Reviews Tilburg

Gemiddeld: 8,6 / 36 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Uitstekend
Ervaring
Wij zijn voor onze nieuwbouwwoning keurig geholpen door Wuijts Wooncomfort. Ze hebben goed meegedacht over de gordijnen, het behang, en de vloeren. Prachtige spullen en alles uitstekend gelegd+gehangen. Aanrader!
Rene uit Berkel-Enschot 10 22 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Met een goed gevoel alles uit handen gegeven.
Ervaring
Goede begeleiding tijdens het proces, werk van hoge kwaliteit, zowel schilder, stucadoor, gordijnen en vloeren, alles mooi afgewerkt. Zelfs tijdens deze corona crisis toch bijna alles op tijd geleverd en afgewerkt. Onze complimenten.
Maggina uit Tilburg 9 14 mei 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
fantastisch
Ervaring
Wij hebben de inrichting van ons appartement helemaal uitbesteed aan Wuijts Woninginrichting (vloeren, wandafwerking, gordijnen, inbouwkasten etc.). Alles is naar wens verlopen en kleine problemen werden meteen opgelost. Anna van Zanten, een van de stylistes, heeft ons met de nodige deskundigheid geadviseerd en begeleid. Wij zijn zeer tevreden!
Gerard uit Berkel-Enschot 10 03 maart 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
In een zin, mijn ervaring met Wuijts woninginrichting is geweldig.
Ervaring
Voortraject: alle tijd om samen mijn wensen door te nemen, stalen te vergelijken, keuzen te maken. Geen probleem dat het gereedkomen van de bouw langer duurde dan oorspronkelijk gepland. Duidelijke afspraken over de werkzaamheden en flexibiliteit toen ook daar wijzigingen bij nodig waren door de vloerverwarming. Rob, schilder/behanger, Ansel, aanbrengen marmoleum + plinten en Patrick die de gordijnen verzorgde: alle drie professionals die prima werk deden, met wie het goed overleggen was en gericht op oplossingen. Marloes als kapitein op het schip hield de touwtjes in handen en hield mij, als klant, op de hoogte. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige, kleurrijke inrichting; helemaal naar mijn zin. Jammer dat hieronder maar een item te selecteren valt. Mijn beoordeling betreft alles.
Willemijn uit Tilburg 9 16 februari 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Zonder jullie ideeën hadden we niet zo'n mooie inrichting gehad in onze nieuwe woning
Ervaring
Beste woning inrichter Wuijts, Vanaf het eerste bezoek hadden wij een klik met het team voor het uitzoeken voor onze inrichting van onze nieuwe woning. Deskundig uitleg van de diverse mogelijkheden van de verschillende materialen en kleuren. De styliste heeft goed geholpen met de kleurcombinaties. Iedere keer zijn we vriendelijk ontvangen om met hulp van Uw team tot onze keuze te komen. De uitvoering van onze keuzes is door professionele medewerkers goed uitgevoerd, zodat wij nog meer genieten van onze keuze
Leo uit Oisterwijk 9 12 september 2019
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Betrokken bij het hele proces
Ervaring
Betrokken bij het hele proces, vriendelijk , goede planning en alles volgens afspraak
Resi uit Tilburg 8 14 juli 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
7
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
We kochten een nieuwbouwhuis en hebben Wuijts ingeschakeld om de muren te behangen en te sauzen, pvc vloeren te leggen, diverse raamdecoraties (gordijnen en duettes) te hangen/monteren en een drietal kasten op maat. Marloes van Wuijts heeft ons prima en erg professioneel geholpen en ons goede adviezen gegeven. Tijdens de werkzaamheden werden we goed op de hoogte gehouden en konden we steeds aangeven of we tevreden waren. Alles is uitstekend en tijdig opgeleverd. Het resultaat is een prachtig interieur waarbij de kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd. We zijn uitermate tevreden en zouden Wuijts Wooncomfort aan iedereen aanbevelen.
Susan uit Tilburg 10 30 maart 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Anna heeft ons perfect geholpen met het kiezen van de raamdecoratie p. M.b.v. Foto’s van reeds gehangen gordijnen etc. is het makkelijker om je keuze te bepalen.inmeten is nauwkeurig gedaan. Patrick is een betrouwbare monteur. Alles op maat laten maken.
Jeske uit Tilburg 8 04 februari 2019
Advies
9
Creativiteit
8
Service
-
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Door het geweldige advies van Simone hebben we nu prachtige muren, raambekleding en vloeren. Alles is perfect op elkaar en op onze wensen afgestemd. Bij het samenstellen en de uitvoering was niets teveel, hoe vaak we ook kwamen of belden. En het was heel fijn dat de hele planning door Wuijts werd opgesteld en uitgevoerd. Zeer tevreden dus.
G. uit 9 03 december 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Loes enFrenk uit Oisterwijk 8 25 november 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn heel tevreden over het aankoopproces en het plaatsen van onze raamdecoratie en industriële deur. Wij vonden het heel moeilijk om te kiezen welke raamdecoratie nu geschikt en mooi zou zijn in ons nieuwbouwhuis. We zijn hier heel goed in begeleid door Anna. Zij heeft uitgebreid de tijd genomen om ons hierin te adviseren en bleef bijzonder geduldig wanneer wij toch weer iets anders bedacht hadden. De communicatie tussendoor verliep erg snel en soepel. Wanneer Anna er niet was hadden we ook en uitstekend aanspreekpunt aan Marloes. Zowel het inmeten en ophangen van de raamdecoratie en het plaatsen van de deur werd door echte vakmensen uitgevoerd. Zij waren duidelijk goed in hun werk en ook met hen verliep de communicatie zeer prettig. Met dank aan Wuijts Wooncomfort voelt ons nieuwbouwhuis meteen als een warm thuis! Bedankt!
Mariska uit Tilburg 8 20 november 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer tevreden over het resultaat. Prima service en communicatie. Vakmanschap is meesterschap bij Wuyts. Complimenten.
Fam. uit Tilburg 9 15 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Het hele team van Wuijts heeft ons bijzonder vriendelijk en kundig geholpen bij het uitzoeken van diverse soorten behang, een toiletdeur en een binnenschuifdeur met mooie rails. Vervolgens is het behang heel secuur geplakt en de deuren zijn heel mooi gehangen. Alle afspraken zijn steeds goed afgestemd. Het hele team van Wuijts heeft bij gedragen aan het mooie resultaat. Top!
Tobias uit Tilburg 10 12 september 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Na een zeer goed advies van Simone is er een prima resultaat geleverd. Top.
hans en marlies uit rijen 9 11 september 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we al in een vroeg stadium in contact gekomen met Simone, een van de medewerkers. Vanaf de eerste dag heeft zij met ons meegedacht, en heeft zij samen met mij het plaatje dat in mijn hoofd zat weten uit te werken. Dat ik daarbij gaandeweg het traject nog het eea wilde veranderen was geen enkel probleem. Het heeft geresulteerd in een, voor ons, warme en uitgesproken inrichting die alles in zich heeft om op termijn van een huis een thuis te maken. Na de oplevering heeft Wuijdts ons veel geregel uit handen genomen. Hierdoor konden we volgens planning op de vastgestelde datum verhuizen.
Angélique uit Tilburg 8 03 juli 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Daarna meerdere keren contact gehad om e.e.a. opnieuw door te nemen. We zijn altijd met geduld en aandacht behandeld. Communicatie inzake planning verliep soepel. Vervolgens zijn de werkzaamheden, op enkele kleine punten na, geheel conform planning en afspraak gelopen. We konden altijd bellen met vragen. We werden regelmatig gebeld om laatste details af te stemmen. We zijn volledig ontzorgd zodat we ons echt konden richten op andere zaken. Resultaat is beter dan onze verwachtingen! Zonder hun advies en begeleiding hadden we dit geheel niet zo goed gekregen. We zijn dankbaar!
Pien uit Helvoirt 9 04 december 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed geholpen door eerst de stijl te bepalen en daarna kleuren en materialen
Angelique uit Tilburg 8 30 augustus 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Yvonne uit Tilburg 9 06 mei 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg tevreden! Service echt top! Ze zorgen dat de vloer van a tot z in orde is bij de oplevering. En als het niet het geval is dan fixen ze het gewoon
Yvette uit Tilburg 9 26 april 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies bij onze wens maar ook rekening houdend met het budget. Fijne service!
Kim uit TILBURG 9 30 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Carolijn uit Oisterwijk 9 12 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Novilon VT wonen vinyl gekozen. Zeer strak gelegd, net een gietvloer.
Henry uit Utrecht 9 18 december 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Kwamen voor een pvc vloer en werden door Simone ook geweldig geholpen aan gordijnen, shutters, glasvliesbehang en creatieve verf ideeen De vloer is prachtig, een pvc uit de aanhuis collectie al veel complimenten over gehad! Service fijn , niet opdringerig wel mee-adviserend, elke keer weer als we kwamen omdat we twijfelden of gewoon iets anders wilden.... Dank!!
E uit Tilburg 8 12 december 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed geholpen door Wuijts wooncomfort om ons nieuwbouwhuis na oplevering grotendeels klaar te maken voor bewoning. Vloeren (pvc en vinyl), plinten, behangen en verven, raamdecoratie en een inbouwkast hebben we bij ze afgenomen en dit alles is naar alle tevredenheid samengesteld. Over het algemeen hebben prima vaklui vervolgens dit bij ons geïnstalleerd volgens een redelijk strak schema.
Martijn uit Tilburg 8 29 oktober 2016
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Sanne uit Tilburg 7 29 oktober 2016
Advies
8
Creativiteit
5
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
7
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Ik ben bijzonder tevreden over het uitgevoerde werk. Via mijn werk word ik vaak geconfronteerd met rampverhalen over schilders en stoffeerders, deze zorgen worden volledig uit handen genomen door Wuijts Wooncomfort. Ze selecteren de beste ZZP'ers om de klus op een professionele manier te klaren. Mijn stressniveau was hoog voordat de werkzaamheden begonnen, ben blij dat het achteraf gezien niet nodig was geweest :)
Roland uit Tilburg 8 13 september 2016
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
zeer tevreden over prijs/kwaliteit- verhouding, zeer goede en nauwgezette service en adequate afhandeling van afspraken. Geeft veel vertrouwen. Kortom: prima!
Theo uit Tilburg 9 18 augustus 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg enthousiast over vakmanschap, service en aanleg en levering. Aanrader voor iedereen!
Theo uit Tilburg 8 02 augustus 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Super advies en ideeën gehad. Snelle levering en keurige aflevering en plaatsing van de raamdecoratie
Adrianne uit Loon op zand 9 10 juli 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Erg netjes gemaakt.
Margot uit Tilburg 8 06 februari 2016
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bij het kiezen van de vloer werden we goed geholpen met advies. We moesten een paar keer de datum verschuiven voor het leggen van de vloer. De heer Wuijts heeft snel een geschikte datum voorgesteld. De pvc vloer is daarna netjes gelegd.
H.A. uit Esbeek 8 06 februari 2016
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goede ervaringen met Peter Wuijts en zijn interieuradviseuze Simone. Ze hebben beide ruim de tijd genomen om te adviseren en mee te denken. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en op vragen via telefoon of mail wordt snel geantwoord. Ook zijn we tevreden over de partijen waar ze mee samen werken.
Sylvia uit Tilburg 9 28 oktober 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Robert uit Tilburg 8 21 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn heel tevreden met de geleverde kastenwand. De aflevering en montage werden met vakmanschap uitgevoerd.
Kees uit Vlijmen 9 07 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Robin uit Tilburg 8 06 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
bij het zoeken naar de vloeren en gordijnen voor ons nieuwe huis hebben we goed overleg gehad. Afspraken werden nagekomen.
mirjam uit tilburg 7 29 juni 2015
Advies
7
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7