Reviews Gouda

Gemiddeld: 9,7 / 12 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Goed geholpen met keuze maken, prettige communicatie!
Ervaring
We kwamen bij Aanhuis Gouda voor een pvc vloer en werden heel goed geholpen door Claudia. Super vriendelijk en dacht goed mee met onze wensen. Daarna heel prettig gecommuniceerd voor het inmeten en tijdens het bestel en leveringsproces. Was erg fijn, aangezien wij nog in het buitenland waren. Erg blij met de vloer! Dank jullie wel!
Marianne uit Moordrecht 10 28 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
-
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kwaliteit staat voorop bij Wpninginrichting aan Huis
Ervaring
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat alles van hoge kwaliteit, advies, creativiteit, service, assortiment, vakmanschap tot en met medewerkster Marwa, die ons in de vestiging in Gouda heeft geholpen ben ik uitermate tevreden over de bekleding van mijn trap. Mijn woning ziet er daardoor waardevoller uit en dat is mooi meegenomen. Nogmaals dank daarvoor aan Marwa, en haar collega Alex en zijn collega , die de trap damen hebben bekleed met Marmoleum. Prachtig. Ik ben erg blij mee.
Irma Nieuwkoop uit Rotterdam 10 28 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Verbouwen zonder zorgen en een fantastisch resultaat!
Ervaring
Marwa heeft ons van A-Z fantastisch geholpen. Voor de inrichting van onze nieuwbouwwoning hebben wij een woning experience bij gedaan. Dit was een waanzinnig leuke en productieve dag geweest. We hebben de complete inrichting samen met Marwa en Gera (Geeridee) uitgezocht. Nu dat het klaar is, is het nog mooier dan gedacht. Marwa heeft er voor gezorgd dat wij de beste vaklui in huis hadden. Prachtig werk afgeleverd en altijd behulpzaam. Het hele proces is, zo goed als, vlekkeloos verlopen. En dat is zeldzaam tegenwoordig! Een onbezorgde verbouwing, super bedankt!
Vanessa uit Nootdorp 10 26 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettig
Ervaring
Onverwachts aangekomen bij woninginrichtingaanhuis gouda..maar Marwa had tijd voor ons en heeft goed met ons meegedacht en zo hebben we een mooie kast geheel naar onze wens gemaakt.
Oppelaar uit Reeuwijk 8 25 maart 2022
Advies
8
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Prima overleg met als resultaat een prachtige kast
Ervaring
We hebben veelvuldig overleg gehad met Marwa van het filiaal te Gouda. Ze heeft steeds echt de tijd voor ons genomen en ons prima geadviseerd. Hans (van Allure) heeft bij ons de maten opgenomen en bij levering paste de kast echt precies. Heel erg knap, want met het schuine dak was dat net eenvoudig. Tot slot zijn er twee echte vaklui geweest om de kast te plaatsen! Ze schoten lekker op, waren zeer vriendelijk, leverden vakwerk en hebben ook nog alles opgeruimd!
Ellen uit Gouda 10 15 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prettige samenwerking met een mooi resultaat
Ervaring
Goede communicatie- snelle levering- prettig advies- vakkundig- fijne samenwerking
Manon uit Groot Ammers 9 20 februari 2022
Advies
8
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
super top!
Ervaring
Wij waren naar binnen gelopen toen het net open was, vriendelijke sfeer en werden netjes geholpen. Gekozen om de vloeren en muren te laten doen door woninginrichting aan huis. Advies was goed en makkelijk contact via mail of telefoon. Ons huis ziet er nu super uit mede dankzij woninginrichting aan huis!
Saskia uit Boskoop 10 13 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Vakkundig, denken met je mee en zijn klantgericht.
Ervaring
Wij hebben een goede ervaring bij de aanschaf van meerdere artikelen. Een winkel om bij terug te komen ook vanwege het zeer vakbekwame personeel.
Tom uit Schiedam 10 25 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Fantastisch en snel geholpen
Ervaring
Zeer goed voorgelicht in de winkel. Belangrijker nog: zich gehouden aan alle afspraken en vaak zelfs overtroffen. Het inmeten kon binnen een week, levertijd 4-6 weken en onze plisségordijnen hingen in week 3. Ook de afhandeling erg netjes door na montage te vragen of alles goed is en we tevreden zijn met het resultaat. Kortom we zijn bovengemiddeld goed geholpen
Mark uit Gouda 10 19 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Vriendelijk en klantgericht
Ervaring
Prettige ervaring bij aankoop elektrische jaloezieën, doordacht advies, vriendelijk, goede opvolging van de levertijd en de vakkundige montage d.m.v. persoonlijke aandacht van de verkoopster Marwa die zelfs aan huis kwam kijken.
Carla Chillaud uit Gouda 10 13 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
perfect advies en uitvoering
Ervaring
goed advies en verder goede informatie stand van zaken en duidelijk afspraken schriftelijk en uitvoering/montage .
l.h.m. kunnen uit gouda 9 22 november 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Snelle, vakkundige, klantvriendelijk benadering, zeer mooi resultaat.
Ervaring
Nadat wij het marmoleum in het nieuwe filiaal in Gouda hadden uitgezocht, werd er snel geschakeld om het nog vòòr onze verhuisdatum (paar weken erna) gelegd te krijgen. Zowel Marwa & Claudia in de winkel, als Erik Jan, een zeer bekwame stoffeerder, en Jordi die de derde dag hielp, hebben goed werk geleverd. Het marmoleum ligt heel netjes, mooi afgewerkt met plinten en ruim op tijd voor onze verhuizing. Bedankt!
Astrid & Tycho uit Gouda 10 17 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10