Reviews Zaanstad

Gemiddeld: 8,6 / 20 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Precies wat ik zocht!!
Ervaring
Het is zo fijn om bijna alles te kunnen halen bij 1 winkel! De klantvriendelijkheid was top. Ze dachten heel goed met mij mee. Ik ben erg goed geholpen!
Jeanne uit Zaandam 10 23 november 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Zeker kundig personeel
Ervaring
Pvc vloer op kurk gekocht. Keurig gelegd en de plinten netjes afgewerkt. Na afloop netjes opgeruimd. Vakkundig van bestelling bij Heidy t/m het inmeten en het monteren van alles.
Leen uit Uitgeest 10 22 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Complete make-over geregeld door Zaanstadwoninginrichting-aanhuis
Ervaring
Het was hoognodig dat onze benedenverdieping onder handen werd genomen. Maar waar begin je.. Ik ben zo blij dat we bij woninginrichting aan huis naar binnen zijn gestapt. Zij maakten inzichtelijk hoe we het stap voor stap aan konden pakken. Aan laten pakken beter gezegd :-). Ook heel fijn was dat we bij hen keuze konden maken voor zowel wat soort vloer we wilden, wat er op de wanden moest komen, welke kleuren en welke gordijnen daarbij. Woninginrichtingaanhuis regelde de planning, heeft alles secuur opgemeten, maakte de afspraken met schilders, behangers, vloerenleggers en gordijnophangers. Het enige waar wij voor hoefden te zorgen was dat deze vakmensen hun werk konden doen. Het resultaat is prachtig geworden en heeft ons heel veel hoofdbrekens gescheeld.
Maria uit Wormer 10 11 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Service zoals het hoort
Ervaring
Van begin tot eind, zeer goed geholpen en mee gedacht. Waren wat kleine problemen met de shutters en zij hebben geregeld dat de leverancier dit kwam herstellen.
Rene uit Zaandam 10 09 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
goed
Ervaring
inmeten en leggen gebeurde op afspraak, was prima. Een klacht van het leggen die niet meteen was opgevallen werd vakkundig en goed opgelost.
Jo uit Wormerveer 9 09 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
TOPSERVICE
Ervaring
Zo blij met onze nieuwe luxaflex en gordijnen. Wat zijn ze mooi! En wat een top service van de medewerkers van woninginrichtingaanhuis.nl. Als je in de winkel komt is het heel gemoedelijk, er wordt meegedacht, ideeën getoond. Ook het inmeten en plaatsen ging professioneel. Kortom! ZEER TEVREDEN en BLIJ en daardoor voor boven ook weer besteld, gordijnen en rolluiken.
Francis uit Koog aan de Zaan 10 14 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Geweldig geholpen door Tabitha Koopman; van het moment van binnenlopen tot oplevering en sleutel ophalen niets dan lof; alle vragen prima beantwoord, duidelijke en vooral vriendelijke service en van A tot Z begeleid, heel vertrouwd en ongedwongen. Aanrader.
Mirjam uit Groet 9 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Er werd goed meegedacht goede keuze gemaak
anoniem uit 8 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg professioneel geholpen en vriendelijk, kregen voldoende ruimte om tot beslissingen te komen. Ook werd er gelegenheid geboden om toch nog stalen mee naar huis te nemen voor als we ons zouden bedenken met de keuze. Kortom een tevreden klant.
Monica uit Wormerveer 8 28 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
2 sterren: slechter dan verwacht
Ervaring
Vorig jaar november een pvc vloer Pemba collection dryback smokey laten leggen. Deze vloer is geen aanrader! Wij zijn niet goed geïnformeerd. Het zou een geweldige vloer moeten zijn voor kleine kinderen. Met een hele harde toplaag en onderhoudsvrij. Na zo'n 2 maanden zaten er al behoorlijk wat krassen op de vloer en hebben we hier geen garantie op, omdat dit zogenaamde gebruikerschade is. Wat wel onder de garantie valt mag Joost weten. De oplossing scratch fix gekregen, maar dat mag ook niet baten. Nu zit er een hele lelijke onnatuurlijke glans op de plek van de krassen. Dit word afgedaan als verkeerd gebruik van het materiaal. En de supermatte polish maakt het ook alleen maar zichtbaarder. Daarna niks meer van het bedrijf gehoord. Zeer slechte service voor zo'n dure vloer!!!
Kelly uit Assendelft 4 10 april 2018
Advies
1
Creativiteit
-
Service
4
Assortiment
10
Kwaliteit
1
Vakmanschap
6
Levertijd
6
Prijsniveau
1
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben de vloeren, muren en de raamdecoratie laten doen door woninginrichting aan huis Zaanstad. Erg tevreden over de manier waarop je geholpen wordt. We konden tussendoor steeds nog dingen wijzigen en kregen goed advies. Alles werd op de geplande data geleverd en gemonteerd. Zeer blij met het eindresultaat.
M uit Krommenie 9 05 januari 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service!
Diana uit Amsterdam 9 18 november 2017
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn erg tevreden over de verkoop en het advies van Tabitha Koopman. Ze was erg vriendelijk en ze nam de tijd om het e.e.a. te laten zien en een heldere offerte op te stellen. Omdat wij een aantal vloerpanelen mee naar huis konden nemen om de juiste kleur te kiezen voor de laminaatvloer, kwamen wij tot de juiste keuze; dit vinden wij echt een topservice. Wij zijn ook zeer tevreden over de werkzaamheden en de afwerking van de kast en de vloer. Zowel voor de overloopkast als voor de laminaatvloer kwam er een vriendelijke en professionele monteur. Er werd op zeer vakkundige wijze gemonteerd en de vloer werd zingend gelegd. Bedankt voor de goede service!! Onze complimenten! Met vriendelijke groeten, Hans en Martine Schimmel.
Hans en Martine uit Assendelft 9 19 oktober 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ruim een maand geleden een kast voor in mijn woonkamer (met schuine muren) besteld. Korte tijd daarna kwam de medewerker om de zaak op te meten. Na +/- een maand kwam de vakman om de kast in elkaar te zetten. Dit ging zonder problemen en er waren geen problemen met levering (bijv. geen ontbrekende onderdelen). Na 4 uur was de kast gecompleteerd en staan nu een aantal ingelijste foto's bovenop mijn kast. Niks op aan te merken! Woning-aanhuis krijgt van mij een 9. Ze zouden een 10 krijgen wanneer je bijvoorbeeld 2 dagen voor de afspraak nog even een e-mail stuurt naar de klant ter bevestiging van de afspraak met daarop de afmetingen van de kast. Dit zijn echter details waar je na aankoop geen problemen mee hebt.
Koen uit Wormerveer 9 03 september 2017
Advies
10
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Totaal geen ervaring met nieuwbouw woning.
anoniem uit 6 16 juni 2017
Advies
7
Creativiteit
7
Service
5
Assortiment
7
Kwaliteit
6
Vakmanschap
3
Levertijd
6
Prijsniveau
4
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig, behulpzaam en geduldig. Niets was te veel 1 nadeel - regelmatig geen bezetting in filiaal als vestigingsmanager 'op route' of 'vrij' is. zonde van dure winkelruimte als die 'onbemand' is.
Willem uit Wormer 8 21 oktober 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Kunnen nog niet over kwaliteit oordelen omdat levering nog moet geschieden in oktobeer 2016
Willem uit Wormer 8 19 september 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goed advies gekregen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Levertijd zou 4 weken zijn, vond ik in eerste instantie best lang, maar de gordijnen waren er na 2,5 week!
Sandra uit Krommenie 10 02 september 2016
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
De stoffeerder heeft de PVC vloer keurig gelegd, absoluut vakwerk.
Theo uit Wormer 8 24 april 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Mooi eindresultaat waar wij nu iedere dag van aan het genieten zijn!
anoniem uit 7 22 april 2016
Advies
7
Creativiteit
7
Service
4
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
6