Reviews Gouda

Gemiddeld: 9,5 / 31 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Vakkundig en super service
Ervaring
Ik heb de gordijnen en vloer gekocht bij WAH in Gouda. De dames aldaar zijn super vriendelijk en kundig. Ze hebben alle tijd voor mij genomen. Ik kon maar geen keuze maken voor een vloer en heb uiteindelijk op hun advies, nadat ze naar mijn stijl en voorkeuren hadden geluisterd, een keuze gemaakt. Ben er heel erg blij mee.
Natasja uit Gouda 10 28 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goed advies, ruime keuze, levering niet helemaal vlekkeloos
Ervaring
In coronatijd kwam adviseur Kim bij ons aan huis voor een interieuradvies, klasse! We kregen van haar dan ook een perfect advies, passend bij onze bestaande meubels en de lichtinval in de kamer. Ze nam uitgebreid de tijd om in de vestiging Gouda met ons de juiste keuzes te maken, zowel qua kleuren als bij de raambekleding, het vloerkleed en de hordeur. Helaas deden zich bij de levering van de diverse producten problemen voor. Dit werd echter naar onze volle tevredenheid opgelost. We hebben nu dan ook een woonkamer die er schitterend uit ziet en die helemaal naar onze wens is.
Mariëtte uit Gouda 9 22 november 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
10
In het kort
Zeldzaam !
Ervaring
Wij hadden een defecte Luxaflex jaloezie en werden overal van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk bij W.I.aanhuis te Gouda terecht gekomen. De dame daar (Claudia) stond ons meteen enthousiast en zeer klantvriendelijk te woord. Met een enkele dag wss het defect verholpen en, naar bleek, door haarzelf gerepareed en dat bovendien geheel kostenloos. Wat een geweldige service ! Wat een klantvriendelijkheid ! Dit maak je tegenwoordig zelden meer mee. Claudia is een "sieraad" voor dit bedrijf en onnodig te zeggen dat wij vanaf nu als wij ons interieur aanpassen/wijzigen alleen nog hier naar toegaan. Kortom, wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
Gert uit Waddinxveen 10 29 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima personeel en netjes afgewerkt
Ervaring
Stoffeerder is een vakman werkt netjes en snel heeft ook oren naar evt veranderingen
Eddy uit Moordrecht 9 28 oktober 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Prachtig resultaat!
Ervaring
Prachtig resultaat. 2 Kasten laten plaatsen. Aardige en fijne hulp in de winkel door Marwa. Fijne monteurs ook bij het plaatsen. Zeker een aanrader.
Familie H. uit Gouda 10 27 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Goed geholpen en goed meegedacht aan onze maatwerk kast en gordijnen.
Martin uit Waddinxveen 10 26 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
4
Prijsniveau
8
In het kort
Fijn bedrijf wat goed luistert naar de klant en z'n best doet om eventuele problemen op te lossen.
Ervaring
We hebben de trap laten bekleden met pvc, horren laten monteren en gordijnen besteld. Alles is in goed overleg gegaan en verschillende personen hebben keurig werk afgeleverd.
Heidy uit Moordrecht 10 14 september 2022
Advies
9
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Goede service
Ervaring
Mooie collectie, goede kwaliteit en erg goed geholpen
Ingrid uit Gouda 10 11 september 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Vriendelijk, professioneel en geduldig
Ervaring
Ik ben uiterst vriendelijk ontvangen en ze nemen alle tijd voor je tijdens je afspraak. Ze komen met goede ideeën en bekwame vaklui hebben alles gelegd en opgehangen.
Natasja uit Gouda 10 08 september 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Fijne winkel om samen je huis weer mooier te maken.
Ervaring
De medewerkers denken goed met je mee en nemen alle tijd voor je. Het is fijn dat je grote stalen mee kan nemen naar huis. Bij het leggen van de vloer was er iets niet goed gedaan. Dit hebben ze keurig opgelost!
Bart & Astrid uit GOuda 9 08 september 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Veel keus en enthousiast en deskundig personeel
Ervaring
Prachtige winkel met veel keus. Zeer fijn kontact met de verkoopster. Alles werd keurig op tijd geleverd en gestoffeerd.
Geerlies Klaarenbeek uit Gouda 9 03 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Uitstekend!
Ervaring
Wij zijn door Marwa op een zeer prettige manier geholpen en geadviseerd op het gebied van raamdecoratie en kasten voor onze nieuw opgeleverde woning. Van Kim kregen wij een prachtig inrichtingsadvies met oplossingsrichtingen waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. De installateurs waren allemaal kundig, prettig in de omgang en ook voorzichtig met onze spullen en muren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Jonas uit Gouda 9 10 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Wij zijn bij ons nieuwbouw traject van begin tot oplevering zeer vakkundig geholpen door Marwa. Wij hebben in de hele woning de vloeren, raamdecoratie, wanden en trappen laten doen. Alhoewel wij best hoge eisen stelde, vinden wij dat alles zeer professioneel is gegaan tot aan oplevering. Wij zijn erg tevreden, en genieten elke dag van het eindresultaat.
Ula Abed-Ali uit Waddinxveen 9 10 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Ruim assortiment, fijne service
Ervaring
Online hadden we een interessante kurkvloer gezien. Binnengelopen bij Woninginrichting-aanhuis.nl in Gouda en daar heel goed geholpen door Marwa. We hebben een nieuwbouwhuis, dus alles moest gebeuren. Op de eerste verdieping hebben we marmoleum gekozen. Een schot in de roos en prachtig gelegd. Toen kwam de kurkvloer (natuurcorq weiss), en dat viel helaas tegen. De vloer bestaat uit planken van 90x30. En toen de leggers ermee bezig waren zijn ze halverwege gestopt. De planken hadden niet dezelfde matheid/glans waardoor een lappendeken ontstond. Samen met de Marwa gekeken hoe we dit konden oplossen. We hebben toen meer planken gekregen zodat we konden sorteren op glans. Helaas zat er ook nog kleurverschil in, waardoor het geen mooi geheel werd. Woninginrichting-aanhuis.nl heeft zonder problemen de vloer terug genomen. We hadden ook voor de hal een kurkvloer, de bruine (chocco). Die had dit probleem overigens niet. We hebben ook de trappen door Woninginrichting-aanhuis.nl laten bekleden, dat is helemaal geworden wat we ervan gehoopt hadden. Twee trappen hebben de stoffeerder van Woninginrichting-aanhuis.nl in 1 dag gedaan! Alles kwam voorgesneden aan en het zit er prachtig op. Tenslotte uit het enorme assortiment ook raambekleding uitgekozen. In de keuken hebben we prachtige luxaflex megaview, en sierlijke inbetweens voor de woonkamer. Woninginrichting-aanhuis.nl en Marwa en Claudia hebben heel goed met ons mee gedacht. En ondanks de tegenvaller met de vloer zijn we zeer tevreden over de dienstverlening en de overige producten.
Remko uit Gouda 8 08 juli 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Heel klantvriendelijk en meedenkend.
Ervaring
Er is goed met me mee gedacht door Marwa. Ruime sortering in raambekleding en vloeren. Neemt alle tijd om alles door te nemen en te overleggen. Fijn om 1 aanspreekpunt te hebben. Alles is volgens planning verlopen. Heb er een inloopkast, vloer, behang, verf en raambekleding gekocht. Enige minpuntje is dat de wanden niet optimaal geschuurd zijn voor het aanbrengen van het renovlies.
Cocky uit Gouda 8 05 juli 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Heel blij met ons mooie zonnescherm
Ervaring
Goed deskundig advies, klantgericht, hartelijk. Levering zonnescherm is prima verlopen. Erg tevreden.
Carla Chillaud uit Gouda 10 04 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Uitstekend!
Ervaring
Wij zijn door Marwa op een erg prettige manier geholpen en geadviseerd op het gebied van raamdecoratie en kasten voor onze nieuw opgeleverde woning. Van Kim kregen wij een prachtig inrichtingsadvies voor de woonkamer en een slaapkamer (hier hadden wij nog niet aan gedacht). De installateurs waren allemaal kundig, prettig in de omgang en voorzichtig met onze spullen en muren! Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!
Jonas uit Gouda 9 26 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
FANTASTISCH!
Ervaring
Van ons eerste contact met Marwa is alles goed verlopen. Het was een verademing om bij Woninginrichting aan huis te Gouda binnen te lopen We hadden al diverse zaken in Gouda afgelopen, maar nergens goed geholpen. Marwa nam de tijd om e.e.a. uit te leggen en onder het genot van een bak koffie waren we er vrij snel uit wat we wilden. Het inmeten verliep ook snel en enkele weken later werden de 3 Luxaflex geleverd en gemonteerd. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en we werden ook na de montage gebeld of alles naar wens was. Woninginrichting aan huis was ook nog de goedkoopste van alle zaken, dat hadden we niet verwacht gezien de uitstraling van de zaak. Meiden ga zo door!.
Marcel uit Gouda 10 24 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Uitstekend, prettig en waardevol
Ervaring
Vanaf het eerste contact voel ik mij zeer prettig geholpen en geadviseerd. In alle rust zijn diverse opties verkend. Veel prachtige vloeren en gordijn oplossingen zijn gepresenteerd. Het eindresultaat is fantastisch, ik ben zeer tevreden.
Martin uit Nieuwegein 9 15 juni 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
Goed geholpen met keuze maken, prettige communicatie!
Ervaring
We kwamen bij Aanhuis Gouda voor een pvc vloer en werden heel goed geholpen door Claudia. Super vriendelijk en dacht goed mee met onze wensen. Daarna heel prettig gecommuniceerd voor het inmeten en tijdens het bestel en leveringsproces. Was erg fijn, aangezien wij nog in het buitenland waren. Erg blij met de vloer! Dank jullie wel!
Marianne uit Moordrecht 10 28 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
-
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kwaliteit staat voorop bij Wpninginrichting aan Huis
Ervaring
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat alles van hoge kwaliteit, advies, creativiteit, service, assortiment, vakmanschap tot en met medewerkster Marwa, die ons in de vestiging in Gouda heeft geholpen ben ik uitermate tevreden over de bekleding van mijn trap. Mijn woning ziet er daardoor waardevoller uit en dat is mooi meegenomen. Nogmaals dank daarvoor aan Marwa, en haar collega Alex en zijn collega , die de trap damen hebben bekleed met Marmoleum. Prachtig. Ik ben erg blij mee.
Irma Nieuwkoop uit Rotterdam 10 28 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Verbouwen zonder zorgen en een fantastisch resultaat!
Ervaring
Marwa heeft ons van A-Z fantastisch geholpen. Voor de inrichting van onze nieuwbouwwoning hebben wij een woning experience bij gedaan. Dit was een waanzinnig leuke en productieve dag geweest. We hebben de complete inrichting samen met Marwa en Gera (Geeridee) uitgezocht. Nu dat het klaar is, is het nog mooier dan gedacht. Marwa heeft er voor gezorgd dat wij de beste vaklui in huis hadden. Prachtig werk afgeleverd en altijd behulpzaam. Het hele proces is, zo goed als, vlekkeloos verlopen. En dat is zeldzaam tegenwoordig! Een onbezorgde verbouwing, super bedankt!
Vanessa uit Nootdorp 10 26 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig
Ervaring
Onverwachts aangekomen bij woninginrichtingaanhuis gouda..maar Marwa had tijd voor ons en heeft goed met ons meegedacht en zo hebben we een mooie kast geheel naar onze wens gemaakt.
Oppelaar uit Reeuwijk 8 25 maart 2022
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Prima overleg met als resultaat een prachtige kast
Ervaring
We hebben veelvuldig overleg gehad met Marwa van het filiaal te Gouda. Ze heeft steeds echt de tijd voor ons genomen en ons prima geadviseerd. Hans (van Allure) heeft bij ons de maten opgenomen en bij levering paste de kast echt precies. Heel erg knap, want met het schuine dak was dat net eenvoudig. Tot slot zijn er twee echte vaklui geweest om de kast te plaatsen! Ze schoten lekker op, waren zeer vriendelijk, leverden vakwerk en hebben ook nog alles opgeruimd!
Ellen uit Gouda 10 15 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prettige samenwerking met een mooi resultaat
Ervaring
Goede communicatie- snelle levering- prettig advies- vakkundig- fijne samenwerking
Manon uit Groot Ammers 9 20 februari 2022
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
super top!
Ervaring
Wij waren naar binnen gelopen toen het net open was, vriendelijke sfeer en werden netjes geholpen. Gekozen om de vloeren en muren te laten doen door woninginrichting aan huis. Advies was goed en makkelijk contact via mail of telefoon. Ons huis ziet er nu super uit mede dankzij woninginrichting aan huis!
Saskia uit Boskoop 10 13 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakkundig, denken met je mee en zijn klantgericht.
Ervaring
Wij hebben een goede ervaring bij de aanschaf van meerdere artikelen. Een winkel om bij terug te komen ook vanwege het zeer vakbekwame personeel.
Tom uit Schiedam 10 25 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Fantastisch en snel geholpen
Ervaring
Zeer goed voorgelicht in de winkel. Belangrijker nog: zich gehouden aan alle afspraken en vaak zelfs overtroffen. Het inmeten kon binnen een week, levertijd 4-6 weken en onze plisségordijnen hingen in week 3. Ook de afhandeling erg netjes door na montage te vragen of alles goed is en we tevreden zijn met het resultaat. Kortom we zijn bovengemiddeld goed geholpen
Mark uit Gouda 10 19 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Vriendelijk en klantgericht
Ervaring
Prettige ervaring bij aankoop elektrische jaloezieën, doordacht advies, vriendelijk, goede opvolging van de levertijd en de vakkundige montage d.m.v. persoonlijke aandacht van de verkoopster Marwa die zelfs aan huis kwam kijken.
Carla Chillaud uit Gouda 10 13 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
perfect advies en uitvoering
Ervaring
goed advies en verder goede informatie stand van zaken en duidelijk afspraken schriftelijk en uitvoering/montage .
l.h.m. kunnen uit gouda 9 22 november 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Snelle, vakkundige, klantvriendelijk benadering, zeer mooi resultaat.
Ervaring
Nadat wij het marmoleum in het nieuwe filiaal in Gouda hadden uitgezocht, werd er snel geschakeld om het nog vòòr onze verhuisdatum (paar weken erna) gelegd te krijgen. Zowel Marwa & Claudia in de winkel, als Erik Jan, een zeer bekwame stoffeerder, en Jordi die de derde dag hielp, hebben goed werk geleverd. Het marmoleum ligt heel netjes, mooi afgewerkt met plinten en ruim op tijd voor onze verhuizing. Bedankt!
Astrid & Tycho uit Gouda 10 17 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10