Reviews Heerenveen BronSnijder

Gemiddeld: 9,2 / 34 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Prima service
Ervaring
Geplaatste kast is netjes gemonteerd en afgewerkt. Vriendelijke medewerkers.
Jan uit Sintjohannesga 10 24 oktober 2022
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Fantastisch en compleet geregeld
Ervaring
De ontvangst was probleemoplossend. Aardige mensen en alles was overdacht en voorbereid.
heer Hendrik Kruijsdijk uit Heerenveen 10 24 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Prettig en klantgericht bedrijf
Ervaring
BronSnijder heeft voor ons de raamdecoratie, zonwerking en het egaliseren van de vloer van onze recreatiewoning verzorgd. Bij het uitzoeken van de raamdecoratie en de zonwering hebben wij goed advies gekregen. De planning van de werkzaamheden werd aangepast o.b.v. onze wensen. De werkzaamheden in de woning zijn naar wens verlopen en alles is netjes achtergelaten. Eén bak van de zonwering kwam beschadigd uit de verpakking, maar dit wordt opgelost. Een verbeterpunt is dat wij na het inmeten geen terugkoppeling hebben ontvangen van eventuele afwijkingen t.o.v. de doorgegeven maten. Hierdoor waren wij in de veronderstelling dat er geen afwijkingen waren. Echter, op één onderdeel viel de factuur hoger uit dan de orderbevestiging. Dit kwam doordat de maat bij één raam groter uitviel. Bij het controleren van de factuur moesten we hier zelf achter komen. Als er na het inmeten een terugkoppeling was gegeven, was dit meteen duidelijk geweest. BronSnijder heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn zeer tevreden!
B. uit Langelille 10 20 oktober 2022
Advies
10
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Kwaliteit!!!
Ervaring
Naar alle tevredenheid ben ik geholpen door vakkundige mensen op een prettige manier.
mevrouw janny uit Heerenveen 10 20 september 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Erg tevreden met het advies en de afhandeling
Ervaring
We zijn goed geholpen bij het uitzoeken vd raam decoratie en de vloerbedekking. Goede communicatie en follow up op vragen en wijzigingen.
Brigitte uit Oranjewoud 8 04 september 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Goed geadviseerd!
Ervaring
Ik wilde graag hulp bij het kiezen van raambekleding voor ons huis. Er is namelijk véél te kiezen!! Na een goed advies heb ik in twee uurtjes een keus gemaakt en kon de bestelling de deur uit. Ik ben erg tevreden weer naar huis gegaan.
Ellen uit Joure 9 26 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
4
Prijsniveau
10
In het kort
Goed en eerlijk advies
Ervaring
We hebben onze complete benedenverdieping door BronSnijder Heerenveen laten tekenen en inrichten. De keuze van de materialen en kleuren paste precies met wij ingedachten hadden. Levering zeer goed waarbij de monteurs meedachten! Zeker een aanrader
Remco uit Heerenveen 9 26 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
-
Prijsniveau
7
In het kort
Vakkundig geplaatst en een snelle levering.
Ervaring
Plaatsing van een tussenwand van industriele deur met zijpanelen.
Veenstra uit Heerenveen 10 24 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Vertrouwd bedrijf met vriendelijk en betrokken personeel.
Ervaring
Goede voorlichting en het bedrijf is zorgvuldig in het nakomen van afspraken.
Rein uit Heerenveen 10 22 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Top Service!
Ervaring
Heel vriendelijke en vakkundige medewerkers. Alles werd snel en keurig uitgevoerd.
Marina uit Heerenveen 10 22 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
Zijn erg blij met de jaloezieën en rolgordijnen
Ervaring
We werden netjes van tevoren gebeld hoe laat ze ongeveer kwamen. Zijn erg tevreden over de rolgordijnen en jaloezieën.
Lisette uit Heerenveen 8 18 juli 2022
Advies
6
Creativiteit
6
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Super klantvriendelijke winkel en personeel
Ervaring
Echt een aanrader, vriendelijk doen nog wat voor de klant, zeker de moeite waard om binnen te lopen
Ron uit Elahuizen 10 18 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Geen goede voorlichting.
Ervaring
Vloerbedekking boven oké, maar beneden wilde ik click pvc, dat werd wat prijzig. De verkoper stelde vinyl voor. Zag er als staal Mooi uit en er zou een stevige ondervloer onder om de oneffenheden van plankenvloer te laten verdwijnen. Het bleken zachte groene plaatjes te zijn. Dus nu de vloer gelegd is drukken de stoelpoten gaten/ deuken in de vloer. Dat had bij de verkoop wel even gemeld kunnen worden. Dan had ik hier niet voor gekozen! Jammer!!!!!
Van Poelgeest uit Oudega (s) 5 18 juli 2022
Advies
1
Creativiteit
1
Service
4
Assortiment
6
Kwaliteit
1
Vakmanschap
8
Levertijd
10
Prijsniveau
4
In het kort
Een uitstekend bedrijf.
Ervaring
Een uitstekend bedrijf. Ze nemen tijd voor je, luisteren goed naar je wat je wensen zijn, geven prima advies en een uitstekende service. Ze dringen je ook niets op top.
mevrouw Taabe uit Joure 10 06 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Goed advies, nette afwerking
Ervaring
Duidelijke vragen wat de wens was, goed advies, gunstige prijs/kwaliteit verhouding, goede afwerking
Alice uit Heerenveen 10 24 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer tevreden.
Ervaring
Prettige samenwerking ,met winkelpersoneel en stoffeerder.
Boukje uit Heerenveen 8 03 juni 2022
Advies
6
Creativiteit
-
Service
7
Assortiment
6
Kwaliteit
6
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
6
In het kort
positief
Ervaring
Prettig zaken doen. Verstand van zaken Goed advies
Peter Doodhagen uit Heerenveen 8 01 juni 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Vriendelijk en accuraat
Ervaring
Prachtige producten en goed geplaatst.
RudyvanEijk uit Sneek 10 13 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top.
Ervaring
Kundig familie bedrijf, gemoedelijke sfeer. Advies op maat, PVC vloer strak gelegd. Kortom top-bedrijf.
familie Lukassen uit Sintjohannesga 10 09 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
10
In het kort
Top bedrijf met goede service en advies
Ervaring
Dit bedrijf heeft goede medewerkers en bieden een uitstekende service. Denken mee met je en adviseren je op de juiste manier
Ed Bronsgeest uit Haskerhorne 9 02 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Deskundig en behulpzaam
Ervaring
We hebben deskundig advies gekregen van Jolanda en ze heeft ons erg vriendelijk geholpen bij de keuzes voor onze slaapkamer (behang en tapijt). Wij zijn heel tevreden klanten.
familie Rosier uit Oudehaske 10 09 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Correcte afspraken en terugkoppeling
Ervaring
Heel fijn dat er nog een keer gecheckt is over nadat er enige onduidelijk was bij de afmeting van de plisse gordijnen
Peter uit Gorredijk 9 08 april 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prettige samenwerking tussen verkoper en klant.
Ervaring
Prima service en uitvoering van de bestelde producten.
familie van Huit uit Heerenveen 8 06 april 2022
Advies
7
Creativiteit
6
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
Goede kwaliteit en service
Ervaring
Alles goed gecommuniceerd en prima service
Thea uit Heerenveen 10 05 april 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Zeer klantvriendelijk
Ervaring
We hebben het contact als prettig ervaren. Er was gemakkelijk contact, fysiek, via mail of telefonisch. Alles verliep volgens planning en bij een afwijking werd dat meteen opgelost.
Nynke de Blaauw uit Heerenveen 9 05 april 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prima ervaring, goed werk geleverd
Ervaring
Goed werk opgeleverd volgens verwachting
Mark uit Oranjewoud 9 18 maart 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
10
In het kort
Na onze eerste aankoop reden om weer naar deze woning inrichting te gaan
Ervaring
Plezierig, correct en deskundig
familie de Boer uit Luinjeberd 10 18 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
-
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
helemaal goed
Ervaring
prima service, en vriendelijke service monteurs, alleen jammer dat de gordijnen en de deuren van de kast niet direct gemonteerd konden worden.
Simonides uit Vledder 8 14 februari 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
uitstekend
Ervaring
Vriendelijke hulp, kennis van zaken, kwaliteit voor een goede prijs.
Jan uit Heerenveen 10 21 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Prachtige winkel, mooi ingericht.
Ervaring
Vriendelijke mensen, vlot geholpen, en afspraak is afspraak.
Jan vd Meulen uit Bontebok 8 18 januari 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
-
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Snel,vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ervaring
Na de bestelling en inmeten van onze deur werdt deze snel geleverd en door 2 vakkundige en klantvriendelijke monteurs geplaatst. al met al erg tevreden met de hele gang van zaken. Gr Fam Boonstra.
familie Rudy Boonstra uit Heerenveen 10 17 januari 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Geweldig ... trap bekleed met tapijt, vakwerk!
Ervaring
Vriendelijke stoffeerder, klantgericht. Heeft de trap bekleed met tapijt, super mooi geworden !
mevrouw Klaske Bosma uit Akkrum. 9 17 januari 2022
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Super
Ervaring
Vanaf de winkel tot het plaatsen super De mannen die de deuren kwamen plaatsen waren echte toppers. Je kon zien dat dit mannen waren met hart voor het vak Erg secuur en netjes Gezellig aanwezig overlegden daar waar het nodig was Wij zijn super blij met de deuren en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen Wiebe en Arjen tige dank
Baukje en Klaas uit Wolvega 10 22 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Topservice en topproducten
Ervaring
Ik raad het iedereen aan om bij Bron Snijder Wooninrichting aan huis eens binnen te kijken, Zeker de moeite waard.
Jan uit Rotsterhaule 9 17 december 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7