Reviews Schiedam by van Loenen

Gemiddeld: 7,1 / 7 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Top advies!
Ervaring
Gordijnen gekocht. Eerste keus v adviseuse bleek meteen juist. Prachtig gemaakt. Opgemeten en opgehangen door vakkundige dame. Contact verliep prettig. Zeer tevreden over aankoop en service!
Marjolein uit Schiedam 10 24 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
Mooie gordijnen heel erg blij mee
Ervaring
Gordijnen zijn netjes ingemeten en met de stalen kon ik gelijk een keuze maken. Ze zijn netjes opgehangen ik ben erg heel erg blij mee.
Conny van den Heuvel uit Rozenburg 10 14 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Goed geïnformeerd en super geplaatst
Ervaring
De raamdecoratie, vloeren en behang besteld. Alles vakkundig geplaats,gelegd. Zeer vakkundig geholpen en hele goede service. Top zaak
John uit Vlaardingen 10 14 april 2022
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
Super
Ervaring
Snel geleverd en vakkundig de raambekleding opgehangen.
Margreeth Aardoom uit Schiedam 10 14 april 2022
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Mooie vloer, slecht gelegd
Ervaring
Mooie PVC vloer gekocht, helaas bij van Loenen. Vloer is er in rap tempo ingelegd waarbij er soms meer dan 2 cm ruimte is aan de kanten van de vloer. Hierdoor is het op sommige plekken niet mogelijk om de plint te nemen die we graag willen. Ze vinden het heel normaal. Mijn tip is om wat meer aandacht te schenken aan de uitvoering van een dure vloer en zzp-ers in te huren die passie voor hun vak hebben en het er niet in rammen. Vloer is overal te koop, van Loenen heeft geen meerwaarde als het gaat om kwaliteit en service.
Rob uit Schiedam 5 21 april 2021
Advies
6
Creativiteit
5
Service
4
Assortiment
7
Kwaliteit
6
Vakmanschap
3
Levertijd
8
Prijsniveau
2
In het kort
Afspraak niet nakomen
Ervaring
In de eerste week van januari naar Van Loenen in Schiedam gegaan om te vragen of men de maat bij mij kon komen opnemen aangezien ik de kamer opnieuw wilde behangen en witten. Eveneens was een nieuwe laminaatvloer hard nodig. Ik heb er wel meteen bij vermeld dat het pas kon vanaf 13 januari. Ik werd gebeld op 10 januari. Helaas was ik net te laat om de telefoon op te nemen. Er werd een boodschap ingesproken met de melding dat ik nog een keer gebeld zou worden. Dit was op 21 januari nog niet gebeurd. Vervolgens ben ik naar de winkel gereden. Degeen die de boel zou komen opmeten was helaas niet aanwezig. Wel werd er een notitie gemaakt dat ik langs was geweest en ik zou worden gebeld. 24 Januari was dit nog niet gebeurt. Vervolgens heb ik een mail gestuurd met de boodschap dat ik naar een ander bedrijf zou gaan. Het is nu 7 februari en ik heb nooit meer iets van Van Loenen vernomen. Men kan niet eens het fatsoen opbrengen om een excuus mail te sturen.
Cees uit Rotterdam 4 14 februari 2020
Advies
6
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-
In het kort
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ervaring
Ik word zelf door Van Loenen gebeld voor een afspraak (16-4 -2019) .Ik kom de volgende dag langs. Het is een lang lijstje geworden. Ze zouden snel weer contact op nemen ,maar nee.Maar ik belde maar terug om te vragen hoe of wat?(26-4-2019) De mevrouw aan de telefoon wist van niets , want ze werkt niet altijd in de winkel .Maar de andere verkoopster was bezig met een klant .Zou later worden gebeld. Maar na 2 uur dacht hoe ga je met een klant om.
m uit schiedam 1 29 april 2019
Advies
-
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
-
Kwaliteit
-
Vakmanschap
-
Levertijd
-
Prijsniveau
-