Reviews Zwolle

Gemiddeld: 9,2 / 33 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Professioneel en goede adviezen
Ervaring
Goed advies gekregen in de winkel, netjes op afspraak ingemeten en ook daar weer goed adviesn netjes en keurig gemonteerd Wijzigingen in data en tijd werden keurig van te voren gemeld
Henk uit Zwolle 8 20 mei 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Horst Zwolle hét adres voor combi verhuizen/inrichten.
Ervaring
Op zoek naar een verhuizer werd ik door een collega gewezen op Horst. Aangezien wij niet exact wisten wanneer we de sleutel van ons nieuwe huis zouden krijgen besloten we ook vloeren, wanden én raamdecoratie door ze te laten uitvoeren, zodat de planning in één hand lag. En daar hebben we geen spijt van, we werden zeer prettig geholpen bij het uitzoeken in de showroom, alle deadlines zijn gehaald ondanks de leveringsproblemen die momenteel wereldwijd bestaan. De uitvoerders kennen elkaar en overlegden waar nodig. Uiteindelijk hebben we ook nog inbouwkasten laten plaatsen. We zijn meer dan tevreden!! Uitstekende service en uitvoering.
Antoinette uit Zwolle 10 02 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prachtige vloerbedekking, keurig gelegd
Ervaring
Bij Horst Totaal vind je het allemaal. Ruime keus, goede service en vriendelijke mensen!
Maaike uit Zwolle 10 02 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Helemaal top
Ervaring
Zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die door Horst Totaal zijn uitgevoerd. Dat geldt voor zowel de verhuizing als ook het schilderwerk en de stoffering.
Henk uit Zwolle 10 24 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
10
In het kort
Positief van begin tot eind!
Ervaring
Goede begeleiding en advies. Denkt mee met de klant.
Henk uit Zwolle 10 18 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
TOP
Ervaring
Uitstekende kwaliteit gecombineerd met deskundige voorlichting en attente service
Gerrit Johan uit Zwolle 10 17 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Goed
Ervaring
Wij hebben zaken gedaan met Horst Totaal in Zwolle. Goede onderneming. Afspraak wordt nagekomen en hebben ervaring en vakmanschap. Een aanrader!!
Rene Georg uit Zwolle 8 03 december 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
In 1 woord geweldig. Top bedrijf.
Ervaring
Wij hebben bij Horst Totaal onze gedeeltelijke verhuizing i.v.m. een renovatie geregeld en onze vloerbedekking er ook besteld. Een ideale combinatie. We kregen een prima aankoop advies. Er werd je niets aangepraat en er werd goed naar je geluisterd. Ook werd er een heel goede oplossing gevonden voor de wat krakende houten vloeren in ons jaren dertig huis. Op de dag zelf kwam de woninginrichter keurig op het vooraf afgesproken tijdstip. Deze zeer deslundige vakman heeft op onze eerste verdieping alle vloerbedekking top gelegd. Je kunt trouwens ook zonder een verhuizing daar prima terecht voor een compleet woningadvies.
Ludwin Wieringa uit Zwolle 10 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Heel goed.
Ervaring
Zeer korrekt wat betreft afspraken, planning en uitvoering.
Eric uit Zwolle 10 04 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde Totaal-resultaat
Ervaring
De aanpak van Horst-totaal van onze verhuizing van Limburg naar Kampen, incl. de aankleding en inrichting van onze nieuwe woning, was voor ons een bijna perfecte formule. Alles in één, goed op elkaar afgestemd en in goed overkeg.
Bert uit Kampen 10 20 augustus 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekende service
Ervaring
Uitstekende service, zeer nauwkeurige wijze van werken, heel benaderbaar en uiterst vriendelijk. Zeer kundig!
Jolanda uit Dalfsen 10 08 juli 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Aan te bevelen
Ervaring
Prima! Inclusief perfecte montage met vriendelijk personeel die het netjes monteren.
Elsbeth uit Zwolle 8 02 juli 2021
Advies
7
Creativiteit
6
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goede service
Ervaring
Ik kon thuis op mijn gemak een keuze maken. We kregen duidelijk advies. Meten en ophangen ging heel nauwkeurig. Vriendelijke mensen.
Tineke Puyenbroek uit Zwolle 10 06 mei 2021
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
TOP SERVICE EN EEN TOP TEAM
Ervaring
PRETTIG WINKEL ERVARING MET DESKUNDIG VERKOOP MENSEN WE HEBBEN ALLES DOOR HORST LATEN DOEN VAN SCHILDER, STOFFERING ,EN VERHUIZING ALLES WAT BESPROKEN IS ,IS OOK GEDAAN VOORAL DE VERHUIZING WAS ZEER PRETTIG LEUKE MENSEN EN ZEER GOED OP ELKAAR INGESPEELD DUS HET TOTALE PAKKET IS IN 1 WOORD TOP!
M. uit Beumer 10 18 februari 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Goeie combi van vakkennis & service
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden, Tineke is echt een expert op de diverse vakgebieden en de service is uitstekend.
R. uit Zwolle 10 05 februari 2021
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Complete woninginrichting + verhuizing
Ervaring
Complete woninginrichting + verhuizing laten uitvoeren door Horst Totaal in Zwolle. Begeleiding van begin tot eind. Alles helder en duidelijk. Vanaf het eerste contact in de winkel direct een goed en vertrouwd gevoel. Duidelijke uitleg en goed advies. Ook tijdens het proces regelmatig contact. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen of ruim op tijd, met reden verplaatst. Door Corona moesten sommige werkzaamheden uitgesteld worden omdat materialen niet tijdig geleverd konden worden. We werden hier steeds tijdig over geïnformeerd en op de hoogte gehouden over het verloop. Ook de verhuizing door Horst goed en netjes uitgevoerd. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij zullen niet schromen weer bij Horst Totaal binnen te stappen voor een volgende binnenklus.
A. J. uit Zwolle 9 20 november 2020
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Super
Ervaring
Ik verhuisde met Horst. Al bekend na drie vorige keren, dus dat zegt op zich al genoeg. Maar weer verliep alles voor mij volgens planning, snel en voorzichtig. Voorts heb ik een kast op maat laten maken die geweldig is geworden. Samen met Mevr. Horst ‘ontworpen. Gordijnen ook keurig op maat en alle lijnen lopen perfect door.
Yvette uit Dalfsen 10 13 oktober 2020
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Zeer blij met onze strak gelegde marmoleum vloer.
Ervaring
Heel blij met de mooie vloer. Echt naar verwachting.
J. uit Zwolle 9 12 oktober 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goede service en vriendelijke mensen!
Ervaring
Nieuwe vloer bij ons gelegd. Fijne service en strak gelegd.
Bjorn uit Zwolle 9 07 augustus 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend
Ervaring
Het adviestraject en de service voor, tijdens en na het leggen was goed. Zorgvuldigheid en kwaliteit waren uitstekend
J.M. Scholte uit Zwolle 8 29 juli 2020
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Deskundig de vloerbedekking gelegd . Minpuntje : afval niet meegenomen.
Truus uit Dalfsen 8 05 februari 2019
Advies
-
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
-
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
-
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Horst totaal Zwolle heeft een ruim assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding. En een goed klantcontact!
Jeanet uit Zwolle 9 15 december 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Horst woninginrichters heeft ons prima geadviseerd bij de keuze van de raambekleding. Er is alle tijd genomen om tot een keuze te komen. De stalen zijn in de woning bekeken en konden gecorrigeerd worden. Het inmeten en ophangen, de afstemming, alles verliep vlekkeloos en naar wens. Wij zijn zeer tevreden over Horst uit Zwolle.
anoniem uit Apeldoorn 9 29 november 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Prima service en advies. Erg tevreden
anoniem uit 10 19 november 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Geerjanne uit Utrecht 9 18 februari 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
-
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Uitstekende serivce!
Simon uit Zwolle 9 17 februari 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Communicatie met Tinke goed, communicatie rond proces van levering en installatie totaal niet transparant. Levertijd van bijna 4 maanden voor een binnendeur? Ter plekke zeker kundige vaklieden
Peter uit Zwolle 7 26 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
1
Prijsniveau
4
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vertrouwd adres, gemoedelijk, goed meedenkend, kwalitatief, prettige mensen
Klaas uit IJsselmuiden 9 16 maart 2017
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Prima geholpen en geleverd gekregen.
Riet uit Zwolle 7 16 maart 2017
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wij zijn zeer tevreden over Horst Totaal. Het advies was heel fijn en we konden door de deskundigheid snel beslissingen maken. De stoffering is netjes opgehangen en gelegd. En we hebben al veel complimenten gekregen over onze vloer. Veel mensen denken dat het pvc is maar het is vinyl. Ook de verhuizig ging vlot en kundig!
Anne uit Kampen 9 08 november 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
hebben fijn samengewerkt ivm verhuizing moeten nog terug komen
e uit apeldoorn 9 23 oktober 2016
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Bert uit Zwolle 10 16 oktober 2016
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Prettig meedenkende adviseur Tineke en persoonlijke contacten. Eerlijk. Mooie en overzichtelijke collectie
Esther uit Zwolle 8 14 oktober 2016
Advies
7
Creativiteit
8
Service
7
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
7
Prijsniveau
7