Reviews Berkel en Rodenrijs

Gemiddeld: 8,3 / 9 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Super!
Ervaring
Op alle vlakken is er met ons meegedacht.
Pien uit Berkel en Rodenrijs 9 26 april 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
Prima service
Ervaring
Vriendelijke man die rustig en precies en netjes zijn werk deed. Gaf goede uitleg over de luxaflex .
Gerard uit Bleiswijk 9 10 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
Goed
Ervaring
Fijn contact, prettige monteur. Enkel miscommunicatie na inmeten gordijnen waardoor er vertraging was.
Anouck uit BERKEL EN RODENRIJS 9 02 maart 2022
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
Prima
Ervaring
Diegene die de gordijnen kwam brengen en de luxaflex installeren was super. Netjes opgehangen, uitleg over bediening was ik heel blijk mee en heeft nog geholpen m’n gordijnen op te hangen terwijl afspraak was dat ik ze zelf op zou hangen. Echt top gegaan!
Anita uit Berkel en Rodenrijs 8 18 december 2021
Advies
7
Creativiteit
7
Service
8
Assortiment
7
Kwaliteit
7
Vakmanschap
7
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Prettige ervaring met de monteur net werk afgeleverd
Ervaring
Goed bedrijf Net werk afgeleverd Prettige monteur leuke gesprekken over gezamenlijke interesses Kortom zeer goed verlopen alles Een aanbeveling
Henry uit Berkel en Rodenrijs 9 06 december 2021
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Duraid Mhauwas
Ervaring
Top bedrijf
Duraid uit Berkel en Rodenrijs 10 11 oktober 2021
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Prima geholpen
Ervaring
Goed en vakkundig geholpen
John de Graaf uit Zoetermeer 8 06 oktober 2021
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
Goede verkoop, tegenvallend proces
Ervaring
Toen we plannen hadden om onze woonkamer aan te pakken, hebben we de trap dicht laten maken en een trapkast laten maken door een ander bedrijf, waar we erg tevreden over waren. Vervolgens was de vraag, door wie laten we de woonkamer stucen, verven en de vloer leggen? Het bedrijf van de trapkast gaf een specifieke offerte en startdatum. Maar bij woninginrichting aan huis (Berkel), waar we al eerder waren geweest voor advies, werd beloofd dat ze eerder konden beginnen, minder tijd nodig zouden hebben en de prijs kwam ook lager uit. Om de definitieve prijs en startdatum te kunnen bepalen moesten we akkoord geven voor de opdracht. Dan zouden ze komen inmeten. Uiteindelijk kwam de prijs aanzienlijk hoger uit en duurde het langer dan aanvankelijk werd aangegeven. Het fijne van woninginrichting aan huis leek ons dat ze alles uit handen zouden nemen, qua communicatie met de vakmannen etc. Wij moesten echter overal zelf achteraan. De stukadoors kwamen ipv een woensdag pas in het weekend, de schilder had een medewerker die het liet afweten en had zelf rugklachten, waardoor het niet zeker was of hij op tijd klaar was voor het leggen van de vloer. Voor het egaliseren van de vloer bleken we ineens een nacht weg te moeten (wat niet handig is met schoolgaande kids). Ze waren vergeten dat de trap ook gelegd moest worden en dat dat eerst moest. Waardoor het egaliseren ineens toch met een sneldrogende variant moest (en kon). De droogloopmat zou met profiel zijn (dat vonden wij ook mooi), maar dit bleek later ineens niet meer te kunnen. Op dit moment liggen er al 6 weken losliggende vloerdelen die vastgelegd moeten worden. De hor die ze hebben geplaatst loopt nog steeds niet soepel (ondanks dat hij al een keer is aangepast). Al met al zijn we tevreden over het resultaat van de stukadoors en de schilder, maar niet over de vloer en het proces van woninginrichting-aan-huis (die zich juist onderscheiden doordat alles onder één dak is en ze je daardoor zouden moeten ontzorgen).
Eefje uit Pijnacker 5 03 juli 2021
Advies
3
Creativiteit
6
Service
1
Assortiment
7
Kwaliteit
4
Vakmanschap
5
Levertijd
1
Prijsniveau
1
In het kort
Heel goed!
Ervaring
Heb een kast op maat van Woninginrichting aan huis in Berkel. Laura van der Gaag heeft mij heel goed geholpen. Stond elke keer weer voor mij klaar. De kast is super alleen was er een fout gemaakt. Er staat een staander over mijn stopcontact. Dit is nu redelijk verholpen. Er is mij 100,- korting gegeven maar dit vind ik eigenlijk heel weinig, voor de fout die gemaakt is, daar ik hier altijd last van zal houden en je het altijd blijft zien. Anders was 5 sterren geweest want de kast is verder heel mooi.
Jannie Droog uit Zoetermeer 8 23 oktober 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8