Reviews Putte-Kapellen

Gemiddeld: 9,5 / 35 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Goede vlotte service
Ervaring
Het was goed
Olaf Hoppenbrouwers uit ANTWERPEN 9 21 augustus 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
van goed advies tot prima montage
Ervaring
Intussen komt al onze raamdecoratie van Wooninrichting-aanhuis, Peter luistert goed naar onze wensen en alles is vakkundig opgehangen.
Ludo en Corry uit Nispen 10 17 augustus 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Geweldig geholpen
Ervaring
Maken duidelijke afspraken En goede service
Huijgens uit Putte 10 25 juli 2022
Advies
9
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Prima service en vakkennis
Ervaring
Heel vriendelijke mensen met een zeer goede kennis van hun materialen. Geven prima advies. Enkel 1 minpuntje; ik dacht dat ik de bediening van de rolgordijnen rechts had gevraagd. Die van de grote slaapkamer is links. Is dit een vergissing of stond het ook zo op de offerte?
Sigrid Tops uit Stabroek 9 12 juli 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
goed in advies geven en snel in evt. problemen aanpakken
Ervaring
gedurende het traject kwam er een flinke kink in de kabel, problemen bij vloerverwarming aanleggen, maar dit is op een zeer snelle, goede, manier opgelost door onze adviseur. Zodoende kwam er geen vertraging in ons schema.
Wilma Meijer uit OSSENDRECHT 8 06 juli 2022
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Zeer tevreden over onze aankopen.
Ervaring
Prettige samenwerking
Fons uit Ossensrecht 9 05 juli 2022
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
9
In het kort
Top
Ervaring
Prijs kwaliteit top en snelle afhandeling van de werken.
Francis uit Kapellen België 10 04 juli 2022
Advies
-
Creativiteit
-
Service
-
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
Professioneel en volgens afspraak alles voortreffelijk geleverd en geplaatst
Ervaring
Een aangename ervaring, zonder voorafgaandelijk idee informatie gaan inwinnen. Sympathieke ontvangst en goede informatie. Na een werkbezoek thuis, werd alles volgens juiste timing in orde gebracht. B en C Gazin- Vercraeye
celest uit KAPELLEN (ANTW.) 9 20 juni 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
-
In het kort
Geweldig
Ervaring
Wij, ijn geweldig geholpen door Peter met advies en in de winkel door Peter en Jolanda deze twee zijn heel kundig op hun vakgebied luisteren goed aar wat de klant wil enge en aan de hand daarvan advies. Wij zijn blij met onze aankoop
Elly uit Putte 10 20 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Top service en advies
Ervaring
Vanaf het binnen stappen in de winkel tot het moment dat de gordijnen zijn opgehangen een super service ervaren. Daarnaast wordt een passend en eerlijk advies gegeven.
Frank uit Woensdrecht 10 14 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie winkel , fijne hulp en advies gehad.
Ervaring
Mooie ruime winkel met genoeg assortiment om alle smaken aan bod te laten komen. Mooie kwaliteit materialen en goede uitleg en advies gehad, we zijn hier dan ook vertrokken met een prachtige vloer en behang.
Mark en anita uit Welberg 10 11 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
geweldig
Ervaring
heel vriendelijk leveren goed werk zeer tevreden met alles
suzy uit hoogerheide 10 05 juni 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Zeer vriendelijk en klantgericht met prima producten.
Ervaring
Ze verplaatsen zich in de behoefte van de klant en vandaar uit geven ze deskundig advies. Ook als vlgs. hun iets toch minder past in bijv. de kleurstelling van het geheel geven ze dit aan.
Marianne uit Rucphen 9 01 juni 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Dik tevreden!
Ervaring
Goede service en advies, netjes opgehangen
Paola uit Steenbergen 10 30 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super goed geholpen en super blij met onze vloerbedekking
Ervaring
Super goed geholpen in de winkel, Thuis ook alles super netjes geworden we zijn heel blij met onze vloerbedekking. Alles netjes afgewerkt
Kelly uit Ossendrecht 9 27 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prima kwaliteit van materialen en goed advies
Ervaring
Fijn om met iemand door je huis te lopen en advies te krijgen over kleuren en materialen. De bestelde materialen zijn op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Al met al een hele goede ervaring.
Jaap uit Essen België 8 27 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Beste Wij zijn zeer tevreden van uw diensten
Ervaring
De tevredenheid is begonnen vanaf uw bezoek, met de goeie raad die u ons gaf, u hulp met de keuze, het afwerken en de plaatsing. Met ander woord : Uw werk was af.
Robert uit Stabroek Laageind 62 -201 10 26 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Kwaliteitswinkel met een professionele persoonlijke benadering
Ervaring
Professionele voorlichting en persoonlijke aandacht Veel keuze in woning stoffering en vakmensen die in oplossingen denken Deze winkel is een echte aanrader.
Anneke uit Ossendrecht 10 24 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fijne persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces.
Ervaring
Vanaf het 1e contact in oktober 2021 t/m heden na de oplevering van de aangekochte producten heb ik het gevoel te worden behandeld als klant. Daarnaast weet men echt wat service is en werd ik NIET als wat bij meerdere andere leveranciers wel gebeurde met een kluitje het riet ingestuurd. Van verkoop tot montage, en van montage tot service alleen maar te maken gehad met fijne medewerkers. Ik kan WAH voor wat betreft de vestiging Putte/Kapellen van harte aanbevelen!
François uit Bergen op Zoom 10 23 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldige service
Ervaring
Woninginrichting Aanhuis is zeer klantvriendelijk en hebben specialisten in huis die sowieso meedenken met je wensen en of het uitvoerbaar is. De service die ze geven is ons nog het meeste waard. Ons huisje is nu echt af dankzij de woninginrichting die perfect bij ons past.
Fam. van Doorn-Bosman uit Ossendrecht 10 23 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Duidelijke afspraken en planning ! Zeer korrekte uitvoering !
Ervaring
Zie hierboven!
Eugene uit Putte 10 23 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service, denken met je mee
Ervaring
Bij het uitzoeken van onze vloer kregen we alle ruimte, verschillende stalen en de mogelijkheid om een proef opstelling te maken. Goed advies over alle mogelijkheden. Het leggen duurde langer dan aangegeven maar Peter heeft altijd meegedacht in oplossingen. Het eindresultaat is fantastisch!! Heel blij met onze nieuwe vloer.
Kristel Van der Veeke uit Huijbergen 10 23 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
10
In het kort
Betrouwbare kwaliteit en service
Ervaring
Vriendelijk ontvangst in de winkel, afspraken worden perfect nageleefd, kwalitatief hoogstaande producten en vakkundige plaatsing. Echte aanrader!
Patrick uit Putte 9 23 mei 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
9
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
10
In het kort
servicegericht
Ervaring
in november zijn wij binnengelopen bij woninginrichting aan huis in Putte. Daar zijn wij uiterst correct en vakkundig te woord gestaan. wat wij ook erg prettig vonden is dat er een professionele styliste aanwezig was. Uiteindelijk hebben wij daar onze raambekleding gekocht die zeer snel geleverd werd en gemonteerd.
Peter uit Bergen op Zoom 9 12 januari 2022
Advies
8
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Goede uitleg in winkel + goede service
Ervaring
In de winkel goede info gekregen voor het gene dat we wilden . Voor de plaatsing in 1 woord Top .
johan uit Kapellen 10 25 december 2021
Advies
8
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldig
Ervaring
Wij zijn hartelijk ontvangen en hebben een goed advies gekregen omtrent de kleur combinatie en de verschillende mogelijkheden van inrichting. Nu alles vakkundig is geïnstalleerd hebben we van onze woonkamer weer een beetje meer paleis gemaakt.
Jan uit Steenbergen 10 24 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Ruime keuze, snel op maat geleverd, goede kwaliteit en top service, zeker een aanrader!
Ervaring
Super vriendelijk geholpen en deze mensen denken echt met je mee. Verder een prachtig assortiment dus je gaat daar zeker slagen. Voor een perfecte keuze moet je bij hun zijn!
Heleen uit Achterbroek 10 16 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Was heel tevreden met de manier waarop bij zowel de voor besprekingen als het uiteindelijk uitvoeren
Ervaring
Ook over de uitvoering van de werkzaamheden kan ik niet klagen.
Jeanne uit Brasschaat 7 08 december 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
-
In het kort
Deskundig advies, goede service en breed assortiment.
Ervaring
Prettige en accurate samenwerking, zeer betrokken, zeker een aanrader.
Meriam uit Huijbergen 9 04 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Perfect!
Ervaring
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en die zijn perfect ingevuld geweest. Wij hebben een correcte offerte ontvangen en na bestelling volgde de plaatsing volgens de afgesproken termijnen. Alles is netjes verlopen en wij zijn super tevreden. Wij raden iedereen aan voor aankoop van raamdecoratie eerst te informeren bij Woninginrichting-aanhuis.nl. De verkopers en monteurs zijn zeer ervaren en vakbekwaam.
Greet uit Kapellen 10 03 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Gastvrije ontvangst, met adequaat advies.
Ervaring
Bij aankomst bleek het de 1e openingsdag van deze mooie zaak. Ik werd gelijk ontvangen met een kopje koffie, door een zeer vriendelijk echtpaar Peter & Jolanda. Mijn vragen en wensen werden goed opgenomen en zij hadden alle tijd om tot een mooie keuze te komen. Afspraken worden goed nagekomen. Communicatie verloopt soepel. Plaatsing en kundigheid zijn top!
Marly uit Hoogerheide 10 30 november 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Hele prettige winkel en personeel met veel expertise en inzet
Ervaring
We waren op zoek naar specifieke stof voor de gordijnen en ook de wijze waarop ze moesten “ staan” in de woonkamer was belangrijk. De mensen uit Putte hebben ons zeer professioneel geholpen. Zijn ook nog op zoek gegaan op de beurs en uiteindelijk hebben we onze droomgordijnen. Heel blij mee. Zal de zaak zeker aanbevelen en in de toekomst wederom bezoeken. Mvrgr Marja Badjou
Marja Badjou uit Ossendrecht 10 29 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede prijs/kwaliteit en heel klantvriendelijk
Ervaring
Denken mee om oplossingen te bieden want wat ik in gedachte had was niet haalbaar, nemen ruim de tijd voor je. Ontzettend klantvriendelijk. Producten zijn van heel goede kwaliteit en ze werden nog gratis thuis geleverd ook omdat ik zelf op dat moment door omstandigheden geen tijd had om ze op te halen. Wij zijn heel erg tevreden en zullen daar zeker nog teruggaan als we weer iets nodig hebben.
Ann uit Hoogerheide 10 25 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fatastich super tevreden goed personeel echt een aanrader
Ervaring
Zeer goed geholpen in de winkel. En alles netjes gemeten. Het plaatsen ook naar voĺle tevredenheid. Zeer tevreden volgende aankoop ga ik er zeker weer doen. Top bedrijf
Beppie uit Parklaan 9 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super tevreden
Ervaring
Vriendelijke ontvangst en zeer ruime keuze en advies om tot een goed resultaat te kopen
Kim uit Stabbroek 8 23 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10