Reviews Putte-Kapellen

Gemiddeld: 9,3 / 12 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
servicegericht
Ervaring
in november zijn wij binnengelopen bij woninginrichting aan huis in Putte. Daar zijn wij uiterst correct en vakkundig te woord gestaan. wat wij ook erg prettig vonden is dat er een professionele styliste aanwezig was. Uiteindelijk hebben wij daar onze raambekleding gekocht die zeer snel geleverd werd en gemonteerd.
Peter uit Bergen op Zoom 9 12 januari 2022
Advies
8
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
Goede uitleg in winkel + goede service
Ervaring
In de winkel goede info gekregen voor het gene dat we wilden . Voor de plaatsing in 1 woord Top .
johan uit Kapellen 10 25 december 2021
Advies
8
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Geweldig
Ervaring
Wij zijn hartelijk ontvangen en hebben een goed advies gekregen omtrent de kleur combinatie en de verschillende mogelijkheden van inrichting. Nu alles vakkundig is geïnstalleerd hebben we van onze woonkamer weer een beetje meer paleis gemaakt.
Jan uit Steenbergen 10 24 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Ruime keuze, snel op maat geleverd, goede kwaliteit en top service, zeker een aanrader!
Ervaring
Super vriendelijk geholpen en deze mensen denken echt met je mee. Verder een prachtig assortiment dus je gaat daar zeker slagen. Voor een perfecte keuze moet je bij hun zijn!
Heleen uit Achterbroek 10 16 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Was heel tevreden met de manier waarop bij zowel de voor besprekingen als het uiteindelijk uitvoeren
Ervaring
Ook over de uitvoering van de werkzaamheden kan ik niet klagen.
Jeanne uit Brasschaat 7 08 december 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
10
Levertijd
8
Prijsniveau
-
In het kort
Deskundig advies, goede service en breed assortiment.
Ervaring
Prettige en accurate samenwerking, zeer betrokken, zeker een aanrader.
Meriam uit Huijbergen 9 04 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
Perfect!
Ervaring
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en die zijn perfect ingevuld geweest. Wij hebben een correcte offerte ontvangen en na bestelling volgde de plaatsing volgens de afgesproken termijnen. Alles is netjes verlopen en wij zijn super tevreden. Wij raden iedereen aan voor aankoop van raamdecoratie eerst te informeren bij Woninginrichting-aanhuis.nl. De verkopers en monteurs zijn zeer ervaren en vakbekwaam.
Greet uit Kapellen 10 03 december 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Gastvrije ontvangst, met adequaat advies.
Ervaring
Bij aankomst bleek het de 1e openingsdag van deze mooie zaak. Ik werd gelijk ontvangen met een kopje koffie, door een zeer vriendelijk echtpaar Peter & Jolanda. Mijn vragen en wensen werden goed opgenomen en zij hadden alle tijd om tot een mooie keuze te komen. Afspraken worden goed nagekomen. Communicatie verloopt soepel. Plaatsing en kundigheid zijn top!
Marly uit Hoogerheide 10 30 november 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Hele prettige winkel en personeel met veel expertise en inzet
Ervaring
We waren op zoek naar specifieke stof voor de gordijnen en ook de wijze waarop ze moesten “ staan” in de woonkamer was belangrijk. De mensen uit Putte hebben ons zeer professioneel geholpen. Zijn ook nog op zoek gegaan op de beurs en uiteindelijk hebben we onze droomgordijnen. Heel blij mee. Zal de zaak zeker aanbevelen en in de toekomst wederom bezoeken. Mvrgr Marja Badjou
Marja Badjou uit Ossendrecht 10 29 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede prijs/kwaliteit en heel klantvriendelijk
Ervaring
Denken mee om oplossingen te bieden want wat ik in gedachte had was niet haalbaar, nemen ruim de tijd voor je. Ontzettend klantvriendelijk. Producten zijn van heel goede kwaliteit en ze werden nog gratis thuis geleverd ook omdat ik zelf op dat moment door omstandigheden geen tijd had om ze op te halen. Wij zijn heel erg tevreden en zullen daar zeker nog teruggaan als we weer iets nodig hebben.
Ann uit Hoogerheide 10 25 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Fatastich super tevreden goed personeel echt een aanrader
Ervaring
Zeer goed geholpen in de winkel. En alles netjes gemeten. Het plaatsen ook naar voĺle tevredenheid. Zeer tevreden volgende aankoop ga ik er zeker weer doen. Top bedrijf
Beppie uit Parklaan 9 24 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Super tevreden
Ervaring
Vriendelijke ontvangst en zeer ruime keuze en advies om tot een goed resultaat te kopen
Kim uit Stabbroek 8 23 november 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10