Reviews Zutphen

Gemiddeld: 8,7 / 23 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Prettige service en vakkundig werk gedaan
Ervaring
Het advies aan huis was heel prettig en duidelijk en helpend. De mannen die de vloer kwamen leggen waren rustig snel en vakkundig. De vloer is prachtig geworden.
Ina uit Dieren 8 12 mei 2021
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Snel goed en mooi
Ervaring
Hadden eerste bij een andere filiaal gevraagd maar daar kregen we geen gehoor alleen dat het druk was. Daarna hebben we bij Zutphen geprobeerd en hun hadden tijd en konden al snel alles regelen.
Laurens ten Have uit Doetinchem 8 08 mei 2021
Advies
-
Creativiteit
9
Service
7
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
top
Ervaring
Wij verhuisden onlangs van Friesland naar een nieuwbouwappartement in Zutphen en waren door de afstand zelf veel minder in de gelegenheid om de inrichting te volgen en te sturen. We namen Ron de Jong en zijn mensen in vertrouwen en besloten alle elementen van de inrichting bij hen te beleggen. Plafonds, de wanden, de vloeren, kastenwanden en de raamdecoraties. We kregen goede, realistische adviezen, werden goed begeleid en, voor ons heel belangrijk, de coördinatie van het geheel konden we in 1 hand leggen. We gaven de sleutel (en daarmee het vertrouwen) aan Ron en dat vertrouwen is volledig waargemaakt. Van de begeleiding aan de "voorkant" in de winkel (goede kleur-stijladviezen!) tot de kwaliteit van de uitvoerders (topmonteurs!), we zijn enorm goed geholpen!
Adriaan uit Zutphen 10 25 april 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Uitermate deskundig en klantvriendelijk
Ervaring
Goede service, heel klantvriendelijk en keurig werk.
H. uit Zutphen 10 12 maart 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Fantastisch
Ervaring
Ik ben ontzettend fijn geholpen in WAH Zutphen. Het personeel is super vriendelijk en geeft veel goede adviezen!
Nathalie Beck uit Vorden 10 20 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Blij met het fantastische eindresultaat!
Ervaring
Wij hadden een grote opdracht neergelegd, vloeren, muren, schilderwerk, bouwelementen en stoffering. Dit alles moest binnen een relatief korte periode klaar zijn. Waar zo nu en dan de communicatie ingewikkeld was werd dit toch snel en prettig opgelost. We zijn onder de indruk van de professionele en bijzonder bekwame vaklui die bij ons zijn geweest, nooit te beroerd om wat extra's te doen, enorm hard werken en altijd met een hoog afwerkings niveau, fantastisch eindresultaat, Chapeau! We zijn erg blij met het eindresultaat!
Julliët uit Deventer 10 03 december 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
prima
Ervaring
Prima service
tonnie uit doesburg 8 22 november 2020
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldige service, uitvoering en fantastisch personeel
Ervaring
Wij zijn blij met de hulp, inspiratie en uitvoering van Woninginrichting aan Huis Zutphen! Goed en uitgebreid geholpen door een jong en dynamische jongedame die ervoor heeft gezorgd dat wij met een fijn en plezierig gevoel heel erg gelukkig zullen leven in ons huisje.
Boyazilitas uit Oss 10 08 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer prettige samenwerking en mooie producten
Ervaring
Prachtige producten uitgezocht en goed geadviseerd. Prettig mensen. De paar dingen die niet in 1x in orde waren vlot hersteld. Mooi resultaat geworden.
Cor uit Zutphen 9 12 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Positief
Ervaring
Deskundig advies: correcte afhandeling: klantvriendelijk.
Miep uit Zutphen 9 12 augustus 2020
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
-
In het kort
mooie kwaliteit, goede service
Ervaring
Woninginrichting aan huis heeft zeer vriendelijk personeel, vakkundige monteurs. Ze communiceren duidelijk over levering, prijs en kwaliteit. Alles bij elkaar niet goedkoop, wel mooi en degelijk materiaal. Geen omkijken naar, goed gemonteerd. Bijzonder leuke verkopers, vriendelijk en deskundig.
Nicole uit Zutphen 9 07 juni 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Er wordt met je meegedacht.
Ervaring
De sfeer is prettig en ik kreeg goede adviezen. Je hebt keuzes uit een groot assortiment. Er wordt meegekeken wat mogelijk is (o.a. een styliste) en er wordt rekening gehouden met je budget. Wij hebben bijna de gehele inrichting laten doen in onze eerste woning. D.w.z. het laten behangen en sauzen, vloeren laten leggen met PVC, kasten op maat in de slaapkamers, screens en de raamdecoratie voor het gehele huis. Een paar jaar later weer verhuisd en toen kreeg ik hulp met het verwijderen van de vloeren en het opnieuw laten leggen. Er werd meegedacht en het resultaat is zeer naar wens. De raamdecoratie voor het gehele huis werd geplaatst. Wat ik ook belangrijk vind is dat de service optimaal is. Als er iets is dan wordt er snel een afspraak gemaakt om naar het probleem te kijken om het op te lossen.
Dorenda uit Deventer 9 15 april 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
In alle opzichten goed
Ervaring
Zowel de verkoop als de stoffeerders hebben prima werk geleverd, zeker onder deze omstandigheden van afstand houden. Prima vloer gekregen.
Joop uit Lochem 7 06 april 2020
Advies
7
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekende ervaring
Ervaring
We hebben gordijnen bij woninginrichting aan huis Zutphen besteld. Ruime keuze aan materialen. Alles volgens afspraak gemonteerd. Je betaald er voor maar dan heb je ook wat. Zeer degelijke kwaliteit
Tim uit Zutphen 10 31 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Professioneel en duidelijke uitleg. Personeel is deskundig en netjes werken. Niets op aan te merken.
Rudi uit Zutphen 10 25 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldig werk verricht
Ervaring
Wij zijn zeer blij met onze inloopkast, vakwerk.
Ed uit Warnsveld 10 24 maart 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Teleurstellend..... nooit gedacht
Ervaring
Met een getekende offerte/opdracht keek ik uit naar vloerverwarming en mooie pvc vloer. Op maandagmiddag komt een stuk chagrijn binnenlopen en begint de vloer te vrezen, had er weinig zin in, voelde zich ziek. Voorts waren het geen spraakzame mensen en keek ik gelaten toe. Na einde opdracht, bleek mijn vloer niet recht, slechte afwerking en ook nog even een gepeperde rekening van maar liefst 1500 euro, vanwege zogenaamd meerwerk. Mocht de egaline van gehele vloer voor een 2e keer betalen.. Helaas laat mijn gezondheid het niet toe, en heb maar besloten geen juridische stappen te ondernemen, maar ik had graag dit door een jurist laten uitzoeken. Spijtig!!
Veronica uit Deventer 1 28 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
-
Service
2
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
3
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer fijn bedrijf om mee te werken.
Ervaring
Ik heb vloerverwarming, nieuwe PVC vloer, plinten op de hele benedenverdieping en stuc en schilderwerk laten doen door Woninginrichting aan huis Zutphen. Super goed geholpen, zowel tijdens alle besprekingen als tijdens de werkzaamheden. Nogmaals dank jullie wel allemaal voor alle tips, adviezen en ik geniet iedere dag van mijn mooie “vernieuwende” huis.
Andrea uit Zutphen 9 26 oktober 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Deskundige medewerkers die echt heel goed weten wat zij doen. Vakmanschap staat echt hoog in het vaandel. Advies was goed en gezellig,wat ook belangrijk is. Als er een klein foutje gemaakt is, wordt dit echt zo snel mogelijk opgelost. Kortom een super goede service.
Betty uit Zutphen 9 17 november 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Marianne uit Zoetermeer 9 04 december 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden over Ron de Jong en zijn mensen.
Aagt en Harry uit Gorssel 8 11 oktober 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij hebben een hele bijzondere visgraat pvc-vloer uitgezocht. Iedereen is verrast door het resultaat en vindt het een hele mooie vloer! Nogmaals dank voor de superservice van Ron de Jong die het mogelijk heeft gemaakt dat alles (ondanks dat er eerst een foute kleur geleverd) op tijd af was! Top!
Diane uit Eerbeek 9 02 september 2015
Advies
9
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
zeer vriendelijk, en behulpzaam er komt iemand bij je thuis gratis meten en advies geven. eerlijk advies en doeltreffende oplossingen.
Erna uit Huissen 9 02 augustus 2015
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9