Reviews Zaanstad

Gemiddeld: 8,9 / 51 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Perfecte klantvriendelijkheid en hoge produkt kwaliteit.
Ervaring
De medewerker was tijdens het hele proces van adviseren ,bestellen levering en plaatsing van mijn gekochte product, altijd klantvriendelijk geduldig en professioneel.
Leatitia uit Assendelft 10 22 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Ze hebben de tijd en denken goed mee
Ervaring
Wij hebben onze vloer,stalen deur en de raamdecoratie besteld. Ze hebben alle aandacht voor je. Vriendelijk denken mee. Leuke mensen. Ook de werklui zijn ook aardige mensen. De man die komt opmeten. Is eerlijk en adviseert ook als het iets niet mogelijk is en komt dan met een oplossing. Goed professioneel bedrijf.
Linda uit Beverwijk 10 01 juni 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
mooi gelegd
Ervaring
Prima vloeren legger bekend van tv
Dick Kok uit Zaandam 8 31 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Een prettige ervaring
Ervaring
Vanaf het kiezen t/m het afleveren en monteren is alles bijzonder prettig verlopen. gekregen wat we bestelden.
Ted uit Krommenie 10 29 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Heelgoedwerk
Ervaring
Na waterschade en ellende op zoek naar een bedrijf die en de vloer met elektrice vloerverwarming kon leveren. Ik kwam op Internet Woninginrichting Aanhuis tegen. Ze hebben het fantastisch gedaan. We zijn er heel blij mee
Dini uit Wormer 7 27 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Hele fijne ervaring met de beste service.
Ervaring
Het beste advies gekregen van verkoper Erik waarna we in-betweens hebben gekozen die van perfecte kwaliteit zijn.
Ashley uit Volendam 10 25 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer goede dienstverlening
Ervaring
De verkoper (Erik) heeft ons fantastisch geholpen.
Jack uit Volendam 10 25 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Toppie geregeld
Ervaring
Vanaf bestellen opmeten en afhangen van onze nieuwe deuren prima service.
Kees Hoekstra uit WESTKNOLLENDAM 10 11 mei 2021
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed geholpen en netjes gemeten en opgehangen. tevreden klant.
Ervaring
Er werd ruimschoots de tijd genomen voor mij om vouwgordijnen en een gordijnen erbij uit te zoeken. Iemand kwam het opmeten en daarna netjes opgehangen door een jongeman die niet veel zei.
marianne uit wormer 7 10 mei 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Alles geweldig
Ervaring
Ze ontzorgen, Erik en alle mensen, accuraat, volgen alles goed op. Ook Marcel die hier drie keer is geweest verdient complimenten. Al met al een goed bedrijf die ik iedereen kan aanraden.
Bart Slaman uit Zaandam 9 10 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Topservice, kundig personeel en erg goed geadviseerd
Ervaring
Het team heeft ons fantastisch geholpen toen bleek dat de ondervloer niet geschikt was voor een visgraat
Michel de Heij uit Krommenie 9 10 mei 2021
Advies
7
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goed en vriendelijk geholpen.
Ervaring
Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen om de verschillende vloeren te tonen en met je mee te denken. Schakelen snel wanneer iets niet naar wens is om dit zo snel als mogelijk op te lossen.
Bas uit Assendelft 8 02 mei 2021
Advies
8
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Mooie vloer, goede service
Ervaring
De voorlichting was op zich netjes, bleek achteraf alleen niet volledig correct. Het leggen is prima gegaan, zeer tevreden over de afwerking en de vloer op zich. De communicatie tussen de mensen in de retail en de leggers mag wel beter!
Roos uit ZAANDAM 7 26 april 2021
Advies
8
Creativiteit
4
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
Professioneel, vriendelijk
Ervaring
Alles volgens afspraak, professioneel en vriendelijk. De schilders hebben uitstekend werk geleverd, het ziet er strak uit, zijn wij zeer blij mee!
Joke uit Wormerveer 9 26 april 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
Top!
Ervaring
Geweldige zaak met vakkundige verkopers! Zeer goed geholpen door Erik.
Tom uit Volendam 10 17 april 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top vloer Coretex
Ervaring
Onze ervaring met wooninrichting-aanhuis was zeer goed. In de winkel werden we al goed geholpen. Ze hebben ook kunnen regelen dat de vloer 3 weken later gelegd kon worden. De 2 mannen zijn 2,5 dag bezig geweest om de visgraat vloer van Coretex te leggen. Heb aardig wat gemopper gehoord vanwege de lastige hoekjes. Maar de vloer ligt er goed in. Het leuke vond ik dat als er 1 een uitdaging had dat er dan even overlegd werd van Hoe zou jij dit oppakken. De mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Wel een tip voor ze. Zeg altijd goedemorgen tegen je klant. De een deed dit wel de ander niet. Volgende week worden de stalen deuren ingemeten
Linda uit Beverwijk 9 06 april 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Hele, goede service
Ervaring
Heel goed, ook bij onduidelijkheid, wordt er heel goed gereageerd. Je voelt je als klant duidelijk gezien en gehoord.
MJ Zwijnenberg uit Zaandam 10 08 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geweldig goed en leuk geholpen
Ervaring
We hebben heel veel door WAH laten doen, het makkelijke daarvan is dat zij alles op elkaar afstemmen met de werkmannen. Werden ook ontzettend leuk en goed geholpen in de winkel, we zijn in Wormerveer geweest. Hebben vloerverwarming laten aanleggen, alle wanden en plafond laten schilderen, pvc vloer laten leggen, stalen binnendeur geleverd, alle raamdecoratie geleverd. Heel erg jammer dat jullie geen 'gewone' binnendeuren konden leveren voor bijv. toilet en trapkast etc. Maar alles wat jullie wel konden doen en gedaan hebben zijn we echt super tevreden over!
Maureen uit Assendelft 10 28 februari 2021
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goed geholpen en goede service.
Ervaring
Mee denken en gelijk aanpakken als er problemen tussendoor komen. Super geholpen. Alles is netjes afgewerkt .
Amaury Pereyra uit Assendelft 8 24 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
zeer klantvriendelijke vakmensen, uitstekende service!
Ervaring
Prettig laagdrempelig contact en geen vraag is teveel!
Floor uit Wormerveer 10 15 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldig
Ervaring
Uitstekend
Hennie Vens uit Zaandam 10 15 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
.
Ervaring
Goed, goed geadviseerd levering keurig op tijd, en installatie goed uitgevoerd.
Jack uit Volendam 8 15 februari 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Het vakkundig oog en meedenkend brein is TOP
Ervaring
Aan alles wordt gedacht en vooral ook meegedacht. Ik heb een prachtige mooie PVC vloer gekocht en geniet er nog steeds elke dag van. Ik kon even het proefplankje meenemen naar de keukenboer om zo te kijken of het paste. En zo kan ik nog wel een lijstje opnoemen die ervoor hebben gezorgd dat ik een blije klant ben geworden.
Louis uit Wormerveer 10 13 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie kast, goede service, wel prijzig
Ervaring
Wij hebben een inbouwkast op maat laten maken via woninginrichting-aanhuis in Zaandam. Op afspraak in de winkel alle tijd om o.b.v. onze wensen een ontwerp te maken. Daarna prima communicatie over het verdere verloop. Kast keurig geleverd en gemonteerd (levertijd 2 maanden). Wat wel enigszins tegenviel was dat er aan 1 kant 0.5 cm over is, terwijl wij in de veronderstelling waren dat hij precies zou passen, maar dit kon blijkbaar niet anders gezien enig verloop van de muren. (Wellicht netjes als dit vooraf gecommuniceerd was.) Het is ook niet hinderlijk verder. Later zagen we dat 2 dingetjes net niet helemaal netjes/correct gemonteerd waren, maar hiervoor is een week later een monteur langs geweest die het gecorrigeerd heeft. Kortom: hele mooie kast, goede service, maar belangrijkste nadeel: hier hangt ook een flink prijskaartje aan! Aangezien de kast in onze woonkamer staat en je er elke dag tegenaan kijkt, vinden wij het dit geld waard, maar in een slaapkamer zou ik dit geld er niet voor over hebben.
Franka uit Beverwijk 7 09 februari 2021
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
5
In het kort
Op aangename wijze geholpen bij onze vraag
Ervaring
Zoals hierboven vermeld goede adequate hulp bij keuze en goed afgeleverd product.
Hans Roos uit Zaandijk 8 22 januari 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Gezellige winkel en vriendelijk personeel.
Ervaring
In de winkel hebben wij duidelijk advies gekregen bij de keuze voor raamdecoratie. Niet opdringerig. Bij het inmeten en later plaatsen van de raamdecoratie duidelijke uitleg ontvangen.
Martin en Gre uit Westknollendam 10 09 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer uitgebreide keuze, en vriendelijk en bekwaam personeel
Ervaring
Wij zijn heel goed geholpen. Er zijn heel veel verschillende opties getoond zodat we de juiste keuze konden maken. De verkoper die ons hielp was erg vriendelijk en nam alle tijd voor ons. De medewerker die de raambekleding heeft gemonteerd deed dat vriendelijk, snel en netjes. Voor ons een goede ervaring. En voor de toekomst is dit de zaak waar we zeker nog eens naartoe gaan om iets uit te zoeken!
Annet uit Volendam 10 09 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top
Ervaring
Je word goed geholpen, duidelijk uitleg en nemen echt tijd voor je super!
Fam Mooij uit Zaanstad 10 06 januari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Deskundig en vriendelijk geholpen
Ervaring
Prima service en advies
Sander uit Uitgeest 8 02 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Boven verwachting !
Ervaring
Oriënterend naar een nieuwe vloer liepen wij 7 kwartier later de deur uit met een offerte voor een nieuwe vloer en totaal schilderwerk van ons gehele appartement. Tijdens het opmeten zijn wij uitstekend voorgelicht over de planning. Vanaf het begin van de werkzaamheden, vloer egaliseren, al het saus en schilderwerk en het leggen van de vloer voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang. Uitvoerende werkzaamheden is door vakmensen gedaan. Op enig moment dachten wij dat er iets fout zou gaan maar met 1 telefoontje was ons probleem zo weer uit de wereld geholpen. Wij kunnen een lang betoog houden maar dit is een TOP bedrijf.
Elly en Tinus uit Wormer 10 28 november 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
-
In het kort
Super service
Ervaring
We zijn ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe raamdecoratie en kast op maat! Van ontvangst tot plaatsen van de producten een dikke 10!
Samantha uit Wormer 10 24 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Precies wat ik zocht!!
Ervaring
Het is zo fijn om bijna alles te kunnen halen bij 1 winkel! De klantvriendelijkheid was top. Ze dachten heel goed met mij mee. Ik ben erg goed geholpen!
Jeanne uit Zaandam 10 23 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Zeker kundig personeel
Ervaring
Pvc vloer op kurk gekocht. Keurig gelegd en de plinten netjes afgewerkt. Na afloop netjes opgeruimd. Vakkundig van bestelling bij Heidy t/m het inmeten en het monteren van alles.
Leen uit Uitgeest 10 22 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Complete make-over geregeld door Zaanstadwoninginrichting-aanhuis
Ervaring
Het was hoognodig dat onze benedenverdieping onder handen werd genomen. Maar waar begin je.. Ik ben zo blij dat we bij woninginrichting aan huis naar binnen zijn gestapt. Zij maakten inzichtelijk hoe we het stap voor stap aan konden pakken. Aan laten pakken beter gezegd :-). Ook heel fijn was dat we bij hen keuze konden maken voor zowel wat soort vloer we wilden, wat er op de wanden moest komen, welke kleuren en welke gordijnen daarbij. Woninginrichtingaanhuis regelde de planning, heeft alles secuur opgemeten, maakte de afspraken met schilders, behangers, vloerenleggers en gordijnophangers. Het enige waar wij voor hoefden te zorgen was dat deze vakmensen hun werk konden doen. Het resultaat is prachtig geworden en heeft ons heel veel hoofdbrekens gescheeld.
Maria uit Wormer 10 11 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Service zoals het hoort
Ervaring
Van begin tot eind, zeer goed geholpen en mee gedacht. Waren wat kleine problemen met de shutters en zij hebben geregeld dat de leverancier dit kwam herstellen.
Rene uit Zaandam 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
goed
Ervaring
inmeten en leggen gebeurde op afspraak, was prima. Een klacht van het leggen die niet meteen was opgevallen werd vakkundig en goed opgelost.
Jo uit Wormerveer 9 09 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
TOPSERVICE
Ervaring
Zo blij met onze nieuwe luxaflex en gordijnen. Wat zijn ze mooi! En wat een top service van de medewerkers van woninginrichtingaanhuis.nl. Als je in de winkel komt is het heel gemoedelijk, er wordt meegedacht, ideeën getoond. Ook het inmeten en plaatsen ging professioneel. Kortom! ZEER TEVREDEN en BLIJ en daardoor voor boven ook weer besteld, gordijnen en rolluiken.
Francis uit Koog aan de Zaan 10 14 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Geweldig geholpen door Tabitha Koopman; van het moment van binnenlopen tot oplevering en sleutel ophalen niets dan lof; alle vragen prima beantwoord, duidelijke en vooral vriendelijke service en van A tot Z begeleid, heel vertrouwd en ongedwongen. Aanrader.
Mirjam uit Groet 9 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Er werd goed meegedacht goede keuze gemaak
anoniem uit 8 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg professioneel geholpen en vriendelijk, kregen voldoende ruimte om tot beslissingen te komen. Ook werd er gelegenheid geboden om toch nog stalen mee naar huis te nemen voor als we ons zouden bedenken met de keuze. Kortom een tevreden klant.
Monica uit Wormerveer 8 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Vorig jaar november een pvc vloer Pemba collection dryback smokey laten leggen. Deze vloer is geen aanrader! Wij zijn niet goed geïnformeerd. Het zou een geweldige vloer moeten zijn voor kleine kinderen. Met een hele harde toplaag en onderhoudsvrij. Na zo'n 2 maanden zaten er al behoorlijk wat krassen op de vloer en hebben we hier geen garantie op, omdat dit zogenaamde gebruikerschade is. Wat wel onder de garantie valt mag Joost weten. De oplossing scratch fix gekregen, maar dat mag ook niet baten. Nu zit er een hele lelijke onnatuurlijke glans op de plek van de krassen. Dit word afgedaan als verkeerd gebruik van het materiaal. En de supermatte polish maakt het ook alleen maar zichtbaarder. Daarna niks meer van het bedrijf gehoord. Zeer slechte service voor zo'n dure vloer!!!
Kelly uit Assendelft 4 10 april 2018
Advies
1
Creativiteit
-
Service
4
Assortiment
10
Kwaliteit
1
Vakmanschap
6
Levertijd
6
Prijsniveau
1
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben de vloeren, muren en de raamdecoratie laten doen door woninginrichting aan huis Zaanstad. Erg tevreden over de manier waarop je geholpen wordt. We konden tussendoor steeds nog dingen wijzigen en kregen goed advies. Alles werd op de geplande data geleverd en gemonteerd. Zeer blij met het eindresultaat.
M uit Krommenie 9 05 januari 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service!
Diana uit Amsterdam 9 18 november 2017
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg tevreden over de verkoop en het advies van Tabitha Koopman. Ze was erg vriendelijk en ze nam de tijd om het e.e.a. te laten zien en een heldere offerte op te stellen. Omdat wij een aantal vloerpanelen mee naar huis konden nemen om de juiste kleur te kiezen voor de laminaatvloer, kwamen wij tot de juiste keuze; dit vinden wij echt een topservice. Wij zijn ook zeer tevreden over de werkzaamheden en de afwerking van de kast en de vloer. Zowel voor de overloopkast als voor de laminaatvloer kwam er een vriendelijke en professionele monteur. Er werd op zeer vakkundige wijze gemonteerd en de vloer werd zingend gelegd. Bedankt voor de goede service!! Onze complimenten! Met vriendelijke groeten, Hans en Martine Schimmel.
Hans en Martine uit Assendelft 9 19 oktober 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ruim een maand geleden een kast voor in mijn woonkamer (met schuine muren) besteld. Korte tijd daarna kwam de medewerker om de zaak op te meten. Na +/- een maand kwam de vakman om de kast in elkaar te zetten. Dit ging zonder problemen en er waren geen problemen met levering (bijv. geen ontbrekende onderdelen). Na 4 uur was de kast gecompleteerd en staan nu een aantal ingelijste foto's bovenop mijn kast. Niks op aan te merken! Woning-aanhuis krijgt van mij een 9. Ze zouden een 10 krijgen wanneer je bijvoorbeeld 2 dagen voor de afspraak nog even een e-mail stuurt naar de klant ter bevestiging van de afspraak met daarop de afmetingen van de kast. Dit zijn echter details waar je na aankoop geen problemen mee hebt.
Koen uit Wormerveer 9 03 september 2017
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Totaal geen ervaring met nieuwbouw woning.
anoniem uit 6 16 juni 2017
Advies
7
Creativiteit
7
Service
5
Assortiment
7
Kwaliteit
6
Vakmanschap
3
Levertijd
6
Prijsniveau
4
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig, behulpzaam en geduldig. Niets was te veel 1 nadeel - regelmatig geen bezetting in filiaal als vestigingsmanager 'op route' of 'vrij' is. zonde van dure winkelruimte als die 'onbemand' is.
Willem uit Wormer 8 21 oktober 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Kunnen nog niet over kwaliteit oordelen omdat levering nog moet geschieden in oktobeer 2016
Willem uit Wormer 8 19 september 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goed advies gekregen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Levertijd zou 4 weken zijn, vond ik in eerste instantie best lang, maar de gordijnen waren er na 2,5 week!
Sandra uit Krommenie 10 02 september 2016
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De stoffeerder heeft de PVC vloer keurig gelegd, absoluut vakwerk.
Theo uit Wormer 8 24 april 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Mooi eindresultaat waar wij nu iedere dag van aan het genieten zijn!
anoniem uit 7 22 april 2016
Advies
7
Creativiteit
7
Service
4
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
6