Reviews Utrecht Zuid

Gemiddeld: 8,3 / 24 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Doen erg hun best, maar er zijn ook punten ter verbetering
Ervaring
Allard en Marije zijn gecommitteerd aan tevreden klanten en werken daar hard aan. Heb aan ons mooi tapijt geleverd dat er ook mooi bij ligt. Complimenten! Komen thuis opmeten, maar hebben ons ook geholpen met sjouwen tijdens de dag van leggen van het tapijt. Punten ter verbetering: - na het opmeten thuis, bleek het aantal m2 veel meer te zijn, ondanks het feit dat we in de winkel een plattegrondje hadden overlegd - na de oplevering belden ze niet terug op mijn vraag of er nog iets kon worden bijgesneden Met Allard hierover gebeld, en hij gaf aan dat ze zouden kijken hoe ze dat konden verbeteren, zodat klanten nog meer tevreden zijn.
Wim uit Houten 6 21 september 2020
Advies
4
Creativiteit
6
Service
1
Assortiment
6
Kwaliteit
8
Vakmanschap
6
Levertijd
5
Prijsniveau
1
In het kort
Zeer tevreden
Ervaring
Onze ervaring met Woninginrichting-aan huis.nl (Utrecht) is zeer goed. De bestelde shutters zijn naar volle tevredenheid geplaatst met een mooie kwaliteit. We zijn er super blij mee. Compliment aan Allard, deze heeft er voor verzorgd dat alles netjes is verlopen.
Henny uit Nieuwegein 10 15 augustus 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
Echte toppers en vakmensen!
Ervaring
Bij ons is op 3 verdiepingen PVC gelegd, 1x visgraat en 2x hongaarse punt. Supermooi geworden. Shutters beneden en luxaflex boven, erg mooi. De medewerkers van Inrichting aan Huis werken accuraat, netjes en komen alle afspraken keurig na. Wij raden hun zeer van harte aan!
Pim uit Utrecht 10 08 januari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Volledig ontzorgd en top resultaat!!
Ervaring
5 jaar geleden al een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf (en Allard Heijting in het bijzonder). Nu na een lekkage direct weer contact opgenomen met Woning inrichting aan huis. Super goed geholpen! Perfect meegedacht in oplossingen en de uitvoering is weer helemaal top en naar ons zin!!! Resultaat is zeker wederom 5 sterren waardig! Super bedankt voor jullie hulp!
Martijn en Irma uit Zoetermeer 10 19 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goede service in winkel en tijdens plaatsen. Top.
Ervaring
In de winkel fijn geholpen. Beleefd en denken goed mee. Bij plaatsen vriendelijke medewerkers die goed werk afleveren en alles netjes achterlaten.
Kevin uit Hoef en Haag 10 13 november 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Nooit meer
Ervaring
17 augustus vol goede moed naar onze afspraak met een medewerker van Woninginrichting aan huis in Utrecht. Na een moeizame en zeer trage mailwisseling klaar voor een goed gesprek en mooi advies voor het inrichten van ons nieuwbouwhuis. Bij aankomst netjes een kopje koffie maar daar was al de 1e teleurstelling de mail was verkeerd geïnterpreteerd en men dacht dat we kwamen voor de vloeren, wanden etc. Dit had simpel ondervangen kunnen worden door een betere mailwisseling. Kortom we hadden de verkeerde persoon voor ons maar we kregen een herkansing want een andere medewerker was wel aanwezig en zou ons bij onze vraag kunnen helpen. Na twee woorden gewisseld te hebben met deze mevrouw was daar de 2e teleurstelling want ook deze mevrouw kon ons niet helpen. De medewerkster die verantwoordelijk was voor "onze tekeningen" was namelijk op vakantie en deze mevrouw kon ook niets betekenen voor ons. Wel werd ons duidelijk dat er een beperkt assortiment aan producten zijn waar we uit konden kiezen. Had te maken met de beperkte keuze aan leveranciers waar ze zaken mee doen. We wilde bijvoorbeeld een wat grovere eetkamertafel maar deze hebben ze niet. We waren een aantal weken eerder al eens in de winkel geweest en toen werd er verbouwd, helaas was het nu niet veel beter en was de winkel nog een rommel en een totaal niet aantrekkelijke uitstraling. Volgens hun eigen website is dit bedrijf vakbekwaam, vol inspiratie en je kan er terecht voor een complete metamorfose. Helaas is dit dus niet mogelijk omdat er een beperkte keuze is qua assortiment. Als klant ben je best bereid te betalen voor een advies met mooie 3-D tekeningen mocht je er qua assortiment niet uitkomen maar er zat totaal geen initiatief in. Mis de commerciële ervaring om te kijken waar de behoefte ligt van de klant en ze toch te behouden. Kortom wij zijn zeer ontevreden, medewerkers waren verder aardig daar kan je weinig van zeggen. We hadden hoge verwachtingen maar deze vallen zwaar tegen #gemiste kans!
Martijn uit Utrecht 2 27 augustus 2019
Advies
1
Creativiteit
1
Service
-
Assortiment
1
Kwaliteit
-
Vakmanschap
2
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Elze uit Utrecht 9 23 januari 2019
Advies
10
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Onze PVC vloer is heel netjes en strak gelegd en precies volgens planning. Er was een klein misverstand over een plint, maar ook dan geven ze thuis en wordt het opgelost. Aanrader dus.
Tom uit Utrecht 9 01 januari 2019
Advies
8
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Jolanda uit Maarssen 10 04 december 2018
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed geholpen, mooie vloer in huis en goed gelegd.
Christof uit Houten 8 23 november 2018
Advies
9
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
7
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Wij zij erg tevreden met het eind resultaat. De gordijnen zijn later geleverd dan gepland en de communicatie hier rondom had beter gekund, maar het is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ze hangen schitterend.
Martine uit Vleuten 7 18 november 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
6
Assortiment
7
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
6
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We hebben Woninginrichting aan Huis als prettig, professional en vriendelijk ervaren. Goede service!!!
Karin uit Schalkwijk 9 23 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Super positieve ervaring. Goed advies, hele goede prijs en dito service.
Henri uit Houten 8 22 oktober 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Er wordt keurig gewerkt. Eind van de dag alles netjes opgeruimd.
Mirjam uit Utrecht 9 22 oktober 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Top geholpen in de winkel. Na een eerste oriëntatie hier voor € 9000 euro prachtige vloeren, shutters en rolgordijnen besteld. Men staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Top stoffeerders die kwamen leggen en een geweldige timmerman die de shutters in een ochtend had hangen. Kortom, topervaring. Aan mij hebben ze een vaste klant. Alleen jammer van de lange levertijd op de shutters ;-)
Kevin uit Utrecht 9 27 augustus 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
6
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Deze week een pvc vloer afgeleverd in mijn nieuwe appartement. Ziet er schitterd uit Goede service,betrouwbaar en echte vakmannen zijn het. Bedankt en tot de volgende keer
Talib uit Utrecht 9 20 juni 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
7
Prijsniveau
7
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bij toeval in deze zaak terecht gekomen. Ben vooral onder de indruk van de service en de prettige benadering. Zal hier in de toekomst zeker terugkomen.
Marianne uit Utrecht 8 08 mei 2018
Advies
7
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
7
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Goede zaak met personeel die weten waar zij het over hebben, afspraken worden nagekomen, de service staat hoog in het vaandel. Een prettige bijkomstigheid vonden wij dat wij op een een bedrag van 2600 euro geen vooruitbetaling hoefde te doen. Vertrouwen in elkaar is een prettige manier om zaken te doen.
Ton uit Utrecht Utrecht Zuid. 10 12 april 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed geholpen, goed advies, netjes opgehangen
Marjan uit Houten 8 04 april 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed geholpen in de winkel. Bij en na inmeten gezamenlijk de beste oplossing voor de ondervloer bedacht en naar tevredenheid gelegd. Restpuntje voor het bijsnijden van de deurmat wordt netjes opgelost.
Sander uit 8 04 april 2018
Advies
8
Creativiteit
-
Service
8
Assortiment
10
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
6
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We kwamen oriënterend in de showroom en gingen naar buiten met een nieuwe vloer :-) Er werd alle tijd voor ons genomen en meegedacht. Het gevoel was goed en daarom hebben we direct de koop gesloten.
R uit De Meern 9 03 april 2018
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Het persoonlijk contact heb ik als prettig ervaren. Er wordt meegedacht over alles. Goed dat 1 bedrijf verschillende producten kan leveren om het huis mooi in te richten.
Agnes uit Culemborg 8 22 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
8
Service
8
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Zeer prettig advies en kopersbegeleider Burg ook de stoffeerder heeft top werk geleverd Wij bevelen jullie aan Bedankt voor het perfect geleverd werk
Patrick uit Nieuwegein 8 03 maart 2018
Advies
8
Creativiteit
7
Service
10
Assortiment
7
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ervaring
Kwaliteit van de raamdecoratie is prima en ook de keuze uit de raamdecoratie is voldoende. Nadelen zijn: lange levertijd, belofte wanneer het binnen zou komen niet nagekomen en als ik vroeg wat de status van de bestelling was en hoe de verdere planning zou gaan verlopen had ik echt het gevoel dat ze dachten "zeur niet zo". Had niet het gevoel dat ze blij met je zijn als je graag je spullen wilt en daarom af en toe een update wilt. Het hangt en degene die het hebben opgehangen hebben dat netjes gedaan.
Dagmar uit Utrecht 6 13 januari 2018
Advies
6
Creativiteit
6
Service
5
Assortiment
8
Kwaliteit
8
Vakmanschap
7
Levertijd
3
Prijsniveau
6