie 10 05 december 2021
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goed
Ervaring
Er werd goed meegedacht met hetgeen wat wij wilde qua vloer en stijl. Voor de oplevering was er goed contact en zij waren ook goed bereikbaar voor ons. De oplevering van de vloer is heel mooi gedaan en alles is naar wens verlopen.
Djuri uit Zaandam 10 02 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Kwaliteit en service zeer goed
Ervaring
In de winkel word je zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Wat fijn is dat al heb je de offerte getekend, Heidi en Erik blijven vriendelijk en geduldig. Ook is het opmeten en ophangen gedaan door vakmensen.
Marianne uit Wormer 9 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Kwaliteit en service zeer goed
Ervaring
In de winkel word je zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Wat fijn is dat al heb je de offerte getekend, Heidi en Erik blijven vriendelijk en geduldig. Ook is het opmeten en ophangen gedaan door vakmensen.
Marianne uit Wormer 9 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Goed ingespeeld op onze vragen
Ervaring
Aan Huis heeft de muren (renovlies en schilderen), plinten, gordijnen en de zonwering geleverd. We hebben hierin heel fijn samengewerkt met Erik. Goed bereikbaar en goed ingespeeld op wat er nodig was. Hierdoor werden we echt ontzorgd.
Hans uit Zaandam 9 21 november 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Goed geholpen en goed werk afgeleverd
Ervaring
Er werd alle tijd genomen om advies te geven. Degene die de vloer gelegd heeft heeft het netjes afgeleverd.
Elly uit Wormer 8 21 november 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
We zijn heel blij met het advies
Ervaring
Goeie voorlichting en advies We zijn er heel blij mee!
Adri uit Zaandam 7 18 november 2021
Advies
7
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Fantastisch
Ervaring
Wij zijn zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door heidy. Deze vrouw heeft er echt verstand van
Daisy Van der laan uit Wormerveer 10 10 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
keurig, snel en netjes afgeleverd
Ervaring
We zijn blij en tevreden met de nieuwe vloer.
Leo uit Assendelft 8 10 november 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Heidy heeft mij super geholpen.
Ervaring
Ik zocht shutters voor mijn voorraam en ik heb een goede uitleg gekregen en alle opties bekeken. Ik ben er super blij mee en het staat heel mooi.
Marjolein Arens uit ASSENDELFT 10 30 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
5
Prijsniveau
9
In het kort
Op zich goed.
Ervaring
Heb 2 mooie op maat kasten gekocht. Waarvan één Tv. Meubel Alleen jammer dat er na opmeten de man vertelde dat er aangepast moest worden aan de kast en toen kwam er bijna 900 euro bij. Schrik. Dat hebben we in overleg terug gebracht naar 600. Helaas was dat niet vermeld.
Eric uit Assendelft 8 29 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Er is goed geluisterd naar onze wensen
Ervaring
Verschillende keren in de winkel geweest we zijn goed geholpen. Elke keer vriendelijk onze vragen beantwoord en meegedacht
Dimitri uit Wormer 9 22 oktober 2021
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Ze helpen mee te denken, mee te kijken, mee te plannen voor een mooie inrichting thuis.
Ervaring
We hebben hen gevraagd om een ontwerp te maken voor onze woonkamer. Mooi ontwerp ontvangen en samen met hen naar het materiaal gezocht. Daar was veel aandacht voor in deze fase. Dat hebben we als zeer prettig ervaren. Ook fijn dat de gehele planning via hen liep. Onze woonkamer moest leeg worden opgeleverd, veel sloopwerk. We vonden het jammer dat zij dit niet deden. Tijdens de verbouwing goed contact gehad. De issues die tijdens de verbouwing naar boven kwamen zijn goed opgelost. Onze woonkamer is prachtig geworden! We hebben raamdecoratie, vloer, muren, deur en een ingebouwde kast via wah laten doen.
Annemiek uit Zaandam 9 16 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
WIAH, prachtconcept met naar mijn idee 1 grote manco.
Ervaring
WIAH ingeschakeld omdat we een recent aangekocht huis compleet hadden gestript en de binnenkant wilden voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk en een nieuwe PVC vloer met vloerverwarming. Voor WIAH gekozen omdat deze alle voornoemde klussen onder 1 dak kan aanbieden. Een prachtig concept die in principe ontzorgend zou kunnen werken. Het eindresultaat in onze woning mag er zeker zijn. Ja, er zijn wat punten die ik graag anders had gezien. Het is geen 10, maar waarschijnlijk wel een 7,5. Ik moet er immers ook rekening mee houden dat ons huis simpelweg niet meer helemaal nieuw is. De reden waarom ik in totaal maar 3 sterren wil geven... WIAH werkt met onder(-onder)aannemers. Zelfstandigen die onder de naam van WIAH klussen uitvoeren. Tijdens het hele proces is de verkoper in de winkel je aanspreekpunt. De onderaannemers komen en gaan per afzonderlijke klus en doen hun kunstje, maar er is dus niemand die de overview heeft en kwaliteitscontrole doet. De verkoper komt niet vanuit de winkel even op de "bouwplaats" kijken om de kwaliteit van het opgeleverde werk te beoordelen. Bij zo goed als alle kwaliteitsdingetjes of voortgangsperikelen zul je er als klant zélf achteraan moeten. Zelf de vakman aanspreken, zelf de winkel bellen. Soms, zo ook in ons geval, tot vervelends aan toe. Uiteindelijk wordt het, na bellen, allemaal wel geregeld vanuit de winkel. Maar ontzorgd heeft het ons absoluut niet helaas. Overigens... Erik en Heidy. Toppers! Super vriendelijk, altijd snel met reageren, goede adviezen en onvermoeibaar als het ging om dingen regelen met de vaklui.
Kevin uit Beverwijk 6 11 oktober 2021
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
4
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer vakkundig een pvc vloer gelegd
Ervaring
Aardige mannen, ze waren vroeg aanwezig en werkte snel door de plinten er op en klaar! Ziet er piekfijn uit!!
Wilma uit Zaandam 10 04 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
3
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend en kom zeker terug
Ervaring
Bovenste zegt voldoende
Guda uit Wormer 10 04 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super vriendelijk jongens en heel blij met het resultaat
Ervaring
Pvc vloeren 40 bij 60 8n kantoor en kleding kamer fantastisch
Tanja uit Zaandam 10 04 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Super service
Ervaring
Voor onze begane grond een nieuwe vloer aangeschaft en heel netjes geholpen in de winkel. Veel keuze en goed advies! Ook de vloerenleggers hebben zeer net gewerkt en dachten mee met bepaalde problemen die tijdens het leggen ontstonden.
Ron uit Wormer 10 29 september 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed geholpen en geadviseerd
Ervaring
Mooie winkel, aardig personeel en goed geadviseerd
[email protected] uit Wormerveer 10 17 september 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
5
In het kort
Top bedrijf persoonlijk, professioneel,
Ervaring
Met Erik en Heidi een top ervaring gehad. Twee bevlogen mensen die weten waar over ze praten. Ze houden je op de hoogte van de stand van zaken en denken in oplossingen. Kwaliteit van de producten is heel erg hoog. Ook de mensen die het installeren zijn ook heel deskundig, raffelen niets af en ook zij denken in oplossingen. We hebben alles gekocht bij ze. Vloeren, stalen deur en luxaflex en gordijnen. .
Linda uit Beverwijk 10 24 augustus 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Prettige winkel en zeer goede service
Ervaring
Zeer ervaren en prettige medewerker die de tijd nam om mij alle mogelijkheden te tonen zodat ik rustig mijn beslissing kon nemen. Hij dacht goed mee en en motiveerde duidelijk waarom niet alles wat ik wilde mogelijk was.
mevrouw Pauline uit Wormerveer 10 17 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Cijfer 10 zegt al genoeg!
Ervaring
Snelle reacties
Pieter uit Jisp 10 05 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Fijn geholpen!!
Ervaring
Goed advies en ze denken echt heel goed meer met je mee. Afspraken worden netjes nagekomen Ga zo door!!
José uit Oostknollendam 10 05 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super
Ervaring
Zowel in de winkel bij het uitzoeken van raambekleding als thuis bij het plaatsten super goed en professioneel geholpen . Meedenken met oplossingen voor een “lastig” raam. Echt waar voor je geld!
Karin slaman uit Zaandam 10 25 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Perfecte klantvriendelijkheid en hoge produkt kwaliteit.
Ervaring
De medewerker was tijdens het hele proces van adviseren ,bestellen levering en plaatsing van mijn gekochte product, altijd klantvriendelijk geduldig en professioneel.
Leatitia uit Assendelft 10 22 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Ze hebben de tijd en denken goed mee
Ervaring
Wij hebben onze vloer,stalen deur en de raamdecoratie besteld. Ze hebben alle aandacht voor je. Vriendelijk denken mee. Leuke mensen. Ook de werklui zijn ook aardige mensen. De man die komt opmeten. Is eerlijk en adviseert ook als het iets niet mogelijk is en komt dan met een oplossing. Goed professioneel bedrijf.
Linda uit Beverwijk 10 01 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
mooi gelegd
Ervaring
Prima vloeren legger bekend van tv
Dick Kok uit Zaandam 8 31 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Een prettige ervaring
Ervaring
Vanaf het kiezen t/m het afleveren en monteren is alles bijzonder prettig verlopen. gekregen wat we bestelden.
Ted uit Krommenie 10 29 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Heelgoedwerk
Ervaring
Na waterschade en ellende op zoek naar een bedrijf die en de vloer met elektrice vloerverwarming kon leveren. Ik kwam op Internet Woninginrichting Aanhuis tegen. Ze hebben het fantastisch gedaan. We zijn er heel blij mee
Dini uit Wormer 7 27 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Hele fijne ervaring met de beste service.
Ervaring
Het beste advies gekregen van verkoper Erik waarna we in-betweens hebben gekozen die van perfecte kwaliteit zijn.
Ashley uit Volendam 10 25 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goede dienstverlening
Ervaring
De verkoper (Erik) heeft ons fantastisch geholpen.
Jack uit Volendam 10 25 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Toppie geregeld
Ervaring
Vanaf bestellen opmeten en afhangen van onze nieuwe deuren prima service.
Kees Hoekstra uit WESTKNOLLENDAM 10 11 mei 2021
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed geholpen en netjes gemeten en opgehangen. tevreden klant.
Ervaring
Er werd ruimschoots de tijd genomen voor mij om vouwgordijnen en een gordijnen erbij uit te zoeken. Iemand kwam het opmeten en daarna netjes opgehangen door een jongeman die niet veel zei.
marianne uit wormer 7 10 mei 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Alles geweldig
Ervaring
Ze ontzorgen, Erik en alle mensen, accuraat, volgen alles goed op. Ook Marcel die hier drie keer is geweest verdient complimenten. Al met al een goed bedrijf die ik iedereen kan aanraden.
Bart Slaman uit Zaandam 9 10 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Topservice, kundig personeel en erg goed geadviseerd
Ervaring
Het team heeft ons fantastisch geholpen toen bleek dat de ondervloer niet geschikt was voor een visgraat
Michel de Heij uit Krommenie 9 10 mei 2021
Advies
7
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goed en vriendelijk geholpen.
Ervaring
Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen om de verschillende vloeren te tonen en met je mee te denken. Schakelen snel wanneer iets niet naar wens is om dit zo snel als mogelijk op te lossen.
Bas uit Assendelft 8 02 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Mooie vloer, goede service
Ervaring
De voorlichting was op zich netjes, bleek achteraf alleen niet volledig correct. Het leggen is prima gegaan, zeer tevreden over de afwerking en de vloer op zich. De communicatie tussen de mensen in de retail en de leggers mag wel beter!
Roos uit ZAANDAM 7 26 april 2021
Advies
8
Creativiteit
4
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Professioneel, vriendelijk
Ervaring
Alles volgens afspraak, professioneel en vriendelijk. De schilders hebben uitstekend werk geleverd, het ziet er strak uit, zijn wij zeer blij mee!
Joke uit Wormerveer 9 26 april 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Top!
Ervaring
Geweldige zaak met vakkundige verkopers! Zeer goed geholpen door Erik.
Tom uit Volendam 10 17 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top vloer Coretex
Ervaring
Onze ervaring met wooninrichting-aanhuis was zeer goed. In de winkel werden we al goed geholpen. Ze hebben ook kunnen regelen dat de vloer 3 weken later gelegd kon worden. De 2 mannen zijn 2,5 dag bezig geweest om de visgraat vloer van Coretex te leggen. Heb aardig wat gemopper gehoord vanwege de lastige hoekjes. Maar de vloer ligt er goed in. Het leuke vond ik dat als er 1 een uitdaging had dat er dan even overlegd werd van Hoe zou jij dit oppakken. De mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Wel een tip voor ze. Zeg altijd goedemorgen tegen je klant. De een deed dit wel de ander niet. Volgende week worden de stalen deuren ingemeten
Linda uit Beverwijk 9 06 april 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Hele, goede service
Ervaring
Heel goed, ook bij onduidelijkheid, wordt er heel goed gereageerd. Je voelt je als klant duidelijk gezien en gehoord.
MJ Zwijnenberg uit Zaandam 10 08 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig goed en leuk geholpen
Ervaring
We hebben heel veel door WAH laten doen, het makkelijke daarvan is dat zij alles op elkaar afstemmen met de werkmannen. Werden ook ontzettend leuk en goed geholpen in de winkel, we zijn in Wormerveer geweest. Hebben vloerverwarming laten aanleggen, alle wanden en plafond laten schilderen, pvc vloer laten leggen, stalen binnendeur geleverd, alle raamdecoratie geleverd. Heel erg jammer dat jullie geen 'gewone' binnendeuren konden leveren voor bijv. toilet en trapkast etc. Maar alles wat jullie wel konden doen en gedaan hebben zijn we echt super tevreden over!
Maureen uit Assendelft 10 28 februari 2021
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goed geholpen en goede service.
Ervaring
Mee denken en gelijk aanpakken als er problemen tussendoor komen. Super geholpen. Alles is netjes afgewerkt .
Amaury Pereyra uit Assendelft 8 24 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
zeer klantvriendelijke vakmensen, uitstekende service!
Ervaring
Prettig laagdrempelig contact en geen vraag is teveel!
Floor uit Wormerveer 10 15 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldig
Ervaring
Uitstekend
Hennie Vens uit Zaandam 10 15 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
.
Ervaring
Goed, goed geadviseerd levering keurig op tijd, en installatie goed uitgevoerd.
Jack uit Volendam 8 15 februari 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Het vakkundig oog en meedenkend brein is TOP
Ervaring
Aan alles wordt gedacht en vooral ook meegedacht. Ik heb een prachtige mooie PVC vloer gekocht en geniet er nog steeds elke dag van. Ik kon even het proefplankje meenemen naar de keukenboer om zo te kijken of het paste. En zo kan ik nog wel een lijstje opnoemen die ervoor hebben gezorgd dat ik een blije klant ben geworden.
Louis uit Wormerveer 10 13 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie kast, goede service, wel prijzig
Ervaring
Wij hebben een inbouwkast op maat laten maken via woninginrichting-aanhuis in Zaandam. Op afspraak in de winkel alle tijd om o.b.v. onze wensen een ontwerp te maken. Daarna prima communicatie over het verdere verloop. Kast keurig geleverd en gemonteerd (levertijd 2 maanden). Wat wel enigszins tegenviel was dat er aan 1 kant 0.5 cm over is, terwijl wij in de veronderstelling waren dat hij precies zou passen, maar dit kon blijkbaar niet anders gezien enig verloop van de muren. (Wellicht netjes als dit vooraf gecommuniceerd was.) Het is ook niet hinderlijk verder. Later zagen we dat 2 dingetjes net niet helemaal netjes/correct gemonteerd waren, maar hiervoor is een week later een monteur langs geweest die het gecorrigeerd heeft. Kortom: hele mooie kast, goede service, maar belangrijkste nadeel: hier hangt ook een flink prijskaartje aan! Aangezien de kast in onze woonkamer staat en je er elke dag tegenaan kijkt, vinden wij het dit geld waard, maar in een slaapkamer zou ik dit geld er niet voor over hebben.
Franka uit Beverwijk 7 09 februari 2021
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
5
In het kort
Op aangename wijze geholpen bij onze vraag
Ervaring
Zoals hierboven vermeld goede adequate hulp bij keuze en goed afgeleverd product.
Hans Roos uit Zaandijk 8 22 januari 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Gezellige winkel en vriendelijk personeel.
Ervaring
In de winkel hebben wij duidelijk advies gekregen bij de keuze voor raamdecoratie. Niet opdringerig. Bij het inmeten en later plaatsen van de raamdecoratie duidelijke uitleg ontvangen.
Martin en Gre uit Westknollendam 10 09 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer uitgebreide keuze, en vriendelijk en bekwaam personeel
Ervaring
Wij zijn heel goed geholpen. Er zijn heel veel verschillende opties getoond zodat we de juiste keuze konden maken. De verkoper die ons hielp was erg vriendelijk en nam alle tijd voor ons. De medewerker die de raambekleding heeft gemonteerd deed dat vriendelijk, snel en netjes. Voor ons een goede ervaring. En voor de toekomst is dit de zaak waar we zeker nog eens naartoe gaan om iets uit te zoeken!
Annet uit Volendam 10 09 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top
Ervaring
Je word goed geholpen, duidelijk uitleg en nemen echt tijd voor je super!
Fam Mooij uit Zaanstad 10 06 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Deskundig en vriendelijk geholpen
Ervaring
Prima service en advies
Sander uit Uitgeest 8 02 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Boven verwachting !
Ervaring
Oriënterend naar een nieuwe vloer liepen wij 7 kwartier later de deur uit met een offerte voor een nieuwe vloer en totaal schilderwerk van ons gehele appartement. Tijdens het opmeten zijn wij uitstekend voorgelicht over de planning. Vanaf het begin van de werkzaamheden, vloer egaliseren, al het saus en schilderwerk en het leggen van de vloer voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang. Uitvoerende werkzaamheden is door vakmensen gedaan. Op enig moment dachten wij dat er iets fout zou gaan maar met 1 telefoontje was ons probleem zo weer uit de wereld geholpen. Wij kunnen een lang betoog houden maar dit is een TOP bedrijf.
Elly en Tinus uit Wormer 10 28 november 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Super service
Ervaring
We zijn ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe raamdecoratie en kast op maat! Van ontvangst tot plaatsen van de producten een dikke 10!
Samantha uit Wormer 10 24 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Precies wat ik zocht!!
Ervaring
Het is zo fijn om bijna alles te kunnen halen bij 1 winkel! De klantvriendelijkheid was top. Ze dachten heel goed met mij mee. Ik ben erg goed geholpen!
Jeanne uit Zaandam 10 23 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Zeker kundig personeel
Ervaring
Pvc vloer op kurk gekocht. Keurig gelegd en de plinten netjes afgewerkt. Na afloop netjes opgeruimd. Vakkundig van bestelling bij Heidy t/m het inmeten en het monteren van alles.
Leen uit Uitgeest 10 22 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Complete make-over geregeld door Zaanstadwoninginrichting-aanhuis
Ervaring
Het was hoognodig dat onze benedenverdieping onder handen werd genomen. Maar waar begin je.. Ik ben zo blij dat we bij woninginrichting aan huis naar binnen zijn gestapt. Zij maakten inzichtelijk hoe we het stap voor stap aan konden pakken. Aan laten pakken beter gezegd :-). Ook heel fijn was dat we bij hen keuze konden maken voor zowel wat soort vloer we wilden, wat er op de wanden moest komen, welke kleuren en welke gordijnen daarbij. Woninginrichtingaanhuis regelde de planning, heeft alles secuur opgemeten, maakte de afspraken met schilders, behangers, vloerenleggers en gordijnophangers. Het enige waar wij voor hoefden te zorgen was dat deze vakmensen hun werk konden doen. Het resultaat is prachtig geworden en heeft ons heel veel hoofdbrekens gescheeld.
Maria uit Wormer 10 11 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Service zoals het hoort
Ervaring
Van begin tot eind, zeer goed geholpen en mee gedacht. Waren wat kleine problemen met de shutters en zij hebben geregeld dat de leverancier dit kwam herstellen.
Rene uit Zaandam 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
goed
Ervaring
inmeten en leggen gebeurde op afspraak, was prima. Een klacht van het leggen die niet meteen was opgevallen werd vakkundig en goed opgelost.
Jo uit Wormerveer 9 09 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
TOPSERVICE
Ervaring
Zo blij met onze nieuwe luxaflex en gordijnen. Wat zijn ze mooi! En wat een top service van de medewerkers van woninginrichtingaanhuis.nl. Als je in de winkel komt is het heel gemoedelijk, er wordt meegedacht, ideeën getoond. Ook het inmeten en plaatsen ging professioneel. Kortom! ZEER TEVREDEN en BLIJ en daardoor voor boven ook weer besteld, gordijnen en rolluiken.
Francis uit Koog aan de Zaan 10 14 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Geweldig geholpen door Tabitha Koopman; van het moment van binnenlopen tot oplevering en sleutel ophalen niets dan lof; alle vragen prima beantwoord, duidelijke en vooral vriendelijke service en van A tot Z begeleid, heel vertrouwd en ongedwongen. Aanrader.
Mirjam uit Groet 9 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Er werd goed meegedacht goede keuze gemaak
anoniem uit 8 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg professioneel geholpen en vriendelijk, kregen voldoende ruimte om tot beslissingen te komen. Ook werd er gelegenheid geboden om toch nog stalen mee naar huis te nemen voor als we ons zouden bedenken met de keuze. Kortom een tevreden klant.
Monica uit Wormerveer 8 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Vorig jaar november een pvc vloer Pemba collection dryback smokey laten leggen. Deze vloer is geen aanrader! Wij zijn niet goed geïnformeerd. Het zou een geweldige vloer moeten zijn voor kleine kinderen. Met een hele harde toplaag en onderhoudsvrij. Na zo'n 2 maanden zaten er al behoorlijk wat krassen op de vloer en hebben we hier geen garantie op, omdat dit zogenaamde gebruikerschade is. Wat wel onder de garantie valt mag Joost weten. De oplossing scratch fix gekregen, maar dat mag ook niet baten. Nu zit er een hele lelijke onnatuurlijke glans op de plek van de krassen. Dit word afgedaan als verkeerd gebruik van het materiaal. En de supermatte polish maakt het ook alleen maar zichtbaarder. Daarna niks meer van het bedrijf gehoord. Zeer slechte service voor zo'n dure vloer!!!
Kelly uit Assendelft 4 10 april 2018
Advies
1
Creativiteit
-
Service
4
Assortiment
10
Kwaliteit
1
Vakmanschap
6
Levertijd
6
Prijsniveau
1
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben de vloeren, muren en de raamdecoratie laten doen door woninginrichting aan huis Zaanstad. Erg tevreden over de manier waarop je geholpen wordt. We konden tussendoor steeds nog dingen wijzigen en kregen goed advies. Alles werd op de geplande data geleverd en gemonteerd. Zeer blij met het eindresultaat.
M uit Krommenie 9 05 januari 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service!
Diana uit Amsterdam 9 18 november 2017
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg tevreden over de verkoop en het advies van Tabitha Koopman. Ze was erg vriendelijk en ze nam de tijd om het e.e.a. te laten zien en een heldere offerte op te stellen. Omdat wij een aantal vloerpanelen mee naar huis konden nemen om de juiste kleur te kiezen voor de laminaatvloer, kwamen wij tot de juiste keuze; dit vinden wij echt een topservice. Wij zijn ook zeer tevreden over de werkzaamheden en de afwerking van de kast en de vloer. Zowel voor de overloopkast als voor de laminaatvloer kwam er een vriendelijke en professionele monteur. Er werd op zeer vakkundige wijze gemonteerd en de vloer werd zingend gelegd. Bedankt voor de goede service!! Onze complimenten! Met vriendelijke groeten, Hans en Martine Schimmel.
Hans en Martine uit Assendelft 9 19 oktober 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ruim een maand geleden een kast voor in mijn woonkamer (met schuine muren) besteld. Korte tijd daarna kwam de medewerker om de zaak op te meten. Na +/- een maand kwam de vakman om de kast in elkaar te zetten. Dit ging zonder problemen en er waren geen problemen met levering (bijv. geen ontbrekende onderdelen). Na 4 uur was de kast gecompleteerd en staan nu een aantal ingelijste foto's bovenop mijn kast. Niks op aan te merken! Woning-aanhuis krijgt van mij een 9. Ze zouden een 10 krijgen wanneer je bijvoorbeeld 2 dagen voor de afspraak nog even een e-mail stuurt naar de klant ter bevestiging van de afspraak met daarop de afmetingen van de kast. Dit zijn echter details waar je na aankoop geen problemen mee hebt.
Koen uit Wormerveer 9 03 september 2017
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Totaal geen ervaring met nieuwbouw woning.
anoniem uit 6 16 juni 2017
Advies
7
Creativiteit
7
Service
5
Assortiment
7
Kwaliteit
6
Vakmanschap
3
Levertijd
6
Prijsniveau
4
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig, behulpzaam en geduldig. Niets was te veel 1 nadeel - regelmatig geen bezetting in filiaal als vestigingsmanager 'op route' of 'vrij' is. zonde van dure winkelruimte als die 'onbemand' is.
Willem uit Wormer 8 21 oktober 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Kunnen nog niet over kwaliteit oordelen omdat levering nog moet geschieden in oktobeer 2016
Willem uit Wormer 8 19 september 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goed advies gekregen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Levertijd zou 4 weken zijn, vond ik in eerste instantie best lang, maar de gordijnen waren er na 2,5 week!
Sandra uit Krommenie 10 02 september 2016
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De stoffeerder heeft de PVC vloer keurig gelegd, absoluut vakwerk.
Theo uit Wormer 8 24 april 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Mooi eindresultaat waar wij nu iedere dag van aan het genieten zijn!
anoniem uit 7 22 april 2016
Advies
7
Creativiteit
7
Service
4
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
6